|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljevanje
4.1.2009 18:33:40   
lonja
Daaaan,

jaaaaa, mi smo prekrasen dan kar lepo izkoristili. Sem skuhala malo bolj zgodnje kosilo, potem pa smo jo mahnili ven, sankat v bližnji LOgatec. Je blo fino fajn, najprej sva bili z Manco kar lepo v avtu, potem pa sva se tudi midve opogumili in z vozičkom zagazili v cel sneg user posted image , Manca je uživala, jaz pa še bolj. Je blo pa ful mrzlo, tako da je po eni uri Ajdo začelo fajn zebst in smo pobegnili s prizorišča user posted image . Ampak sonca smo se pa res naužili.

NRMM, naj se leto NE nadaljuje tako, kot se je začelo, user posted image zate, pa seveda iskreno sožalje ob izgubi. Kdaj boš pa kaj v LJ, da greva končno na kavo?

Mml, ja, bogi Matic, upam, da bo kašelj kmalu pojenjal in da boste bolje spali user posted image . Čez kak teden pa računaj s kavico, OK, v četvero seveda user posted image . A imaš kje pri roki link od avtosedežev, ki si mi ga že 1x dala. Se mi ne brska 50 strani nazaj po našem čveku user posted image . Sva ugotovila, da je obstoječi stolček v avtu čist premajhen, al ima pa Ajda noge predolge...v glavnem obe sva nezadovoljni, ko sediva, kadajr imam stol full naprej, sem zoprna jaz, ker neudobno sedim, kadar je stol nazaj, Ajda vpije, da je čist stlačena. Ker pa avta še nekaj mesecev ne bomo zamenjali, je edina rešitev večji stolček.

Ac, še malo, pa bosta tudi vidve z Majo lepo uživali zunaj. A je Maja še strelček, al je že kozorogec user posted image ?

Tako, zdej grem pa risanko naštelat na TV, da bo spet 20 minut miru. Manca namreč spi, Ajda pa leta okoli. Upam, da jo bo po kopanju hitro zmanjkalo.

Nočko.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
4.1.2009 23:41:47   
janja 27
ojla da se vam tud jaz malo javimuser posted image user posted image user posted image

mi smo silvestrovo preživeli doma pri nas ....polna hipa saj so bili tukaj oboji starši, in oba brat aod mojga en je še samski drugi pa z ženo in dvemi otroki tko da je bil full house...smo povečerjali potem smo pa eni čvekali pred tv drugi kartali no tko je blo ok...manca je šla spat popoldan tko da je veselo žvrgolela z nami..metka pa se je tud odločla da pri taki guđvi doma ne bo spala in je bila tud z nami do 00.15 potem pa je zaspala k ubita do 8 h smo se podojile in potegnile spanec oz. vsi do 11 h ....pravi mali zaspanciuser posted image user posted image user posted image edino mojega možeka so klicali delat ob 3 h k je bil dežuren in ej padal snega tko da je revež lih bil v postelji eno urco in ej mogle na šiht no je prišel ob pol osmih domov in se ulegel k namuser posted image user posted image user posted image

drugega je tast praznoval 80 let tko da smo imeli cel vikend obiske oz. so jih imeli pri tastu ampak ker je tašča tud že mal v letih leto sjih bo imela 70 sem jaz pomagal pi postržbi in napravljanju velike količine hraneuser posted image user posted image itak je vsega preveč....ampak prazne mize pa tud ne moreš imet ne user posted image user posted image user posted image

no tko danes smo dali še zadnje obiske skozi...sedaj bo mir za 14 dni potem pa imajo trije RD zaporedoma svakinja 30, soseda 31 in moj možek 38....uh...spet bomo jedli..in potem se čudim št. na vagiuser posted image user posted image user posted image

