NRMM
|
Čeeeeer! No pa je ''črno'' leto 2009,vsaj tako pravijo,da bo,ampak bomo videli,pustimo se presenetiti . Mi smo preživeli silvestrovo kar lepo vsak v svoji postelji .Maša je zaspala že ob 21.00, Maruša ob 22.00,jaz prvo rundo ob 23.00 ampak me je potem brat zbudil,tako da sem se potem ''matrala''do 2.00,v družbi svojega moža. Mož je šel zjutraj v službo,me smo pa spale do 8 .Tako,da smo za prvi dan bile same,tudi jaz upam,da res to ne drži,kar pravijo,da kako je 1.1.tako je celo leto . Je bilo pa pri nas od 21.00 pa do 1.00 pravi urnebes.Pokali so kot zmešani.Prej,ko smo šle k dediju in babici,sem pobrala na dvorišču pred hišo za celo pest palčk od raket ,pa še za eno pest jih je na strehi,katastrofa.So jih pa spuščali direktno pod M&M sobici,ampak se punci nista zbudili ,občudovanja vredni sta . IZVIRNO SPOROČILO: mml sonček z našim tretjim krogom ne bo nič...smo oddali že vse stvari za novorojenčka oziroma do 6. meseca Ah mml pa ne no.Sem mislila,da z nagovarjanjem želiš kaj povedati . Tudi mi smo končali in oddali vse stvari do številke 80,sicer ne daleč ampak vseeno.......če se slučajno kaj zalomi . Upam,da bosta z M kmalu bolje....naju z očetom je tudi zdaj 3 dni tole mučilo.No oče je staknil še pošteno pljučnico,tako da smo vsak dan pri zdravnikih . Sonček lepo praznujte rd.Je minilo,a ne?Kar pa se tapisona tiče,pa verjetno kaj veliko ne boste morali narediti,glede na to,da je že zrezan.No mogoče pa bo le šlo kakrkoli in držim pesti za to,da dobite tapison takšen,kot ste si ga zamislili. Lonja kakšni lepotički sta A&M .Vidim,da ste uživali. Ac tudi tvoji dve navihanki sta prav posrečeni .Ena bjondika,druga pa čisto črna .A ste poštarja v teh letih zamenjali ,mal heca,pa brez zamere. JanJan a ti pa svojih fantov ne bi nič pokazala? Moji dve punci sta še fraj . Izabela kako je Matevž? Grem počasi spravit punci v pižame in nehat tukaj težit,ker se vam celo leto slabo piše . Uživajte punce! LP