|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
7.1.2009 8:09:31   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

kakšno belo ali bež jaknco...

Kolumbo, jest sem jo u nedeljo vidla v qlandiji v BC! Imel so zelene pajacke in bele jaknice! Dej poklič, pa jih vpraš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
7.1.2009 8:13:50   
ribicau
No najprej eno dobro jutro vsem skupaj!

Mi smo Ok. Dons delam do 17ih - čudežna sreda spet. Pol grem pa po Evo in se odpeljeva do Hofra v Lescah. Mal me skrbi, ker z njo it v šoping je kr kriza (če greš cel voziček iskat, če greš po eno žemljo ni panike user posted image ), samo res morva it, tud moke nimamo več, tko da tud kruha ne morem spečt!

Zdele se morm enkrat do zobarja sprehodt in nest slike, ko sem šla zadnjič (beri 1 mesec nazaj) na ortopan. Jao sem zanikrna.

Pa res bi šla v šoping, pa je moj čist zaseden ta teden in ne more Eve merkat.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
7.1.2009 8:14:58   
ribicau
Hej Kolumbo, če mi bo težila dohtarca zarad napotnice, kva nej rečem, da mamo drugega alergologa...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
7.1.2009 8:24:04   
Tabali
Hojla punce - no evo letos bom bolj pridna na RR, mogoče bo tudi kaj nucalouser posted image user posted image
Ja kar zadeva spanje, mi nimamo problemov - že kakšna dva mesca naša bejba ne spi po dnevi. Enostavno se je odločila da ne bo več spala in pika. Je pač karakteruser posted image . Ponoči pa ni težav. Gre spat ob 20, 20.30 in se zbudi drug dan tam cca ob devetih . Tko da več k 12 ur v kosu mislim da ma čist dost.
Drugač pa je začela resno uporabljat mobiteluser posted image . Do sedaj je z mobiči samo fotkala, zdele pa mi ga prnese in kar lepo pove: Dedu, Babu (kar pomeni naj ji pokličem deko in bakouser posted image ), pol se pa zgovarja z njimi kot velika, vse jima razloži, kaj je delala, kaj je jedla, kje je bila, kakšne knjigice ima... ni da ni. Ona dva pa dobesedno umirata od ponosa in smehauser posted image
Pa še nekaj - zadnjič smo na TV mel prižgan nek koncert, mislim da je bil AD DC, (al pa kak drug hard rock bend, saj ne vem), skratka so ga nažigali do daske in je Danaja en cajt gledala pol pa pride do mene in ni smrtno resno pove: mama, tic hov hov (kar pomeni, da tale stric na TV lajauser posted image user posted image user posted image )
Pa obuti maček je pri nas Papu mam (maček ki ma copateuser posted image ). Skratka sama dela ene take logične povezave, da včasih kar gledamouser posted image . Pa pralni stroj naprogramira in prižgeuser posted image ...
user posted image  pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4079
7.1.2009 14:05:25   
malecka_mateja
ojla!

tabali lepo te je brat!user posted image

ribica kako se vozi vaša pupa v novem sedežu?rajši kot prej? naša pa ful rada nakopujeuser posted image kot mama sam da je v nakupovalnem vozeku in je ok!

jaz sem pa danes zvedla da je moja kolegica nosečauser posted image user posted image 4 otročka žeuser posted image user posted image user posted image superca!ma septembra rok!spet bo bebi.

naju tudi trga sploh  mojega sam sma rekla da ga letos proti koncu leta nardima, tko da bom jaz v grobem že čez polovico šole in da lahko pol pa porodniškem diplomo pišem!user posted image

kolumbo ja se vidi da si na porodniške.no sej lepo. lahk kaj v mb pridete?

grem neko odločbo iskat ko rabim nekaj za šolo.
lep preostanek dneva!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 20:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4081
8.1.2009 6:34:24   
atena777
Danineli v Ljubljani, je specializirana fiziatrinja za mamice po porodu. Reci svoji dr. naj ti napiše napotnico, jaz pa bom pogledala za točen naslov, enkrat sem že pisala sem gor...

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
8.1.2009 6:36:49   
atena777
Kolumbo  user posted image user posted image user posted image  hvala za nasvete in sočustvovanje.
David je ok.
Jaz sem pa včeri že spet hotla mal zbolet. Pomojem so pri men vse živci nič druzga. Sem šla kar ob 20h v posteljo, vzela lekadol in tema.

Drugač pa Kanz je zakon, jest kupujem sam od Kanza na razprodajah, pa na teneriffi od Benettona. Pereš pa je ko novo.

