|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
1.1.2009 21:01:06   
DeMer
Drage februarke!

Hvala za vse lepe želje.

user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
2.1.2009 19:30:51   
atena777
Drage februarke,

najnajnaj lepša hvala za vse lepe želje user posted image !
Smo lepo praznovali, slikice sledijo. Torta je bila simbolična, David je bil navdušen nad pihanjem svečk.user posted image  Je hotel kar še in še in še... user posted image
Sem rekla, počakaj na svojo čez en mesec user posted image .
Tako, da...
Danes smo se sankali, božansko je bilo. Oboroženi s sankami in bobom..., David je bolj kot sankanje vzljubil kepanje, a vseeno se je imel zelo zelo lepo. Najprej je izgledal kot Charli chaplin, skos je padal pa ni se mogel pobrati v tistem ogromnem pajacu, je ko robot...
Potem je sčasoma zaobvladal :).

< Sporočilo je popravil atena777 -- 2.1.2009 19:31:17 >

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
2.1.2009 21:55:43   
DeMer
Ojla!

Ja kje pa ste vse danes? A ste se vse sankale? Nam je zdravnik rekle, da naj ne hodimo preveč ven, ker mali kašlja. Pa ni nič bolje, tudi če smo notr. Se mu je pa kr trgati začelo. Sitn je ko user posted image . Nič ne uboga, kar pa on reče mora pa držati. Koi čakam vrtec in stari red.user posted image Čeprav bi imela še kr ene 5 dni počitnic. Ma se nisem nič kaj preveč spočila, se mi zdi, da sem še kr k metla. Čeprav smo veliko doma, ampka to je najhuje, ker vidim povsod delo. Upam, da bo jutri kaj sončka, da gremo ven.

Bodte fajn, pa upam, da se kej vidimo!user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
3.1.2009 12:00:43   
malecka_mateja
ojla!

jaz pa grem danes delatuser posted image  ma sej bo bolje pa tak sonček je zunaj.

novoleto je bilo super!tjaša je zdržala do konca ob pol enih je šla spat. brez problemananostop je plesala in ko smo šli rakete gledat se je drla šeeee.pol pa je spala do 10 zjutraj tko dauser posted image  tjaša.

bilo je super. z mojo poročno pričo sva kuhale in si zmislile novo jed ki pa je zeloooo dobra.rulado z kruhovo ruluado na sredini!njami.

mi ga itak skoz lutamo tolko obiskov.
danes sem spet spucla vse pa v red spravla zdaj se počasi najem in grem delat. pa jutri spetuser posted image ma vse bomo preživeli.

kolumbo polpa še malo srečeuser posted image  amapk mi nismo na titanikuuser posted image

pridne bodite.uživajte še ta vikend z sončkomuser posted image
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
3.1.2009 16:31:04   
atena777
Hey hoj!
Danes je tudi pri nas na vrsti pospravljanje, pranje, likanje,sesanje,preoblačenje,...pa še kuhanje, sankanje,...
Kar prepolno opraivl za en dan.
Danes je bil sonček tok muhast, se je kr skrival za oblaki...
David pa noče zaspat več za popoldnsko spanje. Katastrofa...

Drugače pa škoda, ker se prazniki iztekajo bi prav pasal še kak teden dopusta...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.1.2009 23:26:20   
atena777
Kam pa ste se skrile?
David se je zbudil čisto premočen. Kašljanje še ni minilo. Me skrbi zanj, da se ni razvilo tole pokašljevanje v pljučnico. Njegov bratranec stra 3 leta jo je dobil. Pa sploh niso vedeli najprej. Ko so prišli na kontrolni pregled je rakla dr., ja pljučnica je bolje. Kaka plučnica saj ni nihče omenil pljučnice prej...

Sem že spala, sedaj pa me je vrgel pokonci...Tudi jokca skozi nekaj vmes....Tiste, ki jih imate v svojih sobah, ali jih slišite, če stokcajo?

Lahko noč,upam da tudi mirno...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
5.1.2009 7:25:53   
Anonimen
Dobro jutro!

