|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 14:54:48   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Zgleda da sem danes pa jaz kreganje začela,al kajuser posted image ?Eni očitno ne vedo kaj pomeni moje lastno mnenje.

Prav mal brez veze,če bo šlo tko naprej se sploh ne bom več javla,ker zgovarjaz predvsem pa zagovarjat se  mi pa res ne da,sploh tistim ki niso na tekočem, toliko preveč časa pa tudi nimam

Točno tako je postalo kot sem že zadnjič napisala,pri vsakem postu moraš pisat,to je samo moje mnenje,pa se opravičujem,pa bla bla bla,pa še glih tko najde ena ki vse to narobe razume in jaz sem tega malo rečeno že sita. Forum bi naj bil razvedrilo

Jaz vem da je Tatly vzela moje mnenje samo dobronamerno in ji nič ne pametujem al sem pa žleht,jaz sem ji samo povedala kako bi jaz naredila,ti umpa lumpa pa pojdi raje na svoj forum pa tam beri če ti je tam toliko boljše. Ne vem kaj pol tle šnofaš. Jaz se tudi pri vas ne oglašam kadar mi kaj ne paše,preberem če me kaj zanima to je pa tudi vse. Eto to je blo tud čist direkt. Zdaj mam pa jaz dost tega in grem rajš kr dol z rr. Fajn se mejte.

ej babe, jst sm si zdej še elastiko montirala okoli računalnika, da je bolj napeto.user posted image
Pa reci zdej da to ni razvedrilo, no. Jaz se že cel dan smejem, pa ne slabonamerno. Po moje je dobro za lastne živčke da vsake toliko cajta spraviš negativno ven iz sebe, sam bi mogle čisto vse imet taki dan...hehe.
miškolinček da nam ne bi res pobegnila zaradi turistov!!!

Matejchi in Erin, pa začnimo trenirat...
sto ljudi smo vprašali........
ko začnemo z GH, kaj je prvo na spisku?
1.
2.
3.
4.
5.

katera bo začela?user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
9.1.2009 14:55:11   
Neža7
Mamice!!!!!! Jaz sem tako razočarana na vas user posted image  Toliko strani ste počvekale. Ali ste kaj šli ven na zrak user posted image  Tako lepo je zunaj za znorit user posted image  Sonce seka 100 na uro (na vsaj v Velenju)

A vidiš, da se ne kregam user posted image user posted image

user posted image

Vidiš, da se pamentna rit! user posted image user posted image user posted image

Grem do konca kuhat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
9.1.2009 15:03:50   
Neža7
Ful lepe slike ste dala gor user posted image user posted image user posted image  Tako so vsi cuuuuuuuuuuuuuuuute! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
9.1.2009 15:37:36   
Zoja Miša
Ryssa, ja mamo laske, jupii. In lička! Jaaaa! kakšne alge pa ješ? Kje jih kupiš? Super, da nisi bolana!
Jeeee, jaz imam pa tak mešalnik, sem ga ob rojstvu od kolega dobila?!user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

matejchi tak mešalnik. Tule je. Kašice lahk fajn delaš z njim, pa za suho hrano mlet je tudi, pa še mali je - ne zavzame velik prostora. 
  Pa še to mi povej, kako to narediš, da nekaj piše (tule), pa je zadaj linkuser posted image . Blond sem, upoštevaj touser posted image
In Lan je pravi lump!user posted image user posted image user posted image

Jao, Gajka, se strinjam, meni je kolegica svetovala, da za vsak mesec, ki ga piše na teh otroških hranah prišteješ vsaj 1m, pa je. Jaz sem pa vsak dan ven šla, kljub kašljuuser posted image . Ja, sej mogoče se pa zato tako dolgo zdravimuser posted image . Samo da je princeska zdrava, pa bom tudi bolana ven hodilauser posted image

Matejchi, jaz imam tudi nekaj, 4 živčkote, če jih hočeš. Pa še več bi jih imela, če bi lahko včeraj psa, ki se odmika kupila, pa ga je zmanjkalouser posted image . Pa naslov od zoborja - Malgajeva 7, Murident zobna ambulanta.

