Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:04:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Jz pa za Manco kosilo kuhat! Tako zlikano je skoraj vse, razen srajc. Galu sem dala kuhat krompir in bučko, zdaj bom pa še jaz malo kavč dol držala . Popoldne pa spet gremo na inhalacijo. za likanje.Tudi jaz sem že danes to opravila,ker bi se drugače že stol podrl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:05:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ katy82, zanimivo, da mali kakav paše, samo mleko pa ne. Bom poskusila Gregcu dati kakav v mleko Punce, ko bi ve videle, kako se mala pika igra z Gregijem! To je tako veselje, da se mi kar samo smeje Zdaj se že dober teden čisto zares igrata, malega je naučila celo pljuvati, noro Se kar sama spomni in teče k njemu, potem pa se "pogovarjata", nori okrog njega, da mali od smeha kar poka, daje mu igračke, mu dela frizurce (beri: z oslinjenimi rokami mu iz las "svaljka" š**** ), mali pa prav uživa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:06:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut.. Moja pa je rekordno spala danes - 2 uri in 45 min. A je kaj v luftu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:08:38
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz bom znoooorrrreeeellllaaaa. Mala mi noče sedet in jo moram skos na nogah držat. Nisem hotela hojice zdaj pa sem začela počasi razmišljat o tem, ker je to za znoret. Pa ne morem je tričetr dneva gor držat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:10:44
|
|
|
|
barbaw
|
Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:26:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". Aaaaaa??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:27:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". Ja možno, samo ni mi logično, da bi vsem dala enako visoke subvencije, glede na to, da je višina subvencije za vrtec odvisna od dohodkov družine in v kateri razred padeš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:27:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". Aaaaaa?????? Mi mora dat tašča časopis pa vam malo bolj podrobno napišem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:27:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut.. Moja pa je rekordno spala danes - 2 uri in 45 min. A je kaj v luftu? Emmmmm, a je to mal al velik? Gregi je spal 10 minut dopoldne in 40 minut prejle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:28:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, nekaj sem vam pozabila napisat. V cajtngah piše, da če ne dobiš vrtca v občini, kjer stanuješ in si moraš poiskat privat varstvo, ti da verjetno občina (moram prebrat članek) 115 eur "subvencije". Ja možno, samo ni mi logično, da bi vsem dala enako visoke subvencije, glede na to, da je višina subvencije za vrtec odvisna od dohodkov družine in v kateri razred padeš. bom kasneje prekopirala članek pa ga dobite v branje. nimam še časopisa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:29:12
|
|
|
|
tana7
|
No, pa sem nazaj... če bo še spala, dokler tole nakljocam danes je končno pojedla nekaj več sadnega - sem ji naredila kaki+sveža sliva+riževi kosmiči zavreti v 100%jabolčnem soku - in ko več ni hotela tega papat, sem šla po skuto in za to je pa odprla usta in ker sem želela, da še malo sadnega popapa, sem ji zmešala tisto sadje s skuto in je še pojedla nekaj žličk no, končno sem bila zadovoljna ampak kakšna dobra sadna skuta je bila to!!! sem vse polizala, kar je ostalo - in čisto vse sestavine so bio - bi ji človek že kar malo zameril, če ne bi pojedla, ker je tolk dela s tem za kosilo je bila pa druga pesem - spet sem jo morala prooooooooooooosit, da je vsaj nekaj pojedla saj bi mislila, da ji ni bilo dobro, ampak na začetku je pojedla nekaj žličk, potem pa zaprla usta - ampak pojedla je ful premalo, zato sva se potem še prosili in čakali pol ure sem ji pa naredila rdečo peso+sladki krompir+polnozrnate testenine+zelena kolerabica+malo cvetače+bučka hokaido saj pišem samo zato, če katera kdaj rabi kako idejo - čeprav se mi zdi, da jih ne rabite, ker vidim debate o benkotu in hrenovkah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:29:17