Atena z zamudo, ampak srca - user posted image

Sploh nisem prišla do računalnika. Za novo leto se še nismo imeli tako smotano, kot zdej. Ob 00.15 se je Alen zbudu z jokom, zakuhal na 38,5, nos zelen in čiiiisto zamašen, dihal je ko zmešan, me je bilo tolk strah kakega bronhitisa... V glavnem, ni se dal odlepit od mene, tako, da sem šla spat z njim ob 1.00 user posted image  In pol vsi drugi za mano tudi.user posted image  Sej itak niso nič zamerili, skoz kličejo, kako je Alen, sam vseeno sem se počutila tako, kot da smo mi pokvarili zabavo...user posted image

BTW - a ve svojim kej merite vdihe? Men je P to povedal, da ko je otrok bolan, lahko preveriš, če dobiva dovolj kisika. Ko spi najmanj 30 min, šteješ vsak vdih - v eni minuti jih ima lahko 40, vse kar je nad 40 je za v bolnico.

Alena ima danes mami, morm js plače spravti do računovodstva, popoldne gremo k P, juter bomo pa še videli, v vrtec ga ne dam, ker je čisto scrkljan in slabe volje. Učeri sm ga cel dan prenosla, je skoz hodu za mano. user posted image

Moj je tudi čisto prehlajen, jaz sem začela kašljat... Mah - slab začetek, dober konec, a ne'?

Upam, da ste se vsaj ve imele kaj bolje! Js nisem uspela v teh dneh nobene sladice naredit. user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
5.1.2009 7:48:20   
ribicau
Dobro jutro!

Pa je spet služba kle. Uf, kolk je blo fajn bit doma. Bo res treba na porodniško user posted image , da bom spet mal doma!
Včerej me je mal nostalgija dajala na našo Evo, ko sem iz omar vlekla košaro za na voziček, pa oblekce in ostale zadeve, ker sem jih kazala mojemu bratu in njegovi bejbi. Sem ugotovila, da imamo ful ene robe, tko da kupta samo voziček, pa jogi in kakšno oblekco, no pa seveda flaške in dude, vse ostalo mamo mi.

Mi smo za silvestra skor bajto razsul, tolk nas je blo. Otroci so okupirali Evino kuhinjo, tko da smo imeli mir pred njimi. Pa ful so plesal, gledal rakete...u glavnem, bli pridni. Eva je zaspala ob 23ih. Sej spat ni hotla it, samo sem jo kr lepo na silo odnesla v posteljico, zaspala je pa itak v 5 sek. Tastari smo vztrajala do 4ih, zjutraj pa nas je zbudil prvi od četice otrok, vstal smo 7.40! Men se je kr mešal. Sej naša bi še spala, samo kaj, ko so jo drugi zbudil.

Ostale dni smo se pa potepal. V petek in soboto smo smučal, včerej smo se pa zaradi mraza raje odločil, da skočmo do planeta tuš in qlandie, pogledat za nov stolček za Evo - za avto. In smo kr kupil enga concorda. Ta stolček, ko ga ima moj v avtu je brevi in je od 0-18kg, tko da ji je bil že zlo nizek oz. je pol glave že gledalo preko stranskega dela stolčka. Smo moral nabavt drucga. Smo mislil nabavt kr enga do 36 kg, tacga, ki je brez pasov in se otroka in stolček priveže z avtomobilskim varnostnim pasom, pa smo zadevo probal v avtu in ni bilo OK. Pol smo pa rajš concorda vzel, pa še v jahača se spremeni in ko bo stolček premajhen, bo samo na jahaču.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
5.1.2009 8:02:17   
malecka_mateja
jutro!

jasna tko kot si rekla slab začetek dober konec. veš glede teh dihov jaz nisem štela ker itak vidiš ko otrok ful hitrje diha tko da ne rabiš štet pa vidiš.sicer pa se ne obremenjuj s tem. če ima pumpico itak po 4 urah prime.upam da se čimprej pozdrsvite!

naša tudi kašlja že en mesec ampak malo bolj enkrat skorajnič več.nam ti smerekovi vršički res pomagajo.

ribica imaste istega concorda kot mi jin je zakon, ker lepo not sedi prav sedi in ne na pol sedi, vse ven vidi,pa še v jahača se nardi, je pa od 9kg dalje tko da naša bgejba ga ma že zlooo dolgo.user posted image  za uspelo čago.

atena probaj še ti s temi smerekovimi vršički sirup, v sko0raj vsaki štacuni se kupi.

včeraj sem spet delal domu prišla ob 11.
zdaj pa grem nekaj za hišo rihtat.
lep dan.papa

aja pa zjutraj sem dobla novico da je en najin kolega pri fintnesu umrl ker mu je strdek prišo v možganeuser posted image user posted image user posted image pa 40 let je str bil!kriza.tko da smo itak že pretreseni in žalostni danes.

no pridene bit.papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 12:44:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4060
5.1.2009 14:45:35   
Anonimen
Js kličem P iz službe že ceeel dan, pa a mislite, da se mi je kdo oglasu? Ej, me ma, da bi zahtevala njegovo mobi št! Sej se hecam, sam tole je za popi...user posted image  Bom kr popokala Alena pa direkt tja. Upam sam, da jih ne bo ene 15 komadov z ne vem čem vse, čakalo pred nama.user posted image  Mam take fobije, ker sem noseča...

