Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:19:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. možno ,da je prišlo do tehničnih motenj bom porihtala al je pa bil računalniški škrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:20:27
|
|
|
|
felix7
|
spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:20:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. ohjoj,..je bil čist puf ko je mogo po tebe prit.. Moj bo verjetno vse pozabo, zato bom kr mamo malo zaposlila..bo vsaj ziher bo bol sigurno drugače jim pa ni za zamerit, da kej pozabijo sploh če so še čist mačkasti moj mi je rekel,da naj rodim na četrtek,da bo imel cel vikend fraj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:21:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps moj mi je rekel,da naj rodim na četrtek,da bo imel cel vikend fraj ha ha, le glej, da mu boš ustregla
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:22:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29 i am super girl
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:23:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29 felix vidim da maš pod kontrolo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:23:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps moj mi je rekel,da naj rodim na četrtek,da bo imel cel vikend fraj ha ha, le glej, da mu boš ustregla me zanima če bo sine potegnil z njim,jaz ziher ne bi-iz inata
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:24:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29 i am super girl v to sploh ne dvomimo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:24:52
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. ohjoj,..je bil čist puf ko je mogo po tebe prit.. Moj bo verjetno vse pozabo, zato bom kr mamo malo zaposlila..bo vsaj ziher bo bol sigurno drugače jim pa ni za zamerit, da kej pozabijo sploh če so še čist mačkasti moj mi je rekel,da naj rodim na četrtek,da bo imel cel vikend fraj ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 10.1.2009 21:25:23 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:26:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:31:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat.. možno je vse še dobr,da iz bolnice odpuščajo po kosilu da se ma čas naspat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:33:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat.. možno je vse še dobr,da iz bolnice odpuščajo po kosilu da se ma čas naspat pa da ti neboš lačna..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:36:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
Miram povedat da smo se v torek dobile po predavanju o epiduralni šteri dolenke med njimi dve marčevki jaz in infiniti je blo debat, cajt je pa hiter minil, zame sploh sem šla mal v civilizacijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:39:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29 felix vidim da maš pod kontrolo.. glih eno oddajo o paranormalnem gledam, pa me je začel skrbet, če je spps tud ena od tistih psihotov
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:40:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat.. možno je vse še dobr,da iz bolnice odpuščajo po kosilu da se ma čas naspat pa da ti neboš lačna.. ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:41:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, kako teb rata tok hitr tipkat??? zadnji trije tvoji posti so objavljeni ob: 21:17:18 21:17:23 21:17:29 felix vidim da maš pod kontrolo.. glih eno oddajo o paranormalnem gledam, pa me je začel skrbet, če je spps tud ena od tistih psihotov nikad se nezna...pa še polna luna je
< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 21:43:39 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:42:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla no, ko sem jaz bla pri persidi na obisku v času kosila, ni glih dišalo. Sem rekla da bom momu rekla naj mi kak hamburgerček prinesejo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:44:51
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat.. možno je vse še dobr,da iz bolnice odpuščajo po kosilu da se ma čas naspat pa da ti neboš lačna.. ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla jst sem bla pa glih zaden dan razočarana, sploh nevem kaj je blo to zajest, prej je blo pa ok, verjeten so se bal da bi kr noter ostala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:45:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla no, ko sem jaz bla pri persidi na obisku v času kosila, ni glih dišalo. Sem rekla da bom momu rekla naj mi kak hamburgerček prinesejo... da bo pol bebija razgnalo?boš menda kr pozabla na hamburgerček
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:46:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Miram povedat da smo se v torek dobile po predavanju o epiduralni šteri dolenke med njimi dve marčevki jaz in infiniti je blo debat, cajt je pa hiter minil, zame sploh sem šla mal v civilizacijo ki pa kaj infinity hodi,da je bolj mal pr nas? a ti boš vzela epiduralno?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:48:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja ja pol bo vaj pozabil v ponedeljek pridet isket, če bo med vikendom kej nazdravljav bo jo taxi mogo pobrat pa do doma pripelat.. možno je vse še dobr,da iz bolnice odpuščajo po kosilu da se ma čas naspat pa da ti neboš lačna.. ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla jst sem bla pa glih zaden dan razočarana, sploh nevem kaj je blo to zajest, prej je blo pa ok, verjeten so se bal da bi kr noter ostala so te pa ziher doma nafojtrali? saj mene so-od kosila v P pa do doma ni blo razlike eno uro,pa me je čakala kurja juhca,kaj je blo še ne vem,vem pa da sem si po kosilo prislužila kozarec piva
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:48:42
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla no, ko sem jaz bla pri persidi na obisku v času kosila, ni glih dišalo. Sem rekla da bom momu rekla naj mi kak hamburgerček prinesejo... se vid da nisem vsega prebrala, a tasa pol si vidla od perside škratka, verjeten si vse opisala, bom jutri konec 3.del brala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce. Mene pa zanima naslednje, če mi lahko katera svetuje pz. pove svoje mnenje: sem v 7 mesecu nosečnosti in mi zadnje čase paše full pit. No, ne pijem tak dosti ampak vsako nedeljo pa ziher dober dl Refoška pa tudi doma mi zapaše med tednom kakšno pivce,sploh ko imamo obiske mi zapaše da tudi jaz spijem 2dl pivca ali pa kakšne mešanice z pivom. Zanima pa me naslednje: ali je lahko kaj narobe z otrokom,ker si pač vsake toliko časa privoščim Refošk in pivo?? Saj ne rečem da se mi ne zalušta še čik..ampak tu se bremzam.. Hvala za odgovore..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:54:24
|
|
|
|
spps
|
mene pa zanima,kaj vam je v tako veselje pisat,pod anonimne? sam to bom napisala,vsaka ve zase,kaj je ok in kaj ne.od čikov do vsega ostalega.če se pa tolk obremenjujete zarad teh stvari,potem jih pač ne uživat.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:54:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla no, ko sem jaz bla pri persidi na obisku v času kosila, ni glih dišalo. Sem rekla da bom momu rekla naj mi kak hamburgerček prinesejo... se vid da nisem vsega prebrala, a tasa pol si vidla od perside škratka, verjeten si vse opisala, bom jutri konec 3.del brala ne nisem vidla ju,..nista še z njo.. Anže je na umetnih plučkih, Tomaž pa je ok..sicer sta še bolj rumena ampak ok. Anže dobiva 25% kisik, mi pa vdihavamo 21% tak da bo vsak čas tudi mali ok.. Grem pa nas. sredo k njej na obisk da jo vidim kak se drži..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?