![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:17:42
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Giotti, Aqua, me tri pa smo imele O na isti dan? Lahko bomo skupaj rodile? Aqua, drugi teden sem na obali. Upam, da se zmenimo za kako kavico. Pa da bi še Ljubljančanke priletele dol, bi bilo super, ne? Dajmo se kar preselit k septemberkam, pupe Rodile pa bomo 29.9.2009, sem vam že vse zračunala. Seveda ob 9h zjutraj in 9 minut. Za drug teden... pa zasebno kaj več...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:19:48
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula23 Giotti hvala upam da tokrat pa rata in zagledam . Ne rabi hodit 30.1 naj počaka devet mesecov z obiskom. Uf, s... seveda, ne bo prišla Naj počaka še več kot 9 mesecev, saj misliš dojit, a ne
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:20:20
|
|
|
|
S*
|
Vidim da je spet aktivna tema o teji famozni ovulaciji. Meni je moja ginekologinja rekla, da imajo nekatere dekleta M že 5-10 dni po O, ker im primankuje nekega hormona in da se v tem primeru pomaga s tabletami, ki to fazo po O podaljša in omogoča plodu da se ugnezdi. Je pa očitno mogoče da imaš O tudi po koncu M oziroma med samo M saj je moja kolegica za prvega otroka samo enkrat tisti mesec in to zadnji dan M, posledica je živahen 4 letnik, tako da... Bo treba pustit to O pri miru in res na 2 dni, čeprav je to presneto težko, vsaj zame .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja seveda mislim dojiti.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:24:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Dajmo se kar preselit k septemberkam, pupe Rodile pa bomo 29.9.2009, sem vam že vse zračunala. Seveda ob 9h zjutraj in 9 minut. Za drug teden... pa zasebno kaj več... ko sem tole brala me je tako brcnil ,to nekaj pomeni
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:25:50
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Vidim da je spet aktivna tema o teji famozni ovulaciji. Meni je moja ginekologinja rekla, da imajo nekatere dekleta M že 5-10 dni po O, ker im primankuje nekega hormona in da se v tem primeru pomaga s tabletami, ki to fazo po O podaljša in omogoča plodu da se ugnezdi. Je pa očitno mogoče da imaš O tudi po koncu M oziroma med samo M saj je moja kolegica za prvega otroka samo enkrat tisti mesec in to zadnji dan M, posledica je živahen 4 letnik, tako da... Bo treba pustit to O pri miru in res na 2 dni, čeprav je to presneto težko, vsaj zame . Ja, primer ki ga opisuješ zgoraj, je samo pri enem procentu žensk (spet citiram Pušenjaka), tako da o tem ne bomo razmišljali, ker me smo v ostalih 99%. No, pa pri starejših, samo me vse smo še pod 40, tako da ni panike. Hej, S*, tudi zame je to mission impossible, slončkat na dva dni. Ampak, my dear, to naredi samo en mesec, tako kot sem jaz ta mesec, in to bo dovolj, ker boš sigurno nagrajena za trdo delo. Saj za vsako delo je plačilo, torej... samo me nismo do zdaj bile dovolj priden, to je vse Tako, da zdrži in stisni zobe samo en mesec, pa še to ti bo treba samo ene 6 krat vse skupaj. Deal?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
S* nama bo vspelo en mesec na vsake 2 dni . In bova tudi nagrajene z a ne, Držim pesti za tebe ti jih pa malo stisni še za mene. Kdaj pa ne pričakuješ tečke?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:37:08
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ula23 S* nama bo vspelo en mesec na vsake 2 dni . In bova tudi nagrajene z a ne, Držim pesti za tebe ti jih pa malo stisni še za mene. Kdaj pa ne pričakuješ tečke? itak, ula23 giootka, pri nas je ta mesec takooo dolg imam namreč cikluse dolge tudo do 38 dni in potem se počutim kot gimnastičarka če resnično vsak drugi dan je to19X . Mah ni druge, gremo v akcijo in upajmo da nas recesija ne udari še po tem žepu
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 11:44:09
