Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 20:59:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Grem neki vržt v usta... mali brca ko zmešan... pridem nazaj (in če ne bo kakšnih ''pametnih'' debat, se bom šla kar pred tv uležt ) Pupa pa verjetno veselo ob ponvi s klobasami skače, a? pupa je pozabla zdaj na nas, ko je videla da je klobase dobla..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:00:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kdaj pa je PUST? a katera ve?? jaz bom letos nosečka za pusta..al pa klovn,si ne rabim trebuha delat ne vem, kdaj bo pust, ampak vem pa, kaj bo jasna za pusta - PINGVIN hahahaha... ne boste nehale s tem PINGVINOM a?!?!?! sm vidla, da ste že na prvih straneh 4. dela spominjale name in na tega pingvina...sm se smejala ko zmešana očitno bom res mogla ta moj avatar nazaj spremenit ker si kokola ko hodiš ko pingvin
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:01:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Grem neki vržt v usta... mali brca ko zmešan... pridem nazaj (in če ne bo kakšnih ''pametnih'' debat, se bom šla kar pred tv uležt ) Pupa pa verjetno veselo ob ponvi s klobasami skače, a? pupa je pozabla zdaj na nas, ko je videla da je klobase dobla.. za klobase je blo vseen malo pozno z mojim želodcem, pa sem samo malo ogrske pa bohinskega sira pa lca jogurt hahahaha klobasa pade jutri, vam bom sporočila kak je bla oz bo dobra
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:01:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ker si kokola ko hodiš ko pingvin pupa si se napapcala?? a nisi ti na dieti?? ko šora dieto samo da je klobaaasssaaaa ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:02:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nismo normalne kok smo načvekale dans res ... bomo v 10 dneh na 5 delu s takim tempom zdaj imamo čas,potem se bodo pa počas začele intenzivne priprave na novega člana-predvidevam
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:02:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahaha... sej veš kako je, ko se na nekoga navadiš... pol je prow grozno bit brez njega(beri: vas!!).. pa sm sestro lepo prosla, če grem lahko na pc... in je rekla da ja (verjetno zato, ker sm ji posodla mojo bundico dokler ne rodim in se ne znebim trebuha )... sicer je podkupovanje prepovedano ampak naj ti bo ker si prišla k nam!! kaj čem.. druge ni blo... sej počasi počasi me bo obrala do kosti (če bom vsak dan tlele ) zdaj itak ne moreš nosit stvari,tak da ji kr posodi,..sam da boš se družla z nami.. kolko pa je stara sestra? saj moja seka tud ima že moj brezrokavnik,jopice in bundo. Da o čevljih ne govorim.. boš vsaj po porodu imela izgovor,da si nove nabaviš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:02:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m saj veš kak je pri nam. To je samo začetek..pol pa se spet vse ustavi in bomo mele samogovore da bomo kako stran nalapale.. mah, se ni za bat, ker ni več nobenih praznikov do marca mir je bil na RR samo za praznike bomo vidli....za nas nosečke je lahk večkrat praznik
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:02:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nismo normalne kok smo načvekale dans res ... bomo v 10 dneh na 5 delu s takim tempom saj veš kak je pri nam. To je samo začetek..pol pa se spet vse ustavi in bomo mele samogovore da bomo kako stran nalapale.. vse več je bolniških, pa se tud to pozna bolniške,kmal se začnejo še porodniške....pol bo pa spet naval s posti,ko nas bo počas eno za drugo začelo grabit
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:03:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ker si kokola ko hodiš ko pingvin pupa si se napapcala?? a nisi ti na dieti?? ko šora dieto samo da je klobaaasssaaaa ne?? sej sm že popoldan rekla da ne jeb... več te diete, ker sm spet mela drisko tko da je itak vseen kaj jem... če pa že grešim te pa ornk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:05:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps boš vsaj po porodu imela izgovor,da si nove nabaviš ma jo zažgem tak.. brezrokavnik ni star niti pol leta,čevlji od lanske sezone,..bunda sicer stara ampak za mene še dobra..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:06:10
|
|
|
|
čebeica maja
|
spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:08:04
