|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 13:30:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 13:33:27   
gajka
Ryssa - pazi, da te socialna ne vidi. Maček uživa v jasli(ca)h, user posted image pa kot en brezdomec v kartonasti škatli in s prazno flašo alkota... Ccccccc! user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.1.2009 13:34:13   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

"Kva je zdej stara, pjače je zmanjkal." user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo!

No, da še jst hitr "zlobno" pokomentiram:
UmpaLumpa, ne vem, če veš, ampak mislim, da smo to tatly že n-krat povedale ... pa n gre proti neskončno ... pa ko nekaj tolkrat poveš, maš pa že počas dost ...

Drugač pa se strinjam s tistimi, ki pravijo, da vsaka mama pozna svojega otroka in dela tko kot je zanj najboljše ... jaz sem pač med tistimi, ki bodo ostale pri dojenju kolikor se da dolgo in bom začela uvajat GH februarja ... do takrat mu pa dam kakšen košček banane za povohat pa mogoče za obliznit ... pa mislim, da s tem ni nič narobe .. sam to zame ni uvajanje GH ... Glih tko ga ne posedam, ker se mi zdi, da pač še ni za to ... počas je začel delat trebušnjake v naročju, tega mu ne branim, ampak forsiram pa tud ne ...

Aja, da vam še to povem: v sredo bli na UZ kolkov (končno) in je vse super (aleluja ...) Gre pa res ful hitro - kot po tekočem traku ...

Ena (joj, mokja skleroza, spet ne vem, katera je bla ...) je spraševala, če smo gledale julijke v družinskem dvoboju. Jst sm jih vidla in me je zamikal, da bi se prjavle tud me, sam ... jst se tja prjavlam že od začetka svoje nosečnosti z enimi prjatli, pa se še nismo prjavli ... user posted image tko da če boste mene čakale, nč ne bo ....

Drugač me je pa prej spet tašča v slabo voljo spravla, ko je pršla gor brez trkanja ... ma to pa res sovražim, no ... eh, pustmo to, sej itak nima smisla ... bom sam slabe volje ... grrrrrr

OK, to bi blo to.
Uživajte pa ne zmrznit, če greste ven ... midva bova tud šla vsaj za 20 minut, sam da se zbudi ...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.1.2009 13:34:59   
matejchi
UmpaLumpa dobrodošla... vsaj zbereš se lahko preden kaj vprašaš, se strinjaš?? Me se razumemo in si ne zamerimo... pač angleški humor.. manjka nam kak moški na forumu to je pa res..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.1.2009 13:36:22   
matejchi
družinski dvoboj... gremo karmar, jaz in Erin zaenkrat a ne... user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.1.2009 13:37:00   
Erin
Hvala... samo res ne vem kje si prebrala da se jabolka ne kuha.user posted image Po vseh knjižicah piše najprej kuhano, dohtarji, patronažna svetujejo po 6 mesecu surovo.. Pa saj kuhanje ne uniči vsega..  Mislm da je bolj kriza ker kislo jabolko lahko povzroči krče ... Uvaja se najprej kuhana hrana da ni šok za trebušček, šele potem se stopnjuje na vedno bolj surovo ali kako naj rečem, no saj to tudi piše... Saj začne se tudi s 3 žličkami in ne s celo "pakungo". SAj če dobro prenaša, okej, samo a ni bolje biti previden inzačeti z manj delikatnimi zadevcami...

Grem kuhat...

Zvečer pa ven!!! 2x odkar sem rodilaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image Gremo na bowling!!! Mami bo pa merkala...pridna mami..user posted image user posted image user posted image Sem ko majhen otrok v pričakovanju božiča in dariluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.1.2009 13:39:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

družinski dvoboj... gremo karmar, jaz in Erin zaenkrat a ne... user posted image

Jaz grem koj... Samo kdo bi tilna merkal??user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.1.2009 13:40:29   
Erin
Ej..............  kdaj sem pa jaz prišla čez 5000 postov?!?!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.1.2009 13:40:43   
matejchi
pa preden na vrsto pridemo bo že Tilen lahko zraven tekmoval..

