atena777
|
Pozdravljene, danes je bil pa za mene težek dan. Včeraj sem imela še dopust, sem šla za Davida nakupit obleke na razprodaji za drugo leto. Sem zapravila še in še, ker sem še en jogi naročila za na tavelko posteljo, pa DM je padel vmes, pa še baby center (DVD; LEGO) in je šlo 4 zelene. Ampak zase sem kupila samo dve srajčki po 15 EUR. Vse ostalega za našega šefkota. No ampak se pa splača takole kupiti. Danes pa...me kliče varuška urgentno, da naj pridem po Davida, da se je zbudil ves rdeč po trebuhu, da ima grozno alergijo, da joka on da ga maže, pa da ne pomaga, da se praska. Me je čist prestrašila. Tudi jaz hitro kličem v ZD in rečem, da je urgentno. Komaj sem prepričala ono tam, da je sprejela, ampak če je imel alargijsko reakcijo ne vem kaj ima čakati. Tudi injekcijo se da, če je zelo hudo baje. No in prideva midva tja in se David ful začne jokat ko zagleda zdravnico. Nisem vedela kaj je. Tok se je jokal, da niti ni mogla poslušati, ali je mogoče še kaj na pljučih, ker ne neha in ne neha kašljati. Potem je izgubila živce in je šla iz ambulante in rekla naj umirim otroka. Jaz sem bila čisto paf. Najprej sem ji rekla, ker je vztrajala naj ga držim na silo, da mu bo še grlo pogledala, da mu bo kakšna žila v glavi počila, ker se je že dlje časa napenjal do konca svojih moči in kričal in se upiral...Sem rekla, da je to že na meji nasilja. In ko sem jo prosila, če lahko da eno igračko, da se malo zamoti je hladno dovrnila, da ne more, ker je to od kolegice... Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Potem je odšla David pa je bil v šoku, sploh ga nisem mogla pomiriti, jokal je, brcal, zdelo se mi je, da trpi...Po celem telesu je bil rdeč. Jaz sem bila čisto iz sebe, ker nisem vedela kaj naj naredim. Najraje bi spokala in šla domov, ampak otrok je rabil pomoč. Ulile so se mi solze in potem je prišla sestra in vprašal kaj je in sva oba jokala kot dež...Sem rekla, da mislim, da mu mogoče ta zdravnica ne ogdovarja, ker je nadomeščala našo. Potem šla ven iz ambulante malo na sprehod in je David naredil pa-pa in takoj je bil dobre volje. Zadnjič je bil pri zdravniku z očkom in mojo mamo, ker sem bila jaz bolana in je pri jemanju krvi baje dobil tako slabo izkušnjo, da so se mu zdravniki čisto zamerili...To sem izvedela potem...Skratka jaz sem prišla ko cunja iz ZD. Dr. je rekla, da bo napisala, da je ostal nepregledan, napisala pa je recept za sirup proti alergiji. Mislim, da pljučnice nima, ker nima vročine, samo malo pokašljuje ves čas... Je pa postal res neverjetno muhast. Če mu kaj ne paše takoj jok in za vsako igračo izsiljuje, če kaj ne dobi. Me je kar groza. Potem ti pa še rečejo, da je potreben sprecialne obravnave. Bemti...Sem sita pediatrov... Upam, da se vsi čimprej pozdravite in da vam bo treba čimmanj hoditi po ambulantah, ker tam še kaj novega lahko staknete... No upam, da boste imele lepe dneve..Aja vzrok za alergijo je bil verjetno ričet - svinjina, ki mu ga je varuška dala,..ni vedela... Jao! Nimaš kaj, tudi to bo minilo...
< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.1.2009 18:39:42 >
|