|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Januarja 09
8.1.2009 20:33:05   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Kje ste punce, a imate samo v službi čas klepetat user posted image . Jaz sem danes bolj lena in sem že kar nekaj časa na kavču, kmalu pa se bom preselila v posteljo pod koutrček. Do mojega dneva D so še celi štirje dnevi, čeprav imam občutek da bo user posted image   tukaj pred ponedeljkom. Sem že vsa polna mazoljev, jajčniki pa me tudi že špikajo, tako da...

Moj dan D se tudi bliža....me že vse boli tam spodaj, ampak je danes šele 21. cikla...upam, da nimam še kakšnega vnetja, ker po abraziji sem naknadno dobila tudi antibiotik...čutim pa, da ni vredu.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.1.2009 20:34:53   
cori
No zdaj pa vsa zmedena iščem eno literaturo, nujno,...danes sem si jo prinesla iz službe, pa je ni nikjer, sem kot kakšna stara mama, ki vseskozi nekaj iščeuser posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.1.2009 20:37:15   
S*
Cori, upam da bo vse o.k. in da se ti ni kaj res vnelo. Bom stiskala pesti zate, kaj več pa na žalost ne morem narediti. Drugače pa mene kar ena depresija grabi, se mi zdi da so vse noseče okoli mene in predvsem veliko mojih prijateljic, jim je vsem takoj ratalo, jaz pa čakam, čakam in na koncu vedno dočakam le user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.1.2009 22:15:18   
Anonimen
S* tudi zate pride dan ko je ne bo.
Ja men se tut to dogaja vse kolegice so naosče al pa so glih rodile pa ratal jim je takoj.

enuser posted image  zatebe.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
9.1.2009 7:25:10   
crvicek
Larilu, super da je sinko zdrav! user posted image user posted image user posted image Uživaj svobodo še v zadnjih dneh pred službo!

Eva ana držim pesti za današnji prvi pregled!

csaje, lahko se pa zgodi, da bodo naši user posted image malo zatajili datume in bomo vseeno skupaj! user posted image user posted image user posted image Jaz pa sem si tako želela poletnega dojenčka, ma zgleda da mi n i usojen. Upam da bo vsaj jesenski.

Tane, Ella, Dini , kje ste?

Sonček, tebi in tvojemu user posted image pa en topel user posted image , ker sta vedno z nami!

S* , še malo in tvoj dan D bo tu, ne? Želim ti da gresta s tvojim na smučanje že v 3!

Ula 23, upam da se vama telovadba na 2 dni obrestuje in prinese user posted image !

Zdaj pa še nekaj zanimivega o moji O. Saj vem da že nakladam s tem, ma me full zanima vaše mnenje. Torej že od nedelje spremljam O z testki in 13. dan ciklusa je test napovedal O v naslednjih 24-36 urah. To naj bi bilo včeraj med 15. in 3. uro. No in ker mi je ostal še en testek sem ga včeraj skurila in pričakovala da bo roza črtica že šibkejša, kar pomeni da se oddaljujem od LH vrha; ampak ne črtica je bila še vedno full močna, močnejša od testne user posted image . Kaj to pomeni, da imam O še danes, torej 14. in 15. dan? Sluzi pa ni več nobene že od 13. dne, tako da je vrh O pri meni, ko se neha sluz. Jaz pa sem vedno mislila, da jo imam na 12. dan in sva bila ponavadi aktivna do 12. dne, potem pa premor za počitek. Razmišljam, da sva mogoče vedno zgrešila O?user posted image

