|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
9.1.2009 12:23:05   
Ntaša
lep pozdravček aprilčice!!!!!!!!!!user posted image
Danes sem imela pregled,pa ni uspel,ker je šel moj ginekolog rodit,ups pardon njegova žena. Držim pesti, da bo vse OK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drug teden me čaka še test glukoze,pol bomo pa vidl,kako naprej.
Zdaj se nam pa že končno poznajo naši trebuščki.lepo jih crkljajte in uživajteeeeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image
Lep vikend želim vsem aprilčicam in drugim nosečkam!

Še dvanajst dni do Markovega 7 rojstnega dne.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
9.1.2009 14:27:46   
frutolina
ja aprilčice,kam ste pa padle user posted image  vas moram iz zadnje vrste pobirat user posted image
Blančica, lili28 - lepe posnetke mata! user posted image

detelja, sonček: buščeki pa rastejo a user posted image   le kaj se skriva noter...po mojem pri obeh fantka user posted image  se grem stavit za tortico user posted image

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
9.1.2009 15:32:45   
detelja
frutolina  to glede tortice si nekje zapiše, da če ne boš imela prav nama boš aprila častila tortico...meni je najbolj smešno, ko mi "babnce" govorijo kaj bomo imeli in ne to pač tako kar nekaj, ampak tako strokovno začnejo npr. ja imaš ful velik trebuh to bo-fantek, nosiš ful nizko to bo ???, nimaš mozoljev to bo??? in bla bla bla bla...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
9.1.2009 15:38:36   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

frutolina  to glede tortice si nekje zapiše, da če ne boš imela prav nama boš aprila častila tortico...

Ma seveda! Ni problema user posted image  
Ma jaz pa kar tako ugibam...na blef user posted image .

p.s.: kaj mozolje maš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
9.1.2009 15:51:27   
detelja
frutolina na začetku sem jih imela...več kot v pubertetiuser posted image ...sedaj pa imam bolj čisto kožo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2005
9.1.2009 16:44:37   
Blueeyes
detelja in sonček85 luštna velika bušija

jp, jz se morm tud še mal slikat, pa da kej novga prilepim v album.. je že kr nekaj časa mimo odkar sem ga osvežila user posted image  user posted image  obljubim da si bom vzela kej časa za slikice...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.1.2009 17:06:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

detelja, sonček: buščeki pa rastejo a user posted image   le kaj se skriva noter...po mojem pri obeh fantka user posted image  se grem stavit za tortico user posted image
ja zapiši si ,jaz vam povem da bo,........

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.1.2009 17:20:55   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

ja zapiši si ,jaz vam povem da bo,........ tak da boš morala ti meni tortico častit user posted image user posted image  saj vem.. user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.1.2009 17:21:26   
detelja
jaz pa ne vem kaj bo zato lahko le ogibam...sicer pa vam moram povedat, da sem imela obdobje, ko sem imela same grozne sanje, res grozne, moj je rekel, da kako lahko samo kaj takšnega sanjam kot npr. da naju z  bebijem ni hotel videt, da naju je zanemarjal itd...potem pa sem kar z lepega začela sanjat, da imava že bebija in da se igramo, žgečkamo itd...ampak nikoli nisem sanjala, če je fantek ali deklica...no na kar včeraj vstanen pa mojemu povem, da sem sanjala, da bo punčka in to noč spet o punčki...tako, da ne vem a bo punčka ali bo fant...eno od tega bo pa zagotovouser posted image user posted image user posted image  itak pa je najbolj pomembno, da bo otrok zdrav in živahen...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.1.2009 17:22:39   
detelja
frutolina in sonček jaz imam najboljšo idejo, da gremo vse tri fajn na tortico in vsaka eno plačauser posted image user posted image  tako bomo kar 3 tortice pojedleuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.1.2009 17:24:34   
frutolina
user posted image user posted image user posted image  jaaaaaaa...eno za mene, eno za bebija....pa še eno za user posted image  mene seveda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.1.2009 17:24:53   
nmag
Detelja,ti boš imela pa punčko,ugibam po trebuščku,ve kar stavite,jaz pravim,da bo imela punčko,za sončka pa kot sem že rekla mislim ,da fantka,to samo ugibam iz izkušenj,lahko se pa tudi motim.Bomo aprila videla katera je imela prav.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.1.2009 17:34:16   
sonček85
ja šest jih rabimo ker me veliko pojemo sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj se dobimo?user posted image user posted image user posted image
jaz tudi mislim ,da bo imela detelja pupikouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.1.2009 17:38:43   
frutolina

jaz tudi mislim ,da bo imela detelja pupikouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mela bo fantolino user posted image user posted image  zdaj se pa odločite kaj to pomeni user posted image user posted image  

torejstave:

