Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:55:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Miram povedat da smo se v torek dobile po predavanju o epiduralni šteri dolenke med njimi dve marčevki jaz in infiniti je blo debat, cajt je pa hiter minil, zame sploh sem šla mal v civilizacijo ki pa kaj infinity hodi,da je bolj mal pr nas? a ti boš vzela epiduralno? infiniti- je ok, pravi pa da marčevk ne dohaja epduralno-pa verjeten kr bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:56:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mene pa zanima,kaj vam je v tako veselje pisat,pod anonimne? sam to bom napisala,vsaka ve zase,kaj je ok in kaj ne.od čikov do vsega ostalega.če se pa tolk obremenjujete zarad teh stvari,potem jih pač ne uživat. točno tak!!! razkuri se spps !! glej kak sem lepo barvno nardila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:58:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Miram povedat da smo se v torek dobile po predavanju o epiduralni šteri dolenke med njimi dve marčevki jaz in infiniti je blo debat, cajt je pa hiter minil, zame sploh sem šla mal v civilizacijo ki pa kaj infinity hodi,da je bolj mal pr nas? a ti boš vzela epiduralno? infiniti- je ok, pravi pa da marčevk ne dohaja epduralno-pa verjeten kr bo v Mb. pa še nimajo možnosti 24 urne epiduralne tak da.. če imaš res srečo in rodiš nekje do 16ure pol je možnost da jo dobiš,drugače pa ne.. pa sem sama tud prvo pomislila da bi vzela EA ampak pol pa se naj veselim, na koncu pa bom ponoči not prišla pa se bom samo pod nosom obrisala. Raje ne, pa če bo možnost pol vzamem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:00:18
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ko sem šla prvič iz porodnišnice-bil je petek 13,sem jedla v P filane paprike,pa še švoh niso ble sem se fajn najedla no, ko sem jaz bla pri persidi na obisku v času kosila, ni glih dišalo. Sem rekla da bom momu rekla naj mi kak hamburgerček prinesejo... se vid da nisem vsega prebrala, a tasa pol si vidla od perside škratka, verjeten si vse opisala, bom jutri konec 3.del brala ne nisem vidla ju,..nista še z njo.. Anže je na umetnih plučkih, Tomaž pa je ok..sicer sta še bolj rumena ampak ok. Anže dobiva 25% kisik, mi pa vdihavamo 21% tak da bo vsak čas tudi mali ok.. Grem pa nas. sredo k njej na obisk da jo vidim kak se drži.. o joj, sm da bo vse ok, a ona jih pa lahko hodi gledat? pozdravi jo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:03:47
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Miram povedat da smo se v torek dobile po predavanju o epiduralni šteri dolenke med njimi dve marčevki jaz in infiniti je blo debat, cajt je pa hiter minil, zame sploh sem šla mal v civilizacijo ki pa kaj infinity hodi,da je bolj mal pr nas? a ti boš vzela epiduralno? infiniti- je ok, pravi pa da marčevk ne dohaja epduralno-pa verjeten kr bo v Mb. pa še nimajo možnosti 24 urne epiduralne tak da.. če imaš res srečo in rodiš nekje do 16ure pol je možnost da jo dobiš,drugače pa ne.. pa sem sama tud prvo pomislila da bi vzela EA ampak pol pa se naj veselim, na koncu pa bom ponoči not prišla pa se bom samo pod nosom obrisala. Raje ne, pa če bo možnost pol vzamem.. v NM če greš na to predavanje ga tud domov kličejo, tud ponoč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:03:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja o joj, sm da bo vse ok, a ona jih pa lahko hodi gledat? pozdravi jo bo vse vredu, brez skrbi.. sma s persido v kontaktu tak da jo stalno pozdravljam,..ona pozdrave vrača. Mala sta pa včeraj prvič spoznala atija , ko pa bodo poplave v Slo. pa jih je lahko imela v naročju ona.. tak je napisala..Gledat jih lahko hodi ni pa še jih smela cartat..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 10.1.2009 22:04:31 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:05:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja v NM če greš na to predavanje ga tud domov kličejo, tud ponoč to je full dobro. Pri nam pa ne čeprav vem kje je doma..bi mu lahko pla na vrata trkat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:07:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce preberite to..pa kaj si ti nor.. http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/zanosila-pri-petih-letih.html svašta sem mojemu samo naslov omenla pa se je razkuro kaj to neke bedarije pišejo na RR.. kak je smotan,..sploh ni vedo da je to na 24ur.com
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:07:35
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit pingvin ja... je blo mal govora o tem IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit ker si kokola ko hodiš ko pingvin Samo ne morem verjet, da vam je tolko v spominu ostal A zdej ste šle pa vse dol? js sm se pa lih najedla ko prasička tako da bi mi prow pasalo vržt kakšno konstruktivno debato alpa vsaj neumnosti pisat... neki, da normalno prebavim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:07:46
|
|
|
|
spps
|
aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:09:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mene pa zanima,kaj vam je v tako veselje pisat,pod anonimne? sam to bom napisala,vsaka ve zase,kaj je ok in kaj ne.od čikov do vsega ostalega.če se pa tolk obremenjujete zarad teh stvari,potem jih pač ne uživat. točno tak!!! razkuri se spps !! glej kak sem lepo barvno nardila.. a ti mene mal podj... s totimi barvami??
