špelin@
|
Evo, punci spita, z Gregijem se pa bori... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim. Ojej, si me spomnila na zelo neprijetno situacijo... A veste, ko smo šli pred novim letom v Moravske? In je mož tiste dni belil, jaz pa peljala punci k tašči, pospravljala, pakirala "last minute",... No, 31.12. pridemo na bazen, jaz veselo v garderobo obleč kopalke in - o, groza - ugotovim, da sem kosmata kot In kaj naj?! Je.bi ga, sem se tisti dan pač šla kosmata kopat ok, saj potem sem na licu mesta ugotovila, da sem med manj kritičnimi primeri *Tiana*, fajn čofotajte tana7, sem prej pozabila skomentirat fotki: ej, Brina je neverjetna sesil, a ste poštimali "brezžičevje"? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Smošli na pizzo in mami je pojedla 2 trikotnika. Je bila pa tako tanka, da se je do Dunaja videlo jana81, za fajn tehtnico IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sprašuj ma da se mi zrola. včeri pop., obiski- HB je dragi zamenjal, da je bil doma popoldne, danes popoldne situacija ista-sam da sem bla sama za vse. pa še dva taka dneva moram zdržat-ma do nedelje bom čist pregorela Zdrži, saj boš zmogla IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? Jooooooooj, zaradi tegale bom imela danes nočne more.....................
|