Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:20:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Veste, kaj pa jaz delam? Visim na eni temi, stari eno leto....YES, julijke 2008 in vidim čudo enih imen, ki jih sedaj ni več tu. No, na 20. strani so Tinky, Lex, Ilatic, HD, Nasara88, Balonchy...en kup drugih pa ni več tule. Pridne vse, ki vztrajate z nami!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:21:14
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 netki - meni je pa tvoj mož tako znan...a je letnik 80? ker se zna naredit da je bil moj sošolec! Mislim, da je 1981, samo januarski, ker je zadnjič rekla, da bo januarja star 28 let. Tak da bi vseeno lahko bil tvoj sošolec. tole pa ne bo držalo...tega nisem jst pisala moj je letnik 79......sošolec iz katere šole pa? Opa. Ne vem, kje sem jaz dzaniko vidla napisano. Sem vidla prej vajine dialoge (dzanika in mirjam), pa sem kar sklepala, da tokrat tudi dzaniko sprašuješ. Sorry.....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:26:07
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Veste, kaj pa jaz delam? Visim na eni temi, stari eno leto....YES, julijke 2008 in vidim čudo enih imen, ki jih sedaj ni več tu. No, na 20. strani so Tinky, Lex, Ilatic, HD, Nasara88, Balonchy...en kup drugih pa ni več tule. Pridne vse, ki vztrajate z nami! tiste ki smo ostale, smo že odvisnice
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:27:39
|
|
|
|
Gilo
|
Pozdravljene vse skupaj. Berem, berem, da malo nadoknadim oz. da mal vidim, o čem se pogovarjate. Sem vidla šele danes, da me je že včeraj hruška debeluška opazila. Kak je fajn tle gor, šele sedaj vidim. Jaz sem bila pa ponavadi samo na forumu moj dojenček, uvajanje goste hrane, pa partnerski odnosi, sem nisem prišla, ker sem predvidevala, da sem ful velik že zamudila, vse se že kr fajn poznate,.... Ampak zdej sem tle in bom prav z veseljem sodelovala pri debatah. Če vas kaj zanima, me kr vprašajte. Aja, rodila sem 4 JUL 08 punčko KIARO. Čauči zaenkrat!
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 20:29:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:32:29
|
|
|
|
Gilo
|
Ja iz Celja sem. Zanimivo.. vseh 5 same celjanke
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 20:35:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:49:18
|
|
|
|
dzanika
|
Gilo dobrodošla!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 20:50:55
|
|
|
|
Inigo
|
ahoj Gilo! zakaj pa si ravno Gilo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 20:52:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:01:22
|
|
|
|
Gilo
|
Hvala za dobrodošlico. Sem se že spraševala, kam ste vse šle. A zakaj sem Gilo? No, bom povedala, sam ne se smejat, je namreč ena glupa fora. Namreč Jeniffer Lopez je JILO (njejn vzdevek), izgovarja se pa z g-jem, pa da ne boste mislile, da se imam po čemer koli za podobno njej. In ko sem si izbirala vzdevek, že dolgo časa nazaj za prijavo "nevemvečkje", sem se pač na to spomnila. Nekaj kratkega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:02:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:06:13
|
|
|
|
sasi13
|
danes pa morm naša dva pohvalit ker sta bila extra pridna sm vam hotla slikice prilimat pa ne gre gilo dobrodošla. za vse bolane
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:06:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:06:52
|
|
|
|
glugluglu
|
Almera, si pogledala v S. Oliverju, jaz sem jih tam videla, samo podrobno nisem gledala, ampak na žalost se mi zdi, da so pod novo kolekcijo. Ne vem čisto točno, ker imajo vse zmešano, namesto, da je na eni strani nova kolekcija, na drugi strani pa znižano, je kar vse nekam vmes. Sem bila kar presenečena, da imajo v tej trgovini tudi take hlače.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:07:36
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Glu - jaz iščem kake športne hlače (take z žepi) in bom živčnega fasala, ker so vse narejene za pritlikavce - brez zamere, ampak meni je vse 10cm prekratko meni pa predolgo. Kaj če bi skompenzirale.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:07:39
|
|
|
|
glugluglu
|
Gilo dobrodošla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:08:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:10:21
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: Almera Glu - jaz iščem kake športne hlače (take z žepi) in bom živčnega fasala, ker so vse narejene za pritlikavce - brez zamere, ampak meni je vse 10cm prekratko meni pa predolgo. Kaj če bi skompenzirale. ja, samo mi smo na bolšjem, ker damo skrajšat, pa je, če si pa visok in vzameš 38 pa res samo gležnji ven gledajo in nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:10:56
|
|
|
|
dzanika
|
Jan je mel pa zdej spet vročino 39,2. Sem ga spet skopala pa dodajala hladno vodo in mu dala svečko, zdej pa že pančka. Pa sploh ni neki pretirano siten hvala bogu. Jutri bomo videli če ne bo vročina padla pokličem P.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:11:09
|
|
|
|
sasi13
|
inigo imaš email.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2009 21:12:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 10.1.2009 21:12:32
|
|
|
|
sasi13
|
dzanika mogoče ima res šesto bolezen. tri dni vročina in potem pikice. to je imel pri nas anžej
|
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!