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: ula23 S* nama bo vspelo en mesec na vsake 2 dni . In bova tudi nagrajene z a ne, Držim pesti za tebe ti jih pa malo stisni še za mene. Kdaj pa ne pričakuješ tečke? itak, ula23 giootka, pri nas je ta mesec takooo dolg imam namreč cikluse dolge tudo do 38 dni in potem se počutim kot gimnastičarka če resnično vsak drugi dan je to19X . Mah ni druge, gremo v akcijo in upajmo da nas recesija ne udari še po tem žepu Ma ne 19x, za matematiko ti bom dala dvojko, še to si ne zaslužiš, ampak ker sem dobra tovarišica, naj ti bo. Me nisi prej "poslušala", ko sem vse strokovno razložila?? Z nehaš že 24. dan v ciklu (ker do 26. so še živi in potem je še tistih minimalnih 12 dni do M), začneš pa šele po koncu M oziroma najkrajši cikel minus 16. Zdaj lahko še enkrat popravljaš oceno Ajde, pupe, služba kliče... Vsem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 12:31:19
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: S* IZVIRNO SPOROČILO: ula23 S* nama bo vspelo en mesec na vsake 2 dni . In bova tudi nagrajene z a ne, Držim pesti za tebe ti jih pa malo stisni še za mene. Kdaj pa ne pričakuješ tečke? itak, ula23 giootka, pri nas je ta mesec takooo dolg imam namreč cikluse dolge tudo do 38 dni in potem se počutim kot gimnastičarka če resnično vsak drugi dan je to19X . Mah ni druge, gremo v akcijo in upajmo da nas recesija ne udari še po tem žepu Ma ne 19x, za matematiko ti bom dala dvojko, še to si ne zaslužiš, ampak ker sem dobra tovarišica, naj ti bo. Me nisi prej "poslušala", ko sem vse strokovno razložila?? Z nehaš že 24. dan v ciklu (ker do 26. so še živi in potem je še tistih minimalnih 12 dni do M), začneš pa šele po koncu M oziroma najkrajši cikel minus 16. Zdaj lahko še enkrat popravljaš oceno Ajde, pupe, služba kliče... Vsem hvala ker si milostna do mene . Jaz sem bolj počes udarila in sem vzela dobesedno vsak drugi dan, glede na to, da je 1% možnosti da imamo O vsak dan v ciklusu .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 15:58:21
|
|
|
|
sonček85
|
kje ste sedaj vse sončice ,zjutraj ste aktivne popoldan pa -aja k dragim se stiskate
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 16:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! evo mene no mi smo iz nefrološke mali se je od oktobra zredil sam za 300g tko da ma 9200g,drgač pa na UZ mu ni nč kej tazga vidla razen odebeljene stene mehurja in sm ful vesela da je vse ok brez tumorjev pa cist anyway kako ste kej?vidm da načrtujete skupni porod ja snegec je pri nas in je prov fajn k se bomo sankal pa jaz po možnosti spet kej padla k mam tako srečo,enkrat sm tko čudn padla pr avtu da sm z zapestjem tablico zlomila na zapestju je pa tko zgledal k da bi si žile rezala in pol je bila ful panika v službi če sm ok pa da tega mi ni treba počet aja pa mislim da si ula ti spraševala glede O. jaz sm jo prejšnji mesec sigurno zamudila k se mi je začuda pojavila 3 dan po M k je blo ful tega izvlečka tko da no probat ni blo greh
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 16:12:31
|
|
|
|
sonček85
|
za malega in da ni tumorjev in cist kaj a imate tolko snega da se boste lahko sankali ,pri nas je šel dop.sam za vzorec
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 16:35:11
|
|
|
|
S*
|
larilu lepo da je malči o.k. Pri nas še vedno piha za vse odnest, je bil pa sonček. Sem pa danes rezervirala terme in smučanje, tako da se bova z dragim malo razvajala konec meseca, zraven pa še mal smučala, seveda če bo ta sibirski mraz popustil.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 16:43:20
|
|
|
|
S*
|
DINI si zvedela rezultate??? No karkoli že je, upam da si o.k. Javi se kaj, te pogrešamo.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 17:12:14
|
|
|
|
Nončika
|
alo!! danes sem mela govorilne ure v vrtcu. mala je baje zelo pridna, vse uboga, vedno sodeluje.... nasplošno je pridna. sem kar cvetela. baje se pobriga za male otročke, rikta svojega prijateljčka-hihi on jo pa pridno uboga. Tane, saj sem se hecala. magari mam z enim tipčkom kar konkretne probleme. me kar utruja. po eni strani mi govori, da mi noče probleme delat, po drugi strani pa me nenehno klicari. eh, eh, enim pač po lepi poti ne pade. aqua, giotti, crviček, le pridno. pri nama zdaj prihajajo dnevi O. jaz mam kratke cikle, nekje na 26 dni mam M. ni vrag, da nam ta mesec ne rata. pa vse mamo točno naštudirane O. smo pridne, a ne? jaz pa planiram že za vseh 9 mescev naprej. že mam zračunan rok poroda, kdaj bi lahko šla na porodniško, kolko dopusta mam. eh, saj sem dobesedno obsedena. ma nisem normalna.
