|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
9.1.2009 9:11:03   
matejchi
Ampak na Osorju imajo tudi kavico in dober sladoled in itak bo treba malo naokoli, ne?! IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ob cesti?? No ja..
Kod Duškota je dobra gostilna v Osorju...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
9.1.2009 9:11:13   
caligula
jutro
vidim, da imate prbleme s spanjemuser posted image . moj spi pri 6tednih že od rojstva najmanj 6.5ur na noč in sem zeeeeeeeeelooooo hvaležna za ta daruser posted image

tejkaz... itak da imam punčkouser posted image ,...tko ostali čudno zijajouser posted image ,ko rečem Jaša, pa se že kr nasmejem in povem,da je FANTEK. In če ne vejo za to ime... Jaša Drnovšek, Jaša Bitenc,...veliko znanih Jašov je okol. Sklanjanjeuser posted image ... tle sva ga pa polomili, če ga v šoli vprašajo za sklanjanje imena, bo imal slo cvekuser posted image . Se bo morala najprej mamica naučit, da bo lahk sinkotu posredovala.
Sicer pa, a ima katera j....,pa napiše sklanjanje imena Jaša? ampak za moški spol(drugače kot npr. Tjaša)jaz sem že poskusla parkrat...

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
9.1.2009 9:11:28   
naty13
Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, da je seturacija ok, če ne bi šli pa v B. HB. Tejka ali kaj v grlu hropeuser posted image Jošt je, pa sm ga mal potolkla med lopaticami in ga čist v smeh ali jok spravljala, da je tisti cmok ven spravil. Je pa med polivanjem tudi sluz ven spravil. V B so rekli naj ga med prsnim košom in lopaticami kar fajn potolčem, da spraviš ven. user posted image Bošček Jaško. user posted image Je  že prav, da sta šla v D ponoči, ker se jaz tudi ponavadi sprašujem, če vidim, da mu hrope. Ker, če nima pljuč čistih, mu morajo nujno takoj pomagat. Je baje nevarno, če mu seturacija pade pod 90. Pod 95 te pa v B pošljejo.

Anita, Zojkomišek
verjamem, da vaju je strah, ampak ko bosta dali par prehladov skoz, vama bo to normalno. Res so pa boščki taki majhni, smilijo se ti, recimo Nejc že pove, če ga kaj boli, pa kdaj ga tolk matra, da je treba nos spucat.

Zojkomišek smo v kempu Slatina, to je zraven Martinščice in 2km naprej od naselja Zaglav. Že kdaj slišalauser posted image
Sem se odločila, da gremo danes ven, pa upam, da ne bomo spet kašlja pokasirali. user posted image Še počakam, da bo malo bolj toplo.

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
9.1.2009 9:13:58   
matejchi
andrejaboris- kdaj boš pridirjala v MB?,...in ostale štajerke, kje je januarski kofe?,.....pa matejči? IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Edino to nedeljo dopoldne imam čas v MB.. lahko pa pridemo družinsko??

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
9.1.2009 9:14:05   
Maja T.
oj, kaj ne gre več preko shrani.si dati slikice gor????

šibam v razvojno ambulanto

Svoboda - vzela sem si čas, samo zame, za user posted image in user posted image

papa user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
9.1.2009 9:14:09   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ampak na Osorju imajo tudi kavico in dober sladoled in itak bo treba malo naokoli, ne?! IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ob cesti?? No ja..
Kod Duškota je dobra gostilna v Osorju...

Ja tam pri mostu.  A boš ti tudi tamuser posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
9.1.2009 9:14:32   
anita goitan
naty13 ja verjamem, teb in ostalim mamicam je to že vse "noramalno" predvsem tem ki imajo otroke v vrtcu.
Seveda bom fotkala, oz bo mojuser posted image ..sigurno bo potem na svoj blog dal

A hodi kira na Dugi otok al pa na Ugljanuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
9.1.2009 9:15:54   
naty13
Zojkomišek oranžen zgleda v živo lep. 