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, tole MORATE poslušat, za crknit smešno, fenomenalna izvedba KLIK Pa še odgovor KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:29:28
|
|
|
|
aurora28
|
Midva z mojim sva se odločila, da bova Gala dokler ne bo star 2 leti dajala v varstvo babici in dedku (mojim staršem), tako bo kar dosti € prišparanih. Hijenca jaz sem danes jedla repo in zabeljen fižol , Galu pa sem skuhala 1 srednje velik korenček, kar dosti graha in cvetače, na koncu pa sem mu primešala še 1 kiri sir in je zmazal cel taler. Mene tudi čaka nabava , sem pa danes Galu kupila 6 parov toplih nogavic, ene žabe in spodnji del trenerke iz pliša od Kanza in sem za vse skupaj dala 21 €. Prejle se mi je luštalo sladkega in sem pojedla 10 datljev in me je želja minila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:32:04
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hello spet mal ... evo sm prebrala samo zadnjo stran pa mal pokomentirala, ker drgač sploh ne gre. Pri nas vse po starem, Žan je trenutno ful vredu, s tem, da je samo pet preverjenih živil po nasvetu gastroenterologa in pije allernovo. Sem pa js staknila en hud primer mastitisa in me vse tolk boli.. komi roke premikam, noge me bolijo, vročino mam, v modrcu pa krogle za kegljanje ... u glavnem tole je hujš k gripa. Ampak sej bo ane... zdej sm na antibiotikih pa čakam, da začnejo delovat. Aja pa po dieti zaradi dojenja je očitno moje telo mal razvajeno in sm dobila koprivnico po celem telesu zaradi hrane. Sumim mleko ... to je za pop... mene je tudi strah, da kdaj to staknem, ker sem imela res že toliko zatrdlin, da je joj čeprav...kdaj si dobila mastitis, ko sta se še dojila? sem kaj zamešala, ali se vidva več ne dojita zaradi alergij? torej si dobila po koncu dojenja, al kako? mene pa že navadna gripa, ko me kosti in grlo in vse ostalo boli, čist podre - če je tole še hujš...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:33:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 No, pa sem nazaj... če bo še spala, dokler tole nakljocam danes je končno pojedla nekaj več sadnega - sem ji naredila kaki+sveža sliva+riževi kosmiči zavreti v 100%jabolčnem soku - in ko več ni hotela tega papat, sem šla po skuto in za to je pa odprla usta in ker sem želela, da še malo sadnega popapa, sem ji zmešala tisto sadje s skuto in je še pojedla nekaj žličk no, končno sem bila zadovoljna ampak kakšna dobra sadna skuta je bila to!!! sem vse polizala, kar je ostalo - in čisto vse sestavine so bio - bi ji človek že kar malo zameril, če ne bi pojedla, ker je tolk dela s tem Brina, bravo za kosilo je bila pa druga pesem - spet sem jo morala prooooooooooooosit, da je vsaj nekaj pojedla saj bi mislila, da ji ni bilo dobro, ampak na začetku je pojedla nekaj žličk, potem pa zaprla usta - ampak pojedla je ful premalo, zato sva se potem še prosili in čakali pol ure sem ji pa naredila rdečo peso+sladki krompir+polnozrnate testenine+zelena kolerabica+malo cvetače+bučka hokaido To ti vse v eno jed daš? A kot enolončnico ali kako? saj pišem samo zato, če katera kdaj rabi kako idejo - čeprav se mi zdi, da jih ne rabite, ker vidim debate o benkotu in hrenovkah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:33:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut.. Moja pa je rekordno spala danes - 2 uri in 45 min. A je kaj v luftu? Emmmmm, a je to mal al velik? Gregi je spal 10 minut dopoldne in 40 minut prejle za njo ogromno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:34:59
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Hello spet mal ... evo sm prebrala samo zadnjo stran pa mal pokomentirala, ker drgač sploh ne gre. Pri nas vse po starem, Žan je trenutno ful vredu, s tem, da je samo pet preverjenih živil po nasvetu gastroenterologa in pije allernovo. Sem pa js staknila en hud primer mastitisa in me vse tolk boli.. komi roke premikam, noge me bolijo, vročino mam, v modrcu pa krogle za kegljanje ... u glavnem tole je hujš k gripa. Ampak sej bo ane... zdej sm na antibiotikih pa čakam, da začnejo delovat. Aja pa po dieti zaradi dojenja je očitno moje telo mal razvajeno in sm dobila koprivnico po celem telesu zaradi hrane. Sumim mleko ... to je za pop... Joj Naty vidva pa res nimata sreče Katera so ta živila, ki jih sme jesti Žan?