Kaj pravite na to?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.1.2009 8:09:04   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Zdaj pa še nekaj zanimivega o moji O. Saj vem da že nakladam s tem, ma me full zanima vaše mnenje. Torej že od nedelje spremljam O z testki in 13. dan ciklusa je test napovedal O v naslednjih 24-36 urah. To naj bi bilo včeraj med 15. in 3. uro. No in ker mi je ostal še en testek sem ga včeraj skurila in pričakovala da bo roza črtica že šibkejša, kar pomeni da se oddaljujem od LH vrha; ampak ne črtica je bila še vedno full močna, močnejša od testne user posted image . Kaj to pomeni, da imam O še danes, torej 14. in 15. dan? Sluzi pa ni več nobene že od 13. dne, tako da je vrh O pri meni, ko se neha sluz. Jaz pa sem vedno mislila, da jo imam na 12. dan in sva bila ponavadi aktivna do 12. dne, potem pa premor za počitek. Razmišljam, da sva mogoče vedno zgrešila O?user posted image

Kaj pravite na to?

najprej JUTROOO VSEM SKUPAJ user posted image user posted image user posted image  zmrznjeno user posted image

crvicek moje mnenje je da se testki tud kdaj zmotjo tko d ce sta redno slonckala se zna zgodit da bos noseckauser posted image . verjamem d pridejo dnevi k si v dvomih (tud jz sem ze bla).. zato smo pa me tuki da te gor dvignemo user posted image

drgac mi je pa moja G predlagala najboljs slonckat na dva dni.. tko d se mi2 z aquico tega drzimo ... tko d probi naslednjic tako... ce bo sploh naslednjicuser posted image user posted image user posted image ... drzim pesti d ne bouser posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.1.2009 8:39:42   
sonček85
Jutro vse bodoče nosečkeuser posted image

črviček:hvala in tudi tebi ,da se čim prej nakaže plusek ,da boš potem čez 8 mesecev povila svojo štručko.
Nikar pa ne obupaj in reci dragemu še danes in jutri da bosta malo potelovadila ,da bo ziheruser posted image sej mislim ,da ne bo imel nič proti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.1.2009 9:17:00   
dini
Ojla,
evo me. Na izvide moram še čakat, tako da ne vem kaj bo pršlo ven, mislm da nič dobrega, ker sumim da mam slabo prekrvavitev. Poslala me je dat kri zakaj jo bodo pa rabli pa ne vem.user posted image user posted image
user posted image pa 100% nism, to je prelepo da bi bilo res.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.1.2009 9:19:08   
S*
Dobro jutro!

Meni se pa danes sploh ne da delatuser posted image . Bi šla kar domov, zunaj je tal lep sonček in me je kar groza, ker sem zaprta v pisarni do 16h, torej ko bom doma bo že skoraj tema in še en dan bo za nami. HBDJP user posted image   user posted image   user posted image

Crvicek, hvala za lepe želje, čeprav dvomim da bo kaj... Zate pa upam, da nista zgrešila O in da tudi ti ta mesec zagledaš user posted image  oz. user posted image

pikicao dobrodošla nazaj, jaz te prav pogrešam, sploh tvoje slikice in komentarje

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.1.2009 9:36:29   
dini
Kako ste?user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.1.2009 9:52:51   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Kaj pravite na to?

Crvicek, Jaz bi pa kar verjela tem testom. Meni je tudi G rekla, da O nastopi 3 dni kasneje po tisti vlečljivi sluzi - sem že ene stokrat kle na forumu to napisala. Tako da ne verjamem, da si izjema, ampak da je to v večini primerov. In zelo možno, da vedno prezgodaj nehamo user posted image  Zato sem se jaz ta mesec odločila slončkat precej dle časa. Ne bi pa to mogla počet še nevem koliko mesecev... zato bom tudi sama začela z O testi, če še nisem nosečka.

Tudi sama imam očitno relativno pozno tole O, sploh z merjenjem temperature tako predvidevam. Šele kak 15., 16. dan, M pa potem 27., 28. dan.

Vidva se kar še danes potrudita, in če sta nazadnje 2 dni nazaj, si še absolutno v igri.

Polno sreče, Crvicek dragi.

