Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:18:05
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš men moj sm bušija pa prsa, brez bradavic
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:18:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš ma ja... sej se mu ni dalo, samo sm mu malo zatežila... sm mu kar direkt rekla, da to je najmanj kar lahko nardi zame glede na to, da js ''delam'' prow use ostalo pa je kar pokimal in reku: sej maš prav ja... tako, da zdej je kar priden... vsake tolko dobim celo še kakšno mini masažico...luksuz... sej čene si jo pa itak privoščim kje drugje, ker sm čisto preveč napeta... ampak kaj ko so tako ****in' drage
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:19:16
|
|
|
|
tasa_m
|
jaz pa se pozabim namazat,se spomnim vsake toliko časa..pol pa mojmu gnjavim tam kjer ne dosežem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:20:07
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene punce. Mene pa zanima naslednje, če mi lahko katera svetuje pz. pove svoje mnenje: sem v 7 mesecu nosečnosti in mi zadnje čase paše full pit. No, ne pijem tak dosti ampak vsako nedeljo pa ziher dober dl Refoška pa tudi doma mi zapaše med tednom kakšno pivce,sploh ko imamo obiske mi zapaše da tudi jaz spijem 2dl pivca ali pa kakšne mešanice z pivom. Zanima pa me naslednje: ali je lahko kaj narobe z otrokom,ker si pač vsake toliko časa privoščim Refošk in pivo?? Saj ne rečem da se mi ne zalušta še čik..ampak tu se bremzam.. Hvala za odgovore.. a so to kakšne provokacije? do zdej ni bilo nobenih anonimnih tle gor, smo se vse pomenile odkrito, danes pa že drugo takšno vprašanje... samo vprašam... meni tudi to ni kaj preveč ušeč. Sej mi ni panike pomagat z nasveti, samo nikoli ne veš kdo je ta anonimnež.. je prow smotano, ko se pol ne javijo več nikoli nazaj, da vidiš vsaj kako so rešle zadevo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:20:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama oh, jest se prov pustim razvajat... me moj namaže po trebuhu, stegnih in joških in predem kot mucek uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:22:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš men moj sm bušija pa prsa, brez bradavic še naokol te naj mal
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:23:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:24:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene punce. Mene pa zanima naslednje, če mi lahko katera svetuje pz. pove svoje mnenje: sem v 7 mesecu nosečnosti in mi zadnje čase paše full pit. No, ne pijem tak dosti ampak vsako nedeljo pa ziher dober dl Refoška pa tudi doma mi zapaše med tednom kakšno pivce,sploh ko imamo obiske mi zapaše da tudi jaz spijem 2dl pivca ali pa kakšne mešanice z pivom. Zanima pa me naslednje: ali je lahko kaj narobe z otrokom,ker si pač vsake toliko časa privoščim Refošk in pivo?? Saj ne rečem da se mi ne zalušta še čik..ampak tu se bremzam.. Hvala za odgovore.. a so to kakšne provokacije? do zdej ni bilo nobenih anonimnih tle gor, smo se vse pomenile odkrito, danes pa že drugo takšno vprašanje... samo vprašam... meni tudi to ni kaj preveč ušeč. Sej mi ni panike pomagat z nasveti, samo nikoli ne veš kdo je ta anonimnež.. je prow smotano, ko se pol ne javijo več nikoli nazaj, da vidiš vsaj kako so rešle zadevo... ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:26:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:29:01
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš men moj sm bušija pa prsa, brez bradavic še naokol te naj mal ponavad je tko, da se vedno takrat spomnim ko se njemu že spi, da bi se pa sama, pa po tuširanju komaj čakam da se že vležem, ko skoz ležim,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:29:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:31:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? kaj te vem.. ja javila se nam zdaj več ni ni..mogoče jo maže
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:31:53