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.1.2009 9:16:48   
matejchi

tejkaz ma kolk časa se ponavadi vleče potem ta prehlad joj mene je kar strah tega, zaenkrat Hb ga še ni fasala, sam glede na to da so vsi neki prehlajeni...drgač pa za Jašo IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Čisto različno pri enih en teden pri drugih 7 dni...user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.1.2009 9:18:34   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka u matuser posted image r s kašne sterodie dajaš ti tvojmu Rokcuuser posted image , kašen velik fantina je

Ja, dajemu mu malo aminokislin, anabolikov, kreatina... Ni, da ni! user posted image user posted image Pravzaprav ga je bilo veliko več že skupaj, pa so zdaj zalogice špeheca nekam pobegnile... user posted image Aja, no, pa pleničko ima še pod temi neoprenkami, ker drugače ima eno tajni-majni rito. user posted image Previjalna nam je pa res že orng na knap, se še sam po diagonali gor valjamo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.1.2009 9:19:58   
matejchi
Ej Zojči Ikein stolček je kul.. sploh za transport, kolegica ga je imela s seboj na dopustu... user posted image .Ali pa dva kup pa je...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.1.2009 9:21:24 >

RD RR

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.1.2009 9:20:04   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo
Lara ima nov šport - se obrne na trebuh, pol pa dvigne roke in noge in se gunca po trebuščku, ful je hecnauser posted image

Poznamo to že dolgo. Pri nas smo ta šport poimenovali kar, da aviončka dela. user posted image

[

In mi smo se že pri tem športu v bradico udarli. Sem mu spustila en vlakec tako, da se je močo pred njim ustavil. Pa ga je hotel za vsako ceno dosečt in se je guncal po trebuščku in bum. Na srečo se je le malo "oplazil".

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.1.2009 9:22:16   
naty13
[
user posted image
[/quote]

Ma kako je dober. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj vse bodo še pogruntali za take tamale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.1.2009 9:22:40   
matejchi
anita a gresta švimen??

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.1.2009 9:23:24   
anita goitan

anita a gresta švimen??

o jeauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.1.2009 9:24:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: caligula
Sicer pa, a ima katera j....,pa napiše sklanjanje imena Jaša? ampak za moški spol(drugače kot npr. Tjaša)jaz sem že poskusla parkrat...

Sem iz popolnoma tehničnega foha, pa jajc tudi fizično ne nosim okrog, razen, če sem ravno iz fasunge, drugače pa gre mogoče tole sklanjanje mogoče nekako takole: Jaša, Jaše, Jašu, Jašo, Jašu, Jašo. Obvladam, kaj? user posted image Drugače pa poskusi s tem linkom: http://besana.amebis.si/pregibanje/ user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.1.2009 9:25:38 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.1.2009 9:26:07   
naty13

tejkaz ma kolk časa se ponavadi vleče potem ta prehlad joj mene je kar strah tega, zaenkrat Hb ga še ni fasala, sam glede na to da so vsi neki prehlajeni...drgač pa za Jašo IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Čisto različno pri enih en teden pri drugih 7 dni...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi a si ti danes namesto kave kaj drugega spila v taki količini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.1.2009 9:26:51   
matejchi
  • Jaša - imenovalnik
  • Jaša - rodilnik
  • Jaše - rodilnik
  • Jaši - dajalnik
  • Jašu - dajalnik
    Jaša - tožilnik
    Jašo - tožilnik
  • Jaši - mestnik
  • Jašu - mestnik
  • Jašem - orodnik
  • Jašo - orodnik

< Sporočilo je popravil matejchi -- 9.1.2009 9:34:25 >

RD RR

(odgovor članu caligula)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1568
    9.1.2009 9:26:52   
    tejkaz
    Zoja Miša, na Metelkovo v Ljubljano sva šla. Naša P je v Medvodah in če si njen pacient greš ponoči na Metelkovo. V Kranju imajo nujno medicinsko pomoč, vendar ne vem če delajo celo noč. Se mi zdi da ne, ker sva se enkrat z Naty nekaj menili, nisem pa čisto prepričana.

Kaja, vse najboljše za 7.rojstni dan.

Ozziebo, David ja, saj res.

Zoja Miša, jaz bi se tudi odločila za istega kot Ozziebo, če bi imela prostor. Ga pa nimam tako da imamo dva Antilop stolčka iz Ikee. Pravzaprav tri, eden je v Medvodah. Eva ima enega, eden je shranjen za Jaša, zraven ima še blazino da bo lažje sedel. Pa je zelo stabilen in super. Nisem še slišala za nobeno, ki bi imela kaj čez njega za povedat.

Hvala vse za nasvete, vas moram razočarati, da vse to že delam, pa nič ne pomaga. Izgleda kot en vampek, ker ima obloge čez pljučka, kopalnica je vse v pari, po sobah so kamilice v pari,... Ni da ni, diha pa še vedno tako tako.

