|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
31.12.2008 15:50:21   
sonček balonček
Mml, ja saj veš kako je!

Nekaj napišem pri januarčicah, potem neke stvari kopiram k decemberkam, malo popravim, nekaj izbrišem in dopišem. In če se katera prehitro zbudi, pošljem, brez da bi še enkrat prebrala.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
31.12.2008 16:06:08   
Kofi
Joj, kk ste to vse lepo napisale!!!
Bravo mamice!

Vse naj naj tudi Lari, Ajdi, Arielci in seveda najmanjši Maruši!
Za vse veliko lepih stvari v naslednjem letu!

user posted image
rož'ce bi ziher neli prlimala :D

Lepo silvestrujte danes...pa ne prevč penine :D

Papa...

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
31.12.2008 16:27:33   
šnucika
Da se na hitro javim,ker sem v službi...

Vsem,ki praznujete želim vse najlepše in najboljše!
user posted image

In seveda čisto vsem srečno in predvsem zdravo novo leto!!
user posted image

Naša Živa je ponoči kašljala in težko dihala,zato sva noč prebedeli v dnevni sobi.user posted image Zjutraj sva šli k P in je imela nizko saturacijo in je morala na inhalacijo.Potem se je saturacija izboljšala in je dobila ventolin.Prej sem klicala domov in je kar v redu...vsaj naspala se je...jaz pa tu v službi komaj gledam.user posted image

Torej ....lep silvestrski večer vam želim!!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
31.12.2008 16:44:59   
Valeri
Pozdravček vsem,

Maj se zahvaljuje za vse čestitke in lepe želje.

Vsem decembrčkom pošilja poljubčke in jim želi vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image

Na današnji večer, pa lepo praznujte, se veselite novemu letu v katerem
vam želiva obilo zdravja, sreče in radosti.

Lep večer, Valeri

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
31.12.2008 17:25:21   
sonček balonček
Ajda, vse najboljše!

Lepo praznuj! Želim ti, da bi te sestrica ubogala in da bi se imeli radi!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
31.12.2008 18:52:04   
lonja
Daaaan,

hvala vsem v Ajdinem imenu za čestitke user posted image . Tako, eno praznovanje je že za nami, Ajda že komaj čaka naslednjega, jaz pa rabim nujno en dan za počitek. Manca je vse skupaj ležerno spremljala, zdaj pa trdno spi user posted image .

Evo, nekaj slikic....

moja, moja sestrica....
user posted image

pihanje svečk mi gre že kar dobro, vsako leto bolje
user posted image

mi se mamo radi, radi, radi, radi...
user posted image

Torte je še full ostalo, tko da ste vabljeni jutri na košček. Pa lepo praznivanje danes vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 4356
31.12.2008 21:44:16   
mml
Drage moje, vesela sem, da vas poznam, da ste tukaj, ko lahko z vami delim vesele trenutke, da ste tukaj, ko potrebujem nekoga, da mu malo potožim. Skratka rada vas imam in želim vam in vsem vašim dragim eno lepo, srečno, zadovoljno in prijazno leto 2009 (seveda se željam pridružujejo tudi ostali trije M-ji)

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
31.12.2008 22:48:50   
lonja
Mml je tolk lepo napisala, da ni kaj dodati user posted image . Srečno in zdravo 2009 tudi od nas štirih, J+T+A+M

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
1.1.2009 1:42:03   
JanJan
Vse najboljše Hana, Maruša, Ajda in Lara

user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
1.1.2009 2:10:38   
JanJan
Ker v vsakem se letu nam vedno mudi,
ustavite čas vsaj za praznične dni.
Naj leto se staro tedaj poslovi,
s seboj pa odnese vse naše skrbi.

S R E Č N O   2 0 0 9 !

user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
1.1.2009 10:55:20   
šnucika
Drage moje....pa je tu...prvo jutro v tem letu in lahko vam ponudim tudi prvo jutranjo kavico!

Naj vam tekneuser posted image

user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
1.1.2009 11:11:13   
mml
šnucika hvala za prvo kavo, upam, da jih bomo letos veliko spile skupaj user posted image

A veste kaj sem pogruntala????

Da ni med nami nobene srečke nosečke...tako da tiste, ki še manjkate za drugi krog...akcija...sicer pa tretji krog čaka user posted image .

Mi nekaj štrajka miška, tako da sem samo na scrolu na računalniku in ne morem kaj dosti lepit slikic...