ČVEKA!!! št. 1
user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.1.2009 13:42:13 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 13:42:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.1.2009 13:43:21   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ryssa - pazi, da te socialna ne vidi. Maček uživa v jasli(ca)h, user posted image pa kot en brezdomec v kartonasti škatli in s prazno flašo alkota... Ccccccc! user posted image

user posted image user posted image

Sem pozabla dodat - to so samo rekviziti, tega ne poskušajte doma user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.1.2009 13:47:12   
miškolinček
Zgleda da sem danes pa jaz kreganje začela,al kajuser posted image ?Eni očitno ne vedo kaj pomeni moje lastno mnenje.

Prav mal brez veze,če bo šlo tko naprej se sploh ne bom več javla,ker zgovarjaz predvsem pa zagovarjat se  mi pa res ne da,sploh tistim ki niso na tekočem, toliko preveč časa pa tudi nimam

Točno tako je postalo kot sem že zadnjič napisala,pri vsakem postu moraš pisat,to je samo moje mnenje,pa se opravičujem,pa bla bla bla,pa še glih tko najde ena ki vse to narobe razume in jaz sem tega malo rečeno že sita. Forum bi naj bil razvedrilo

Jaz vem da je Tatly vzela moje mnenje samo dobronamerno in ji nič ne pametujem al sem pa žleht,jaz sem ji samo povedala kako bi jaz naredila,ti umpa lumpa pa pojdi raje na svoj forum pa tam beri če ti je tam toliko boljše. Ne vem kaj pol tle šnofaš. Jaz se tudi pri vas ne oglašam kadar mi kaj ne paše,preberem če me kaj zanima to je pa tudi vse. Eto to je blo tud čist direkt. Zdaj mam pa jaz dost tega in grem rajš kr dol z rr. Fajn se mejte.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 13:56:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu miškolinček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.1.2009 13:57:15   
Krysia
ej, miškolinka, te ne damo kr tko, si naša ... nč bit huda, te mamo avgustovke zlo rade ...

Men je tud to čist mim, da se opravičujemo .. a ni logično, da je tisto, kar nekdo napiše, njegovo mnenje in ne sveta resnica? Ja halo, no, punce, kaj je zdej to? Nas pa hormoni očitno zlo napadajo ... sprijaznimo se, nikol ne bomo vse isto mislile ... smo pač ena taka velika družina in pri takem številu ljudi se res ne more vsak strinjat z vsakim ... v življenju je pač tko, da ti eni bolj pašejo, drugi pa manj. In s tem ni nič narobe ...

Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.1.2009 13:58:27   
tejkaz
A čem it pogledat, če je moj otrok še živ? Spi že več kot tri ure.

Ja je, se je glih kar oglasil.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.1.2009 13:59:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

ej, miškolinka, te ne damo kr tko, si naša ... nč bit huda, te mamo avgustovke zlo rade ...

Men je tud to čist mim, da se opravičujemo .. a ni logično, da je tisto, kar nekdo napiše, njegovo mnenje in ne sveta resnica? Ja halo, no, punce, kaj je zdej to? Nas pa hormoni očitno zlo napadajo ... sprijaznimo se, nikol ne bomo vse isto mislile ... smo pač ena taka velika družina in pri takem številu ljudi se res ne more vsak strinjat z vsakim ... v življenju je pač tko, da ti eni bolj pašejo, drugi pa manj. In s tem ni nič narobe ...

Se samo podpišem in šibam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.1.2009 13:59:11   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Točno tako je postalo kot sem že zadnjič napisala, pri vsakem postu moraš pisat, to je samo moje mnenje, pa se opravičujem, pa bla bla bla, pa še glih tko najde ena ki vse to narobe razume in jaz sem tega malo rečeno že sita. Forum bi naj bil razvedrilo

ej, gremo si vse dat to v podpise user posted image user posted image

pa, porkamadona, sam rit okol obrnem pa že nova stran

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.1.2009 14:00:28   
Vilika
Ryssa - ful zanimive fotke user posted image user posted image

In vse ostale ki ste dale fotke ste me zadovoljile user posted image user posted image , zelo.
 user posted image za avgustovske srčke....