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. hahaha... sej včasih so res prow bogi ja... moj zato noče po joškah, ker je reku, da to pa res nebi zdržal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:32:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš men moj sm bušija pa prsa, brez bradavic še naokol te naj mal ponavad je tko, da se vedno takrat spomnim ko se njemu že spi, da bi se pa sama, pa po tuširanju komaj čakam da se že vležem, ko skoz ležim, boš pol boljše volje,če se boš še spomnala kaj drugega namazat jaz sem si v prvi nosečnosti sam trebuh,ki se mi je pa sanjalo,da bom spokala še okol in okol
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:33:41
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? hmmmm... kakšen dan MOGOČE ej, vprašanje: a vašim je tudi kej bolj ''nerodno'' zdej ?? moj me zadnjič še poljubit za prav ni mogu, če se ga je moj trebuh dotikal-ko sm se pač stisnla k njemu je reku, da me ne more tako ZA PRAV poljubit, ker mu je neprijeten občutek, če čuti trebuh- kot da bi mali gledal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:34:54
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne ja, ta alergija zna bit huda reč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:35:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne kaj se pa ti spet krohočeš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:35:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? kaj te vem.. ja javila se nam zdaj več ni ni..mogoče jo maže jjasna ,a ignoriraš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:37:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne ja, ta alergija zna bit huda reč vse me že srbi...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:37:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? hmmmm... kakšen dan MOGOČE ej, vprašanje: a vašim je tudi kej bolj ''nerodno'' zdej ?? moj me zadnjič še poljubit za prav ni mogu, če se ga je moj trebuh dotikal-ko sm se pač stisnla k njemu je reku, da me ne more tako ZA PRAV poljubit, ker mu je neprijeten občutek, če čuti trebuh- kot da bi mali gledal mojmu ni nič čudn občutek, čeprav bi mi včasih pasalao da bi mu bil.. moj bi lahko zdaj non stop , men pa ni. Ne paše mi nikak zdaj...mi zbudi in imam pol vso noč obračanje, on pa mirno spi dalje Nema ništa..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:37:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne kaj se pa ti spet krohočeš? me hoče nekaj grlo bolet pa ne morem čist v smeh past..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:38:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? hmmmm... kakšen dan MOGOČE ej, vprašanje: a vašim je tudi kej bolj ''nerodno'' zdej ?? moj me zadnjič še poljubit za prav ni mogu, če se ga je moj trebuh dotikal-ko sm se pač stisnla k njemu je reku, da me ne more tako ZA PRAV poljubit, ker mu je neprijeten občutek, če čuti trebuh- kot da bi mali gledal mojmu ni nič čudn občutek, čeprav bi mi včasih pasalao da bi mu bil.. moj bi lahko zdaj non stop , men pa ni. Ne paše mi nikak zdaj...mi zbudi in imam pol vso noč obračanje, on pa mirno spi dalje Nema ništa.. mi zelo poredko,ker je mojmu čudno
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:39:03
|
|
|
|
čebeica maja
|
ponavad je tko, da se vedno takrat spomnim ko se njemu že spi, da bi se pa sama, pa po tuširanju komaj čakam da se že vležem, ko skoz ležim, [/quote] boš pol boljše volje,če se boš še spomnala kaj drugega namazat jaz sem si v prvi nosečnosti sam trebuh,ki se mi je pa sanjalo,da bom spokala še okol in okol [/quote] v prvo sem mela kr srečo, upam da se je takrat dobr nategnilo, je dvelet nazaj, da zdej nebo pokalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:39:07
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 uuuuu... a to kr brez upiranja al kej sika zraven?? verjetno sika zarad česa drugega, ne zato ker jo mora namazat.. a misliš,da ostane sam pri predigri? kaj te vem.. ja javila se nam zdaj več ni ni..mogoče jo maže jjasna ,a ignoriraš? uuu je*bem*tiššš... malo sm spregledala (je pa res, da tudi zdej ne vem kaj napisat )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:40:18
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps ma sej nasvet al pa mnenje ni problem dat,sam eni imajo pač veselje in isto zadevo obrnejo na mislijon strani,to mi je mal bedno.sej če se da z mnenjem pomagat,mi nikol ni blo panike,sam mam pa alergijo na anonimne ja, ta alergija zna bit huda reč vse me že srbi... reči tvojmu naj te namaže... pa da te najbolj po joškah srbi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?