Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan, punce, a kr 4. del že? dobre smo aja, sem gledala seznam, kaj potrebujemo za v P pa za domov. Nas so na MŠ posebej opozorili, da mora očka prinesti oblačila in čevlje za mamico, ker večinoma očkati prinesejo samo obleke in potem gre mamica domov v tistih smešnih porodnišničnih copatkih tako da lahko seznamčku dopišete še čevlje. Sej morda se zdijo samoumevni, ampak a si predstavljate naše moške vse zmedene, ko morajo v P po mamo in otročka? ja,čevlji in nogavice za mamico niso slaba ideja ne štekam tega, kaj v porodnišnco greš bosa al kaj kaj ti čevlji pol več niso prav al kaj je to? neeee,grem oblečena in obuta v P,sam prvič je mogel moj vse odnest domov,tak,da nisem imela nič svojih oblačil v P.zakaj pa je blo tak,pa nimam pojma... samo ta je dobesedno bosa ker drgač ne odgovarjajo pa ti dajo sam en šuh al kaj da ne boš potem glih ti tista, ki bo šla v copatkih domov ne, ker mam privat sobo in mi ni treba skrbet, da mi kaj zmanjka, mam tam preverjeno večjo omaro skor ko doma uf,eni si pa privoščijo.... a net imaš tud,a ne? kako pa miš da sm vam nazadnje od tam težila na polno pol boš pa lahk nam vsako stvar sproti sporočala kaj dogaja s tabo in bebijem zdajle,se dojimo -zdajle se je pokakal zdajle bo previjanje... takrat pa dvomim, da bo cajt še laptopa sabo vlečt
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|