Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 11:57:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole: Iii je cukr. Res je ful simpatiko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 11:58:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil evo mene nazaj v civilizaciji. do interneta sem se dokopala, zdej moram pa še telefon in tv uštimat. se mi je nekaj zataknilo pri registraciji, pa rabim pomoč. čakam frenda, da pride pomagat. in ker jaz sovražim kable, sem si omislila brezžično povezavo do tv, ma zgleda da sem nekje kiksnla - skratka, vse bo, sam potrpljenje , kolko sem zamudila. več kot 50 strani pa ne grem brat. moj me je vprašal če naj vzame 3 dni dopusta, da bo z anejo, tačas ko bom morala jaz vse prebrat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:00:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov? Moj ima te pikice od rojstva. P je rekel da se temu rece storkljin ugriz in da bo izginilo... Samo kdaj pa ne vem, se zmeraj so tam A tvojemu so se pa sedaj naredile pikice ? Moja ima štorkljin ugriz na zatilju in križu. Na zatilju je malo zbledel, a je še vedno tam, na križu pa je še vedno v vsej svoji veličini. Sem brala, da večini otrok izgine do 1. leta. Pri nas je čisto enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:01:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar A je zelje že za naše tamejhe? Ste jim ga že dale? jz ga ji še nisem dala. je bila pa zadnjič pri mojih starših in sta za kosilo jedla sladko zelje pa je ful protestirala zraven, pa ji ja je ati dal mal in je bla ful navdušena, ga je kar neki pojedla, pa tud narobe ni blo nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:06:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: darmar A je zelje že za naše tamejhe? Ste jim ga že dale? jz ga ji še nisem dala. je bila pa zadnjič pri mojih starših in sta za kosilo jedla sladko zelje pa je ful protestirala zraven, pa ji ja je ati dal mal in je bla ful navdušena, ga je kar neki pojedla, pa tud narobe ni blo nič Zelje je pretežko in ga res ni dobro dajat pred prvim letom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:08:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole: Iii je cukr. Res je ful simpatiko srček Midva sva gledala včraj posnetke z morja pred 2 letoma in je bilo kar za , Kako je Jaka govoril in se smejal. Čisto drugače kot danes. Ne morem verjet, da se to tako hitro spreminja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:16:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** 1x smo se pogovarjale o hrenovkah, kako jih katera pripravi, a se katera spomni unega recepta,ki ga je ena povedala (mogoče celo Anitka), ko je rekla, da jih zavije v listnato testo??? Rabiš 1/4 kg listnatega testa, 4 pare hrenovk, drobno jajce. Zamrznjeno testo daj pred uporabo za najmanj 4 ure v hladilnik, da se počasi odtaja. Razvaljaj ga za nožev rob na debelo in s koleščkom razreži v 3cm široke in približno 30 cm dolge trakove za 8 hrenovk. Hrenovke oviješ in odlagaš na suh pekač. Namaži z jajcem in peči pri 200 od 20-25 minut.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:17:11
|
|
|
|
Anitka
|
Tako zdaj grem pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:23:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** 1x smo se pogovarjale o hrenovkah, kako jih katera pripravi, a se katera spomni unega recepta,ki ga je ena povedala (mogoče celo Anitka), ko je rekla, da jih zavije v listnato testo??? Rabiš 1/4 kg listnatega testa, 4 pare hrenovk, drobno jajce. Zamrznjeno testo daj pred uporabo za najmanj 4 ure v hladilnik, da se počasi odtaja. Razvaljaj ga za nožev rob na debelo in s koleščkom razreži v 3cm široke in približno 30 cm dolge trakove za 8 hrenovk. Hrenovke oviješ in odlagaš na suh pekač. Namaži z jajcem in peči pri 200 od 20-25 minut. Hvala Anitka!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:23:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Jz pa za Manco kosilo kuhat!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 12:26:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Dej prid še k men, al ti pa jst pošljem moje cune.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:08:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** 1x smo se pogovarjale o hrenovkah, kako jih katera pripravi, a se katera spomni unega recepta,ki ga je ena povedala (mogoče celo Anitka), ko je rekla, da jih zavije v listnato testo??? Rabiš 1/4 kg listnatega testa, 4 pare hrenovk, drobno jajce. Zamrznjeno testo daj pred uporabo za najmanj 4 ure v hladilnik, da se počasi odtaja. Razvaljaj ga za nožev rob na debelo in s koleščkom razreži v 3cm široke in približno 30 cm dolge trakove za 8 hrenovk. Hrenovke oviješ in odlagaš na suh pekač. Namaži z jajcem in peči pri 200 od 20-25 minut. Hvala Anitka!!!! Ni za kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:09:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Jz pa za Manco kosilo kuhat! Tako zlikano je skoraj vse, razen srajc. Galu sem dala kuhat krompir in bučko, zdaj bom pa še jaz malo kavč dol držala . Popoldne pa spet gremo na inhalacijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:10:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Dej prid še k men, al ti pa jst pošljem moje cune. me je volja že minila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:19:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
pozdravljene! - za zjokat pri nas, ...... ne vem, če ste mi slučajno kaj napisale, ker enostavno ni zneslo brat- SPET JA , pa hvala, če ste, če ne pa tud prav... V glavnem bom spet pojamrala,....Tajino tečnarjenje zarad zobka se je včeraj stopnjevalo.... , pozno zvečer prešlo v viročino...sem mislila ok ne bomo spali, ker bo valda zobek....jap.pol pa jaz spet dobla drisko...pa nič spali, ati tud zakuhal in je zdaj tak v službi... taja pa začela za povrh ponoči šee kašljat pa nosek je začel puščat...evo jo, niti spat ne more brez da je v rokah...joka......
