|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
11.1.2009 10:21:59   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Mismis kdaj pa ti šibaš po zamrznjenčke, kmalu če jaz kaj sledimuser posted image

kmalu, kmalu...čakamo user posted image potem pa akcija

Kdaj pa pride hudič?

torek, sredo, četrtek, petek....user posted image user posted image user posted image kdo ve?

Naj čim prej pride pol pa akcija in seveda pozitivna reakcija, da bo naša mismis mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

seveda, bom oblekla za prvi UZ pr dr. D moje novo seksi perilo, ki sem ga dobila od vas bab za r.d.
Mogoče bo potem videl 100 foliklovuser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.1.2009 10:22:21   
bbpikica
Aja pozabla povedat da mi je Sayuri odgovorila. Je mela ona iste stranske učinkeuser posted image , tko da zdaj pa upam da je to dobr znak za pozitiven zaključek postopkauser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.1.2009 10:24:36   
mismis

Aja pozabla povedat da mi je Sayuri odgovorila. Je mela ona iste stranske učinkeuser posted image , tko da zdaj pa upam da je to dobr znak za pozitiven zaključek postopkauser posted image

nekako med vrsticami si omenila user posted image user posted image user posted image .

Ma ja treba je verjeti, optimizem je pol uspeha

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 903
11.1.2009 10:28:17   
bbpikica

Mismis kdaj pa ti šibaš po zamrznjenčke, kmalu če jaz kaj sledimuser posted image

kmalu, kmalu...čakamo user posted image potem pa akcija

Kdaj pa pride hudič?

torek, sredo, četrtek, petek....user posted image user posted image user posted image kdo ve?

Naj čim prej pride pol pa akcija in seveda pozitivna reakcija, da bo naša mismis mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

seveda, bom oblekla za prvi UZ pr dr. D moje novo seksi perilo, ki sem ga dobila od vas bab za r.d.
Mogoče bo potem videl 100 foliklovuser posted image user posted image user posted image

To mi deli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 904
11.1.2009 10:30:56   
Kruce Fiks
Ajoj!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.1.2009 10:31:59   
bbpikica
Mam pa eno vprašanjce. Do zdaj pred punkcijo nisem jemala nič proti bolečinam ampak tokrat pa raje bi. Zdaj me pa zanima kako naj vzamem tablete, imam pa Ketonal forte 100mg.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 906
11.1.2009 10:33:13   
mismis

Mam pa eno vprašanjce. Do zdaj pred punkcijo nisem jemala nič proti bolečinam ampak tokrat pa raje bi. Zdaj me pa zanima kako naj vzamem tablete, imam pa Ketonal forte 100mg.

BB, mislim da so ženske pisale, da so vzele kakšne pol ure prej tablete, da je prijel pravočasno

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 907
11.1.2009 10:33:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ajoj!

Kruce, zakaj pa ajoj?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 908
11.1.2009 10:41:44   
bbpikica

BB, mislim da so ženske pisale, da so vzele kakšne pol ure prej tablete, da je prijel pravočasno

Ja jaz mam nekje v glavi da so eno uro prej vzele dva pa pol še enegauser posted image  pa nisem ziher da je čist takouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 909
11.1.2009 10:42:51   
ledenka
dobro jutro user posted image  

samo na hitro vas pozdravljam, sem rahlo lačnaaaaa user posted image  

arnejči, lepo te je videt user posted image  glede klomifena ob stimulaciji pa nisem prepričana, da je pametno...

mišmiš, ko najmanj pričakuješ user posted image  nikol ne veš! držim pesti za plusek, pa naj pingvinček še malo počaka user posted image  

zvezdica user posted image  super, da se bo enkrat kmalu začelo! kdaj maš 15. pregled, maš končno čas za kavo prej/po?

bbpikica, kako uro prej bo čisto fino, da dobro prime user posted image  naj lepo zrasejo tile folikli!

larči, kako ti kaj, mulčka ubogata? moj me izjemno rad brca v ledvice user posted image

punce moje, lepo se imejte, grem si zajtrk urihtat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.1.2009 10:44:13   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Mis - kdaj boš prišla kaj naokrog na en čvek in kafe?

če sta pa s Hedi fine in me ne povabita zraven. Zdaj sem pa užaljen user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš ti jutri pregled?

Ejej, nč bit užaljena, midve sva doma in mava dopoldan cajt, ti pa kr delaš user posted image
Jutri vidim ateja ob 12 :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 911
11.1.2009 10:45:23   
Reby

Oj, pikica, moja teta je zdravnica v penziji in je rekla, da te tablete nč ne primejo, ker je to sluznica, pomagajo mogoče bolj psihično....  

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.1.2009 10:45:47   
mismis

Mis - kdaj boš prišla kaj naokrog na en čvek in kafe?

če sta pa s Hedi fine in me ne povabita zraven. Zdaj sem pa užaljen user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš ti jutri pregled?