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 17:15:03
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Giotti, Aqua, me tri pa smo imele O na isti dan? Lahko bomo skupaj rodile? Aqua, drugi teden sem na obali. Upam, da se zmenimo za kako kavico. Pa da bi še Ljubljančanke priletele dol, bi bilo super, ne? Dajmo se kar preselit k septemberkam, pupe Rodile pa bomo 29.9.2009, sem vam že vse zračunala. Seveda ob 9h zjutraj in 9 minut. Za drug teden... pa zasebno kaj več... eh, jaz pa po mojih izračunih padem na 7.10.2009, tak da ne bomo vse pri septemberkah. pa sem si tako želela prejšnji mesec. moj ma namreč te roj.dan in bi po prejšnjih izračunih mela rok ravno okrog njegovega roj. dne. pa je vse padlo v vodo. ja gremo novim zmagam naproti. no kak sem vse zakomplicirala, a me kera sploh razume?
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 17:22:30
|
|
|
|
Nončika
|
ja, sem vedla,da bom nekaj pozabila. Larilu, kaj je pa z tvojim malčijem? seveda, če smem vprašat, jaz nisem z vsem na tekočem. samo, da je mali v redu. superca. ja, ene pa res načrtujete skupne porode. hihi, kaj pa če vam res rata? hihi. no, jaz sem pa ugotovila, da nas spremlja ena moja super frendica. ona me še ni skapirala. mogoče se pa nam celo pridruži pri januarčicah. en cajt je lani bila redno na seznamu čakajočih na . zdaj pa je nekam zginila. spremlja pa!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 18:14:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* ja, ene pa res načrtujete skupne porode. hihi, kaj pa če vam res rata? hihi. ja kot je enonobeni-jasna in spps ter meni in junoni k smo se dogovarjale in vse se je uresničilo zdaj pa še samo porod na isti dan pa bo in seveda pupa in pob da bo par zdaj pa že malo preveč pričakujem
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 18:15:19
|
|
|
|
eva Ana
|
punce naj se vaše misli pozlatijo in vse naenkrat postanete ! kako navijam za vas jaz pa čakam na jutrišnji prvi pregled. sem včeraj za vsaj slučaj naredila še en test in tudi ta je pokazal +, tako da grem dokaj pomirjena jutri na stolčka! poročam!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 18:16:12
|
|
|
|
eva Ana
|
sonček kako pa tvoj ? pridno brca?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 18:33:54
|
|
|
|
sonček85
|
ja pridno brca ,še possebaj ponoč k mamici ne pusti spat no pa saj bo ,samo da brca in je mami najbolj vesela jutri pa le pazi da nam poročaš kako bo šlo na pregledu in kako slikico bušija in škrateka bi vidle
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 19:24:16
|
|
|
|
Nončika
|
eva Ana, le mirno. in držim ti pesti za jutrišnji pregled. pa poročaj nam kako in kaj. velja?
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 20:23:02
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* larilu lepo da je malči o.k.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 8.1.2009 20:29:52
|
|
|
|
S*
|
Kje ste punce, a imate samo v službi čas klepetat . Jaz sem danes bolj lena in sem že kar nekaj časa na kavču, kmalu pa se bom preselila v posteljo pod koutrček. Do mojega dneva D so še celi štirje dnevi, čeprav imam občutek da bo tukaj pred ponedeljkom. Sem že vsa polna mazoljev, jajčniki pa me tudi že špikajo, tako da...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.