|
|
|
|
čebeica maja
|
a pa hvala k ste spraševale kako sem sem ok- ležečki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:10:46
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer! samo na hitro vas pozdravim...sva se z dragim cel popoldan potepala, pa na večerjo sva šla v Kitajsko...sn se spet napokala za tri nore Zdaj pa se že odpravljava na toplo pod odejo za nazaj vas bom pa jutri prebrala kr vidim, da ste ble spet pridne 4. del??? do marca bomo tk verjetno še dva dodale nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:11:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. ohjoj,..je bil čist puf ko je mogo po tebe prit.. Moj bo verjetno vse pozabo, zato bom kr mamo malo zaposlila..bo vsaj ziher
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:12:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! samo na hitro vas pozdravim...sva se z dragim cel popoldan potepala, pa na večerjo sva šla v Kitajsko...sn se spet napokala za tri nore Zdaj pa se že odpravljava na toplo pod odejo za nazaj vas bom pa jutri prebrala kr vidim, da ste ble spet pridne 4. del??? do marca bomo tk verjetno še dva dodale nočko tut če ne bereš, nč nauš zamudila
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:13:37
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe moje, jaz grem u mižule! lepo bodite, sladko spite do jutri papa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:14:23
|
|
|
|
tasa_m
|
Pupa, trezika.. LAHKO NOČ !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:15:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pupa, trezika.. LAHKO NOČ !! se pridružujem - nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:17:04
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. ohjoj,..je bil čist puf ko je mogo po tebe prit.. Moj bo verjetno vse pozabo, zato bom kr mamo malo zaposlila..bo vsaj ziher bo bol sigurno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:17:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ker si kokola ko hodiš ko pingvin pupa si se napapcala?? a nisi ti na dieti?? ko šora dieto samo da je klobaaasssaaaa ne?? sej sm že popoldan rekla da ne jeb... več te diete, ker sm spet mela drisko tko da je itak vseen kaj jem... če pa že grešim te pa ornk tak vsaj ve,zakaj mora cel dan sedet na wc školjki
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:17:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. možno ,da je prišlo do tehničnih motenj bom porihtala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:17:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! samo na hitro vas pozdravim...sva se z dragim cel popoldan potepala, pa na večerjo sva šla v Kitajsko...sn se spet napokala za tri nore Zdaj pa se že odpravljava na toplo pod odejo za nazaj vas bom pa jutri prebrala kr vidim, da ste ble spet pridne 4. del??? do marca bomo tk verjetno še dva dodale nočko o lepo,da se še na nas mal spomniš,vidva s tvojim pa razturata čez vikend le izkoristita,dokler še lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:18:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. ohjoj,..je bil čist puf ko je mogo po tebe prit.. Moj bo verjetno vse pozabo, zato bom kr mamo malo zaposlila..bo vsaj ziher bo bol sigurno drugače jim pa ni za zamerit, da kej pozabijo sploh če so še čist mačkasti
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:18:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer! samo na hitro vas pozdravim...sva se z dragim cel popoldan potepala, pa na večerjo sva šla v Kitajsko...sn se spet napokala za tri nore Zdaj pa se že odpravljava na toplo pod odejo za nazaj vas bom pa jutri prebrala kr vidim, da ste ble spet pridne 4. del??? do marca bomo tk verjetno še dva dodale nočko tut če ne bereš, nč nauš zamudila kak moreš bit taka.....
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 21:19:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- kakšne podatke pa imam jst v seznamu, nekam stare, verjetno si kej pobrkala ker si mi jih že spremenila, pregledimam 23.1, 10kgin ,90cm ko ste se menile da prtner ne pozabi kej prinest ko pride izkat v bolnico, men je prvič pozabil prinest bundo, mi je ena ki tam dela posodila jopico, blo je pa v začetku februarja, si me predstavlate. možno ,da je prišlo do tehničnih motenj bom porihtala mal je izvajalec zatajil
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?