|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
9.1.2009 22:30:04   
lex
ilatic mislim, da je bilo okoli leto nazaj, so se nam malo trebuščki že poznali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , alina je že tolk hodila, da sem jo za roke držala, torej je bila stara manj kot 9 mesecev ............. ja nekej januarja, februarja je bilo

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.1.2009 22:30:29   
ilatic
n danes vse lepo zmučka in ugotovil, da se je na vilčki ena grablca odlomila in se ves korenček preiskala in ga HB našla.

Ja HB da si ga res našla!!

Sem se pa spomnila eno prigodo z mojo Irisko. Imela je ene devet mesecev in je že puzala. Ko sem jo previjala sem v kakcu opazila nekaj kovinskega in pogledam in kaj najdem: FRŠLUS!!! Našla ga je nekje na tleh in fino pojedla. Joj Dobr da ji ni kaj škodu. Pa pojma nimam od kje se je ta zadrga najdla, pa ne cela sam tisti kovinski del.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.1.2009 22:31:00   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

haha ilatic, user posted image user posted image user posted image evo še naša :

sej zgleda zlobno, ko mu vzamem user posted image

reva moja mala.

user posted image

ps. filmček jeuser posted image

kak so srčkani, ko se že znajo razjezituser posted image kaka faca je

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.1.2009 22:31:31   
metuljcek321
dzanika, upam, da bo slo Janu 1, 2, 3 na bolje! Drzim pesti za mirno noc in zdravo jutro! Pa na Krvavcu pravis, da imajo v zimski vasi, v igluju celo savno - norouser posted image  Aja, speaking of savna - hd, zal tud finska ni zame, pa ceprav je suha - je tista vrocina tudi ubijalska zame. Turska je pa strup, k je zraven se vlaga. Hja, niti na Krvavec ne bom sla v iglujevsko savnouser posted image

rebeca, itak, da bo z Irayino kozo vse OK. Bos vidla, da bo. Katero kremico je dobila? A sem spregledala? In user posted image  Tariqu, da se je stanje ze tako izboljsalo. Zdaj se samo se moz pocajta, pa boste tipi topi. (BTW: jep, tisti dvojcek je bil Tariq - kul, ne? Se mi je se posebej fajn zdel link tudi zaradi tega - in se ilatic se tu lahko pofocka).

antidepresivi - mene to prav nic ne moti. Whatever rocks your boat, baby! Da si le znas pomagati, da ves, kdaj je treba poseci po tem, v kaksni meri in pa da seveda pazis, da ne zapades prevec v to ... ali - Bog ne daj, v se kaj hujsega, ce tega ne papas (depresija ipd.).

user posted image  user posted image  user posted image  za tisto valjenje - sem se valjala od smeha user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  M. Podobniku za baby-ja nr. 5!

user posted image  Boru za tak super red zvecer - to je zdaj pa ze kar nekaj casa! Priden pobic!

neboglasnica, k sreci so puzzli-pena taki veliki (oblika kvadratov, cca. 20 cm x 20 cm), tako da ne more pogoltniti.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za malo Zivo! A way to go, girl! Sem ful hepi za tako novico! Keep up the good work!

O, glux3 ima pa nov, poletno razigrani avatar - LOVELY! Pa pestke za Tiana, da bo vse OK!

lex, odlicna slikica Vite! To bo punca za ozenit. Ze od malega skrbi za red pri hisi - mega! In smucar Alex - jaz menda se v zivljenju nisem tako vozila kot on - tako dobro, da ne bo pomote. Sem tak zajc, ej!

Motoristka, ful lepo, da si se javila!! Daj se se kdaj, tu smo, da se spodbujamo, bodrimo, si pomagamo, malo pojamramo, se veselimo - skratka SMO tu ena za drugo. Saj ves, kot musketirji: "Vsi za enega, eden za vse!"

Nya, en lep pozdrav tudi tebi & vse dobro v 2009 tebi in tvoji druzinici! Pa kar se kdaj pokukaj k nam, rade preberemo se kaksen post od gostujocih mamic.

user posted image , flower, see you on FB! Cool!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.1.2009 22:31:55   
frutka_
Hojla!

Eden spi doma, drugi pri babici pa sem malo gor skočila na RR. Moj si pakira za skinjanje. V Flachau gre preko vikenda.
Kaj se dogaja aokoli.
Motoristka WB.
Glede tablet drage moje če pomagajo jih jemljite.
Alarm...pridem nazaj!user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:32:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.1.2009 22:32:41   
ilatic
almera lahko noč user posted image .

Danes je pa nekaj svetlo zunaj. Kdaj je al je bila polna luna?

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
9.1.2009 22:33:37   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ilatic - to je metuljček

No metuljcek pa praviš da nisi ti!!

