Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:05:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga? ma, običajno pridem za ful kratek čas na računalnik, pa malo na RR skočim, za MSN si moram pa cajt vzet morda mi pa jutri uspe, da užgeva kakšno debato velja
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:07:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps jasna mal sem te prehitela,jaz sem pa mislila,da mi že mal rola sori...nism se hotla mešat... sm probala še neki poštimat seznam, ma me ta računalnik ne mara... sej zdej ti prepustim delo mi prav paše
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:07:51
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna si prevzela delo spps ?? a ti si pa že iz wc-ja?? ne, samo malo pomagam sm probala še neki poštimat seznam od bušijev, samo neki ne rata na tem računalniku a ti bi rada da na wc-ju ostanem.. sem hitro fertik..je samo par kapljic..se me je tamala mal sposodla,..ko se šprancira sem in tja.. ja ne vem kakšne zadeve maš ti vse tam za rešit... sm bla pač vesela, da si prišla nazaj sej zdej vam bom tudi js veselo pomahala, ker grem v Mižule... ne morem več.. ponavadi že spim 3 ure ob tem cajtu danes ste me pa kr malo povlekle not... lepo ninajte, ko greste in se tipkamo ne nočkoooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:07:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? hmmmm... kakšen dan MOGOČE ej, vprašanje: a vašim je tudi kej bolj ''nerodno'' zdej ?? moj me zadnjič še poljubit za prav ni mogu, če se ga je moj trebuh dotikal-ko sm se pač stisnla k njemu je reku, da me ne more tako ZA PRAV poljubit, ker mu je neprijeten občutek, če čuti trebuh- kot da bi mali gledal mojmu ni nič čudn občutek, čeprav bi mi včasih pasalao da bi mu bil.. moj bi lahko zdaj non stop , men pa ni. Ne paše mi nikak zdaj...mi zbudi in imam pol vso noč obračanje, on pa mirno spi dalje Nema ništa.. mi zelo poredko,ker je mojmu čudno mi pa sploh nč je čudno obema
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:08:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga? ma, običajno pridem za ful kratek čas na računalnik, pa malo na RR skočim, za MSN si moram pa cajt vzet morda mi pa jutri uspe, da užgeva kakšno debato kaj pa jaz ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:09:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna si prevzela delo spps ?? a ti si pa že iz wc-ja?? ne, samo malo pomagam sm probala še neki poštimat seznam od bušijev, samo neki ne rata na tem računalniku a ti bi rada da na wc-ju ostanem.. sem hitro fertik..je samo par kapljic..se me je tamala mal sposodla,..ko se šprancira sem in tja.. ja ne vem kakšne zadeve maš ti vse tam za rešit... sm bla pač vesela, da si prišla nazaj sej zdej vam bom tudi js veselo pomahala, ker grem v Mižule... ne morem več.. ponavadi že spim 3 ure ob tem cajtu danes ste me pa kr malo povlekle not... lepo ninajte, ko greste in se tipkamo ne nočkoooooooooooooooooo lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:10:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga? ma, običajno pridem za ful kratek čas na računalnik, pa malo na RR skočim, za MSN si moram pa cajt vzet morda mi pa jutri uspe, da užgeva kakšno debato kaj pa jaz ?? kaj cmizdriš,vsepovsod pa ne moreš bit zraven
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:10:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga? ma, običajno pridem za ful kratek čas na računalnik, pa malo na RR skočim, za MSN si moram pa cajt vzet morda mi pa jutri uspe, da užgeva kakšno debato kaj pa jaz ?? itak, itak, sej kokr vem, se na MSNju da grupnega užgat, a ne? pogovor mislim
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:10:56
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna si prevzela delo spps ?? a ti si pa že iz wc-ja?? ne, samo malo pomagam sm probala še neki poštimat seznam od bušijev, samo neki ne rata na tem računalniku a ti bi rada da na wc-ju ostanem.. sem hitro fertik..je samo par kapljic..se me je tamala mal sposodla,..ko se šprancira sem in tja.. ja ne vem kakšne zadeve maš ti vse tam za rešit... sm bla pač vesela, da si prišla nazaj sej zdej vam bom tudi js veselo pomahala, ker grem v Mižule... ne morem več.. ponavadi že spim 3 ure ob tem cajtu danes ste me pa kr malo povlekle not... lepo ninajte, ko greste in se tipkamo ne nočkoooooooooooooooooo lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom jutri ji bom posodla še nogavice, da bom lahko spet z vami