Pikicao, kapo dol, da vama  rata iz meseca v mesec telovadit na dva dni user posted image  Se priporočam za recept, lahko tudi zasebno user posted image

S*, kaj je zdaj to? Tukajle na forumu ne poznamo besede depresija. Upam, da te bo vsaj pogled na sonček zunaj spravil v malo boljši mood. Sicer pa, še malo, in ne bo razloga za depresijo. Res tako zelo upam..... user posted image

Dini, pridna si in rada te imam user posted image
Vsem želim nepozaben konec tedna user posted image

PS Danes ne bo časa za daljše klepetanje... user posted image  Ma, ni važno, bomo drug teden nadoknadili. user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.1.2009 9:54:29   
sonček85
giotti:tudi tebi lep in nepozaben vikend ,pa malo potelovadi s svojim dragimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.1.2009 9:57:29   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: S*

pikicao dobrodošla nazaj, jaz te prav pogrešam, sploh tvoje slikice in komentarje

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  hvala lepo to prebrat..sam k sm na sluzbenem racunalniku pa ne morm slikc unih t hudih gor popat user posted image user posted image user posted image
se ti bom oddolzilauser posted image user posted image
sej ce bo aqui kej prsla ti bo una lahko user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.1.2009 10:00:43   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Pikicao, kapo dol, da vama  rata iz meseca v mesec telovadit na dva dni user posted image  Se priporočam za recept, lahko tudi zasebno user posted image

ne vem user posted image user posted image  nimam recepta... pac se kr napadeva user posted image user posted image  

ali pa mogoce
10g moke
20g masla
60g petersilja
50g korenja

mogoce ratauser posted image user posted image user posted image

in kako si kaj? mas lep avataruser posted image  tak pozitiven

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.1.2009 10:06:49   
aqua77
Ku kuc!! user posted image

A me je kdo omenjal... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.1.2009 10:11:43   
aqua77
user posted image

pikičina obljuba dela moj dolg... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.1.2009 10:15:43   
dini
Ste šle že use dol?user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.1.2009 10:16:11   
aqua77
neeee, tuki smo... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.1.2009 10:21:18   
dini
Oj aqua kako kej?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.1.2009 10:25:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Oj aqua kako kej?

kar bo, šibamo naturo trenutno - mama na ato, bomo vidli če bo ratal kaj konec meseca, O je bla te dni... user posted image user posted image user posted image user posted image  14 grem na pregld k G mal težit pa spraševat.....user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.1.2009 10:27:33   
dini
Sej bouser posted image user posted image user posted image  A zdej greš pauser posted image ?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.1.2009 10:32:04   
sonček85
ja tako je prav ata na mamo ,da bo iz te moke kaj kruhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.1.2009 10:38:06   
dini
Oj sonček kako kej?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.1.2009 10:41:55   
tane
punčke moje drage jaz vas zapuščam...ampak samo v roku delovnega časa, ker so nam v službi ful zatežil in povedal, da baje celo spremljajo kje surfamo po netu in da to NI dovoljeno tako, da tole je moj zadnji post ampak kot sem rekla v službenem času, ker pa brez vas ne morem vas bom redno brala in kaj napisala doma.

Navijam ful in držim pesti za vse!

P.S. no, pa vsake tolko časa pokukala in prebrala, sej ne morem, da ne biuser posted image

cmokec vsem...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.1.2009 10:43:11   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Sej bouser posted image user posted image user posted image  A zdej greš pauser posted image ?

ne zdaj sem v službi... user posted image user posted image  

mi user posted image vsak drugi dan, pa macino travo pijem, pa še eno drugo travo, ki ne vem kako se ji reče, je pa ful zanič... (oboje posredovala pikicao, HVALA PIKI!!!) upam da bo kej končno, ker mam filing, da sem še skoraj edina foslika tuki, skoraj vse ostale, ki so se z mano skupaj borile, jim je med tem že uspelo...

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.