manca gre jutri v vrtec tko da je tud z mojim spanje m sedaj konec bomo vstali ob 7 h ker sedaj smo skoraj vsak dan spali do 10 h zjutraj....
pri nas imamo malo snega sedaj je že pomrznil tko da je manca bla vsa navdušena v petek jo je možek vlekel naokoli ene 3 km ( svaka mu čast ker naš škrat ni tko lahke ima 16.kg ) danes se je pa sankala dve uri z nonotom in nono ( mojima, da ne bo katera mislila da je šel tast pa tašča na sanke pri teh letihuser posted image user posted image user posted image ) so šibali po cesti k majo naši vikend pa so kolesnice od avtov pomrznile in je dirkala sto na uro sama na sankah..jah..nima nič straha ene prakrat jo je slipalo ampak ni imela nič za maruser posted image user posted image user posted image

jaz se pa z metko držim kr noter ker je tak mraz pa še nekaj malega mi pokašljuje ma ni paniek ampak nočem klicat hudiča...grem z njo k tašči čez vrt..bom počakala še par dni ker mi je imela vročino ...

nrmm moje sožalje oob vaši izgubiuser posted image user posted image

lonja mi smo se tud včeraj peljali skozi logatec smo bili v rovtah pa je res kr snega tam ....mi ga imamo pol manjuser posted image user posted image

evo mal mojga raporta..grem pod tuš in spat itak bo tik tak sedem zjutrajuser posted image user posted image user posted image nočko

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
5.1.2009 10:15:44   
JanJan
Dobro jutro!

Malo jutranjega liftingauser posted image .....

In pa seveda jutranja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   po izbiri za vse.

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
5.1.2009 10:19:36   
JanJan
Jana73, vse naj, naj....

user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
5.1.2009 11:56:17   
janja 27
JANA73  VSE NAJ NAJ

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
5.1.2009 12:29:16   
ac
Jana73, VSE NAJBOLJŠE, bodi zdrava, srečna in zadovoljna user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
5.1.2009 13:46:18   
mml
Dan,

Matic je še kar bogi bogi bogi...težko diha, piska, kašlja malo manj...vročine nima, skratka čakam, da se začne izboljševati. Manca je danes jokala v vrtcu, ampak drugače je pa OK. Me je pa za dobro jutro pričakal prazen akumulator na avtu, tako da sem lahko otroka odtransporitrala nazaj v stanovanje, poklicala user posted image , da je prišel iz službe, odpeljal Manco v vrtec, po tem sva šla pa z Maticem v Kranj na servis po nov akumulator, ker ga na ljubljanskem servisu nimajo in bi ga dobila čez 3 do 4 dni...skratka ni mi dolgčas user posted image

jana želim ti čudovito leto s samimi čudovito krasnimi rečmi in ljudmi

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
5.1.2009 16:30:16   
sonček balonček
Hojla,

sožalje NRMM.user posted image

Jaz sem danes delno vesela, ker smo uspeli zrihtati mesto za Marušo v istem vrtcu kot je Lara. Mi pa gre na bruhanje, ker smo morali uporabiti tako bolj grdo metodo. user posted image  je poklical direktorico in ji povedal, da poznamo kar nekaj otrok, ki so se lahko vpisali zatem, ko smo želeli vpisati Marušo, pa je nismo mogli. In potem je čez nekaj minut poklicala nazaj, da se je čudežno eden ravnokar izpisal in da je mesto za Marušouser posted image .

Samo delno sem vesela, ker mi je to, da gre Maruša v vrtec, enostavno groooozno, a se trudim, da bi razmišljala bolj pozitivno...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
5.1.2009 16:31:07   
sonček balonček
Bajdevej,

jaz nobenih cunjic od mojih dojenčic nisem oddala in jih tudi ne bom... Ampak to še nič ne pomeni user posted image .

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
5.1.2009 16:36:38   
mml
lonja sori, sem pozabila:  AVTOSEDEŽI

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
5.1.2009 21:11:34   
cuma
Čau punce!