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:11:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj cmizdriš,vsepovsod pa ne moreš bit zraven aja, sej res, rabimo dovoljenje še od spps
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:12:05
|
|
|
|
felix7
|
a vedve koke pa še ne gresta nič spat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:12:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? hmmmm... kakšen dan MOGOČE ej, vprašanje: a vašim je tudi kej bolj ''nerodno'' zdej ?? moj me zadnjič še poljubit za prav ni mogu, če se ga je moj trebuh dotikal-ko sm se pač stisnla k njemu je reku, da me ne more tako ZA PRAV poljubit, ker mu je neprijeten občutek, če čuti trebuh- kot da bi mali gledal mojmu ni nič čudn občutek, čeprav bi mi včasih pasalao da bi mu bil.. moj bi lahko zdaj non stop , men pa ni. Ne paše mi nikak zdaj...mi zbudi in imam pol vso noč obračanje, on pa mirno spi dalje Nema ništa.. mi zelo poredko,ker je mojmu čudno mi pa sploh nč je čudno obema mene skoz smeh baše,ko sam čakam,da začne trebuh vibrirat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:12:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:13:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mene skoz smeh baše,ko sam čakam,da začne trebuh vibrirat si kar predstavljam, kako strašno romantično je to
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:14:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj cmizdriš,vsepovsod pa ne moreš bit zraven ja lahko pa se vsaj cmizdim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:14:38
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom se podpišem hvala punce (če bo šlo tako naprej, bom ostala brez oblek ) grem ninat, ki mi pada glava na tipkovnico nočko vseeem.. mwaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a vedve koke pa še ne gresta nič spat? a meni kaj? kaj pa ti??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:16:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga? ma, običajno pridem za ful kratek čas na računalnik, pa malo na RR skočim, za MSN si moram pa cajt vzet morda mi pa jutri uspe, da užgeva kakšno debato kaj pa jaz ?? itak, itak, sej kokr vem, se na MSNju da grupnega užgat, a ne? pogovor mislim sam če čemo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:16:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna si prevzela delo spps ?? a ti si pa že iz wc-ja?? ne, samo malo pomagam sm probala še neki poštimat seznam od bušijev, samo neki ne rata na tem računalniku a ti bi rada da na wc-ju ostanem.. sem hitro fertik..je samo par kapljic..se me je tamala mal sposodla,..ko se šprancira sem in tja.. ja ne vem kakšne zadeve maš ti vse tam za rešit... sm bla pač vesela, da si prišla nazaj sej zdej vam bom tudi js veselo pomahala, ker grem v Mižule... ne morem več.. ponavadi že spim 3 ure ob tem cajtu danes ste me pa kr malo povlekle not... lepo ninajte, ko greste in se tipkamo ne nočkoooooooooooooooooo lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom jutri ji bom posodla še nogavice, da bom lahko spet z vami sam pazi,da ti do marca oblačil ne zmanjka
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:16:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj cmizdriš,vsepovsod pa ne moreš bit zraven aja, sej res, rabimo dovoljenje še od spps bom jutr povedala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:16:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom se podpišem hvala punce (če bo šlo tako naprej, bom ostala brez oblek ) grem ninat, ki mi pada glava na tipkovnico nočko vseeem.. mwaa nočko... le idi, da neboš še tipkovnice uničla pol boš lahko še gate dala.. pa nebo več vžgalo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:16:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a vedve koke pa še ne gresta nič spat? bi blo pametno it počas,ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:18:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps lepo pančkajte,pa res fajn,da si se nam pridružla še med vikedom se podpišem hvala punce (če bo šlo tako naprej, bom ostala brez oblek ) grem ninat, ki mi pada glava na tipkovnico nočko vseeem.. mwaa nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:18:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a vedve koke pa še ne gresta nič spat? bi blo pametno it počas,ha? ja, če čmo še namazane bit, je treba naše drage še budne ujet
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 23:19:52
|
|
|
|
felix7
|
ja nč, pol pa pejmo, sej me res že mal oči pečejo. do jutri... nočkooooooooooooooooooooo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?