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:09:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit pingvin ja... je blo mal govora o tem IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit ker si kokola ko hodiš ko pingvin Samo ne morem verjet, da vam je tolko v spominu ostal A zdej ste šle pa vse dol? js sm se pa lih najedla ko prasička tako da bi mi prow pasalo vržt kakšno konstruktivno debato alpa vsaj neumnosti pisat... neki, da normalno prebavim kakšna ideja za debato?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:09:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce preberite to..pa kaj si ti nor.. http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/zanosila-pri-petih-letih.html svašta sem mojemu samo naslov omenla pa se je razkuro kaj to neke bedarije pišejo na RR.. kak je smotan,..sploh ni vedo da je to na 24ur.com
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:11:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit pingvin ja... je blo mal govora o tem IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit ker si kokola ko hodiš ko pingvin Samo ne morem verjet, da vam je tolko v spominu ostal A zdej ste šle pa vse dol? js sm se pa lih najedla ko prasička tako da bi mi prow pasalo vržt kakšno konstruktivno debato alpa vsaj neumnosti pisat... neki, da normalno prebavim pa ti paše tak pozno jest?pol vredu spiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:12:11
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:12:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps mene pa zanima,kaj vam je v tako veselje pisat,pod anonimne? sam to bom napisala,vsaka ve zase,kaj je ok in kaj ne.od čikov do vsega ostalega.če se pa tolk obremenjujete zarad teh stvari,potem jih pač ne uživat. točno tak!!! razkuri se spps !! glej kak sem lepo barvno nardila.. a ti mene mal podj... s totimi barvami?? JAAAAZZZZ taki kot sem ? Tebe nikdar !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:13:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama še migam.... a ti imaš še pomočnika-še toliko boljš
< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 22:15:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:13:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene punce. Mene pa zanima naslednje, če mi lahko katera svetuje pz. pove svoje mnenje: sem v 7 mesecu nosečnosti in mi zadnje čase paše full pit. No, ne pijem tak dosti ampak vsako nedeljo pa ziher dober dl Refoška pa tudi doma mi zapaše med tednom kakšno pivce,sploh ko imamo obiske mi zapaše da tudi jaz spijem 2dl pivca ali pa kakšne mešanice z pivom. Zanima pa me naslednje: ali je lahko kaj narobe z otrokom,ker si pač vsake toliko časa privoščim Refošk in pivo?? Saj ne rečem da se mi ne zalušta še čik..ampak tu se bremzam.. Hvala za odgovore.. a so to kakšne provokacije? do zdej ni bilo nobenih anonimnih tle gor, smo se vse pomenile odkrito, danes pa že drugo takšno vprašanje... samo vprašam...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:14:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps aja,to sem hotla vprašat-tiste ,ki se mažete s kakimi kremicami,se mažete sam po bušijih al po celem telesu? priporočam še prsa,po križu,pa po stegnih-predvsem po nontranji strani.. ooo še ena živa js se namažem po trebuhu in didah ( ), mojega pa sfehtam, da me namaže še po riti, bokih in po hrbtu (tam direkt nad ritjo)...sm js ratala tako okorna, da ne dosežem prow nič več sama oh, jest se prov pustim razvajat... me moj namaže po trebuhu, stegnih in joških in predem kot mucek
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:15:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kakšna ideja za debato? a to je treba prow povedat? js sm misnla, da to samo steče IZVIRNO SPOROČILO: spps pa ti paše tak pozno jest?pol vredu spiš? ma veš, da niti ni neke panike. včasih nism jedla tako pozno, ampak sm se pol zbudila sredi noči in zaradi lakote nism mogla več zaspat tako da sm mogla pol sredi noči ustajat... tako, da sm se navadla, da raje pojem kej pred spanjem in mam pol celo noč mir... čeprav bi zdej mogla bit bol pridna, ker mam G v četrtek in če bom jedla tako pozno bom spet nabrala kile in se bojo spet spravli name.. prow me zanima kaj bo ratalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 22:17:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene punce. Mene pa zanima naslednje, če mi lahko katera svetuje pz. pove svoje mnenje: sem v 7 mesecu nosečnosti in mi zadnje čase paše full pit. No, ne pijem tak dosti ampak vsako nedeljo pa ziher dober dl Refoška pa tudi doma mi zapaše med tednom kakšno pivce,sploh ko imamo obiske mi zapaše da tudi jaz spijem 2dl pivca ali pa kakšne mešanice z pivom. Zanima pa me naslednje: ali je lahko kaj narobe z otrokom,ker si pač vsake toliko časa privoščim Refošk in pivo?? Saj ne rečem da se mi ne zalušta še čik..ampak tu se bremzam.. Hvala za odgovore.. a so to kakšne provokacije? do zdej ni bilo nobenih anonimnih tle gor, smo se vse pomenile odkrito, danes pa že drugo takšno vprašanje... samo vprašam... ma ne vem....men se tule na čvekanju zdi,da je je anonimnost čist brez potrebe... felix,zakaj pa nimaš nič MSN-ja vklopljenga?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?