Ne, TO SEM DEFINITIVNO jaz .... caki, s kom sem se pogovarjala na FB? Daj mi se 1x napis ... bom mogla ocitno mal bolj po spominu pobrskat. In ja, tud jaz moram kar dostkrat vase slikice v albumih pogledat, da se spomnim, katera je katera.

(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
9.1.2009 22:33:42   
lex
ilatic tega se pa spomnim ko si razlagala. ja tile delci na tleh so prav fino nevarni. pri nas je tega na milijone (aleksovi avtomobilčki imajo majne gume, alina ima polno gumic in špangic,................... - upam da ne bo tak user posted image  kot alina in ne bo dajala vsega v usta - sanja svinja kokurz a kokuruza nema

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:35:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
9.1.2009 22:35:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Moj si pakira za skinjanje.

Nov sport? Si bodo kozo dol vlekli (skin - koza)?user posted image  user posted image  user posted image  Sem se nasmejala ... Sicer pa: kul za tvojega, se bo mal zrekreiral. Ti ostanes doma? Saj bo soncek, pa bomo sle julijke malo vozickat na zrak, a ne?

(author unknown)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
9.1.2009 22:36:30   
lex
metuljček midve bi lahko sklenle deal - jaz tebe smučat ti mene angleščino - a si za akcijo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.1.2009 22:38:29   
ilatic
Metuljček - Asa Selan. Jaz sem mislila da je katera od naših pa sem se kr mal priključila pogovoru. Pol sm pa ugotovila da ni julika. Hi hi

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.1.2009 22:39:01   
lex
frutka a ti boš doma? mene nič ne zadrži doma - me je zdaj 2 leti zaporedoma trebuh z bebijem, zdaj je na vrsti mami, da se nasmuča. čeprav je bilo zadnjič ubijalsko na Kaštivniku (proga na Kopah). po 3 letih sem se uspela samo 1x dol peljat, kaj več bi lahko vrgla noge na rame nimam več te kondicijeuser posted image  včasih sem se po 4-5 ur vozila neprestano (še sedežnice ni blo)- pravi šok sem doživela

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.1.2009 22:39:44   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lex

metuljček midve bi lahko sklenle deal - jaz tebe smučat ti mene angleščino - a si za akcijo

A fantastic idea, lex, ampak jaz se RES bojim strmin (beri: vsak pukel je zame strmina!) in to bolestno. Bi mogla kaksnega ta kratkega (ali pa dva) v rit vrct preden bi se spustila po bregu. Pa saj vcasih sem se sla smucat z mojim, zraven pa vedno se kaksen frend, ki je bil tud malj bolj pri ta trdih, kar se tice smucarskega znanja, da me je cakal in bil z mano. Ostali fiju, fiju po strmini, jaz pa plug do fulauser posted image  user posted image  user posted image

Za angelscino ti bom pa se tkole kaj vmes napisala, alright? Will that be OK?

(author unknown)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:40:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.1.2009 22:40:37   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

metuljček...lex te bo spustla po bregu pa boš smučala...ti se boš pa par mescov matrala z njo...jst reče : NO DEAL!

hd zdaj se pa valjam pod stolom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne saj te bom naučila, če pa ne bo šlo bom pa brateca poklicala na pomoč

Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.1.2009 22:41:13   
metuljcek321

metuljček...lex te bo spustla po bregu pa boš smučala...ti se boš pa par mescov matrala z njo...jst reče : NO DEAL!

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4269
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:41:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.1.2009 22:41:17   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Mam pa en problem in to zvok. Nikak mi ne dela zvok pri teh videih na shrani.si. Ma kera kako idejo zakaj?

vklopi zvočnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a dej nehi no? user posted image user posted image user posted image user posted image Sem, ne pali, premikam tisto za glasnost (poleg videa) ne pali..pol pa mi idej sfaliuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:41:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.1.2009 22:42:10   
lex

frutka a ti boš doma? mene nič ne zadrži doma - me je zdaj 2 leti zaporedoma trebuh z bebijem, zdaj je na vrsti mami, da se nasmuča. čeprav je bilo zadnjič ubijalsko na Kaštivniku (proga na Kopah). po 3 letih sem se uspela samo 1x dol peljat, kaj več bi lahko vrgla noge na rame nimam več te kondicijeuser posted image  včasih sem se po 4-5 ur vozila neprestano (še sedežnice ni blo)- pravi šok sem doživela

včasih smo po 10 fur naredli...zdej ne vem če dol pridemuser posted image user posted image

no evo pa še umetni sneg user posted image user posted image user posted image  (tega celo brat dela, pa sem ga tistokrat dol preklela za 10 let nazaj) in je bil živi leduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:42:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4274
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 22:44:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

TELEVIZIJA
Lelly28 RR

Koliko časa dnevno povprečno preživite pred TV ekranom?

do 1 ure (38%)

1-3 ure (42%)

3-6 ure (8%)

več kot 6 ur (4%)

ne gledam/nimam TV (8%)

Število vseh glasov: 24

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!