giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Zdaj pa še nekaj zanimivega o moji O. Saj vem da že nakladam s tem, ma me full zanima vaše mnenje. Torej že od nedelje spremljam O z testki in 13. dan ciklusa je test napovedal O v naslednjih 24-36 urah. To naj bi bilo včeraj med 15. in 3. uro. No in ker mi je ostal še en testek sem ga včeraj skurila in pričakovala da bo roza črtica že šibkejša, kar pomeni da se oddaljujem od LH vrha; ampak ne črtica je bila še vedno full močna, močnejša od testne . Kaj to pomeni, da imam O še danes, torej 14. in 15. dan? Sluzi pa ni več nobene že od 13. dne, tako da je vrh O pri meni, ko se neha sluz. Jaz pa sem vedno mislila, da jo imam na 12. dan in sva bila ponavadi aktivna do 12. dne, potem pa premor za počitek. Razmišljam, da sva mogoče vedno zgrešila O? Kaj pravite na to? Crvicek, Jaz bi pa kar verjela tem testom. Meni je tudi G rekla, da O nastopi 3 dni kasneje po tisti vlečljivi sluzi - sem že ene stokrat kle na forumu to napisala. Tako da ne verjamem, da si izjema, ampak da je to v večini primerov. In zelo možno, da vedno prezgodaj nehamo Zato sem se jaz ta mesec odločila slončkat precej dle časa. Ne bi pa to mogla počet še nevem koliko mesecev... zato bom tudi sama začela z O testi, če še nisem nosečka. Tudi sama imam očitno relativno pozno tole O, sploh z merjenjem temperature tako predvidevam. Šele kak 15., 16. dan, M pa potem 27., 28. dan. Vidva se kar še danes potrudita, in če sta nazadnje 2 dni nazaj, si še absolutno v igri. Polno sreče, Crvicek dragi. Pikicao, kapo dol, da vama rata iz meseca v mesec telovadit na dva dni Se priporočam za recept, lahko tudi zasebno S*, kaj je zdaj to? Tukajle na forumu ne poznamo besede depresija. Upam, da te bo vsaj pogled na sonček zunaj spravil v malo boljši mood. Sicer pa, še malo, in ne bo razloga za depresijo. Res tako zelo upam..... Dini, pridna si in rada te imam Vsem želim nepozaben konec tedna PS Danes ne bo časa za daljše klepetanje... Ma, ni važno, bomo drug teden nadoknadili.
|