NRMM
|
Daaaaaaan! Najprej hvala vsem,za izrečeno sožalje. Pri nas nič novega,punci zopet v vrtcu,Maruša še naprej z istimi fintami,Maši je pa vseeno,če je potrebno it tudi v vrtec. Jaz sem še na stari firmi in čakam uradno odpoved,ki je kar ni in ni.Nekak mi ne diši več ostat pri njih,kar sem jim tudi povedala,ampak zdej pa odpovedi tudi ne pošljejo . Sej mi nič ne paše,a ne . Zadnje cajte laufam samo okol bolnic in dohterjev.Ima oče že 12 dni pljučnico in zdaj hodiva na kontrole ipd.Včeraj je bila pa prava štala in me ima,da bi nekoga nekam prijavila. Je imel pregled v pljučnem dispanzerju.Najprej je slikal pljuča,nesel slike k dr,kjer je rekla,da je pljučnica v izzvenevanju.Poslala ga je še na EKG in na pihanje.Zaustavilo se je na EKG.Ko je bil EKG opravljen,je priletel zdravnik k tej njegovi zdravnici,da je EKG katastrofalen.Zdravnica je naprej mene poklicala v ordinacijo,dokler se je ata oblačil v garderobi in mi začela razlagati,da EKG kaže na bivši ozr.prihajajoči infarkt ali,pa da je bila pljučna embolija .Valda panika,zdravnica kliče rešilca,da bi očeta odpeljal v bolnico,ker ga jaz nisem smela.Administracija uredi vse papirje in midva čakava v čakalnici. In veste kako dolgo? Celi 2 uri sva čakala na rešilca .4x je še zdravnica v tem času klicala,pa nič od njih,skozi so rekli,da pride takoj,mislim katastrofa.Peš bi prišel v bolnico v pol urah.......ehh škoda besed. Sem potem na koncu rekla,da če jih v roku 5 min ne bo,da me ne brigajo zakoni in zaščite zdravnikov in,da ga peljem sama. In potem sva v bolnici čakala 3 ure.Na pregled je prišel hitro in tudi sam pregled je trajal dolgo,potem pa 1,5 ure še čakanje na izvide . No na vso srečo ni bilo nič,je samo stara poškodba srca,ki je nastala pri infarktu pred 29 leti. Kmalu zopet šibava na pljučnega,da zdravnica še reče zadnjo besedo.Upam,da ne bo kaj podobnega kot včeraj,ker lahko kaj v luft spustim . Tako sem razočarana nad našim zdravstvom,ker tole se je zgodilo že drugič v roku 14 dni. 28.12. smo ga sami peljali na urgenco,ker so nam po klicu 112 rekli,da nimajo rešilnega vozila prej kot v roku 1,5 ure,oče pa od pljučnice skoraj dihat ni mogel,tresel se je itd..........jao jao jao.Očitno moraš biti že napol mrtev,da se te usmilijo,če se te sploh. No v glavnem,mal sem vam pojamrala......zdaj pa grem zopet po očeta in greva na kontrolo. Pokomentirat pridem kasneje! Lp