Sem šla pa danes tudi že zobe slikati, tako da imam sedaj rengen svojih škrbinuser posted image  

Karmar, če mi poveš kdaj bereš. Jaz ta čas raje na RR svetimuser posted image

Erin, uživaj, pa da ne boš preveč piva popilauser posted image  In glede GH se strinjam. Globje tu ne bom šla, se mi ne da v debato drezati. 5000 postov?!user posted image  Čveka!!!

Naty, ti tudi ven?!user posted image Ja prav no, lepo se imej!user posted image

Miškolinček, daj nehaj, saj je vse o.k. Te ne damo in na srečanju te čakamo!!!
Na srečanje prinesi nalepke 22.1., jaz jih imam tudi zanjo. Me zanima če jih bo res v promet spravilauser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Točno tako je postalo kot sem že zadnjič napisala, pri vsakem postu moraš pisat, to je samo moje mnenje, pa se opravičujem, pa bla bla bla, pa še glih tko najde ena ki vse to narobe razume in jaz sem tega malo rečeno že sita. Forum bi naj bil razvedrilo

ej, gremo si vse dat to v podpise user posted image user posted image

pa, porkamadona, sam rit okol obrnem pa že nova stran

user posted image user posted image user posted image  se strinjam!!!

Jaz pa ne berem julijk ali junijk...user posted image user posted image user posted image  Pa saj, kdo pa je boljši, kot me?!user posted image

Matejchi, nehaj komenirati in daj pripopaj nam pogrešani seznamček! Saj ga že dolgo ni bilo, ne?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.1.2009 15:43:47   
Zoja Miša
Sem sliko od Kaja Line, ko Evo bere poslala uradnici Eveuser posted image . Sem ji napisala, da upam, da sem ji dan polepšala in sem dobila odgovor, da semuser posted image user posted image user posted image
Celoletno naročnino za Evo pa neuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
9.1.2009 16:04:07   
andrejaboris

"Kva je zdej stara, pjače je zmanjkal."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bo polna luna da ste vse navražene?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno ni nobena mojga posta brala o GH, ker ni blo komentarja. Pa ne se kregat in preklinjat - kak bote svoje otročke učile???

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
9.1.2009 16:21:10   
andrejaboris
Meni tut ne dela shrani.si

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.1.2009 16:34:01   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Zvečer pa šibam na večerjo s tremi sošolkami iz srednje šole. Tejka gremo v tvoj konc, saj veš kam, tja kamor tvoj ne bo več šel user posted image

Pridem na en deci rdečga. user posted image user posted image Saj imam pet minut peš do tja.