Se vidimo, pa pa

Aja na zdravje user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 7:21:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4084
8.1.2009 9:52:09   
Tabali
jeeeeeeeee sneguser posted image user posted image  (sem se zjutri skoraj razsula k sem z bajte izstopilauser posted image )
ja mi smo včer spet bili v popoldanski verziji vrca (hodimo enkrat na teden v Dravlje) in smo uživali do konca, edino je kriza ko po dveh urah moramo it domov, ne pa neuser posted image , no pol jo ujamem na foro, da si gremo ta lepe čevlje obut (ma ene take vijolčaste z zlatimi srčki - sama jih je zbrala, frajerka, im po moje bi šla z njimi tut spatuser posted image )
pol smo se še zapodili v MC Šiška, ker je naša glava družine nujno rabila nove čevlje, sam kaj če je ženski del ekipe bil lačen - smo se mogli kar razdvojit in vsak po svoje - midve po kajzarce v hipermarket (pa šli smo kao na razprodajo user posted image ), tati pa sam po čevlje. No moram rečt, da je kar lepe kupil (glede na to, da ni mel svetovalk zravenuser posted image ).
Sicer smo pa trenutno v fazi pridobivanja predračunov za bajto - ja končno bomo zidali, sem mislila da me bo kap zadela, ko sem vidla cifre, ampak nekako me ni... še migam user posted image
Punce uživajte, atena upam da je David že kot nov user posted image
ej kolumbo, kdaj bo padla najina kavica???????????? se meniva že ene 9 mesecevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 10:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4086
8.1.2009 10:52:35   
Tabali
Hej Kolumbouser posted image  - glede na sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  in roza obsedenost boš ziher punčko rodilauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4087
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 15:03:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
8.1.2009 16:43:08   
atena777
Hey ho!

Kako kaj?

Kolumbo to je dobro, da se ti sanja, pomeni, da je duh v dobrem stanju user posted image . Dete veselo user posted image .

Tabali kaj če bi se vse februarčice, skupaj dobile npr. na sankanju v TIvoliju?

Jaz sem bila tudi ful vesela snega, samo kidanja ne preveč.
Danes greva pogledat na bamberbam kako je.

David je ok Tabali, hvala, zdrav ko dren. Nič mu ni bilo, malo je bojkotiral svinjino očitno, pljučnice ni hvala bogu.

Ko sva se naspala so tudi ostali simptomi izginili.

Neposredna povezava do sporočila: 4089
8.1.2009 16:44:00   
atena777
Aja kaj je letos z dohodnino, je treba kaj posebnega še oddati?

LP, L.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
8.1.2009 19:56:54   
DaniNeli
Mi prav nimamo sreče s  temi boleznimi...user posted image
Danes smo jo peljalo v vrtec,..vzgojiteljica je rekla,da je blo vse ok,pridna,..pol po kosilu so šli spat...in ko se je zbudila,je bla še kar vroča.Zmerila ji je 38,2. user posted image
Zdaj mi od 16h kar poležava,zdaj spi eno urco na kavču.Dala sem ji Calpol,pila je ogromno čaja,pa jedla je tudi veliko.Od zadnjič imam zdravila Tobrex pa Hiconcil,ki mi jih je takrat dežurni ampak ji ne bom tega dala,mislim,da je ta Calpol dovolj.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   [Brisano sporočilo]
8.1.2009 20:34:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
8.1.2009 20:46:09   
DeMer
Ojla!

DaniNeli, tud Mark je neki zakuhal danes. Ampak ko smo mu merili vročino, je reku ne vročina in da ga nič ne boli. Pa tud razpoložen je bil. Tako da ne vem, kaj naj jutri. Bomo videli. Dala sem mu Calpol, zdej spi. Mah,....

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4093
8.1.2009 20:49:51   
DaniNeli
Sej ne da šparam stara zdravile... Takrat ko nam je dal dežurni zdravnik ta zdravila,sem ji dajala cca.7 dni...potem je ozdravla.Jutri jo bo moj peljal k pediatrinji in če bo predpisala ista zdravila bom nadaljevala s temi.
Sama ji ne bi rada dajala na pamet...
Še vedno spimo na kavču,hotela sem jo zbudit,pa se mi je kar obrnila stran.Ta vročina jo kar vleče spat.Upam,da bo ponoči vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
9.1.2009 11:40:33   
ribicau
user posted image  dobila napotnico! To pomeni, da prišparamo 90 eur, 3 dni dopusta (zdej dobim bolniško), pa še prevozne stroške mi vrnejo a ne? No pa sej ne me narobe razumet, z veseljem bi jih tud dala, sej gre za Evo, samo se mi res trapasto zdi, da za eno provokacijo pa da ne bi dobila napotnice!

Drugače smo pa mi OK. Midva z mojim greva danes na smučarski seminar na Vogel in prideva jutri domov. Evo bo imela tašča. Se glede tega sploh ne morem skulirat. Ful me skrbi, upam, da neupravičeno.

Malecka_mateja moj pravi, da je stol OK. Jest jo sploh še nisem vidla not se peljat, ampak če ati pravi da je OK, potem bo že držalo.

Včeraj sem imela pospravljalni večer. Sej veste, spet je bil četrtek in takrat mam jest mini generalko. Uf, sem bla kr mal jezna na mojega, ker mi zadnje čase tud ene stvari ne pomaga narest. Čist za vse sem sama, on pa pred TV-jem al pa računalnikom. Zdej je spet čas, da mu jih mal napovem. Najbolj fajn je blo,ko sem bla noseča, takrat je pomagal....ker verjamem, da sem bla zarad hormonov tko zoprna in zatežena, da mu tud na misu ni prišlo, da ne bi user posted image .