Pri nas je romantično belo zunaj, user posted image  je moral pogledat, če je v službi vse OK, otroka se preganjata naokrog, vsi nekaj pokašljujemo, prva je začela Manca, ostali ji počasi sledimo, z user posted image  imava že tri dni drisko...ki je na srečo vezana na hrano, kar pomeni, če nič ne jem, nimam driske...no vsaj s pujsmetrom se ne bom kregala po praznikih user posted image , če že spim zato slabo...

...skratka upam, da naše leto ne bo takšno, kot je prvi letošnji dan, ker bom sicer dala odpoved user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
1.1.2009 16:28:11   
sonček balonček
Pozdravljene,

mi smo preživeli RD-je in Silvestrovo. Jutri pa imamo šele pravo, večje praznovanje obeh rojstnih dni, tako da bi zdajle, če bi Maruša spala, jaz pekla torto - pa mi ni treba, ker je danes spala cele dvakrat po 10 minut.

Upam, da ne bo celo leto tako, kot pravijo da je, če je 1. dan v novem letu...

Upam tudi, da ne bo celo leto tako, kot je danes zato, ker smo ravno ugotovili, da smo kupili za 500 EUR napačne barve volnenega tapisona. Je že fino zrezan skoraj na mero in tudi obrobe so že pripravljene user posted image . Pojma nimam, kako se je to zgodilo in kaj lahko storimo?

Mml, čim prej okrevajte! A ti kaj namiguješ na tretji krog? user posted image Če bi bruhala (namesto driskala), bi bila zelo sumljiva...user posted image

Lonja, lepe slikce!user posted image

Ostale, bodite v novem letu še vedno tako fajne, kot ste bile do sedaj!user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
1.1.2009 18:20:41   
mml
sonček z našim tretjim krogom ne bo nič...smo oddali že vse stvari za novorojenčka oziroma do 6. meseca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4364
1.1.2009 19:03:36   
NRMM
Čeeeeer!

No pa je ''črno'' leto 2009,vsaj tako pravijo,da bo,ampak bomo videli,pustimo se presenetiti user posted image .

Mi smo preživeli silvestrovo kar lepo vsak v svoji postelji user posted image .Maša je zaspala že ob 21.00, Maruša ob 22.00,jaz prvo rundo ob 23.00 ampak me je potem brat zbudil,tako da sem se potem ''matrala''do 2.00,v družbi svojega moža. Mož je šel zjutraj v službo,me smo pa spale do 8 user posted image user posted image .Tako,da smo za prvi dan bile same,tudi jaz upam,da res to ne drži,kar pravijo,da kako je 1.1.tako je celo leto user posted image .
Je bilo pa pri nas od 21.00 pa do 1.00 pravi urnebes.Pokali so kot zmešani.Prej,ko smo šle k dediju in babici,sem pobrala na dvorišču pred hišo za celo pest palčk od raketuser posted image ,pa še za eno pest jih je na strehi,katastrofa.So jih pa spuščali direktno pod M&M sobici,ampak se punci nista zbudili user posted image ,občudovanja vredni sta user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mml

sonček z našim tretjim krogom ne bo nič...smo oddali že vse stvari za novorojenčka oziroma do 6. meseca user posted image

Ah mml pa ne no.Sem mislila,da z nagovarjanjem želiš kaj povedati user posted image . Tudi mi smo končali in oddali vse stvari do številke 80,sicer ne daleč ampak vseeno.......če se slučajno kaj zalomi user posted image .
Upam,da bosta z M kmalu bolje....naju z očetom je tudi zdaj 3 dni tole mučilo.No oče je staknil še pošteno pljučnico,tako da smo vsak dan pri zdravnikih user posted image .

Sonček lepo praznujte rd.Je minilo,a ne?Kar pa se tapisona tiče,pa verjetno kaj veliko ne boste morali narediti,glede na to,da je že zrezan.No mogoče pa bo le šlo kakrkoli in držim pesti za to,da dobite tapison takšen,kot ste si ga zamislili.

Lonja kakšni lepotički sta A&M user posted image .Vidim,da ste uživali.

Ac tudi tvoji dve navihanki sta prav posrečeni .Ena bjondika,druga pa čisto črna user posted image .A ste poštarja v teh letih zamenjali user posted image user posted image ,mal heca,pa brez zamere.

JanJan a ti pa svojih fantov ne bi nič pokazala?user posted image Moji dve punci sta še fraj user posted image .

Izabela
kako je Matevž?

Grem počasi spravit punci v pižame in nehat tukaj težit,ker se vam celo leto slabo piše user posted image user posted image user posted image .

Uživajte punce!

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
1.1.2009 21:54:02   
lonja
Čeeer,

sem se prav nasmejala temule čveku okoli tretjega kroga user posted image .