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 9.1.2009 16:35:27 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:37:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva z mojim sva se odločila, da bova Gala dokler ne bo star 2 leti dajala v varstvo babici in dedku (mojim staršem), tako bo kar dosti € prišparanih. Hijenca jaz sem danes jedla repo in zabeljen fižol , Galu pa sem skuhala 1 srednje velik korenček, kar dosti graha in cvetače, na koncu pa sem mu primešala še 1 kiri sir in je zmazal cel taler. Mene tudi čaka nabava , sem pa danes Galu kupila 6 parov toplih nogavic, ene žabe in spodnji del trenerke iz pliša od Kanza in sem za vse skupaj dala 21 €. Prejle se mi je luštalo sladkega in sem pojedla 10 datljev in me je želja minila. Pridna Jaz sem tudi danes kupila za Vida ta popularen sirček Kiri, da vidim, če bo ga on tudi rad jedo. Pa super nakup si nardila .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:39:49
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** SCOJEGLAVA: slikice se pošiljajo Dobila!, hvala! ful so dobre, res...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:39:56
|
|
|
|
hijenca
|
Tako, jaz sem končno prišla do kosila. Je bilo prav dobro. Za posladek pa si grem skuhat eno kavico. Bi še katera???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:40:14
|
|
|
|
buccka
|
Ojla! Vi ste pa še zmer pridne s pisanje, men pa enostavno zmankuje časa. Vidim, da se nekatere strogo držite diete. Hm js......mal manj. Še vedno papcam vse, mal sem količinsko zmanjšala to je pa vse. Ma upam, da bom počasi uspela vse uskladit. Pleg vsega imamo še koline, pa mami skor vsak dan kruh šeče, .......se tko težko uprem. Lin je pa ko ponavadi, mogoče mal bl sitna. Moj je šel na predavnja, js pa samevam z malo(na srečo je šla dremuckat). Bom pa drug tened sama, ker gre moj za 1 teden proč , majo neko tekmovanje v teku na smučeh. Tko da se mi bo še s tamalo, ko bi šla js kam za teden dni sama.......... Pa dajte mi povedat kaj naj še kaj skuham tamali, ker sem že tko brez idej. Naj vam napišem kaj ji kuhamo. Juhe, mineštrce, pire, polenta, gres, paštka....z zelenjavo, od meska dobi piščančka, purana, ter zajčka, drugač kak sirček, jogurtke, vse linote,... Pa še zmer se mi zdi da je vsak dan isto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:41:37
|
|
|
|
aurora28
|
Tana7 to tudi mene zanima, kako pripraviš Brini? Hijenca kiri je meni zelo dober, ampak precej masten, sej je pa za GALA supert. joj kjako pišem z Galom v naročju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:42:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, tole MORATE poslušat, za crknit smešno, fenomenalna izvedba KLIK Pa še odgovor KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:44:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut.. Moja pa je rekordno spala danes - 2 uri in 45 min. A je kaj v luftu? Emmmmm, a je to mal al velik? Gregi je spal 10 minut dopoldne in 40 minut prejle za njo ogromno Eni toliko normalno spijo, nisem vedela, kako je z Majo Pridna punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 16:44:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Tako, jaz sem končno prišla do kosila. Je bilo prav dobro. Za posladek pa si grem skuhat eno kavico. Bi še katera??? Jaz jo tudi pijem z manj sladkorja. Drugi teden pa se lahko zmenive, da nama jo nekdo drug skuha.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?