Anita, na Metelkovi so mi rekli, da lahko to traja 6.tednov user posted image Če še en dan ne bom spala, bodo mene malo naprej od Metelkove odpeljali. ali na Žale ali pa v polje, ker tole je pa res že too much.

Eva - 26.11.2006
    Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1569
    9.1.2009 9:27:51   
    tatly
    oj babike kak ste kaj?jaz sem vceraj dobla fruteka-malina,borovnica in jabolka-kaj ji ga lahko dam ker so not maline in borovnice?lepo bodite in vsem bolanim zelim da se cimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image moji stelli tudi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
    5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
    Neposredna povezava do sporočila: 1570
    9.1.2009 9:33:46   
    tejkaz

.

Hm, prej minuto je pa tle nekaj drugega pisalo. user posted image user posted image user posted image

Gajka, ja tako se sklanja. Tako kot prva sklanjatev ženskega spola. Lahko pa tudi kot druga (ali tretja) sklanjatev moškega spola, jaz ponavadi sklanjam kot prvo žensko. Jaša, Jaše, Jaši, Jašo, pri Jaši, z Jašo

Naty, ja v grlu hrope. Če bi bila jaz na njegovem mestu, bi se fino izkašljala in bi bilo bolje, on se pa ne, pa tudi ven ne pihne, fiziološka in aspirator pomaga za en drek. Smo imeli kar probleme saturacijo izmerit, ker je tako migal s prstkom. Je bilo enkrat celo 93 in sem se že vidla v B, samo smo potem še enkrat izmerili in je bilo 98. Ga bom malo lopnila, pa bom videla če kaj pomaga.

Eva - 26.11.2006
    Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1571
    9.1.2009 9:35:13   
    tejkaz
    IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj babike kak ste kaj?jaz sem vceraj dobla fruteka-malina,borovnica in jabolka-kaj ji ga lahko dam ker so not maline in borovnice?lepo bodite in vsem bolanim zelim da se cimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image moji stelli tudi

Hm, ne vem. Tatly, daj ji raje jabolko ali pa korenček. Jabolko skuhal, ali pa tudi ne in spasiraj. Bo veliko boljše. Frutek pa prišparaj, če boste kam šli.

Eva - 26.11.2006
    Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
    Neposredna povezava do sporočila: 1572
    9.1.2009 9:37:47   
    miškolinček
    najprej en lep ampak zlo mrzel dan,pri nas je blo -18 zjutraj ob 6-ih,bomo kr notri dokler se vsaj mal sonček ne pokaže

Danes pride moja mami k meni na počitnice,no ne bojo glih počitnice,mi bo mal pomagala ker sem do torka sama z obema. Pa mal pametne družbe bom mela,verjetno imam edine starše,ki mi ne težijo zakaj mu še ne dam tega pa onega za jesti. Moji so zakon,se ne vmešavajo v nobeno stvar in tudi vedno naredijo tako kot jaz rečem. Meni mami vedno pravi,saj so tvoji otroci boš oa že vedla kaj je dobr za njih,jaz sem svoje že vzgojilauser posted image user posted image user posted image . Je faca kaj.

Še vedno pogrešam Cebrco pa Aradej, punci oglasita se kaj.
    Sayuri nima neta,kok bo boga ko bo vidla kolk smo načvekale,se mi že zdaj smili.

A ma kera naslov od Sayuri (če ga ktera ma prosim na ZS),bi ji par nalepk poslala ki so mi ostale,pa ne bom čakala da net nazaj uštima,ker pol že ne bo več posode v Mercatorju. Sem imela njeno telefonsko samo ima zdaj novo,kar so ji telefon ukradli,te pa nimam.

(odgovor članu tatly)
    Neposredna povezava do sporočila: 1573
    9.1.2009 9:38:56   
    miškolinček
    IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ne

(odgovor članu tatly)
    Neposredna povezava do sporočila: 1574
    9.1.2009 9:41:51   
    miškolinček
    [quote
    user posted image

[/quote]

Gajka,tvoj Rok je pa pravi dečko že,prav nič ni videti da bi kaj premalo na teži pridobival. Čist o.k. je,pa zelo dol, bo treba kmalu previjalno za posteljo ali pa kavč zamenjatuser posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 9.1.2009 9:43:23 >

(odgovor članu naty13)
    Neposredna povezava do sporočila: 1575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
    Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
    Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
    Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
    Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?