Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:33:13
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem a tolk si huda? men je pa boljš da gre na "enega", kot pa da se ga napije....vsaj spalnica ne smrdi po tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:33:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu Saj veš kje se smuka konča Jaz sem dans mojmu že zagrozila, da se slučajno ne primaje domov oz ne izlije, ker bomo zaorali. ja vem ja, pa še z enim bratrancem je šel, ki je kot pes, ko se strga s ketne me prav zanima kako bo, ko bo mel otroke. tud mrdnil ne bo od hiše Ja upaj, eni so nepopravljivi primerki, če dobijo bolj mil primerek ženske, ki ne zna zaropotati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:33:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj ta ogovor pa veš a so bli časi, no zdej mam eno neumestno vprašanje: a še kej plešeš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:34:36
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Nč bejbe, jst grem mal še pred TV pa moj je pršu domu. Tko de vam vse zaželim lepo in mirno noč. Lahko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:34:46
|
|
|
|
tally
|
nič bejbe jaz grem tudi danes prej spat ker nisem za družbo tak čuden dan je za mano, upam da bo jutri bolje. lahko nočko vsem mamicam in hroščkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:35:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 nč grem jst zobke umit, pa mal Tv pogledat, pol pa šlafat.. lepo čvekajte lahko noč tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:35:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem a tolk si huda? men je pa boljš da gre na "enega", kot pa da se ga napije....vsaj spalnica ne smrdi po tem Pri nas nima vstopa v spalnico, kadar kaj spije. Spi pač na kavču, ali pa v Aljini bodoči sobi hlapov pa ne bomo vohal!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:35:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem a tolk si huda? men je pa boljš da gre na "enega", kot pa da se ga napije....vsaj spalnica ne smrdi po tem se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:36:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič bejbe jaz grem tudi danes prej spat ker nisem za družbo tak čuden dan je za mano, upam da bo jutri bolje. lahko nočko vsem mamicam in hroščkom in tudi tebi lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:36:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem a tolk si huda? men je pa boljš da gre na "enega", kot pa da se ga napije....vsaj spalnica ne smrdi po tem meni oboje smrdi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:36:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj ta ogovor pa veš a so bli časi, no zdej mam eno neumestno vprašanje: a še kej plešeš??? žal ne, ker so me kolena izdala Samo doma kdaj pa kdaj, pa še to je zelo redko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:36:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally nič bejbe jaz grem tudi danes prej spat ker nisem za družbo tak čuden dan je za mano, upam da bo jutri bolje. lahko nočko vsem mamicam in hroščkom nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:36:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? ..tm je bla slika kako so zobje razporejeni v ustih pri otrocih..ne znam ti povedat, pa poimenovani so bili.. mah nema veze A kaj takega??? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa ti si ZAKON BEJBA V knjigi otrok od rojstva do šole a to maš tisto knjigo od penelope...kvaže? leech al neki tazga?? Ja samo imam staro izdajo iz leta 1977
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:37:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem a tolk si huda? men je pa boljš da gre na "enega", kot pa da se ga napije....vsaj spalnica ne smrdi po tem meni oboje smrdi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:38:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj mafi je pa pušačica jaaaaa Itak, da vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:39:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj mafi je pa pušačica jaaaaa Itak, da vem sej si mogla zavohat na čajčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:40:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj ta ogovor pa veš a so bli časi, no zdej mam eno neumestno vprašanje: a še kej plešeš??? žal ne, ker so me kolena izdala Samo doma kdaj pa kdaj, pa še to je zelo redko. škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:41:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi škoda Proti naravi ne mroemo nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:43:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi škoda Proti naravi ne mroemo nič. no bo pa Maja , namesto mamice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:43:01
|
|
|
|
Estrella*
|
28 strani še ostaja do 11 dela in 180 do cilja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:43:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 28 strani še ostaja do 11 dela in 180 do cilja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:44:06
|
|
|
|
Estrella*
|
tiana; a ste že kaj urihtali s porodniško ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:44:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi škoda Proti naravi ne mroemo nič. no bo pa Maja , namesto mamice Če bo hotela. Silila je ne bom. Pa ko pomislim na svoja kolena bi raje videla, da ne vi. V razvoju nekaj trenirat glih ni dobro. Vsi športniki prej ali slej naletijo zaradi tega na težave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:44:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 28 strani še ostaja do 11 dela in 180 do cilja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:45:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce tudi jaz vas zapuščam. Lahko in mirno močko!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?