Alen ima zdej baje neke čudne drobne pikice po jeziku, pa cel jezik ima ful rdeč. Sam pije, jedu še ni nč. user posted image  Pa okol ritke ima isto - ful rdečo z belimi pikicami.user posted image  Ima katera izkušnje s tem?

Mateja js nimam pumpice. Imeli smo jo enkrat na posojo iz ZD, pol sm jo pa itak mogla vrnit. Pa tud ne vem, če bi mu dala ventolin kr sama, brez zdr. posveta. Alen ko spi, js nikol ne vidim tistih luknjic pri vratu, tako, da mi je tole štetje bolj zanesljiva metoda.

Razprodaje mene zgleda ne bojo dočakale... Pa tooolk rabim neki za trebuh user posted image  Zdej so mi prav samo še ene hlače in dve kikli. Najraje pa nosim legice pa pulovre čez rit. Je tolk komot! user posted image

OK, grem počasi pokat, da se ne bom podpisala pod Kolumbin zadnji odstavek. Js sm nekje na 1/4 Milke. Mi nekot ne gre, ker je una z rozinami.user posted image

OK, lepo se imejte, se slišimo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4061
6.1.2009 7:49:55   
Anonimen
Morgen!

No midva sva včeraj kr uletela k P, je mal grdo gledala, češ nimamo ure, kr lepo počakat, pa sem rekla, sej če bi se mi kdo javu na telefon, bi imela uro - pa odzadi mene še en ati "čist prav imate", pol pa še ena mamica "res vas je težko priklicat" user posted image

No, na vrsti sma bila kar kmalu - P je dal AB - prvič to zimo, ker ima grlo gnojno, ostalo je pa vse ok. Mal mi je čudno - od kdaj se ga gnojno grlo dajejo AB?user posted image  Sej je pol reku, da kašelj malo predolgo traja in je zato dal AB. Mah...

V glavnem danes ga še ima moja mami, od jutri naprej sem pa spet js doma.

OK, napište kej, da bom mela kej za brat! Zdej grem pa delat!!Čau!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
6.1.2009 8:06:28   
ribicau
Jutro!

Oh bolančki, čimprej se pozdravite user posted image . Mi smo zaenkrat (trkam) OK, razen atija, ki pravi, da se nekam slabo počuti, pa ves bled je bil včeraj, ampak prehlada nikjer, verjetno kakšna gripa na pohodu.

Mi smo dobili izvide od privat alergologinje in je kr fajn napisala. Zdej jutri kličem P in naročim napotnico za provokacijo. Upam, da mi jo bo uspel "nategnt" in jo bo napisala, če pa pač ne bo šlo, pol bomo pa plačal tistih 90 eur...A  mislite, da lahko rečem, da prekinjam zdravljenje na Jesenicah in se selim z napotnico k tej alergologinji - če pač ne bi šlo z lepa?

O malecka_mateja kriza, pa 40 let, ja ****...tolk mladi mi sploh ne grejo v poštev!

Jest bi šla tud mal na razprodaje, ker imam en kup bonov...samo zdej je pa moj ves boln, mu pa tud ne morem tamale naštimat, naj jo merka...user posted image

Včerej pa naša tamala popoldne ni nič spala...sem jo prišla v varstvo iskat in pravi varuška, ja dons pa ni hotla nč spat. Joj, men se je kr zameglil, ker sem vedla, da bo celo popoldne tečka. No pa je kr šlo, ampak spat sem jo pa dala potem ob 19.40.  Zakaj ni spala? Zato ker sta z mojim zjutraj spala do 8.40 ( s tem, da je šla Eva zvečer ob 20.00 spat!!). Dons mata že alarm naštiman, ker sem kr mal zanorela. user posted image  Mislim, sej lepo in fajn da spi ponoči in zjutraj, samo me pa skrbi, če se bo odvadla spat čez dan, men je pa tolk fajn, da vsaj za tričetrt urce ponikne opoldne user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
6.1.2009 14:09:41   
malecka_mateja
ojla!

