|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
10.1.2009 17:17:44   
go_ta
poopsie, sj sm že navajena na kratko frizurco, sm jo imela skor vse življenje, zadnja leta pa malo daljše - lani sva se npr. poročila pa sm morala imet daljše zarad frizureuser posted image  ampak vsem sem bla nekako bolj všeč s kratkimi pa sm rekla, zakaj pa ne, sprememba. pa saj lasje zrastejouser posted image  

katty26, dobrodošla!user posted image  držim pesti, da bo z vsakim dnem bolš s počutjem!

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 826
10.1.2009 18:34:34   
Reby
Dan vsem ... A še date mene prosim zraven? Imela sem IVF, PDP imam 19.8. Super, da ste odprle to temo. V ponedeljek grem na UZ, ker konec decembra še nismo videli srčka in upam, da ga bomo v ponedeljek. Komaj čakam, po eni strani pa me je ful strah...

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 827
10.1.2009 18:52:23   
Serendipity
Ooo, Reby - lepo, da si našla pot do sem (zdaj še samo Bumo zvabimo) user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pestke zate! Pa veš da bo srček, bo tak tiktakal 100/urouser posted image user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 828
10.1.2009 19:40:10   
HeGa
Dobrodošle nove user posted image !

Joj punce kolk ste pridne. Men se pa tko ne da pucat,... Sej se prisilim, ampak sam ta nujne stvari. Edina izjema danes je bla, da sem makovo pecivo spekla., k mi ga ne bi blo treba. Drugač sem pa tko zmatrana, potem pa vso energijo za mojo pikico zagonm, ostalo pa,..... Pa ponoč nikakor ne morem spat. Se mi zgleda že luna pozna.

Slika mojga bušija še ni za kazat. Se nč druzga k mal špeha ne vid. Bomo še mal počakal da zraste, pol jo pa prlimam.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 829
10.1.2009 21:21:36   
poopsie
Ojla user posted image

Evo mene iz trgovineuser posted image  Sem dolgo rabila. Za sebe nisem kupila nič nosečniškega. Privoščila sem si 2trenerki in novi modrčekuser posted image user posted image  Mi je modrček bil nujno potrebenuser posted image  Pol pa sem samo za Irayo kupovala. Sem ji dvojne klače kupila,spodnje majčke,pulovrček... Sem za dosti dosti stvari dala okoli 70€user posted image
Za nosečniške stvari pa moram nujno it pogledat v MB ali LJ ker v Celju ni nič bilouser posted image
reby dobrodošlauser posted image  Naj te ne bo strah.. Srček bo itak utripaluser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 830
10.1.2009 22:18:58   
abab
Živjo.

In čestitam vsem novim nosečkam.

Sigurno se me več ne spomnite sem se oglasila enkrat decembera in od takrat samo še prebiram kaj pišete.
Sem se še na enem od forumov oglasila pa bi še tu prosila za pomoč.

Zato sem si izbrala ravno avgustovke 2009, ker sem za zelo kratek čas mislila da spadam med vas.

Sedaj bi pa prosila za eno pomoč.

Da malo ponovim: 21.12.2008 sem naredila test in je bil user posted image  potem pa v torek 23.12.2008 dobim user posted image  in seveda šok in user posted image  mi ginekolog preče da je bil SS.
Malo počakam in potem ker mi neda miru včeraj 09.01.2009 naredim ponovno test in spet user posted image  samo, da črtica ni bila navpična ampak vodoravna, pa zelo svetla.

Me pa že dva tedna boli trebuh, zjutraj in zvečer, zgoraj, levo in desno ponoči se na to zbujam da me boli, nikakor se ne morem namestit v postelji.
Torej mi gre že zelo na jetra.

Že vnaprej se zahvaljujem za pomoč.

Lep pozdrav

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.1.2009 22:26:43   
Reby
O, lej jo Se*, ti si tud tuki, ja super user posted image  user posted image  user posted image , Bumo pa Shadow pa še najbrž je katera.... Kdaj maš pa ti PDP?

Neposredna povezava do sporočila: 832
10.1.2009 22:38:30   
mamika2
Pozdravljene nove user posted image ,

je prav luštno brat, ko smo taka fajn družba.