Hecam se, da ne boš resno vzela.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 9.1.2009 16:35:18 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.1.2009 16:51:49   
erta
Najprej en lep pozdrav za vse user posted image , kako ste?
Mi smo mejčkan prehlajeni bili, imeli smo zamašen nosek, ampak smo si pomagali s fiziološko in je lepo šlo user posted image
Smo pa 7.1.08 imeli P in 2. cepljenje, veliki smo 64,5 cm in težki 8 480 g user posted image ja kot je ena rekla, pri nas imamo tudi težkokategornika. (punce vse sem vas prebrala, ampak pozabila sem kaj je katera spraševala oz komentirala, tako da ne mi zameriti ker bom na splošno govorila user posted image )
Ko sem vas brala, kako se lepo hranite z GH , sem se odločila da tudi mi probamo, pa ni in ni šlo, ni mu všeč ne sok kaj šele jabolko ali korenček, in potem sem vprašala P kaj naj naredim, pa mi je reku da naj se ne sekiram, glede na to da imam kar dost mojega mleka in da s tem lahko počakam do 6. meseca, sam kaj če takrat tudi ne bo hotu? user posted image Mi je pa pol P svetoval naj mu dajem sam po par kapljic vode, pa še to po žlički  - ne vem zakaj je to dobro? Zato ker bo potem lažje se navadu na hranjenje na žlico?
Mi še ne sedimo, mejčan bi se rad postavu na nogice pa počepe delu, ampak ga raje poležem in potem dela trebušnjake 300/h user posted image
Zobčki so tudi začeli nagajti, ker rokica je zdej glavna igrača, skoz jo ima v  ustih in se grize user posted image pa sline ima do kolena user posted image Sam to je pri vseh otrocih tako, a ne?
Sicer sem pa neki premišljevala glede te prehrane in vsega ostalega, eno je sigurno, in to je da vse imamo rade naše malčke in da jim želimo samo najboljše, in kot je ena enkrat napisala, vse mamice smo res nore na naše user posted image sam se mi pa zdi da včasih pretiravamo z vsem,...jaz sem rekla da našemu ne bom eno leto dala nič sladkorja, zato ker so nam tako v šoli za starše svetovali, ker to ni dobro za bodoče zobke, in potem si začnem predstavljati poletje, sladoled in vse druge otroke okrog mojega user posted image ki se bašejo s sladicami in on "bogi" bo samo gledu user posted image sama sem ful sladkosned in vem kako je če mi pade cuker user posted image , sprašujem se ali je to res prav in ali bom res zdržala pri takih izkušnjah. Ma sigurno se bodo čez 15-20 let smejali nam in našem trendu user posted image a ja v šoli so nam tudi rekli, da user posted image naj ne bi do 1. leta starosti jedel kravje mleko, a v vrtcih jim prav na kravjem mleku kuhajo in kakv in vse ostale jedi z mlekomuser posted image user posted image user posted image (vsaj v treh za katere imam točne podatke)
Danes sem bila v šopingu user posted image , in sem v zari kupila kar nekaj oblačil za mojega fantiča, se kar splača, nekaj celo za spomladi da bo imel user posted image , potem sem šla še v city in tam v HM tudi kuppila še par stvari, in je prec šlo 60 evrov user posted image bi po moje še več zapravila, če moj ne bi začel težit, kaj ne vidim kolk je ura user posted image (pa samo eno uro sva bila z doma, user posted image je ostal pri moji mami, pri nas doma, in sva ga najdla tako kot sva ga pustila, v pojstli kako spi user posted image )
Jah tudi meni moj nič ne pomaga po noči, nikoli niti ne sliši ko se midva hraniva, sam jutri komentira kako je tamal bil spet priden user posted image

Punce a ste vi že oddale prijavo za davčno olajšavo, rok je menda samo še do 31.1.08 in ali ima katera izkušnje s tem, da mi / nam mal svetuje, kaj je treba napisati tukaj, kateri podatki so nujni ? 
http://cekin.si/clanek/davki/vzdrzevani-otrok-prinasa-davcno-olajsavo.html

Zanima me tudi, ali boste izkoriščale pravico do polovičnega delovnega časa, ter če ima katera izkušnje s tem, naj mi tudi prosim pove, ali se to splača ali ne -  hvalaa v naprej! (nisem zasledila da bi bilo govora o tem, zato ne mi prosim zamerit če ste to temo že obdelale, pa sem jo jaz spregledala user posted image )

Sem zasledila, da imate probleme z vlago doma, no tukaj vam jaz lahko pomagam, z možem imava sp , hidroizolacijska dela user posted image , jaz pa še popise del delam, tako da vsaj svetujem vam lahko, kaj pa kako lahko naredite, glede tega najboljše da mi pišete kar ZS.

