Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:02:09
|
|
|
|
lex
|
danes mam pa malo prosto aleks ima adnji dan tečaj vita spi alina je pa pobegnila k babici (jap zdaj se pogovarjamo kak se obračajo, pa plazijo, čez 1 leto pa bodo naši malčki znali odpret vrata, it po stopnicah in zbežat k babicam in dedkom - aja da ne govorim kak me "nažveka" nazaj, če ji kaj ni prav. sicer v svoji kitajščini, ampak vseeno. pa taka žlabudra je postala, vsako besedo ponovi), komaj čakam da bo še Vita tak, ker pol so še bolj zlati
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:02:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Da spet ne pozabim: čestitke današnjim slavljencem: Viti, Teji in Tilnu!!!! zimska: vau, bravo za tri žličke!!! dzanika: T merjena v ritki ni isto kot pod pazduho, nekaj moraš odbiti. Nisem sigurna, ampak 0,5 C ali tak nekak. Pri nas pravijo, da naj pridemo po treh dneh vročine, da še kaj ne staknemo. zbijanje vročine: jaz prisegam na svečke. Calpol sirup je tak tak - al ga otrok spije ali pa ne. Svečko paracetamol pa porineš v rito in je učinek hiter. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 , neboglasnica, cekiraj, kdaj sva oddali post! Ja, midve sva na isti valovni dolžini. Sam poglej kje živiva: v okolici LJ, ampak bogu, da ne rečem kje, kar se tiče mraza in ostalih reči. lex: ok, te poiščemo v Polju, Hrastju ali kaj imate pri vas? Prejle sem zračila in sem Staša k Ani odnesla. Pridem prečekirat in kaj vidim: Staš v ležalniku, Ana pa na njem.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:03:41
|
|
|
|
lex
|
neboglasnica mene išči na Pohorju pa naša Alina to redno trenira z Vito (ta je že čisto prekaljena )
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:03:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ves kaj, lex, ce ti bojo prevec tezil, jih bos pa ugriznla ... ampak ne s tistim zobom, k ga ne bo vec
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 16:03:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:05:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jep, flower, sem anglistka. Shoot ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:06:07
|
|
|
|
metuljcek321
|
Pa shoot as in: "kar vprasej", ne "streljaj" flower, lohk tud na ZS, ce je kaj bolj osebnega, ni blema.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:12:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex ej metuljček sem ti pozabla to povedat, da tvoji posti prav pašejo, da malo berem v angleščini. nikoli mi sicer ni šla preveč dobro, ampak imam 2 kolegici, ki imata angleže in paše obnavljanje Ja, z veseljem malo po anglesko napisem, da tud ve potrenirate English. nikoli ne ves, kdaj ti pride prav, a ne, my dear?
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 16:12:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:14:06
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex netki ob kolkih si rodila? midve se cartava že malo več kot 6 mesecev midva pa še ne....ob 19:05
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:14:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa itak butterfly
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:16:23
|
|
|
|
netki
|
hvala vse za čestitke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:28:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: zimska Joj, kako sem štorasta! Po neumnosti sem razbila novo merkatorejvo šalčko, tisto za pike. Pa tak rada sem pila kavico iz nje... No, saj imam še eno, samo vseeno! jooooj no... midva tut najraje iz teh šalčk pijeva kofi No vsaj še eno imaš ... Jaz tudiiiiiiiiiiiiiiiii! Zato pa tak gnjavim za mercator pike. jaz imam une pikaste, so mi ful kjut
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:28:46
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: lex ej metuljček sem ti pozabla to povedat, da tvoji posti prav pašejo, da malo berem v angleščini. nikoli mi sicer ni šla preveč dobro, ampak imam 2 kolegici, ki imata angleže in paše obnavljanje Ja, z veseljem malo po anglesko napisem, da tud ve potrenirate English. nikoli ne ves, kdaj ti pride prav, a ne, my dear? jaz bi mogla kar inštrukcije vzet ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:29:15
|
|
|
|
lex
|
levinja kdaj si pa ti rodila? tud vita se zahvaljuje za čestitke butterfly (a je sploh prav napisano?) super je
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:30:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
Tko cist mimo_grede : zakaj je pa treba zdaj na shrani.si kliknit, da se strinjas, da ta stran cekira, katere fotke si ze zdownloadal in skopiral v forume? A cekirajo, ce je vse legalno? Stejejo fotke, k si jih snel z neta, ne da bi vprasal za dovoljenje/copyright? Hm, zelo cudno!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:32:36
|
|
|
|
metuljcek321
|
lex, butterfly je cist OK, ja .... das skupaj BUTTER ("maslo") & FLY ("muha" ali pa "leteti"), pa mas metuljcka Svasta, a ne?
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:34:16
|
|
|
|
Inigo
|
leteče maslo!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:35:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
Za prijatelje mraza - odprta je zimska vas na Rogli: KLIKNI In da ne pozabimo: do 31. 1. je potrebno vloziti vlogo za uveljavljanje davcne olajsave za otrocka: KLIKNI
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 16:36:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo leteče maslo! Tako pride
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 16:38:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 16:56:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 17:01:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 17:10:35
|
|
|
|
lex
|
zimska v črni pod peco delajo umetnine iz snega, zimska vas je pa neki čisto drugega (menda), sem neki prej po radiu poslušala, slišala pa nič
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Lega posteljice v nosečnostiluriKje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?na sprednji strani (
17%)
na zadnji strani (
25%)
spredaj in zgoraj (
50%)
drugo (
8%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!