Jasna če pride do krize dihanja mu moreš dat!amapk itak da ni tak hudo. pa sej zdaj ko so večji je lažje, jaz sem tjaši vednno sama dajala. tjaš aje tudi mela vedno AB ko je mela gnoijno grlo, ker lahko gre naprej in dajo za preventivo.
sicer pa upam da se čimprej pozravite!

ribica naša je zdaj med počitnicami spala zjutraj do 9 polp a popoldne ni hotla sapt je komaj ob kakih pol dveh zaspala pa do 4 polpetih inspet isto,zdaj pa je ok ko je v vtec gre normalno spat pa je ok pa zvečer gre normalno ob 8 pa jo morem zjutraj zbudit za vrtec.

jaz sem cel dopoldan pucala pa kuhala zdaj pa grem v šolo.
moja mami bo tjašop čuvala.

lep dan vam želim!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
6.1.2009 18:38:54   
atena777
Pozdravljene,

danes je bil pa za mene težek dan. Včeraj sem imela še dopust, sem šla za Davida nakupit obleke na razprodaji za drugo leto. Sem zapravila še in še, ker sem še en jogi naročila za na tavelko posteljo, pa DM je padel vmes, pa še baby center (DVD; LEGO) in je šlo 4 zelene. Ampak zase sem kupila samo dve srajčki po 15 EUR. Vse ostalega za našega šefkota. No ampak se pa splača takole kupiti.

Danes pa...me kliče varuška urgentno, da naj pridem po Davida, da se je zbudil ves rdeč po trebuhu, da ima grozno alergijo, da joka on da ga maže, pa da ne pomaga, da se praska. Me je čist prestrašila. Tudi jaz hitro kličem v ZD in rečem, da je urgentno. Komaj sem prepričala ono tam, da je sprejela, ampak če je imel alargijsko reakcijo ne vem kaj ima čakati. Tudi injekcijo se da, če je zelo hudo baje. No in prideva midva tja in se David ful začne jokat ko zagleda zdravnico. Nisem vedela kaj je. Tok se je jokal, da niti ni mogla poslušati, ali je mogoče še kaj na pljučih, ker ne neha in ne neha kašljati. Potem je izgubila živce in je šla iz ambulante in rekla naj umirim otroka. Jaz sem bila čisto paf. Najprej sem ji rekla, ker je vztrajala naj ga držim na silo, da mu bo še grlo pogledala, da mu bo kakšna žila v glavi počila, ker se je že dlje časa napenjal do konca svojih moči in kričal in se upiral...Sem rekla, da je to že na meji nasilja. In ko sem jo prosila, če lahko da eno igračko, da se malo zamoti je hladno dovrnila, da ne more, ker je to od kolegice...user posted image  Nisem mogla verjeti svojim ušesom. Potem je odšla David pa je bil v šoku, sploh ga nisem mogla pomiriti, jokal je, brcal, zdelo se mi je, da trpi...Po celem telesu je bil rdeč. Jaz sem bila čisto iz sebe, ker nisem vedela kaj naj naredim. Najraje bi spokala in šla domov, ampak otrok je rabil pomoč. Ulile so se mi solze in potem je prišla sestra in vprašal kaj je in sva oba jokala kot dež...Sem rekla, da mislim, da mu mogoče ta zdravnica ne ogdovarja, ker je nadomeščala našo.
Potem šla ven iz ambulante malo na sprehod in je David naredil pa-pa in takoj je bil dobre volje. Zadnjič je bil pri zdravniku z očkom in mojo mamo, ker sem bila jaz bolana in je pri jemanju krvi baje dobil tako slabo izkušnjo, da so se mu zdravniki čisto zamerili...To sem izvedela potem...Skratka jaz sem prišla ko cunja iz ZD. Dr. je rekla, da bo napisala, da je ostal nepregledan, napisala pa je recept za sirup proti alergiji.
Mislim, da pljučnice nima, ker nima vročine, samo malo pokašljuje ves čas...
Je pa postal res neverjetno muhast. Če mu kaj ne paše takoj jok in za vsako igračo izsiljuje, če kaj ne dobi. Me je kar groza. Potem ti pa še rečejo, da je potreben sprecialne obravnave. Bemti...Sem sita pediatrov...

Upam, da se vsi čimprej pozdravite in da vam bo treba čimmanj hoditi po ambulantah, ker tam še kaj novega lahko staknete...