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
9.1.2009 12:17:22   
Anonimen
Dan!

Evo, po doooolgem času spet na RR! user posted image Sej sm vas učeri dopoldne brala, sam se mi nekako ni uspelo prijavituser posted image pol je pa še Alen neki okol skaku in ni blo nič...

Jurt mam moj ati RD in sma se s sestro zmenle za en kul brivnik, zdej ga pa ni šla iskat, js pa tud ne morem z Alenom laufat okol. user posted image Ma sej ga bomo pa jutr zjutri nabavle, pa bom mogoče končno mal pogledala po razprodajah, če je sploh kaj ostalo.

Danineli - če ti P da recept za nova zdravila, pa tud če so ista, jih dvign in ji dej ta - sej določena zdravila so lahko samo dol. čas odprta. Neli in Mark - hitro se pozdravita!user posted image user posted image user posted image

Alen je že veliko boljši - imeli smo AB za 3 dni, se jemlje na 24 ur, ogaben pa da ne rečem... Fuuuj! Kej hujšega js u življenju nisem okusla.user posted image

Mi je pa učeri šel spat takoj po sprehodu - okol 17h je zaspal in se ni hotu zbudit za večerjo, sem mu kr flašo uturila in je spal do 7.40 zjutri. A je to še sploh normalno? user posted image Podnevi komi 3,5 urce skupi zdrži. Bog mu pomagaj drug teden v vrtcu....

Tabali lepo da se oglašaš! Zdej pa kr redno! user posted image

Kolumbo hvala za obvestilo - sem čisto pozabila!

Ribicau user posted image za napotnico - upam, da provokacija pokaže željeni rezultat!

Js mam nasl. petek pregled, pa sm zgubila napotnico za laboratorij za vodo. user posted image Upam, da me ne bojo preveč kregale. Komi že čakam, boma pol verjetno kr povedala domačim. Mi je pa zadnjič tašča spet plafon dvgnila, ko je komentirala, da sm se zeloooo zredila, oz "razbacala in odvalila ritnice".user posted image user posted image user posted image Joj tk z veseljem bi ji vrgla pod nos, da so to nosečniške kile, rit imam pa tako, da se ima ona ob kej obregnat! ampak sem se raje ugriznila in bila tiho... (btw - cca 2-3 sem jih pridobila) Uf, mi je kr vroče...

Vam pa morm priznat, da mi je kr dolgčas doma, sploh ko poštudiram, kaj me še vse v službi drug teden čaka.

Sem pa tud gledala Quinnijeve košare za na vozek, pa moj pravi, da se mu sploh ne zdi potrebna, bi raje kej drugega... Mah, sej ne vem, glede na to, da bo poletno dete in vroče... user posted image

OK,da ne težim brezveze, to je to zaenkrat., Se slišimo spet, ko bo kaj novega. Uživajte, pa mal snega nam pošljite!user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 4096
9.1.2009 12:30:38   
Tabali
user posted image user posted image  Dan punce!
Joj jaz mam dons tako štalo v službu da komi dihamuser posted image  mah, sej bo. Vikeeeeeeeeeend jeeeeeeeuser posted image
Smo meli včer v planu mal po štacunah spet, pa se nam na koncu ni dalo. Naša punčica komi čaka trenutek, da midva prilezeva dam, pol pa mamo crkljanje do konca, se skor ne odlepi od mene,tud za mizo mora sedeti na meni user posted image user posted image user posted image  jao...
Šibam zdele neki na hitr pojest pol pa se spet vržem na delo, ajd mejte se pa lep vikend vsem skupi!!!
p.s. jasna ne skrbi zaradi komentarjev, itak so brez vezeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
9.1.2009 19:54:50   
atena777
hi punce.
Kolumbo si že nabavila sanjsko knjigo, ko toliko sanjaš zadnje čase...
Jasna81 tole s taščami je res težko. Čestitam, ker si zdržala in nisi rekla nič nazaj. Vsak enkrat dobi svoj trenutek, tudi tvoj bo prišel boš videla.
Ribicau bravo za prišparanih 90 EUR.
Jaz imam pa danes tako slab dan...Prvi dan user posted image , in skos sem lačna, pa še v službi ni bilo ravno idealno, en sodelavec je pisal take čudne e-maile, se mi zdi da nekateri grozijo z odpovedjo že za malenkosti, ampak res. Ko da nimajo resničnih problemov v življenju in potem jih vsaka malenkost iz tira spravi. Ali pa je ego..

Jutri grem pa obiskat eno staro gospo v Dom za upokojence v Maribor.
Grem sama brez Davida, ker z njim bi bolj težko, pa da ga ne matram... Gospa je zelo osamljena, nihče od njenih sorodnikov je ne pride obiskati. Kar malo je razočarana nad življenjem že zaradi tega. No upam, da ji kaj polepšam dan.

Bodite lepo.
čao.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 20:54:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:01:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.