Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:40:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... samo,da je zdaj vse tako kot mora biti
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:40:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:41:24
|
|
|
|
tasa_m
|
sem že tu.. sem se potrudla in sem hitra
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:41:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:42:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:42:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... samo,da je zdaj vse tako kot mora biti točno tako!!! In to je najvažnejše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:42:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... je menda kr nekaj takih no,pri prvi nosečnosti je nama ratalo v 2.mesecu poskušanja,takrat pa sva bila skupaj 4.mesece
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:42:55
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... samo,da je zdaj vse tako kot mora biti točno tako!!! In to je najvažnejše se podpišem pod to!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:43:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
hvala punce...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:43:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... samo,da je zdaj vse tako kot mora biti za vsakim dežjem RES posije sonček!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:43:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:44:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja.. pozabla sem povedat,da ko bodo v Slo. ponovno poplave je PERSIDA rekla da se ne vstrašite ker je to tisti trenutek ko je ona lahko vzela mala dva v naročje..!! Tak da Pupa ti si na varnem..verjetno..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:45:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja.. pozabla sem povedat,da ko bodo v Slo. ponovno poplave je PERSIDA rekla da se ne vstrašite ker je to tisti trenutek ko je ona lahko vzela mala dva v naročje..!! Tak da Pupa ti si na varnem..verjetno..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:46:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo Kaj ve verjamete v horoskop????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:48:50
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj? 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:51:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo Kaj ve verjamete v horoskop???? Tiste, ki boste rodile in bo ribica - pripravite se - čustveno, romantično bitje, ki živi v sanjah!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:51:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj? 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim No, vidiš...tisti enotedenski šok, je torej bil odveč... Sedaj pa se vama bo pridružil še nov član, pa boste tak popolni... Nama pa teče že 16. leto...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:51:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:53:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj? 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim No, vidiš...tisti enotedenski šok, je torej bil odveč... Sedaj pa se vama bo pridružil še nov član, pa boste tak popolni... Nama pa teče že 16. leto... Wauuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:53:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj? 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim midva sva se spoznala 2 februarja, in skupaj sva zares od 8 aprila odkar sem v švici tako da tud mi smo šli po hitrem postopku, samo ko veš da je to tisto pravo pač veš in tudi midva sva zdaj že tik pred poroko in porodom, tko da vse se izteka kot v pravljici - najini mednarodni pravljici
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:55:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. jaz sem si po prejšnji zvezi rekla, da se bom čez 5 let vsemu skupaj sam smejala, HAHAHHAHA, pa sem se že čez 5 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:55:26
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:56:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? Bila sva na morju, se zmenila, da nehava pazit, prišla iz morja Je pa res, da sem bila potem kak teden v šoku, ker sva kar sveži par... Kako dolgo pa sta skupaj? 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim midva sva se spoznala 2 februarja, in skupaj sva zares od 8 aprila odkar sem v švici tako da tud mi smo šli po hitrem postopku, samo ko veš da je to tisto pravo pač veš in tudi midva sva zdaj že tik pred poroko in porodom, tko da vse se izteka kot v pravljici - najini mednarodni pravljici se strinjam - ko je pravi, VEŠ, enostavno veš. Sej ko ni pravi, tudi veš, sam takrat nočeš vedet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:57:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo Kaj ve verjamete v horoskop???? niti ne, samo sva jaz oven in moj bikec, pa sva rekla da bi bla fora da je še mali in če bo res na PDP al pa mal zamudu bo res ovenček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:57:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?