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:20:26
|
|
|
|
tilči
|
na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:21:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
PODOBNOSTI:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:21:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SCOJEGLAVA: slikice se pošiljajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:21:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pozdravljene! - za zjokat pri nas, ...... ne vem, če ste mi slučajno kaj napisale, ker enostavno ni zneslo brat- SPET JA , pa hvala, če ste, če ne pa tud prav... V glavnem bom spet pojamrala,....Tajino tečnarjenje zarad zobka se je včeraj stopnjevalo.... , pozno zvečer prešlo v viročino...sem mislila ok ne bomo spali, ker bo valda zobek....jap.pol pa jaz spet dobla drisko...pa nič spali, ati tud zakuhal in je zdaj tak v službi... taja pa začela za povrh ponoči šee kašljat pa nosek je začel puščat...evo jo, niti spat ne more brez da je v rokah...joka......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:24:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako zdaj grem pa Jz pa za Manco kosilo kuhat! Tako zlikano je skoraj vse, razen srajc. Galu sem dala kuhat krompir in bučko, zdaj bom pa še jaz malo kavč dol držala . Popoldne pa spet gremo na inhalacijo. za likanje.Tudi jaz sem že danes to opravila,ker bi se drugače že stol podrl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:24:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pozdravljene! - za zjokat pri nas, ...... ne vem, če ste mi slučajno kaj napisale, ker enostavno ni zneslo brat- SPET JA , pa hvala, če ste, če ne pa tud prav... V glavnem bom spet pojamrala,....Tajino tečnarjenje zarad zobka se je včeraj stopnjevalo.... , pozno zvečer prešlo v viročino...sem mislila ok ne bomo spali, ker bo valda zobek....jap.pol pa jaz spet dobla drisko...pa nič spali, ati tud zakuhal in je zdaj tak v službi... taja pa začela za povrh ponoči šee kašljat pa nosek je začel puščat...evo jo, niti spat ne more brez da je v rokah...joka...... ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:38:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
da dokončam, sem jo dala nazaj v postlico...kako dolgo bo, ne vem... poleg vsega je ne morem držat v rokah, ker me je zgrablo med vsem tistim bruhanjem še v križu, kot bi imela en škripec noter... total zaskočena sem....s total muko jo dvignem pa v postlco komaj odložim...s postle niti vstat ne morem zjutraj, me mora lubi za ramena gor postavit je čez dan boljše, ker migam...ampak tole vse me že pošteno uničuje, sem čisto adijo , psihično, fizično pa itak dobro da mi še mami prileti pomagat, kljub temu, da je tud njo križ izdal te dni, pa da je moj ati doma tik pred pljučnico in ma še njega na negi, pa da ne bo ktera mislila da se hecam......... in vsi so nam najprej v novem letu zaželeli zdravja ,ma saj bo,...ne bom jamrala več.... enim je huje, saj vem...brez zamere, ker samo jamram zadnje dni....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.1.2009 13:42:22 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:47:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:48:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika da dokončam, sem jo dala nazaj v postlico...kako dolgo bo, ne vem... poleg vsega je ne morem držat v rokah, ker me je zgrablo med vsem tistim bruhanjem še v križu, kot bi imela en škripec noter... total zaskočena sem....s total muko jo dvignem pa v postlco komaj odložim...s postle niti vstat ne morem zjutraj, me mora lubi za ramena gor postavit je čez dan boljše, ker migam...ampak tole vse me že pošteno uničuje, sem čisto adijo , psihično, fizično pa itak dobro da mi še mami prileti pomagat, kljub temu, da je tud njo križ izdal te dni, pa da je moj ati doma tik pred pljučnico in ma še njega na negi, pa da ne bo ktera mislila da se hecam......... in vsi so nam najprej v novem letu zaželeli zdravja ,ma saj bo,...ne bom jamrala več.... enim je huje, saj vem...brez zamere, ker samo jamram zadnje dni.... ne vem kaj naj druga rečem kot to, da upam da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 13:50:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči na sončku je pa prav prijetno toplo,sva šla s Tilnom malo z vozičkom,sedaj pa že 1,5 ure spi Nejc spi že skor tri ure, jst ga pa čakam s kosilom, sploh ne vem kaj vpliva na njegovo spanje, včeri je takle čas spal 20 minut.. bravo Nejček AT je vzunaj na sončku z atijem, jaz pa lenarimmmm
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?