Včeraj je bilo zelo luštno, sva šla z user posted image  plesat - a je, poleg mene, še kakšna tanguera med avgustovkami? Danes sem bila pa uničena, sem šele popoldan prišla k sebi user posted image . Še jutri se lahko crkljam, potem pa že spet ponedeljek - edina dobra stvar je, da imam v ponedeljek 1. pregled user posted image

Abab - ali ti je ginekolog naredil uz potem, ko si dobila user posted image ? Zaradi bolečin jaz ne bi nič odlašala, ampak bi šla ponovno k njemu, sploh, če nisi imela abrazije po ss. Držim pesti, da je vse ok, in da ti bo kmalu ponovno uspelo user posted image .

Lepo nedeljo vsem user posted image  in čim manj slabosti user posted image .

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.1.2009 22:46:51   
abab
Živjo mamika2!

Ne ni mi nardedil ničesar, mogoče sem bila dve minutke not pri G.
Sem mu povedala kako pa kaj mi je rekel da sem imela splav in to je to.

Pa sem upala da bo malo zaskrbljen al kaj takega ker sem imela leto dni nazaj laparoskopijo kjer so mi ugotovili endimetriozo. In sem mislila da bo kaj pametnega rekel.

Ampak nič in sedaj nevem kako, sem pa zelo pesimističan glede nove user posted image .

Ker decembra takoj prvi dan pri poskušanju sem se cel dan tako čudno počutila (no malo je psiha delovala) potem pa teden dni preden bi naj naredila test, pa so me krči lovili, rebuh me je bolel, ogromno sem pila in seveda hodila na WC.

Sedaj pa januarja nič. Tako da se že sedaj nekakor pripravljam da bom čez dva tedna tako al tako dobila user posted image .

Nevem pa kako si naj razlagam ta test (09.01.2009)

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 834
10.1.2009 23:00:54   
mamika2
Zdravo Abab,

test je po moje neveljaven, ampak tudi če bi bil pozitiven, ne vem če bi to zares kaj pomenilo, ker imaš po ss še nekaj časa lahko povišano raven nosečniških hormonov user posted image . Zaradi bolečin bi jaz šla na pregled in uz - že zato, da bi bila bolj mirna. Je pa res, da se ob takih stvareh psiha lahko malo poigra z nami - vse, ki smo kdaj dale skozi ss (mnogo nas je takih), to vemouser posted image

Pa ne obupat nad novo user posted image , že na našem forumu je nekaj dolgoletnih bork in borcev, ki jim je uspelo user posted image . Tudi tebi bo, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  

(odgovor članu abab)
Neposredna povezava do sporočila: 835
10.1.2009 23:36:11   
Muca83
Joj punce jaz sem pa danes tako slaba user posted image Komaj zdele mi je uspelo sploh do računalnika priti. Zjutraj sva šla z mojim v Avstrijo po Utrogestan. In sem se prav fino počutila, pač malo jutranje slabosti, tako kot vsak dan. Na poti domov sva šla pa na pico in jaz sem komaj kaj pojedla. Tako slabo mi je bilo, ko sem jedla. Potem sem pa samo dol padla, ko sem prišla domov in sem spala ene 3,5 ur popoldne. Ko sem se zbudila je bila slabost na srečo mimo in sem bila celo kakšni dve uri budna. Potem sem si pa večerjo naredila, spet komaj kaj vase spravila in potem slaboooo. Sem dremala na kavču spet ene 2,5 ure user posted image

Jaz samu upam, da je bil danes osamljen primer. Ker mi je res muka. Tudi zdele mi je malo slabo in prav utrujeno se počutim čeprav sem cel dan spala.

(odgovor članu mamika2)
Neposredna povezava do sporočila: 836
11.1.2009 0:54:12   
Muca83
No zdaj seveda jaz ne morem spat, saj sem prespala cel dan. Sem pa ravnokar krstila WC - prvo bruhanje user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 837
11.1.2009 10:27:41   
Anonimen
abab, meni se je nekaj podobnega zgodilo novembra. Test je bil 5.11. user posted image , nekaj dni kasneje pa kri in po besedah G se pač ni prijelo. Mi je pa naredil 2krat UZ. Test sem ponovila še 11.11. in 18.11 in je bil obakrat še rahlo user posted image in je G rekel, da hormon še nekaj časa ostane v telesu. Še en teden kasneje ni bil več user posted image .

Ti sploh nisi imela plusa, samo vodoravno črto? Potem to sploh ni pozitiven test, če se ne motim. Kaj vodoravna se vedno pojavi? Mi CB ni nikoli pokazal nič drugega kot plusa, zato ne vem.

