Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:17:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, kam si pa danes nagnala možička???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:17:53
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, punci spita, z Gregijem se pa bori... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim. Ojej, si me spomnila na zelo neprijetno situacijo... A veste, ko smo šli pred novim letom v Moravske? In je mož tiste dni belil, jaz pa peljala punci k tašči, pospravljala, pakirala "last minute",... No, 31.12. pridemo na bazen, jaz veselo v garderobo obleč kopalke in - o, groza - ugotovim, da sem kosmata kot In kaj naj?! Je.bi ga, sem se tisti dan pač šla kosmata kopat ok, saj potem sem na licu mesta ugotovila, da sem med manj kritičnimi primeri *Tiana*, fajn čofotajte tana7, sem prej pozabila skomentirat fotki: ej, Brina je neverjetna sesil, a ste poštimali "brezžičevje"? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Smošli na pizzo in mami je pojedla 2 trikotnika. Je bila pa tako tanka, da se je do Dunaja videlo jana81, za fajn tehtnico IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne sprašuj ma da se mi zrola. včeri pop., obiski- HB je dragi zamenjal, da je bil doma popoldne, danes popoldne situacija ista-sam da sem bla sama za vse. pa še dva taka dneva moram zdržat-ma do nedelje bom čist pregorela Zdrži, saj boš zmogla IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A bo vredu? Jooooooooj, zaradi tegale bom imela danes nočne more.....................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:18:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa ti pa mal rabiš da te zrajca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:18:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:18:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:18:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:19:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ta je že bol , pri uni prejšni te pa vse mine tud jest Saj ne smeš jest, ti grešnica. sej dons nisem sem se včeri pregrešila, če bi mela pa u no prvo varianto na hladilniku včeraj pa sigurn ne bi jedla Si jo daj v hladilnik, da ko boš vsakič odprla hladilnik, da te mine. Ne v hladilnik, na njega, da te vse mine , da bi sploh to pregreho odprl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:19:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku sem rav hotla napisat kje si kregam se z mojim , zato ker sta z Emilijo šla spat ob 18 in zdej še vedno rogovili po pojstli. zdej pa ma kar si je skuhu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:19:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zgleda da nocoj tud dedci ne bojo pomagal z čim naj te razveselimo, pomoje bi ti zdej pomagala sam kaka nočna smuka a v postelji? no ne vem katera bbi ti zdej bolj pasala oz. razveselila, ampak pomoje obe sam da je proga fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:19:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jooooooooj, zaradi tegale bom imela danes nočne more.....................
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:20:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:20:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, kam si pa danes nagnala možička??? uspava E.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:20:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku sem rav hotla napisat kje si kregam se z mojim , zato ker sta z Emilijo šla spat ob 18 in zdej še vedno rogovili po pojstli. zdej pa ma kar si je skuhu aha. upam, da čim pej zrihtate in bo pridno pančala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:20:39
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, punci spita, z Gregijem se pa bori... IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jest grem pa mal pod kosilnico dat svoje telo, ker se gremo jutri kopat...potem se vam pa pridružim. Ojej, si me spomnila na zelo neprijetno situacijo... A veste, ko smo šli pred novim letom v Moravske? In je mož tiste dni belil, jaz pa peljala punci k tašči, pospravljala, pakirala "last minute",... No, 31.12. pridemo na bazen, jaz veselo v garderobo obleč kopalke in - o, groza - ugotovim, da sem kosmata kot In kaj naj?! Je.bi ga, sem se tisti dan pač šla kosmata kopat ok, saj potem sem na licu mesta ugotovila, da sem med manj kritičnimi primeri *Tiana*, fajn čofotajte hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:21:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... A kadi? ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:21:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zgleda da nocoj tud dedci ne bojo pomagal z čim naj te razveselimo, pomoje bi ti zdej pomagala sam kaka nočna smuka a v postelji? no ne vem katera bbi ti zdej bolj pasala oz. razveselila, ampak pomoje obe sam da je proga fajn po mojem kar una na mrazu. sem na mojega kar mal huda nocoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit nič ne pomaga
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? ja od srednje šole
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ta je že bol , pri uni prejšni te pa vse mine tud jest Saj ne smeš jest, ti grešnica. sej dons nisem sem se včeri pregrešila, če bi mela pa u no prvo varianto na hladilniku včeraj pa sigurn ne bi jedla Si jo daj v hladilnik, da ko boš vsakič odprla hladilnik, da te mine. ah klinc ko je še balkon, pol si bom pa vse tja prenesla, kao grem mal pogledat na balkon , a če si povsod nalimam to sliko bo moj mislil da se mi je čist odtrgal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:39
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil mene ste pa zdej s temi lepimi možicli skomine nardile... grem k . pa pa papa moj je šel spet pušit, ma sem jezna na njega... boš mogla kakšen vzgojni ukrep naredit a on že skoz puši? a to misliš ta zeleno zadevco al čike?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:22:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu a ti pritisk že raste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:23:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu jst bi dans rajš mela da ga ne bi bilo,no sej ga praktično cel dan ni (je bil z bratom)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:23:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mojega še skoz ni domov me prav zanima kdaj bo pršu Saj veš kje se smuka konča Jaz sem dans mojmu že zagrozila, da se slučajno ne primaje domov oz ne izlije, ker bomo zaorali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 22:24:23
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 prej ste ble neki navdušene nad brino ampak tole z Brininim postavljanjen na noge in stanjem ni vedno tako zabavno kako jo dati spat? po parih sekundah se postavi in v temi stoji in se drži za posteljico in ne joče kaj naj nardim?? če jo pustim, se bojim, da pade, ker ne zna glih dol it sama 3x sem jo šla polagat dol v posteljico - sem prisluškovala s hodnika, pa jo slišala čebljat na koncu jo je šel moj po rokah nosit v temi, da se je umirila - upam, da je zaspala Jaz bi jo pustila. A zna past na rit ko stoji? Ponavadi imajo otroci gravitacijo na rit. Meni Maja na rit pade. Če pa bo kaj bo pa zajokala. Če boš hodila noter brezveze in jo boste po rokah nosili se bo samo razvadila. a veš, kako gre dol? čez čas se neha držat za obe roki in potem se zarotira okoli tiste ene, s katero se drži in potem nekako tako nazaj pade Če te je tako strah kupi peno, ki bo segala od jogija do roba postelje in ga zašij v kako staro posteljnino ali pa blago. Našiješe gor vrvice in jo bo varovalo pred udarci. doba ideja , sam če b to delovalo v postlii, glede na to da se pvigujejo tako da se opreimejo rešetk-moj pomoje faše živčni zlom, ampak treba bi blo probat ja, dobra ideja sicer že imamo del posteljice obložene s tem, ker je prišlo skupaj s posteljnino od Aljaža - če bi se dalo samo to samostojno kupit, bi še eno tako kupila, ampak mislim, da to pride skupaj s posteljnino čeprav lahko bi pa tudi sama oblekla spužvo, ja- če mi bo padlo na pamet, kje sploh majo tako spužvo brina se dvigne tudi na tistem delu, kjer je posteljica obložena - najprej se zvleče gor na to oblogo, potem pa še gor do vrha ograjice - ni ovir zanjo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?