Zdej pa bi rada čestitala vsem za nazaj obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekateri so vidim prišli do polovičke, uh kako ta čas beži
RAda bi česttiala tudi tistim ki so na dieti, in sicer na trdi volji in močnem karakterju, kar jaz predvsem spoštujem, ker sama res nikoli nisem zdržala na dieti več kot 3 dni user posted image user posted image in biti 90 dni na dieti je zame res nekaj wow user posted image user posted image

Ahmm, kaj naj še rečem user posted image sem imela v mislih še veliko tega pa mi je ušlo, še vedno imam sklerozo, še vedno imam za številko večjo nogo user posted image a se bo to normaliziralo in kdaj user posted image user posted image ali je to tudi normalno po porodu kot je vse bilo "normalno" med nosečnostjouser posted image user posted image
No dost me je za danes, želim vam lep dan še naprej, pa velikoooooo cartanja z vašimi user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.1.2009 16:53:11   
erta
Sem hotla še par slikic postavit, pa na shrani.si hoče da nekaj na FireFoxu nadgradim,  A je katera že imela probleme s tem in kako se to rešiuser posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.1.2009 17:07:10   
bella02
Hej!
Berem skoz, pa mi ne znese pisat. Teja in Tjaša sta bolni, Teja že od srede, Tjaša pa je danes iz vrtca prijokala. Kaj čmo.
S Tejo sva bili v sredo okoli 23h na Metelkovi, dons pa še pri P, kašlja ko en stari. Pljuča so čista, jo skoz zalivam s fiziološko in jo mučim z aspiratorjem. In je bilo vrednbo dat 40€ zanj. Kaj vse mi potegne ven! Drugače bi verjetno že imela vneta ušesa, pa so HB čist OK.

anita, do nedavnega je na Dugem otoku (vas Sali) živela moja teta, zdaj pa je v Zadru. Je imela hišo tolk fajn za apartma, pa ni imela denarja. Aja, pa odselila se je zato, ker je mož umrl in je ostala sama. Ti otoki so pa izven sezone prava tuga.

Zoja Miška, upam, da si zdaj Ok, maš kar vse na kupu

Slezov sirup ni še za naše user posted image , ker se ne znajo odkašljat in jim samo pljuča zapacamo. Sicer je res, da vsak P govori po svoje in jaz bom svojo poslušala.

user posted image
Kaja, vse najboljše za rojstni dan!

Teja & Taja, vse najboljše za 5 mesecev!

Zara, vse najboljše za polovičko!

user posted image

Me Tjaša kliče in niti ne vem, kaj sem hotla še povedat. Lepo se mejte!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
9.1.2009 17:41:21   
matejchi
Matejchi in Erin, pa začnimo trenirat...
sto ljudi smo vprašali........
ko začnemo z GH, kaj je prvo na spisku?
1. kajmak
2.
3.
4.
5.

katera bo začela?

Miša danes bo seznam... upam.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.1.2009 17:42:14 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
9.1.2009 18:33:33   
anita goitan
ojla, mi splavali
blo superuser posted image
Zoja zdej spi, sicer n vem no,mi2 je nisva stuširala ko smo šli vn iz vode, sva rekla da jo bova kar doma, no upam da je ne bo kej fejst srbelouser posted image   čeprouv po zagotovilih te vaditeljice je voda v tem bazenu min klorirana.

matejchi  dej pridruži se nam s tvojo pupiko, je luštno

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
9.1.2009 18:43:24   
anita goitan
Meni je mami vse zlikala,

tejkaz ja lohka met enim otrokeuser posted image

jupi za tvojo mami

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
9.1.2009 19:02:35   
Neža7
O moje punce!