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
11.1.2009 10:30:18   
Anonimen
user posted image
Muca, js sem bila včeraj tako zmatrana, da sem bila cel dan v postelji, zvečer pa kljub temu ob 10ih zaspala kot da bi cel dan pošteno delala in spala danes do pol 10ih. Prav neverjetno. Danes sem pa veliko boljše in greva malo po razprodajah, ker je bil sicer plan za včeraj, ampak ni bilo šans, da bi do avta prišla, kaj šele po trgovinah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
11.1.2009 10:46:04   
Anonimen
user posted image
go_ta men tud med user posted image  še pogosteje paše user posted image  . Pa še ena dobra lastnot je če ti je stalno slabo, med user posted image ti ziher ne bo.
niwci- moji joški so še zmeri majčkeni, mehki, neboleči .... z njimi se ne dogaja nič.  Če ne prej vse to pride po porodu. Drugi dan v porodnišnici nisem mogla verjet, ko sem se pogledala v špegel. O ti šit, joške sem imela kot bi mi jih čez noč napumpali s silikonom, ok9rogle, ogromne, lepe kot hudič, bolele so pa tud kot user posted image  No to je trajalo še leto in pol potem pa sem nehala dojit in sem imela kmalu še manjše kot prej user posted image

Meni je slabo in sem nestrpna v pričakovanju pregleda v torek. Upam , da bo tokrat vse okuser posted image . Potem pa bom morala počasi povedati v službi. Ma to bom
že, sam da je ok. Bom pa imela kar težavo povedat in se bojim tudi nejevolje in zganjanje panika, za kar je zelo velika verjetnost.... škoda, da je tako, a ne?

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
11.1.2009 11:00:17   
Urša T.
Živjo, souser posted image !

poopsie, kje pa imaš ti nuhalno svetlino?
Sprašujem namreč zato, ker jo imava na isti dan.
Saj si sigurno že kje napisala, pa sem spregledala.

toninena , user posted image user posted image user posted image čestitam vama za uspeh in kr verjemi, da je vse to res user posted image , ter da bosta kmalu ponosna mamica ter očka prečudovitemu dojenčku.
Vem, kako je težko verjeti, ko se zgodi tako lepa stvar.Tudi midva s partnerjem sva se zelo dolgo borila s postopki, ter po mnogo letih težkih preizkušenj dočakala user posted image .Tudi meni se včasih zdi, da sanjam...
Vendar je res!!!
Zelo sva srečna, tega ne znam opisat.
Seveda iskrene čestitke tudi ostalim user posted image , ki so se pridružile tu na forumu.
Več nas je, lepše jeuser posted image .

DIANE, iskreno mi je žal, kar sta z dragim doživela. Iz srca vama želim, da čimprej prebolita izgubo ter da čimprej ugledatauser posted image . Pošilja ti en velik user posted image

< Sporočilo je popravil Urša T. -- 11.1.2009 11:06:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
11.1.2009 12:18:35   
Tanchy
Hey, srečke souser posted image ,

se spet malo javljam in moram rečt, da ste izredno pridne s pisanjem...user posted image user posted image user posted image ...vas komaj dohajam user posted image .

Drugač je pa pri nas še vedno prisotna user posted image in vrtoglavica - še dobro, da sem v službi, da malo pozabim, samo včasih je pa tako, da se kar sesedem in ne morem nič. Upam, da ne bodo prej pogruntali, preden povem user posted image . Čakam, da bo mimo ta prva tretjina.

Sva pa včeran z user posted image povedala tastu in tašči - sploh nista dojela sam je pa tašča takoj "zamorila", da zdej pa more bit poroka (pred rojstvom) user posted image . Pri ta prvem sva se zmazala, zdaj pa.... kok je to težko poslušat k ti je en pametn......

Držte se!!!