NRMM: tudi iz moje strani iskreno sožalje!user posted image

mml: user posted image user posted image user posted image  za Matica, da bi ga kašelj zapustil! Tinkari je ob zadnji virozi, ko je prvič tako težko dihala, ful pomagal berodual ... Manca pa je najbrž samo malo ven padla iz vrtčevskega vzdušja ... Tole z avtom ti pa ne zavidam .... Pridna si, da vse zrihtaš!
Spraševala si me za Emo ... ona bi sicer čisto vse sama zrihtala - kot dejansko mora že od septembra v vrtcu a ji vseeno gremo obrisat ritko, ko gre kakat.

bino: kako ste?

lonja: jaz pa sem ravno par dni nazaj naročila avtosedež za Tinko (9-18) , ki je bil v akciji BC, pa so me danes klicali, da ga ni več na zalogi .... Tale link od mml, pa deluje ugodno?!user posted image  Potrebovala ga bom namreč za svoj avto, ker se bom v novo službo morala voziti ... konec izmikanjauser posted image , torej bom prevažala tudi otročke v vrtec ali včasih iz vrtca ... Da ne pozabim: Tvoji dve punci sta user posted image user posted image ! Lepe slikice!

ac: tudi vaša dojenčica je pravi cukeruser posted image , Sara pa jo tako lepo carta!!!! Ema šele zdaj carta Tinkaro user posted image

janja27: vidim, da ga v postojni žurate ko veliki! user posted image  za tvoji deklici!

šnucika: kako ste? Živa ok?

sonček balonček: upam, da bo Maruša lažje prenesla vrtec in da bo tudi tebi manj hudo! Čestitke za 1. svečko ... uh kako gre hitro!user posted image

jana73: vse naj naj!user posted image

Lepo in mirno noč vam želim!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
5.1.2009 22:31:50   
kofetek2010
Najlepša hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image

cuma ~ imaš ZS! user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
5.1.2009 22:48:21   
Nana Liza
Jana73 - vse naj naj!!!user posted image

NRMM - Iskreno sožalje!user posted image

MML -user posted image za Matica, da čimprej se pozdravi. Joj ti zoprni prehladi.

Božične in novoletne praznike smo preživeli bolj ali manj doma. Vmes pa smo hodili na sprehode in obiske. Čas med praznike res mine s svetlobno hitrostjo. Imeli smo velike plane za silvestrovo, pa sem en dan preje jest zbolela, driskalna viroza oz. praznična dieta user posted image . Kmalu se je uredilo, za kakšen dan. No, zaradi mene smo ostali doma. user posted image

Drugače pa me daje zimska lenoba. user posted image Sem kot medo, samo spala bi. 

Ostalim pa en ponedeljkov pozdravček!user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.1.2009 7:37:43   
cuma
user posted image  za vse za začetek!

Midve z Emo sva pokonci od 6ih ... je lepo spala danes, po dolgem času. Včeraj je imela kontrolo in je bila P zadovoljna z napredkom in učinkom zdravil. Zdaj smo dobili še en antibiotik in potem začnemo s kuro B kompleksa in železovimi kapljicami .... Je pa rekla P, da lahko gre k babici in je Ema fuul vesela, saj je že dvakrat padlo v vodo in je že prav nestrpna! Tinkara je pa tako hecna, ko se zjutraj zbudi, je prva beseda Ema oz. Mema!Res je navezana nanjo in končno dobiva tudi malo sestrske user posted image  nazaj. Ema skrbi zanjo in jo vedno brani, ko jo kregam ...ker npr. pljuva čaj ali meče barvice po tleh, ali packa s plastelinom po mizi ali pleza na pručko in odpira vodo v kopanici ....  Tinka pa tudi začne nabirat, če Ema joka. Skratka, sta zaveznici in to mi je zelo všeč user posted image .

Kako pa je pri vas? Kaj počnejo vaši čmrlji? Kaj jih jezi in kaj jih zabava?

Lepo se imejte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.1.2009 8:14:33   
šnucika
Jutro!