Ja, Mml, poglej, najbolj racionalno (vsaj zame, ne mi zamert ostale morebitne kandidatke) bi blo res, da ti prva pokažeš kako to gre, glej, če zanosiš takoj (ali pa si morda že???), lahko uno tvojo bolniško do marca komot podaljšaš tja do avgusta, ko se ti že lahko začne nova porodniška user posted image . A si sploh predstavljaš, koliko kavic bi lahko še skupaj popili user posted image . Noro...v glavnem, za cotke pa ne skrbi, ti bomo že skupaj nekaj nabrale, če si res že vse oddale. Veš kolk nas je. Bomo že! Itak pa tudi sama vidiš, da imaš prva dva čmrlja čist preveč pridna in ti res manjka še en tak malenkost bolj problematičen mulc, sicer sploh nikoli ne boš vedela, kaj je to poreden otrok.

Sicer pa, nenazadnje, zakaj pa ne bi imeli več srečk nosečk...torej, vse druge morebitne kandidatke...AKCIJA!!!

Nočko.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
1.1.2009 22:47:39   
tinas
SREČNOOOOOOOOOOOOO!!!!!  ne bom dolgovezila, ker to itak pove vse! sicer pa se podpišem tudi pod mml-jin post!

VSE NAJBOLJŠE pa tudi vsem decembrčicam in decembrčkom! Maj, Ajda, arielica, Maruška in Lara! če sem še koga pozabila omenit, naj mi oprosti, čestitke veljajo tudi zanj-o!

Mi smo noč preživeli lepo, na prostem, kar sem jaz do sedaj vedno sovražila, a ker nam posel že nekaj let tako veleva, se temu kar ne morem izognit. no, letos mi je bilo pa lepo, bila je dobra družba in petard je bilo malo, kar me je neverjetno veselilo! Posel sicer ni bil kot smo pričakovali (upam, da to ne bo veljalo za celo leto!), silvestrovanje v Novi Gorici je bilo bolj klavrno! je pa po polnoči začelo snežiti, kar je za naš konec precej nenavadno.

Če bo novo leto kot je bil današnji dan:
- bo precej pijan in poln raznih razvratov user posted image
- spali bomo vsak dan precej dolgo user posted image
- cel dan se bomo nažirali dobrot user posted image
- moj Ličko bo zdrav in razgran user posted image , mal bo pa tudi trmaril in se pustil prosit za vsako stvar user posted image
- posel ni bil po pričakovanjih in kot se spodobi za najdaljšo noč v letu, a če bi bil promet vsak dan tak, ne bi imela nič proti user posted image
- user posted image pa je precej slab in cel dan nekaj poležava. upam, da v tem primeru to ne velja!
- v Novi Gorici je snežilo, kar pomeni, da to o prvem dnem v letu zagotovo ne velja user posted image

pa-pa
t

< Sporočilo je popravil tinas -- 1.1.2009 22:51:27 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
1.1.2009 23:40:31   
Nana Liza
Srečno vsem, zdravja polno in  veliko ljubezni v 2009! user posted image

Hana, Maruša, Ajda, Lara! Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
2.1.2009 7:55:07   
šnucika
jutro!

Najprej kavica user posted image !

Danes sem se končno naspala.Živa je tudi že boljša,ponoči ne kašlja več in kadar mora vzeti ventolin si že sama pripravi pumpico in nastavek z masko...ji je všeč,ker pravi,da je medvedek,ki diha zdravilouser posted image .

Naše silvestrovo je bilo mirno...jaz sem prišla ob 18.30 iz službe,potem smo se fajn najedli,in ob 21h je moj moral nazaj v službo,ker je bil dežuren.Ampak je bil čez eno uro doma in Živa je obnemogla ob 11h...ampak je spala samo z enim očesom,ker je očitno čakala na rakete.Ob polnoči je priletela iz sobe in vsa navdušena letala od okna do okna in sva gledali rakete.Pri nas ni tako divje,je pa lepo videt,kako letijo iz okoliških gričev.user posted image
Včeraj pa smo jo peljali na ognjemet v Portorož in je bila čisto preč od sreče...pa še na eni od ladij na pomolu smo pili kuhano vino in čaj,tako,da je bila res presrečna.

Za danes smo načrtovali skok na sneg...ampak še razmišljamo,če bi šli jutri,ker je napoved jasno vreme.

Tako...toliko za danes...en lep dan vam želim!!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
2.1.2009 20:52:54   
mml
Čer,

nisem imela prej časa, je prišla moja mama, tako da sva šla z user posted image  dopoldan sama na kavo v mesto, je po svoje prav pasalo, po tem se je pa čez cel dan nekaj dogajalo...