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 842
11.1.2009 12:26:58   
altaja
Hahaha, mene sta tud previdno vprašala (tast pa tašča) če sva kej razmišljala o poroki. In jst ko iz topa da ne, da noseča se pa že ne bom poročila. Jst na svoji poroki ne bom s sokom nazdravlala user posted image . Moje mnenje je pač tako, da se poročiš al prej, al pa po porodu. Al pa nikoli. Vseeno pa mislim da s poroko ne bo panike, ne vem kako se bomo razumel ko bom povedala da ne bo krsta... To bo večji šok in bom pač mogla previdno razložit svoje stališče. Ah, no, ne bom se zdej obremenjevala s tem, bo že. Drugače sta pa zlata, res. Ful sta fajn in sem zelo vesela da se dobr razumemo. Je pa tko da se za dobro razumevanje trudimo vsi, vsak po malo pa je.
Grem zdej na kosilo, se slišmo

čauči

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
11.1.2009 12:34:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

O, lej jo Se*, ti si tud tuki, ja super user posted image  user posted image  user posted image , Bumo pa Shadow pa še najbrž je katera.... Kdaj maš pa ti PDP?

Ooo, še Shadow seveda! le kak sem jo lahko pozabila! Blanč sem tudi  zasledila user posted image user posted image user posted image

Moj PDP je 19. pa tvoj? Se mi zdi, da si malo pred mano....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 844
11.1.2009 13:20:46   
niwci
Reby dobrodošla! user posted image user posted image user posted image user posted image

Abab jst tud mislim da je najbolje, da se obrneš na G, ker psiha res naredi svoje.

Midva z user posted image pa nisva več zdržala in sva učiraj povedala mojim user posted image user posted image user posted image user posted image so bli ful veseli. Danes pa nameravava povedat še tastu in tašči. To bom prepustila dragemu, zato upam da mu bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 845
11.1.2009 16:20:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ooo, še Shadow seveda! le kak sem jo lahko pozabila! Blanč sem tudi  zasledila user posted image user posted image user posted image

Moj PDP je 19. pa tvoj? Se mi zdi, da si malo pred mano....

Ja, moj je tudi takrat, na ivf strani sem vnesla datum punkcije in dobila 19.8.  Kako pa si ti računala?

Neposredna povezava do sporočila: 846
11.1.2009 17:27:25   
TjasaJ
Lep pozdrav novim user posted image !

Me včeraj ni bilo na forumu in sem imela kar nekaj za prebrat user posted image . Včeraj sva šla na lov za preproge, kupila pa nosečniške hlače in tri tunike user posted image . Jaz sem bila zadovoljna! Ker so popusti sem si privoščila nakup, sicer ne bi, ker še ne vem, kam se bom širila... Bi jih pa takoj oblekla, saj po celodnevnem hajkanju ni bilo niti dovolj, da sem odpela kavbojke...

Ooo, niwci, sta torej povedala. Kako pa je bilo pri njemu? Midva sva danes pri njemu doma povedala in je bila mama vesela. Je rekla, da moremo otroke delat, če hočemo, da bom imela službo (delam v OŠ) user posted image . Me je pa skrbelo, kako bo, če bo vesela - ker če ne bi bila, bi bilo njemu kar hudo.

Jaz bi kar spala, jutri pa je treba v službo. Uf, upam da me kmalu minejo slabosti, ker je vikend prekratek za regeneracijo... Uživajte v nedeljskem večeru!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 847
11.1.2009 17:53:46   
*anč*
oj!

abab  test nosečnosti je lahko pozitiven še 14 dni po ss ali abraziji. če maš pa bolečine in krče, je pa lahko še nekaj tkiva ostalo v maternici in bi morala do ginekologa. možno pa je, da je šlo samo za krvavitev v nosečnosti in je plod še živ. jst bi se šla pokazat k ginekologu za vsak slučaj!

user posted image kr normalno. če mi je slabo al sm pa preutrujena pa pač ne. pri nama je prej ovira tamali kot pa nosečnost, ker mava bolj mal časa zase.

anonimna  full lep seznamček pregledov! pridna! tut moj dan d se približuje. upam,da bo vse ok.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 19:23:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
11.1.2009 19:31:44   
Anonimen
user posted image
Mene danes spet slabosti dajejo. Je bilo zadnja dva dni boljše in sem že upala, da je konec s slabostmi, ampak sem se prehitro veselila user posted image .
Utrujenost je še tudi prisotna, v sredo začnem delat in sploh ne vem, kako bom zdržala. Mogoče me bo delo zamotilo.

Trebušček se mi še ne pozna, je na otip malo bolj trdo spodaj in mogoče malo izbočeno (če to hočem videt), ampak v bistvu pa še ni vidnih sprememb. In upam, da ne bodo prej, kot mislim povedat ostalim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.