Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:17:49
|
|
|
|
dzanika
|
No, mi smo pokasirali vročino... Očitno res od prehlada al kaj? Nimam pojma. Drugega mu nič ni razen rahlo zabit nosek. Je pa zdej ratu še mal tečkast. No, zdej na srečo spi tko da vas grem mal brati kolker mi rata... No včeraj sem mislila da ponoči ne bo spal ker zvečer ni skor nič jedel pa je spal od 21h pa do 6h. Mi ni blo nič jasno ko sem se zbudila. Pa sem mu dala jest in je zadremal še za eno urco. blacky jaz imam za čez dan še nekaj novalaca 1, zvečer pa mu dajem babylove 2, katero bova potem uporabljala tudi čez dan. 800g stane v DM-u nekaj čez 5€. HD AD3 kapljic ne dajem ker vedno pozabim. Dam vsake tolk kdaj. Ampak zelo redko. levinja naš urnik hranjenja pa zgleda takole: ob 5h 130ml mleka ob 9h 130ml mleka ob 12h kosilo na žlico (zelenjava ali sadje) ob 15h 130ml mleka ob 18h 130ml mleka ob 20.30h 160ml mleka metuljcek brrrrrr. Pri vas pa je res blo mrzlo.. netki glede hujšanja. Popijem čist premalo vode dnevno. Včasih tut samo pol litra. Zadnji obrok imam nekje med 18. in 19. uro. Za večerjo jem kar je tisti dan na sporedu ker sem na ločevalni. Po večerji itak da se voda še lahko pije. Voda se vedno lahko pije! levinja naš tudi grize piškotek pa mu ga dam vseeno. Sej večjih kosov ne pogoltne. Pa ponavadi odgrizne ko je piškotek že čist stopljen... Alarm...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:30:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: lex ej metuljček sem ti pozabla to povedat, da tvoji posti prav pašejo, da malo berem v angleščini. nikoli mi sicer ni šla preveč dobro, ampak imam 2 kolegici, ki imata angleže in paše obnavljanje Ja, z veseljem malo po anglesko napisem, da tud ve potrenirate English. nikoli ne ves, kdaj ti pride prav, a ne, my dear? jaz bi mogla kar inštrukcije vzet ... Jaz tudi, zato pa ne grem nikamor v tujino, ker me lahko prodajo.... IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Za prijatelje mraza - odprta je zimska vas na Rogli: KLIKNI In da ne pozabimo: do 31. 1. je potrebno vloziti vlogo za uveljavljanje davcne olajsave za otrocka: KLIKNI Ja, vemo, zato pa čakam na nanko in sladoled Pod vodo, da mi vse obrazloži.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:33:18
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz bi mogla kar inštrukcije vzet ... Jaz tudi, zato pa ne grem nikamor v tujino, ker me lahko prodajo.... No to bi pr men še šlo ... svak ni Slovenec, tako da nekako že špreham z njim, ampak najbrž govorim čist indijansko varianto
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:36:43
|
|
|
|
nanka
|
Mene sicer prodali nebi, kaj več si pa ne upam trditi, ko moram govorit angleško kar otrpne, da o nemščini sploh ne govorim. Najhuje mi je v službi ko moram z italjani govorit angleško. Čisto nič jih ne zastopim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:38:36
|
|
|
|
pigama
|
Jaz sem šla v šoping. Zase spet kupila - NIČ! Nič novega. Sem pa izropala DM , od plenic, brisačk, nove stekleničke, kopeli,... Dober za imajo popust!!! Levinja in metuljček A vajini se še ne obračata? Sem mislila, da sva zadnji, no saj je med najmlajšimi. Metuljček jaz grem jutri na Roglo. Pa me nič ne vleče, moram iti po službeni dolžnosti, beri služa mama. Jaz sem raje kje na toplem. Pa še en koš robčkov bom morala sabo vlečt! zimska za korenček. A veš koliko moja poje? Čist preveč se mi zdi. Danes dopoldne 1 veliko banano, za kosilo 130 pretlačenega korenčka in cvetače zalite s kurjo juhico. Pa bi še!!! Pa doji se ful!!! P pa teži da naj se do 6. meseca samo doji. Kako, če pa hoče jest kaj bolj konkretnega! AD3 kaplice: jaz jih nisem nikoli dajala nobenemu, pa sta tavečja dva prava harglna pa naše!!! Eno uro in pol smo bili zunaj!!! Otroc užival, stara kihala, smrkala, ah do smrti bo že!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 17:42:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:42:16
|
|
|
|
pigama
|
A ste že zmenjene za Trojane? Morda še midve uletiva, če naju sprejmete seveda
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 17:43:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:43:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska jaz bi mogla kar inštrukcije vzet ... Jaz tudi, zato pa ne grem nikamor v tujino, ker me lahko prodajo.... No to bi pr men še šlo ... svak ni Slovenec, tako da nekako že špreham z njim, ampak najbrž govorim čist indijansko varianto No, no, saj tudi pri meni ni tako slabo. Govorim, če moram in če me nihče ne posluša. Sem pa mojster kar se tiče časov, vse zmečem v en stavek. Metuljček321 se verjetno kar križa....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:45:24
|
|
|
|
pigama
|
neboglasnica za angleščino, jaz se tud najraje po domače zmenim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:46:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška tametil...sem prebrala vse stranske učinke...v bistvu nimam nič proti če me sprosti, ker me doskrat daje poporodna otožnost...in nekak ne morem do zdravnika da bi se soočla s tem...si mal zatiskam oči....torej na konc koncev rajš jemljem to kot pa da dobim neke antipsihotike Sem enkrat že napisala in bom spet. Mene je rešil tale RR oz. ve, punce zlate!!! Drugače bi že potonila ali v lastni špeh ali pa v antidepresivih. Trojane? Bom kar jaz določila datum, če vam je prav.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:47:19
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica izgleda da sva na istem pri angleščini. Tudi jaz poznam samo en univerzalen čas, metuljček bi se križala ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 17:47:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:48:18
|
|
|
|
pigama
|
HD po čem sklepaš, da te daje popor. otožnost?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:49:20
|
|
|
|
nanka
|
Zimska samo če si pripraviš jajčka brez olja in brez šunke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:50:17
|
|
|
|
pigama
|
zimska jaz mam podobno dieto: zrezki v omaki, rizi bizi in rulada
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 17:50:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:52:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
zimska: moje kosilo je bilo sestavljeno iz sladkih dobrot, ker se mi samo zase ne ljubi kuhati. Pa je bil mix vsega po malem. Moj mož je imel svinjino (spet), jaz je ne morem jest vsak dan. In ja, je tudi malo prej prišel iz službe in je že sedajle odšel na rekreacijo. In kaj bo moja rekreacija? Pot do hladilnika ali pa t sladke omare. Saj ne, da se pritožujem, ampak tako ne bom nikoli shujšala.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 9.1.2009 17:54:00 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:57:55
|
|
|
|
Majuska
|
pri nas smo danes jedli rižoto iz pečice ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 18:00:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mašina, sem jaz zdolgočasena. Moj je šel brcat, Sara in Ana ustvarjata, Staš pa spi. In mama, namesto gospodinjskih opravil, srfa po netu. Kam smo prišli???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 18:26:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 18:27:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 18:29:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 18:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 18:35:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
bolezenriba5pri kerem mesesu je vaš dojenček dobil prvo bolezen
npr1 m (
15%)
2m (
5%)
3m (
10%)
4m (
8%)
5m (
6%)
kasneje (
55%)
Število vseh glasov: 184Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!