...naše zdravstveno poročilo je takšno: Manca je skoraj zdrava, midva z user posted image  sva bistveno boljša, bistveno slabši je pa Matic, ki sedaj kašlja kot za stavo in seveda ne more spati in je zato tečen...no upam, da bo šlo tako kot pri Manci, ki je bila po treh dneh že bistveno boljša, tako da šreživimo še tole skašljano in zjokano noč, po tem pa upam ,da bo šlo na boljše...

Sem hotela še kaj komentirat, pa sem pozabila, ker z enim ušesom poslušam, kaj se dogaja v kopalnici, kjer se po novem Manca in Matic skupaj kopata...zaenkrat se obnese...

Mirno in lepo noč vsem

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
3.1.2009 8:47:03   
NRMM
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse. Jaz jo pravkar pijem.

Pri nas nič novega,uživamo zadnje dneve počitnic/dopusta.Danes upam,da bo končno vreme zdržalo (sonček se že kaže),da lahko gremo na sneg.

Mml a ni fino tole kopanje,ko sta oba skupaj user posted image .Jaz sem to komaj čakala,in M&M se skupaj kopata že od Mašinega 6 meseca.Upam,da ste prespali noč brez problemov in,da bo Matic danes že bolj user posted image user posted image .Naša Maša tudi po malem kašlja,ampak samo zjutraj,ko se zbudi.Ji dajem domače borove vršičke,pa se mi zdi,da gre malo na bolje.Začneva pa v torek z drugo dozo Bronchumunala,tako da upam,da se ne bo razvilo v kaj več.Maruša je kašljala pa 3 dni in po tem sirupu je zopet ok.

Šnucika
a danes zopet delaš?Če ja,ti želim,da ti delovni čas hitro mine.

Tinas upam,da se vsaj dobre stvari od prvega dne obdržijo user posted image user posted image .

Bino haloooo kje si?

Grem malo k puncama,sta pri kockah.

Uživajte dan.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
4.1.2009 8:30:14   
cuma
Dobro jutro in SREčNOuser posted image user posted image user posted image tudi od mene!

Najprej eno user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo bom tudi zdaj, ker sem zjutraj prespala budilko in ni bilo časa pred službo ... bo tudi ta iz avtomata ok.

Mi smo preživeli silvestrovo doma, v miru, le kabelska nam jo je zagodla, saj si je Ema želela gledati "Na Zdlavje", pa je vse crknilo ob 21ih in ni zafunkcioniralo do 22.30, ko je Ema že spala ... Sta se pa do takrat že naplesali in najedli silvestrske domače pice user posted image  ... Tinkara je bila tako fertik, da je kar padala, pa se samo smejala in smejala ... Ema pa jo je pridno spodbujala za vse neumnosti kot se spodobi za veliko sestro user posted image .

Ema je danes končala AB in ima v pon. kontrolo. Na žalost so njeni krvni izvidi porazni in se bomo kar cel mesec skušali izogibati vrtca, da pride malo k sebi.
Tinka ima običajni in že inventarni šmrkelj, drugače pa je ok. Ob novem letu je pridelala vse 4 4ke in je zdaj že prav zobata user posted image . Govori 100/h in sestavlja kratke stavke... navihana je ful in skozi nekaj špiči ... sploh če ima publiko. Po novem se tudi skupaj igramo, le posojanje igrač je še vedno znanstvena fantastika. Včeraj se je polulala v kahlo in ko je hotel tati lužico zliti v wc je rekla, neee, to je moje!!!! Uganite po komu ima to?
Ema je tudi postala prava gospodična. Gre sama na wc, vse porihta in pride vsa ponosna nazaj z umitimi rokami user posted image , končno je sprejela zobno pasto in tudi malo bolj pridno je .... tok tok, da me ne sliši in se pokvari user posted image .

En lep nedeljski dan vam želim!

cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 4.1.2009 8:31:09 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
4.1.2009 8:50:53   
NRMM
Juuuutro!

No sem ravno pri kavici,mož čisti Maši jutranje grozote iz nosu,Maruša se vozi z poganjalcem in smo luda famili user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za vas,da ne bo katera rekla,da sem škrta.

Pa se je naše leto začelo,tako kot se je lansko končalo user posted image .Ponoči se je v Pirničah, ubil z avtom od bratranca sin user posted image user posted image user posted image user posted image .Tolk kot je lani imela naša familija pogrebov,jih še nismo imeli in letos se je neverjetno hitro začelo.....upam,da se tole kmalu umiri.

