Anonimen
|
Dan! Evo, po doooolgem času spet na RR! Sej sm vas učeri dopoldne brala, sam se mi nekako ni uspelo prijavit pol je pa še Alen neki okol skaku in ni blo nič... Jurt mam moj ati RD in sma se s sestro zmenle za en kul brivnik, zdej ga pa ni šla iskat, js pa tud ne morem z Alenom laufat okol. Ma sej ga bomo pa jutr zjutri nabavle, pa bom mogoče končno mal pogledala po razprodajah, če je sploh kaj ostalo. Danineli - če ti P da recept za nova zdravila, pa tud če so ista, jih dvign in ji dej ta - sej določena zdravila so lahko samo dol. čas odprta. Neli in Mark - hitro se pozdravita! Alen je že veliko boljši - imeli smo AB za 3 dni, se jemlje na 24 ur, ogaben pa da ne rečem... Fuuuj! Kej hujšega js u življenju nisem okusla. Mi je pa učeri šel spat takoj po sprehodu - okol 17h je zaspal in se ni hotu zbudit za večerjo, sem mu kr flašo uturila in je spal do 7.40 zjutri. A je to še sploh normalno? Podnevi komi 3,5 urce skupi zdrži. Bog mu pomagaj drug teden v vrtcu.... Tabali lepo da se oglašaš! Zdej pa kr redno! Kolumbo hvala za obvestilo - sem čisto pozabila! Ribicau za napotnico - upam, da provokacija pokaže željeni rezultat! Js mam nasl. petek pregled, pa sm zgubila napotnico za laboratorij za vodo. Upam, da me ne bojo preveč kregale. Komi že čakam, boma pol verjetno kr povedala domačim. Mi je pa zadnjič tašča spet plafon dvgnila, ko je komentirala, da sm se zeloooo zredila, oz "razbacala in odvalila ritnice". Joj tk z veseljem bi ji vrgla pod nos, da so to nosečniške kile, rit imam pa tako, da se ima ona ob kej obregnat! ampak sem se raje ugriznila in bila tiho... (btw - cca 2-3 sem jih pridobila) Uf, mi je kr vroče... Vam pa morm priznat, da mi je kr dolgčas doma, sploh ko poštudiram, kaj me še vse v službi drug teden čaka. Sem pa tud gledala Quinnijeve košare za na vozek, pa moj pravi, da se mu sploh ne zdi potrebna, bi raje kej drugega... Mah, sej ne vem, glede na to, da bo poletno dete in vroče... OK,da ne težim brezveze, to je to zaenkrat., Se slišimo spet, ko bo kaj novega. Uživajte, pa mal snega nam pošljite!
|