lonja
|
Daaaan, jaaaaa, mi smo prekrasen dan kar lepo izkoristili. Sem skuhala malo bolj zgodnje kosilo, potem pa smo jo mahnili ven, sankat v bližnji LOgatec. Je blo fino fajn, najprej sva bili z Manco kar lepo v avtu, potem pa sva se tudi midve opogumili in z vozičkom zagazili v cel sneg , Manca je uživala, jaz pa še bolj. Je blo pa ful mrzlo, tako da je po eni uri Ajdo začelo fajn zebst in smo pobegnili s prizorišča . Ampak sonca smo se pa res naužili. NRMM, naj se leto NE nadaljuje tako, kot se je začelo, zate, pa seveda iskreno sožalje ob izgubi. Kdaj boš pa kaj v LJ, da greva končno na kavo? Mml, ja, bogi Matic, upam, da bo kašelj kmalu pojenjal in da boste bolje spali . Čez kak teden pa računaj s kavico, OK, v četvero seveda . A imaš kje pri roki link od avtosedežev, ki si mi ga že 1x dala. Se mi ne brska 50 strani nazaj po našem čveku . Sva ugotovila, da je obstoječi stolček v avtu čist premajhen, al ima pa Ajda noge predolge...v glavnem obe sva nezadovoljni, ko sediva, kadajr imam stol full naprej, sem zoprna jaz, ker neudobno sedim, kadar je stol nazaj, Ajda vpije, da je čist stlačena. Ker pa avta še nekaj mesecev ne bomo zamenjali, je edina rešitev večji stolček. Ac, še malo, pa bosta tudi vidve z Majo lepo uživali zunaj. A je Maja še strelček, al je že kozorogec ? Tako, zdej grem pa risanko naštelat na TV, da bo spet 20 minut miru. Manca namreč spi, Ajda pa leta okoli. Upam, da jo bo po kopanju hitro zmanjkalo. Nočko.
|