Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:57:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to glavno,da je zdaj vseeeemmmm nammm lepoooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 15:59:27
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:00:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu... čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:00:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? Ne, mislim, da ne..je kar 25 km odaljena.. .jaz sem ga pred kratkim menjala....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:01:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? evo še ena ki ga dobr vseka
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:01:36
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo Kaj ve verjamete v horoskop???? niti ne, samo sva jaz oven in moj bikec, pa sva rekla da bi bla fora da je še mali in če bo res na PDP al pa mal zamudu bo res ovenček Midva pa sva ribica in rak in bi bilo verjetno bolje za naju, da dobiva ribico, bi lahko skupaj plavali , sam kaže, da nama bo oveček rogce nabijal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:02:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu... čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora... verjamem ja, samo verjetno se je že v tebi kar nekaj časa nabirala, preden si ekslodirala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:02:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? pa jaz mam ptičeka Tweety-a. Kaj nisi risank gledala ?? Kokica pa ma verjetno pišeka rada pa ga ma zato gor..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:03:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Kolk časa je trajalo,da ste zanosile? septembra 2007 sem imela abrazijo v 8 tednu...sta nehala biti srčka.. potem pa sem junija 08 zanosila ...skoz sva pa bila brez zaščite....res pa je, da nisem gledala na ovulacijo.... mi smo gledali da še nebi zanosli v juniju, ker smo hotli met ovna ali bikca eni ste pa izbirčne,ampak imate še največ možnosti za ribo Kaj ve verjamete v horoskop???? niti ne, samo sva jaz oven in moj bikec, pa sva rekla da bi bla fora da je še mali in če bo res na PDP al pa mal zamudu bo res ovenček Midva pa sva ribica in rak in bi bilo verjetno bolje za naju, da dobiva ribico, bi lahko skupaj plavali , sam kaže, da nama bo oveček rogce nabijal še sanja se ti ne kak močno bo nabijal svojo trmo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:03:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora... verjamem da ne ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:03:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
ne, meni pa je bil fora, ko tak lepo prstek pokaže...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:04:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 še sanja se ti ne kak močno bo nabijal svojo trmo pupa ti že veš ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:04:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu... čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora... No, glavno je, da ničesar ne obžaluješ - upam, da ne boš nikoli!!! Je pa dobro, ko ti življenje pusti take res filmske spomine - sej zato pa se splača živet, da nekaj doživiš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:05:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu... čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora... verjamem ja, samo verjetno se je že v tebi kar nekaj časa nabirala, preden si ekslodirala... itak samo sem rabla neki preboj, da sem do konca zbrala pogum... sej je bil fejst fant in še vedno je samo nisva bla za skupi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:06:38
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 še sanja se ti ne kak močno bo nabijal svojo trmo pupa ti že veš ne?? da draga iz lastnih izkušenj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:07:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? pa jaz mam ptičeka Tweety-a. Kaj nisi risank gledala ?? Kokica pa ma verjetno pišeka rada pa ga ma zato gor.. Piščanček, kanarček, sej je vseeno (ni tweety črn? ) Bom si jaz tut neko perjad našla, da bomo vse Mariborčanke leteče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:07:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 še sanja se ti ne kak močno bo nabijal svojo trmo pupa ti že veš ne?? da draga iz lastnih izkušenj se mi je kr zdelo ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:07:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? pa jaz mam ptičeka Tweety-a. Kaj nisi risank gledala ?? Kokica pa ma verjetno pišeka rada pa ga ma zato gor.. Piščanček, kanarček, sej je vseeno (ni tweety črn? ) Bom si jaz tut neko perjad našla, da bomo vse Mariborčanke leteče ti pa lahko maš petelina
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:08:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? pa jaz mam ptičeka Tweety-a. Kaj nisi risank gledala ?? Kokica pa ma verjetno pišeka rada pa ga ma zato gor.. Piščanček, kanarček, sej je vseeno (ni tweety črn? ) Bom si jaz tut neko perjad našla, da bomo vse Mariborčanke leteče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:08:42
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 12. oktobra sva imela 1 leto. To pomeni, da sem zanosila, ko sva bila skupaj 8 mesecev. Za sabo imam 8 letno zvezo in vse tiste selitve, pa nova ljubezen, ap full dogajanje, potem pa še - vse se mi je zgodilo v tako kratkem času... pa me je vse skupaj presenetilo, bilo je vse preveč lepo, sam ko sem se malo skoncentrirala sem se spomnila, da SI VSE TO ZASLUŽIM!!! No, pa 5 dni pred 1. obletnico me je zaročil - hihi, da se malo pohvalim full lepo. Midva sva tudi leto dni skupaj in nama je tisti ups nastal po 4 mesecih.. Ampak saj sva se o tem vse prej pogovarjala. In imam tudi za sabo 7 letno vezo.. Saj pravijo za vsakim dežjem posije sonček.. in ja mam tud jaz za sabo 5 letno zvezo kjer sem tik pred zdajci odpovedala poroko, ker sem videla da to ni to Res??? Fora...kot v filmu... čist res, že vse je blo rezervirano na blejskem gradu ohcet na podvinu, ko mi je rekel če sem izbrala poročno obleko pa me je presekalo... no njemu ni bla tak fora... No, glavno je, da ničesar ne obžaluješ - upam, da ne boš nikoli!!! Je pa dobro, ko ti življenje pusti take res filmske spomine - sej zato pa se splača živet, da nekaj doživiš! čisto ničesar ne obžalujem in končno lahko rečem, da sem resnično srečna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:09:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 čisto ničesar ne obžalujem in končno lahko rečem, da sem resnično srečna jeeeeeeeeeee priznaj da bi bla še bolj če bi nas spoznala ko smo take fejst babnice tu gor..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:10:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 še sanja se ti ne kak močno bo nabijal svojo trmo pupa ti že veš ne?? da draga iz lastnih izkušenj Sem hodila z bikom 8 let - mislim, da je on v slovarju pod TRMA, tak da me več nič ne more presenetit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:10:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa in Kokica, vidve imata obe piščančka za avatar, vaju sploh ne ločim, a je to zato, ker je Perutnina Ptuj tak blizu??? pa jaz mam ptičeka Tweety-a. Kaj nisi risank gledala ?? Kokica pa ma verjetno pišeka rada pa ga ma zato gor.. Piščanček, kanarček, sej je vseeno (ni tweety črn? ) Bom si jaz tut neko perjad našla, da bomo vse Mariborčanke leteče naj te podučim draga tulipan, tweety je kanarček I think i saw a pussy cat... I did I did I did see a pussy cat... lastnica pa je ona stara gospa s sivimi lasmi spetimi v figo, ki podi mačka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:10:36
|
|
|
|
helimaša
|
daaan!pa ve niste normalne.....če vas ne sledim sprot vse amudim.....a je kej novga.....dejte mal na hitr obnovo narest
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 16:10:46
|
|
|
|
spps
|
sam opozorilo za tiste,ki imate moj MSN-mala rasturavaaaa tk,da pazite kaj pišete
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?