Mrzlo je pa zunaj za znoret, -13 user posted image user posted image user posted image user posted image ,čeprav se ne vidi,ko je tako čisto in sončno ozračje.Bomo kar preživeli dopoldne doma,da kdo ne zmrzne.

Cuma user posted image user posted image user posted image user posted image za Emo.Naj se čimprej porihta kot treba.

Lep dan vam želim in uživajte!

Lp

< Sporočilo je popravil NRMM -- 4.1.2009 8:51:29 >

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
4.1.2009 11:26:46   
mml
Dan,

cuma in NRMM hvala za kavo, je prav pasala user posted image .

Pri nas smo 3 od 4 več ali manj zdravi, najslabši je trenutno najmlajši...Matic ima laringitis/traheitis in grozno kašlja, občasno mu piska v grlu, pljuča so čista...zdaj pa razmišljam, če bi mu kakšne inhalacije pomagale...no pa me sem ravno govorila s kolegico, ki je P in je rekla, da nima smisla...tako da bomo naprej kašljali in cmevkali doma...ah bo že

cuma tvoja Tinkara je pa res super user posted image . Pri nas imam pa občutek, da je Matic precej počasnejši kot je bila Manca, tako glede motorike kot vsega drugega...mogoče tudi zato, ker se manj ukvarjam z njim kot sem se z Manco. A Ema si čisto sama obriše ritko ko gre na stranišče? Ker Manca opravi vse sama, samo za obrista pa pokliče

NRMM sužalje ob tragičnem dogodku v vaši družini user posted image , upam, da je pa zdaj res konec takšnih nevšečnosti.
Držim pesti, da Maša ostane samo pri smrkanju in ne bo kaj hujšega iz vsega skupaj user posted image . Manca je šla z user posted image  v Bauhouse, ker smo uspeli uničit ene tečaje na kuhinjskem elementu (no uspel jih je user posted image ), tako da ni bilo prehude galame user posted image

bino kako ste? So virusi v tem letu še vedno pri vas ali ste se jih znebili? user posted image user posted image user posted image

lonja kaj pa ti letos štrajkaš? A si se nas odrekla??? Na mene kot potencialno nosečko lahko pa res pozabiš...sem skelnila, da sta dva zdrava čmrlaj čisto OK in da se nima smisla hecat in izzivat...mogoče v naslednjem življenju user posted image

sonček balonček upam, da bosta tvoji princeski letos bolj zdravi in bo logistika z vrtci klapala in bo Maruša vrtec lepše in boljše sprejela kot Lara

tinas upam, da je biznis v letošnjem letu dober in da Lia pridno drsa user posted image

Nana Liza kej se pa ti skrivaš? Upam, da ste ok in se pridno potepate kje zunaj user posted image

ac držim pesti, da uživate in se imate lepo in da je Sara še vedno navdušena nad Majo user posted image

janjan sem slišala, da je v Postojni kar lepo belo user posted image . Upam, da ni burje, ker si sicer predstavljam, da je nesramno mrzlo

janja kako je pa Manci všeč sneg?

izabela ste šli kaj sankat?   Manci je sankanje zelo  všeč, sploh če sedim jaz zadaj in vreščim user posted image

HIMH si imela praznike proste? Upam, da ste uživali in se lepo imeli

Aja ena pozitivna stran slabega počutja med prazniki pa je....pujsmeter je namestu plusa pokazal kar konkreten minus user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
4.1.2009 12:06:39   
ac
Lepo pozdravljene! Ja, mml, mi smo še vedno v redu, kar pomeni, da se nič posebnega ne dogaja in nimam kaj dosti za napisat user posted image . Maja je pridna, lepo spi in je, ponoči se dva do trikrat zbudi in po dojenju lepo zaspi nazaj. Sara je še vedno čisto navdušena nad njo in vsak dan ponavlja, kako ima mene in Majo rada user posted image . Včeraj smo šli z Majo prvič z vozičkom ven, no, pa ji ni bilo nič kaj všeč, je jokala skoraj cel sprehod, ki je bil potem zaradi tega precej kratek. Smo mislili danes ponoviti, pa so zunaj take temperature, da sta šla Sara in ati sama ven se malo sankat, jaz bom pa šla popoldne na en daljši sprehod, mi prav manjka malo več aktivnosti, ker sem zadnje dni samo doma.

Upam, da boste tudi ostale izkoristile prekrasen dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (24%)

princi in princeze (8%)

poletne žabice (33%)

morski ježki in zvezdice (35%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!