Hvala za kofe,cumauser posted image ...jaz sem v službi in glede na to,da je pri IT praznik,upam na malo zatišja.
Živa je kar v redu,je pa danes spet imela napad kašlja ponoči,po ventolinu se je pomirila in zaspala nazaj.
V četrtek imava kontrolo pri P.

NRMM - sožalje ob izgubiuser posted image

jana - malo z zamudo,pa vseeno vse najboljše in najlepše!user posted image user posted image

mml - upam,da bo tvoj Matic kmalu boljši,ker je res grozno tole otroško kašljanje.user posted image

En lep dan vam želim,bodite na toplemuser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.1.2009 8:53:46   
lonja
Jutrooooo,

Ooooo Cuma, tale kava pa deluje full slastno, si jo bom kr takoj privoščila. Hvala user posted image . Super za Emo, da gre z zdravjem na bolje. Si rekla, da ima porazne krvne izvide. Mi imamo v petek sistematiko za Ajdo in prvi pregled za Manco, pa me je kr strah, še posebej za Ajdo. Ta naš deklič je namreč tako zbirčen, da bi se prav čudila, če bi imela dobre krvne izvide user posted image . Namreč, ne je nobenega sadje (razen banan), skoraj nobene zelenjave (razen v juhi, ko mami vse pridno zmiksa, da gospodična ne vidi zelenjave), za meso se vedno znova prerekava, tak da...bi pa pojedla neomejene količine makaronov, pa pire krompirja, pa polente....od tega pač ne more imeti dobre krvi, se mi zdi...user posted image No, bomo videli v petek, se ne bom že na zalogo sekirala.

A taki zaveznici da sta tvoji deklici. To je pa res lepo user posted image . Pri nas zaenkrat še ni nekega odziva s strani Mance, ki Ajdo, ko začne malodane plezati po njej, samo čukasto gleda. Jo ima pa Ajda full rada, skoz bi jo božala in lupčkala, čeprav sem na momente kar huda, ker je Ajda vseskozi malo smrkava in me je strah, da ne bi Manca česa pokasirala. No,to da imamo pouhn nos že kak teden, sploh ne omenjam.

Zdej se pa neki oglaša v sosednjem prostoru, šibam, pridem nazaj....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.1.2009 10:15:08   
JanJan
Brrrr, je prav user posted image  mraz.....

Cuma: hvala za user posted image , je prav teknil. Pri nas znakov zavezništva še ni, je pa Domen navdušen nad Janom (in obratno), posebej kadar Jan zganja vragolijeuser posted image . Takrat se Domen tako od srca smejiuser posted image , da se še midva z  user posted image morava smejat.

Nrmm: iskreno sožalje user posted image

Mml: user posted image  za Matica, da čimprej ozdravi.

Sonček balonček: tudi mi še nismo oddali cunjic do 74, ampak to ne pomeni, da bomo še kaj naročevali. Upam vsajuser posted image , čeprav pa me včasih zagrabi, da bi imela še eno škratinjouser posted image , ampak me pa tudi prav hitro mine.

Nrmm: kaj si omenjala, da sta tvoji punci še fraj? Ne boš verjela moja fanta tudi, čeprav se nekatere kandidatke za bodoče tašče že prijavljajo user posted image . No, da ne boste rekle, da ju skrivam.

Mnjam, mnjam.....
user posted image

Prvi začetki samostojnega sedenjauser posted image
user posted image

No, to je slika pred silvestrovim, ker nam je uspelo na zadnji dan leta spravit Jana postrič. Seveda je izvolil v nobel friz.salon, kjer so mu omogočili užitke striženja skupaj z glasbeno spremljavo na rumenem avtomobilčku. Za nameček pa je dobil še bonbon. Tako, sedaj ima prav lepo fantovsko frizurico. 
user posted image

Miklavževo jutro, en je že pojedel čokolado, kar se mu vidi, ker se ni umil, drugi pa je tak ubožček, da je bosuser posted image , ker mu Miklavž ni prinesel nogavičk user posted image
user posted image