Ejej, nč bit užaljena, midve sva doma in mava dopoldan cajt, ti pa kr delaš user posted image
Jutri vidim ateja ob 12 :)

ql, bom mislila nate in močno stiskala pesti. Ti pa javi, takoj ko boš lahko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 913
11.1.2009 10:50:02   
bbpikica

Oj, pikica, moja teta je zdravnica v penziji in je rekla, da te tablete nč ne primejo, ker je to sluznica, pomagajo mogoče bolj psihično....  

Ajauser posted image  kaj pa zdaj user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.1.2009 10:51:42   
bbpikica
Reby dobro opravi jutri pri atejuuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.1.2009 10:53:13   
Zvezdica
zvezdica super, da se bo enkrat kmalu začelo! kdaj maš 15. pregled, maš končno čas za kavo prej/po?

ob 13ih imam pedikurouser posted image (vem, jast sem obsedena z nogicami) in ob 14ih CTG in pregleduser posted image

Kaj praviš na prej?

i belive i can fly....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.1.2009 10:54:36   
Kicsi
Dobro jutro babe in desca user posted image .
Upam ,da ste spale v redu.Jaz sem kot angelček.
Zvezdica,držim pesti za lahek porod,ko bo prišel ta čas seveda user posted image .
bbpikica,tako se dela ,ja user posted image .
Kruce,sam res,kaj pomeni ta ajoj ?

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 11.1.2009 10:55:28 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.1.2009 10:55:48   
Reby

Ajauser posted image  kaj pa zdaj user posted image

Nič, čim bolj se sprosti, čeprav vem, da je težko, pa boš itak mela dragega zraven in ti nej fajn pritiska na trebuh, sej ata kr dober in hitr tole oprav, svaka mu čast, mene sploh ni nč bolel, razen mogoče zadnja dva....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.1.2009 10:56:31   
Reby

Reby dobro opravi jutri pri atejuuser posted image user posted image

Jaz sem prepričana, da bom in komaj čakam, da vidim svojo pikico user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.1.2009 10:57:08   
ledenka

zvezdica super, da se bo enkrat kmalu začelo! kdaj maš 15. pregled, maš končno čas za kavo prej/po?

ob 13ih imam pedikurouser posted image (vem, jast sem obsedena z nogicami) in ob 14ih CTG in pregleduser posted image

Kaj praviš na prej?

ob kake 11.30 bi bilo potem super user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.1.2009 10:58:56   
Kicsi
Bbpikica,tele tablete proti bolečinam pa res ne delujejo tako da bi ti kaj dosti pomagale pri odganjanju bolečin med punkcijo.
Jaz sem prvič vzela,drugič pa ne,pa so bile popolnoma iste bolečine.Važno je ,da si dobro pritiskaš na trebuh.Pa tud ne boli tok,da bi mogla zdaj bit vsa prestrašena.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.1.2009 11:01:12   
sonček33
Ko se pa naša arnejča oglasi, sem pa jaz tok dobre volje. Bejba, superca za vse projekte, ki si jih uvrstila na "nov" seznam. Super za brezcuker diesto, pa manj moke projekt, pa bioresonanco in čajčke...Ma zihr bo tole že v februarju imelo pozitiven učinek!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.1.2009 11:02:04   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Bbpikica,tele tablete proti bolečinam pa res ne delujejo tako da bi ti kaj dosti pomagale pri odganjanju bolečin med punkcijo.
Jaz sem prvič vzela,drugič pa ne,pa so bile popolnoma iste bolečine.Važno je ,da si dobro pritiskaš na trebuh.Pa tud ne boli tok,da bi mogla zdaj bit vsa prestrašena.

Saj kolk boli vem sem že bla štirkrat ampak sem hotla zdaj ko jih je mal več kot prej vzet tablete ampak če ne pomagajo je pa itak brezvezeuser posted image . Nč bomo pa po starem zobe stisnt pa fajn prtiskat pa bo. Če je šlo do zdaj bo pa še tokratuser posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.1.2009 12:02:06   
netka34
Juuutro!!

Kak lep dan! Za ga dat v okvir in obesit na steno!user posted image user posted image

No, ravno pravi čas sm se priklopla, da lahko navijam za našo  hmalmami Reby, da bi se srček kraaaaaasssno vidu!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Arneja, res te je lepo videt po dolgem cajtu. Pridna si!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.1.2009 12:08:18   
netka34

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Saj kolk boli vem sem že bla štirkrat ampak sem hotla zdaj ko jih je mal več kot prej vzet tablete ampak če ne pomagajo je pa itak brezvezeuser posted image . Nč bomo pa po starem zobe stisnt pa fajn prtiskat pa bo. Če je šlo do zdaj bo pa še tokratuser posted image

BBpika, js sm ga zadnjič s tramalam pihlna. pa je blo božansko. Samo stranski učinki (bruhanje, spanje-koma) so me precej zdelal...user posted image user posted image Če bo še kdaj treba na punkcijo, ga bom spet!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?