metuljcek321
|
dzanika, upam, da bo slo Janu 1, 2, 3 na bolje! Drzim pesti za mirno noc in zdravo jutro! Pa na Krvavcu pravis, da imajo v zimski vasi, v igluju celo savno - noro Aja, speaking of savna - hd, zal tud finska ni zame, pa ceprav je suha - je tista vrocina tudi ubijalska zame. Turska je pa strup, k je zraven se vlaga. Hja, niti na Krvavec ne bom sla v iglujevsko savno rebeca, itak, da bo z Irayino kozo vse OK. Bos vidla, da bo. Katero kremico je dobila? A sem spregledala? In Tariqu, da se je stanje ze tako izboljsalo. Zdaj se samo se moz pocajta, pa boste tipi topi. (BTW: jep, tisti dvojcek je bil Tariq - kul, ne? Se mi je se posebej fajn zdel link tudi zaradi tega - in se ilatic se tu lahko pofocka). antidepresivi - mene to prav nic ne moti. Whatever rocks your boat, baby! Da si le znas pomagati, da ves, kdaj je treba poseci po tem, v kaksni meri in pa da seveda pazis, da ne zapades prevec v to ... ali - Bog ne daj, v se kaj hujsega, ce tega ne papas (depresija ipd.). za tisto valjenje - sem se valjala od smeha M. Podobniku za baby-ja nr. 5! Boru za tak super red zvecer - to je zdaj pa ze kar nekaj casa! Priden pobic! neboglasnica, k sreci so puzzli-pena taki veliki (oblika kvadratov, cca. 20 cm x 20 cm), tako da ne more pogoltniti. za malo Zivo! A way to go, girl! Sem ful hepi za tako novico! Keep up the good work! O, glux3 ima pa nov, poletno razigrani avatar - LOVELY! Pa pestke za Tiana, da bo vse OK! lex, odlicna slikica Vite! To bo punca za ozenit. Ze od malega skrbi za red pri hisi - mega! In smucar Alex - jaz menda se v zivljenju nisem tako vozila kot on - tako dobro, da ne bo pomote. Sem tak zajc, ej! Motoristka, ful lepo, da si se javila!! Daj se se kdaj, tu smo, da se spodbujamo, bodrimo, si pomagamo, malo pojamramo, se veselimo - skratka SMO tu ena za drugo. Saj ves, kot musketirji: "Vsi za enega, eden za vse!" Nya, en lep pozdrav tudi tebi & vse dobro v 2009 tebi in tvoji druzinici! Pa kar se kdaj pokukaj k nam, rade preberemo se kaksen post od gostujocih mamic. , flower, see you on FB! Cool!