Pa, pa....user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.1.2009 10:47:27   
šnucika
Ker ni ravno nekega dela v službi...vam vsem ponudim eno fajn kavico,tako opoldansko....

user posted image

janjan - kakšna luštna korenjaka imaš!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.1.2009 14:56:57   
mml
šnucika saj malo pavze v službi tudi paše user posted image

cuma jaz sem bila s to stranjio z avtosedeži zelo zadovoljna, mislim, da je tudi Nana Liza tukaj kupila avtosedež. Cene so primerljive ali nižje kot v BC, zibira pa dosti večja, meni so sedeža dostavili v 5 dneh, ker je bil vmes ravno 1. november
Je pa super, da sta E&T takšni zaveznici, pri nas Manca tudi takoj prijavi, da je Matic joka in ga je treba potolažit user posted image , je pa občasno problem, ker nima občutka in se z njim ruva kot z velikim, po tem pa Matic protestira in po tem joka še Manca...no ja bo že user posted image

janjan krasne fotke user posted image

Zdaj moram pa nehat...morav z Maticem po Manco. Matic je veliko boljši, smo ponoči prav super spali, čez dan ga je pa še zbudil kašelj, pa hud sindrom šimpanzjega mladiča je izbruhnil...no saj bo minilo...upam, da kmalu. Manca je šla pa v vrtec danes čisto normalno, včeraj je bil problem, ker smo šli vsi štirje in je verjetno mislila, da gremo kam na izletm, po tem pa šok, ker je šla v vrtec...

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.1.2009 15:30:52   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: mml

pa hud sindrom šimpanzjega mladiča je izbruhnil...no saj bo minilo...

pod to pa se podpišem! Madonca, kaj naj...skoz bi visel na meni!

Ažbe je na antibiotikih user posted image  - je dobil neko bakterijsko okužbo krviuser posted image  - tko da zdej uživa amoksiklav (al nekaj takega). Po drugi dozi je že boljši, samo siten ko hudič. cmerav tko kot še nikoli...malo se mi že trga!
Bi lahko šel včeraj že prvič v vrtec...eto pa imamo...do naslednjega tedna bo še na antibiotikih...tko da ne bo nič z vrtecom...in še manj z mojo službo!
no..sej, tko kot soncekbaloncek tudi jaz prav trpim, ko ga pogledam in vem da bo mogel it tja in bit stran od mene po 8 ur na dan! pa še kako urco dlje. jojojoj...user posted image user posted image  ...sem malček v depresiji .... morem si it skuhat kavo, da bo depresija imela smisel :D

ful lepe slike in tako lepi fanti...kar za pojest!
tiste ki ste v službi..čimprej zaključit, da boste doma cartale tamičkene! Tiste ki ste doma, pa tak veste kaj je na prvem mestu....ziher ne peglezen D:

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.1.2009 20:04:00   
Nana Liza
Hojla!

Lonja - ful se splača naročit sedež prek spleta. Je kar nekaj cenejši. Jest sem pa ga naročila tukaj.

Janjan - prečudovite fotke

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.1.2009 20:51:56   
mml
Mi smo opravili z misjo nakup pancarjev...kar je bilo dosti težje, kot sem si mislila, ampak ne zaradi Mance, ampak zato, ker nimajo tako majhni številk oziroma so jih imeli pa jih zadnji mesec nimajo več user posted image . Skratka štaratli smo optimistično v Hervisu, po tem šli v halo A v Alpino in Sport 2000, od tam v Giga sport in po tem smo šli že skoraj domov, pa smo naredili še ovinek do Forma + na Šmartinski, kjer so pa celo imeli še dvoje pancarje št. 26, tako da je zdaj Manca ponosna lastnica fensi šmenski belih pancarjev z rožicami, metuljčki in ptički...me skrbi, da bo treba Maticu čez dve leti vseeno kupit nove...

....sem pa zgrožena nad tako imenovanimi razprodajami...sem ugotovila, da so več kot pol stvari umaknili s polic in sploh niso na razprodjah user posted image , v S'Oliverju manjka pol otroške zimske kolekcije,...enako tudi v IANA...