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.1.2009 14:00:41   
matejchi
nesramnosti tukaj ni.... smeh je pa pol zdravja, grem stavit, da ste julijke bolane...user posted image

RD RR

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.1.2009 14:02:18   
matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

pa, porkamadona, sam rit okol obrnem pa že nova stran

A obračaš strani z ritjo? user posted image

user posted image ... na tvoj postuser posted image

RD RR

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.1.2009 14:23:19   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

pa, user posted image , sam rit okol obrnem pa že nova stran

A obračaš strani z ritjo? user posted image

Ja, očitno. Pa še ka drugega obrnem z njo, k je tko velika user posted image user posted image user posted image

Ej, kam ste pa zdej ušle, k je men Vid glih zaspal...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.1.2009 14:35:28   
Zoja Miša
Sej sem vedla, kaj bo, me ni par ur in evo 10 straniuser posted image .

Gajka, Rok je res pravi v teh kopalkah, mali mož v malih pajkicahuser posted image . Oz. madona, je že kar velik!user posted image

Naty, približno vem kje je, nisem pa še bila tam.

Tejkaz, upam, da ti lahko kdo pomaga, da ne boš res ti kam šla!user posted image  user posted image  zate.

Erin, maš prav Jane bo, pa kakor koli. Ne vem edino kako ga transportirati Lošinj - Trzinuser posted image

Miškolinček, nisi edina, jaz in pumpa sva najboljši prijateljici že od 5 dne moje princeske, pa še vedno jeva samo moj mlek in 1x na dan dodatek. kar o.k., ne? In v nedeljo bova stari 5 m! Pa bom z GH začela počasi, ko bo stara 5,5m, nič prejuser posted image . In dobro si napisala, res ne vem, kam se vsem tako mudi!?user posted image

Smo bili zunaj, madona je mraz, jaz pa tako utrujene, kot bi do Triglava lezlauser posted image . Sedaj je pa res počasi čas, da ozdravim, ne?!

No šibam, kosilo se je speklo, danes imamo mi pečen krompirček, piščanček in solata. Mmmmmm...
Ostali komentarji kasneje.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.1.2009 14:43:19   
anita goitan
majstra dala novo klimo, zdej bo kosilo,
me2 ble zuni, mraz je pa ornk,
potem pa bazen, čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.1.2009 14:45:23   
naty13
Tejka super, da ti jaško spančka toliko časa. Ja, meni je tudi dolge runde odspal, ko je bil bolančkan. no, ko bi se vsaj to preneslo v nadaljevanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mami, da je tako pridna. user posted image

glede Gh in prekuhavanja - meni je npr. pediatrinja rekla, naj jabolko naribam in ne prekuhavam. Sicer pa vsaka mamica dela po svoje kakor misli, da je prav. user posted image

Pogrešana pa je Cebrca. Kje siuser posted image Sayuri ima opravičilo. user posted image

Jaz sem bila z obema sinetoma zunaj na sončku več kot urco. Smo naredili velik krog. Tudi Nejc je veliko prehodil. No, pa še kosilo smo pojedli. Jaz sem že pri popoldanski user posted image . Sem jo tudi za vas skuhala. user posted image user posted image user posted image user posted image Postrezite si jo. user posted image Smo pa šli ven, ko se je Jošt zbudil in pojedel. je bil potem buden v vozku skoraj ves čas. malo je le podremuckal. user posted image

Zvečer pa šibam na večerjo s tremi sošolkami iz srednje šole. Tejka gremo v tvoj konc, saj veš kam, tja kamor tvoj ne bo več šel user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.1.2009 14:47:47   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

majstra dala novo klimo, zdej bo kosilo,
me2 ble zuni, mraz je pa ornk,
potem pa bazen, čaw

Mrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas na sončku je bilo tako prijetno toplo, da bi lahko kofetkal zunej. user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?