*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci. doba ideja , sam če b to delovalo v postlii, glede na to da se pvigujejo tako da se opreimejo rešetk-moj pomoje faše živčni zlom, ampak treba bi blo probat ja, dobra ideja sicer že imamo del posteljice obložene s tem, ker je prišlo skupaj s posteljnino od Aljaža - če bi se dalo samo to samostojno kupit, bi še eno tako kupila, ampak mislim, da to pride skupaj s posteljnino čeprav lahko bi pa tudi sama oblekla spužvo, ja- če mi bo padlo na pamet, kje sploh majo tako spužvo brina se dvigne tudi na tistem delu, kjer je posteljica obložena - najprej se zvleče gor na to oblogo, potem pa še gor do vrha ograjice - ni ovir zanjo Mislim da se da kupit tudi zaščita za celo postljico, in to posebej, ampak ne vem kje...spužvo pa dobiš v npr. Obiju, Bauhausu ipd.
|