...moram v naslednjih dneh še malo v Okaidi vrečt oko, mogoče dobim kakšno bundico ali plašč za naslednjo zimo...lani sem tako kupila za Manco za letošnjo sezono in se je super obneslo user posted image

No zdaj pa samo upam, da ne bo hotela Manca v pancarjih še spat user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 6.1.2009 20:56:17 >

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.1.2009 21:30:11   
lonja
Čer,

Mml, midva s T. sva včeraj misijo nakup pancarjev izvedla kar sama, sicer niso z rožicami, bili pa so svinjsko dragi (vsaj meni se je zdelo tako) in praktično nič znižani. In ja, tudi meni se zdijo opažanja o razprodajah čist enaka tvojim. Pa opažam tudi, da se recesija še ne pozna, gneča v Intersportu je bila nepopisna user posted image . Danes je T. že zmontiral vezi an Ajdine smučke, jaz sem ji šla dopoldne kupit še smučarski kombinezon, tako da smo popolnoma bojno opremljeni. Če boste do vikenda zdravi, vas vabimo na prvo smučanje v Logatec, da probamo, kako to gre user posted image .

Bino, a si se nas čisto odrekla, al nas imaš še vsaj mal rada user posted image ? Upam, da so vas z novim letom tudi bacili zapustili za nedoločen čas. Tudi tvoje punčke bi že prav radi videli, veš. Tokrat resno mislim user posted image .

Nana Liza, ja, sem danes malo preiskala ponudbo avtosedežev, in sem bila še enkrat več zgrožena nad ponudbo Baby Centra. Po mojem se bom poslužila kar spletnega nakupa user posted image .

Drugač je bil pa danes en malce naporen dan. Sem ga polomila včeraj, ko sem za kosilo naredila polento in purana v gobovi omaki in se pošteno najedla jurčkov, pa je Manco pol dans kr neki zvijalo pa zvijalo. Sem ji obljubila, da tega vsaj še nekaj časa ne bom več naredila, ker se mi je revčka res smilila. Grda mama. Se bom poboljšala.

Nočko.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.1.2009 8:51:05   
JanJan
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo prav pasala v tem brrrrr... jutru. Pri nas pa pada rahel sneg.v Sem pa bila prav user posted image besna zjutraj. Peljem Jana v vrtec, pa ne morem speljat izpred hiše, ker so zadnjič tako splužili , da je sedaj leduser posted image . Grem ven, posujem malo peska pod gume in ugotovim, da je prednja guma napol prazna. Takoj sem šla k vulkanizerju, da so mi poštimali zadevouser posted image .

Domen se oglaša, se še tipkamo...

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.1.2009 9:17:07   
lonja
JanJan, hvala za kofi user posted image , sem si ga privoščila kar zraven RR. Danes je bila ena super noč, sta dekletci zaspali že ob devetih zvečer in se nama je z  user posted image  posrečil en doooolllg večer v dvoje, potem se je pa še Manca lepo kulturno zbujala, tako da sem res lepo naspana.
Super slikce tvojih dveh princev, tudi mi že zbiramo ženitne ponudbe, pa še bližje sta kot NRMM, tak da imamo celo nekaj večje šanse, a ne user posted image ?

Včeraj sva bila z Ajdo po dolgem času na telovadbi, je blo luštn mal odklopit in it spet mal v civilizacijo, mislim, da bova to kar prakticirali tudi vnaprej.

Danes pa imamo spet igralne urice v vrtcu, je hotela kar zdele tja, no, pa se je sprijaznila s tem, da je treba najprej za nekaj ur k Miji user posted image .

Imamo pa v petek sistematski pregled za Ajdo in prvi pregled za Manco. Smo naročeni že ob 07.15. To bo kr ena taka misija nemogoče, zdej namreč že ene 14 dni vsi drnjohamo do pol devete user posted image .

Lep dan vsem, se beremo!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!