Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ojej, si me spomnila na zelo neprijetno situacijo... A veste, ko smo šli pred novim letom v Moravske? In je mož tiste dni belil, jaz pa peljala punci k tašči, pospravljala, pakirala "last minute",... No, 31.12. pridemo na bazen, jaz veselo v garderobo obleč kopalke in - o, groza - ugotovim, da sem kosmata kot In kaj naj?! Je.bi ga, sem se tisti dan pač šla kosmata kopat ok, saj potem sem na licu mesta ugotovila, da sem med manj kritičnimi primeri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ta je že bol , pri uni prejšni te pa vse mine tud jest Saj ne smeš jest, ti grešnica. sej dons nisem sem se včeri pregrešila, če bi mela pa u no prvo varianto na hladilniku včeraj pa sigurn ne bi jedla Si jo daj v hladilnik, da ko boš vsakič odprla hladilnik, da te mine. Ne v hladilnik, na njega, da te vse mine , da bi sploh to pregreho odprl Zaradi otrok sem napisala, da naj da noter, da ne sprašujejo kdo je ta stric.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike? čike, uno ne več, no vsaj ne vem da še, če ga dobim, ga kr ven zaklenem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu Saj veš kje se smuka konča Jaz sem dans mojmu že zagrozila, da se slučajno ne primaje domov oz ne izlije, ker bomo zaorali. ja vem ja, pa še z enim bratrancem je šel, ki je kot pes, ko se strga s ketne me prav zanima kako bo, ko bo mel otroke. tud mrdnil ne bo od hiše
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:25:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zgleda da nocoj tud dedci ne bojo pomagal z čim naj te razveselimo, pomoje bi ti zdej pomagala sam kaka nočna smuka a v postelji? no ne vem katera bbi ti zdej bolj pasala oz. razveselila, ampak pomoje obe sam da je proga fajn po mojem kar una na mrazu. sem na mojega kar mal huda nocoj a to je to. men se zdi da je saj 80% nas hudih- da te mal potolažim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:26:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč čveke moje, jz vas zapuščam in grem k Manci v mižale. Moj pa bog ne daj, da prirogovili domov, ker mu bom vrat zavila, če mi Manco zbudi. Lepo čvekajte potem pa lepo pančajte NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:26:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ja, dobra ideja sicer že imamo del posteljice obložene s tem, ker je prišlo skupaj s posteljnino od Aljaža - če bi se dalo samo to samostojno kupit, bi še eno tako kupila, ampak mislim, da to pride skupaj s posteljnino čeprav lahko bi pa tudi sama oblekla spužvo, ja- če mi bo padlo na pamet, kje sploh majo tako spužvo brina se dvigne tudi na tistem delu, kjer je posteljica obložena - najprej se zvleče gor na to oblogo, potem pa še gor do vrha ograjice - ni ovir zanjo Dobiš obrobo posebej v BC, Pikapolonici, Leclerc. Peno pa sem videla v Bauhausu pri zavesah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:26:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. sej prej sem tud jst malo kadila, zdej pa ne več, ja gre, velik ma ščetko v rokah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:27:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč čveke moje, jz vas zapuščam in grem k Manci v mižale. Moj pa bog ne daj, da prirogovili domov, ker mu bom vrat zavila, če mi Manco zbudi. Lepo čvekajte potem pa lepo pančajte NOČKO nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:27:35
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ob tem tvojem "komentarju" fotke sem se pa kar na glas zasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:28:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ta je že bol , pri uni prejšni te pa vse mine tud jest Saj ne smeš jest, ti grešnica. sej dons nisem sem se včeri pregrešila, če bi mela pa u no prvo varianto na hladilniku včeraj pa sigurn ne bi jedla Si jo daj v hladilnik, da ko boš vsakič odprla hladilnik, da te mine. Ne v hladilnik, na njega, da te vse mine , da bi sploh to pregreho odprl Zaradi otrok sem napisala, da naj da noter, da ne sprašujejo kdo je ta stric. , pol še otroc ne bi jedl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:28:31
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci. doba ideja , sam če b to delovalo v postlii, glede na to da se pvigujejo tako da se opreimejo rešetk-moj pomoje faše živčni zlom, ampak treba bi blo probat ja, dobra ideja sicer že imamo del posteljice obložene s tem, ker je prišlo skupaj s posteljnino od Aljaža - če bi se dalo samo to samostojno kupit, bi še eno tako kupila, ampak mislim, da to pride skupaj s posteljnino čeprav lahko bi pa tudi sama oblekla spužvo, ja- če mi bo padlo na pamet, kje sploh majo tako spužvo brina se dvigne tudi na tistem delu, kjer je posteljica obložena - najprej se zvleče gor na to oblogo, potem pa še gor do vrha ograjice - ni ovir zanjo Mislim da se da kupit tudi zaščita za celo postljico, in to posebej, ampak ne vem kje...spužvo pa dobiš v npr. Obiju, Bauhausu ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:28:36
|
|
|
|
špelin@
|
Aha, Estrella*, zdaj vidim, kje si snela tiste hecne hrošče Ta sončna, res upam, da ti dedec ne bo rogovilil in zbudil Mance, dobro se naspi, če bo mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:29:02
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ja, dobra ideja sicer že imamo del posteljice obložene s tem, ker je prišlo skupaj s posteljnino od Aljaža - če bi se dalo samo to samostojno kupit, bi še eno tako kupila, ampak mislim, da to pride skupaj s posteljnino čeprav lahko bi pa tudi sama oblekla spužvo, ja- če mi bo padlo na pamet, kje sploh majo tako spužvo brina se dvigne tudi na tistem delu, kjer je posteljica obložena - najprej se zvleče gor na to oblogo, potem pa še gor do vrha ograjice - ni ovir zanjo Dobiš obrobo posebej v BC, Pikapolonici, Leclerc. Peno pa sem videla v Bauhausu pri zavesah. uuu, tnx!!! bomo po moje kar obrobo jutr nabavli - dokler peno najdem, pa obšijem, več sploh padla ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:29:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. Enako, sem alergičana na njih. Sem Mateju rekla, da se ločim, če bi začel pušit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:29:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:29:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč čveke moje, jz vas zapuščam in grem k Manci v mižale. Moj pa bog ne daj, da prirogovili domov, ker mu bom vrat zavila, če mi Manco zbudi. Lepo čvekajte potem pa lepo pančajte NOČKO nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:30:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč čveke moje, jz vas zapuščam in grem k Manci v mižale. Moj pa bog ne daj, da prirogovili domov, ker mu bom vrat zavila, če mi Manco zbudi. Lepo čvekajte potem pa lepo pančajte NOČKO Lahko noč, pa želim ti mirno spanje in ugodno smuko jutri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:30:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj mafi je pa pušačica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:30:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nč bejbe, jst grem mal še pred TV pa moj je pršu domu. Tko de vam vse zaželim lepo in mirno noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:30:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj ta ogovor pa veš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:32:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja kako pa gre to, ker ti ne? Jaz pa ne morem čikov prenašat. a si jih kdaj mafi je pa pušačica jaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:33:04
|
|
|
|
jana81
|
nč grem jst zobke umit, pa mal Tv pogledat, pol pa šlafat.. lepo čvekajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:33:12
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 grem gledat brez sledu še vedno mi ni jasno sliko kakšnih zob? ..tm je bla slika kako so zobje razporejeni v ustih pri otrocih..ne znam ti povedat, pa poimenovani so bili.. mah nema veze A kaj takega??? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pa ti si ZAKON BEJBA V knjigi otrok od rojstva do šole a to maš tisto knjigo od penelope...kvaže? leech al neki tazga??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?