Sem sedaj prebrala kaj se je danes dogajalo user posted image  

Tatly.... Tudi moja mama mi je kupila kašico z jagode oz. gozni sadežev in še sedaj ga imam v omari, ker se ne upam dati. Raje ji dam... jabolke, korenček, brokoli, cvetačo, banane in to je vse za sedaj.
Jaz sem tud kupila kašico in ko sem prišla domov sem prebrala, da ima gluten in tudi imam v omari, ker se ne upam.
Čim več svežo Stelli kuhaj in bo vse ok. Te kašice iz trgovine imej bolj za teren. Ko smo doma imam čas, da na hitro skuhamo nekaj zdravega.
Saj poznaš matejchi user posted image  včasih je res za hece user posted image  No, vsaj upam, da gre za hec in ne za res user posted image user posted image

Ampak se strinjam, da so te kar lepo napadle user posted image

Jaz pa vsem pošiljam......

user posted image

Moram iti, ker možek že dolga čaka in bo malo jezen, če ne grem dol tega računalnika user posted image

Lahko noč in imetje se radi.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
9.1.2009 19:05:50   
Neža7
MF...... hmmm to je namenjano za moškega in ne za žensko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
9.1.2009 19:12:42   
Ryssa
Zoja miša jaz sem tud blond user posted image
Link pa daš v besedo tako, da najprej napišeš besedo recimo TULE in pol to označiš in klikneš na ikonouser posted image zgoraj, odpre se ti mali okenček, tja notr skopiraš link in daš v redu.
Alge so pa te,ne najdem sam slikice. Kupiš jih pa lahk vsepovsod. Akcija v kateri sem sodelovala je pa tukaj.
Ne bi verjela, da je kaj na tem, če ne bi sama preizkusila. Če že jemlješ moraš pa postopoma da se organizem navadi.

Danes je bilo zanimivo, jutri bo pa spet zatišje, ker je vikend. Pa sej prav, pejte ven in uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
9.1.2009 19:51:18   
tejkaz
Pa je zakuhala še Eva - zanimiva noč nas čaka, ker se je Jaša prvič zbudil že po petnajstih minutah.
Grem vodoravno.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
9.1.2009 19:56:33   
gajka
tejkaz - user posted image Hitro se pozdravite!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
9.1.2009 19:57:08   
Zoja Miša
Poskušam, tako da če ne bo ratalo, brez zamere.user posted image  Jaz bi imela pa TOLE. Ryssa, hvala za vse info.

Anita, super, da ste uživali! Je Zoja kaj fejst zmatrana? In kako je šla cela procedura, oblačenje, slačenje...bp?

A tole http://cekin.si/clanek/davki/vzdrzevani-otrok-prinasa-davcno-olajsavo.html , lahko tudi jaz dam, ali kako?user posted image

Bella, pozdravite se!!!user posted image

In še sporočilo od Cebrce - jo matra taka nizka vročina in Ivan ter njen sta bila oba kar fejst bolana in tako ne utegne. Začela je tudi že z GH, ker se je Ivan premalo redil. Ima pestro in kadar želi prit na rr nas pozdravit ima alarm. Sem ji sporočila, da jo pogrešamo. Lepo vas pozdravlja.

MF - ne moram napisati, ker bo zvezdice narisalouser posted image

Tejkaz, mirno noč!

Lep vikend vam želimuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
9.1.2009 19:57:49   
Zoja Miša
Uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1746
9.1.2009 19:57:54   
gajka
tinka14 - ku, ku, vidim, da bereš! A greš na plavanje 19.?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
9.1.2009 20:09:13   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Uspelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
9.1.2009 20:24:54   
erta

A tole http://cekin.si/clanek/davki/vzdrzevani-otrok-prinasa-davcno-olajsavo.html , lahko tudi jaz dam, ali kako?user posted image

Menda je to za vse starše ja, meni je to danes po mailu poslala prijateljica pa nič ni povedala kaj pa kako, zato sem jaz sem postavila, da vidim če katera od naših mamic ve kaj več o tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
9.1.2009 20:25:13   
erta

Menda je to za vse starše ja, meni je to danes po mailu poslala prijateljica pa nič ni povedala kaj pa kako, zato sem jaz sem postavila, da vidim če katera od naših mamic ve kaj več o tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?