No upam, da boste imele lepe dneve..Aja vzrok za alergijo je bil verjetno ričet - svinjina, ki mu ga je varuška dala,..ni vedela...
Jao!

Nimaš kaj, tudi to bo minilo...

< Sporočilo je popravil atena777 -- 6.1.2009 18:39:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 4065
6.1.2009 18:43:35   
atena777
Kolumbo in Jasna81 kok imata dobre stickerje. Prav plastičen prikaz, že skoraj tu sta :).

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 20:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 21:21:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4068
6.1.2009 21:32:57   
DeMer
O, KOlumbo, kje si zdej? Jest printam slike. 

Neposredna povezava do sporočila: 4069
6.1.2009 21:34:15   
DeMer
Demer kdaj dopoldanska kavica u Qlandiji????

Ta teden sem veri bizi, drug teden se pa že kaže kakšen malo bolj frej dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4070
6.1.2009 21:37:23   
DeMer
Atena, resnično upam, da je David bolje. Če imaš čas in voljo bi pa na tvojem mestu kar kakšnemu višjemu organu posredovala to zgodbo. Ker tega si pa res ne smejo dovoliti, mislim. user posted image
Danes si pa res lahko vsak že prav vse dovoli. Kriza! Pa na takem ranljivem in hkrati zelo pomembnem področjo. Jao! Pol  se pa prou ne čudm, da kdo s kakšno pištolo uleti v ordinacijo.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
6.1.2009 21:42:14   
DeMer
Drgač pa končno stari ritm, sam ta mali je iz vraga. Včeraj mi je polil celo kavo po mizi, po tleh, računalniku, telefomu, igračah, po sebi, ni da ni. Sem bila kr malo huda. Pa zjutrej sitka, ker je čist zaspan, ker spi 2 uri manj kot med počitnicami. Mah, upam da se kmalu navadi.

Jaz pa printam slike, še iz morja, in jih imam tam okoli 300. Ampak gre tako počasi tole. Po moje bom še jutri printala, ker se mi ne da čakat.

Sovražim takole mrzlo zimo. Vsako jutro sem premražena k pes in me potem ceu dan zebe. Sem si kr volur nesla v službo.

Grem. Uživajte!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 22:38:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.1.2009 0:13:50   
DaniNeli
Jaz se po dolgem času spet javljam...Ni me bilo na RR,oziroma sploh povezana na internetu nisem mogla bit,ker smo imeli motnje s to brezžično povezavo.Zdaj pa je vse poštimano...še kar berem poste od nazaj...

Drugače pri nas je vse po ustaljenem ritmu...Novo je to,da imamo 16 kg,najvažneje paje to,da smo ozdraviliuser posted image ...še tu pa tam malo pošmrcamo,ampak nič hudega.Se je kar prostovoljno javljala in mi prinašala Strimar,Tobrex,Prospan... prav me je čudilo to,da se mi je kar pustila dajat ta nadležna zdravila.V vrtcu nismo bili od lani,ene tri tedne je vsega skupaj odkar ni bila v vrtcu.Ma ta teden sploh ne bomo šli,pa še moj je doma,tako da bo z njim....
Saj ji je kar fanj doma,ampak se malo pozna,da ji manjka družba.
Edini problem imamo s spanjem,...spet!user posted image ...jaz nevem kaj naj naredim.Prišla sem do tega sklapa,da jo sploh ne bi dajala popoldne spat!  Ker ko mi spi popoldne po kosilu en dve urci,mi potem zvečer noče it spat pred 22. urouser posted image .To pa je kr too much...Danes sem delala popoldne,in jo je moj pustu spat samo pol urce....Zvečer je šla ob 20.30,kar mi je ok. Pa tudi ko je šla na primer pozno spat,njej je blo dovolj 8 ur spanja,popoldne je hodila spat takoj  po kosilu,malo po 13.uri. Ampak vam,da bo v vrtcu drugače,kosilo imajo nekaj po 11h,tam pol spi od 12h do 15h.Zvečer pa je halo doma.user posted image Nevam kaj naj?!
 Kako in koliko spijo vaši?
No,dovolj jokanja...
Razen še to,da imam neznosne bolečine v križu,in me ta išijas pojeda na desni strani mi sega že do gležnja.Kakšen krat ne morem niti hodit,kaj šele Neli zdvignit. Mogoče katera pozna ali ve za kakega vredu terapevta v Sloveniji?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
7.1.2009 7:50:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DaniNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.