Sonček85:
2F:0P

Detelja:
1F:2P

madona mam časa...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.1.2009 17:47:03   
sonček85
no punce stavite ali boste trofile

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.1.2009 18:03:46   
detelja
sonček85 naj samo fajn stavljajo na najine trebuščke...upam, da bova več trotic pojedli kot pa plačaliuser posted image user posted image user posted image  samo upam, da potem ne bova od tortic dobili večje buščije kot jih imave sedaj...user posted image user posted image ja, dobimo se pa takrat, ko bodo najini user posted image  prišli na svet, da bove imeli dokaz kaj se skriva v njih...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
9.1.2009 20:54:02   
NinaMM
Da se še jaz malo javim ...

Danes sva bila v Postojni na predavanju o epiduralni in o ultivi, pa je anastezistka bila veliko bolj na strani epiduralne. Jaz sem itak že od začetka kar za ...

Sicer tudi že hodiva v šolo za starše in je prav zabavno! Sestra Tanja v porodnišnici LJ nas vsak dan nasmeje user posted image

3d je lepo uspel, ampak jaz teh fotk sploh ne znam pripopat. Lahko jih pošljem kateri po mailu ali msn-ju, če jo zanima, sicer jih imam pa tudi na facebooku, če ga imate user posted image

Super, da se v večini dobro počutite. Bravo meuser posted image  Pa res lepi buškoti, mi še nismo tako veliki ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
9.1.2009 21:54:04   
*Junona*

jupi in bravo za dopust,meni je pa že kr malo dolgčas k sem od avgusta domauser posted image user posted image

vud:ni zakaj in še kdajuser posted image

morem pa pohvalit našo Piruri,ki mi je izdelala dekico-kovterček za našga user posted image in se je kar ne morem nagledati odkar mi jo je danes poštar prinesel,je tako mehka ,topla in lepaaaaaaaaa.Moj dragi je pa tudi tako navdušen nanjo da ne morem verjet.Res je prava mojstrica tale naša Piruri.Hvala user posted image

Iiiii, kak lepo. Kje je pa slikica?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
9.1.2009 21:58:24   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Danes sva bila v Postojni na predavanju o epiduralni in o ultivi, pa je anastezistka bila veliko bolj na strani epiduralne. Jaz sem itak že od začetka kar za ...

Sicer tudi že hodiva v šolo za starše in je prav zabavno! Sestra Tanja v porodnišnici LJ nas vsak dan nasmeje user posted image

3d je lepo uspel, ampak jaz teh fotk sploh ne znam pripopat. Lahko jih pošljem kateri po mailu ali msn-ju, če jo zanima, sicer jih imam pa tudi na facebooku, če ga imate user posted image

Super, da se v večini dobro počutite. Bravo meuser posted image  Pa res lepi buškoti, mi še nismo tako veliki ...

Js bi rada vidla fotke, prosim....user posted image user posted image user posted image masteruj@gmail.com

Hvala.user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
9.1.2009 21:58:40   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Detelja,ti boš imela pa punčko,ugibam po trebuščku,ve kar stavite,jaz pravim,da bo imela punčko,za sončka pa kot sem že rekla mislim ,da fantka,to samo ugibam iz izkušenj,lahko se pa tudi motim.Bomo aprila videla katera je imela prav.

Nmag, kaj pa jaz?user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
9.1.2009 22:31:37   
Blancica
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

tud jaz bi rada vidla slikce...
Povej kontakt za facebook ;)

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
9.1.2009 22:33:10   
NinaMM
Junona poslano user posted image  

Zdaj grem pa počas spat. Lahko noč vsem.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.1.2009 22:33:58   
NinaMM
A, na FB me pa najdeš pod Nina Mrak Mešl.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.1.2009 22:52:18   
*Junona*
Iiiii... kake lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa fotogenična tale vaša bebica. Kje pa si bila na 3D?

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
9.1.2009 22:53:07   
*Junona*
Pa kaj še sam js nimam facebooka?user posted image Se bo treba registrirat.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?