Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:56:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ slikce Ja Anitka, tudi od Dona prosim Ja, kje ga pa skrivaš ...jaz bi še une, ko je bil majcen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:04:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven. Sej pri nas tud ni ne vem kako vroce... trenutno je 16 stopinj, tako prav prijetno je na soncku sedet. Joj, ne delaj mi skomin. Pri nas je -11 Hmmm...s čim naj pa jaz danes delam skomine'???Nič nimam, razen, da sem spala kot top do 8h pri nas kaže - 14 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:07:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi. Jaz pa čakam uro okoli 11h, da dam našo spat. Trenutno se mi spet obeša po lamelnih. Danes sem jo šla spet zbudit od 8.30h, gospa si na glavo navleče kovtr in spi kot ubita celo noč. Še ko sta se fanta od doma odpravljala(glasno) se ni zbudila To je napredek. ona jih res obožuje , pa že zgodi je začela moške ignorirat-pametno dete
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:09:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole: iiiiiiiii kakšen lep nasmešek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:09:09
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov? Moj ima te pikice od rojstva. P je rekel da se temu rece storkljin ugriz in da bo izginilo... Samo kdaj pa ne vem, se zmeraj so tam A tvojemu so se pa sedaj naredile pikice ? naš tud ima že od rojstva in počasi že izginjajo.Je pa dobilč neke mozoljčke po vratu, ma mislim kr neki no. Dobro jutro Brina ima štorkljin ugriz (vsaj naša P je temu tako rekla) zadaj na glavi,na lasišču, pa se zdaj manj vidi kot včasih - baje naj bi do 1. leta izginilo, samo dvomim, da bo imela je tudi na vekici rdeč fleke, za kar je P rekla enako - ta je pa res že izginil ampak tole, kar aurora opisuješ, zihr ni to - kolikor pa slišim od drugih, vprašanje, če ti bo kar tako dala napotnico za testiranje a je kaj posebnega jedel??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:12:11
|
|
|
|
tana7
|
malo raziskujem prehrano dojenskov na netu - predvsem brezmesno kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:12:35
|
|
|
|
jana81
|
estrella ne nam luštov delat. a še kje sneži ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:14:07
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Hvalaaaaaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:14:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella ne me prosit to pri -13 Kje pa, saj prej je bilo krepko nad nič, pa jih tudi nismo dočakali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:14:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? ja vedno, včasih lepo je in poje hitro včasih pa maha z rokicam, tolče po žlici, glavico dol tišči, uglavnem ni da ni jaz pa vztrajamin jo imam v stolčku Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? mogoče ko bo večji in bo vidu da vi sedite za mizo pa bo on tudi hotu bit velik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:14:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 malo raziskujem prehrano dojenskov na netu - predvsem brezmesno kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? mio jo jemo že od začetka,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:14:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 malo raziskujem prehrano dojenskov na netu - predvsem brezmesno kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Mi smo v ponedeljek jedli komaj drugič špinačo. Prvič je ni hotel jest, v ponedeljek pa jo je lepo jedel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:15:00
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Dobru zjutrej! Spanje ok, kofe se že kuha, zajtrk si grem pa na rest, pa Vidku tud. VSE NAJBOLJŠE ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka) ZA DOPOLNJENIH 8 MESCEV. Poljubček od Vidka. Hvala! Poljubček nazaj od Žive nazaj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:15:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... kaj ste na koncu ugotovile? ali sem že par mesecov za cajtom? je bilo to vprašanje aktualno pri starosti 4-6 mesecev?? ali je še vedno? Pri nas jo vsaj 1x tedensko ali najmanj 1x na 14 dni jemo vsi, seveda tudi Gregi Delam pa "špinačo" iz blitve, je najbolj okusna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:15:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 malo raziskujem prehrano dojenskov na netu - predvsem brezmesno kako je zdaj s špinačo?? se spomnim, da ste jo nekoč omenjale, ali jo dajat ali ne... jaz ji občasno dam špinačo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:16:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Še hitro od naju z Vidkom čestitke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:16:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, mi smo tudi krasno spali pri nas mora biti tudi konkreten minus, ko se pa Anja Tia zbudi bomo vseeno šli mal z vozičkom na okol, kaj naj če pa ona tak uživa na mrazu. ****: moja mala sploh več ne želi jest v stolčku, ta služi igranju, po novem jemo v ležalniku. Jana je dragec prišel? Veš sva dala avto v oglas in nekaj folka je že klical, mislim hallllo najbolje da ga kar đabe podariva. Še za ostale, naj povem da prodajava avto, če katero mika aja cliota.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:18:58
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Se pridružujem čestitkam Špelin@, hvala za čestitke! Hitro rastejo, a? sem videla, da si me spraševala kako so kaj naše pupe (ko si bla še v toplicah), pa me je računalnik nekaj zaje... in nisem mogla odgovoriti... trenutno sta obe ok, tavelika je v vrtcu, s tamalo vsak dan zjutraj zmrzujeva, ko jo peljeva tja ampak rajši imam malo mraza zjutraj, kot pa da ji je cel dan dolgčas doma.... v vrtcu se jim itak tolk dogaja, da je super! a je zdajle kakšna luna, ker ima Živa grozne probleme ponoči... se dojimo po 6x taveliko je pa tud nekaj nosilo včeraj in je kar vstala, šla v kuhinjo, je mislila, da je že jutro (ura je bla pa polnoči )... lepe pozdrave z gorenjske v zasavje! lpsvojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:20:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole: Sem jo shranila in bom danes popravljala. Joj kolk je podoben sestricama Če še katera želi zamenjati sliko, naj mi pošlje!!
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 9.1.2009 10:29:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:20:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi. Jaz pa čakam uro okoli 11h, da dam našo spat. Trenutno se mi spet obeša po lamelnih. Danes sem jo šla spet zbudit od 8.30h, gospa si na glavo navleče kovtr in spi kot ubita celo noč. Še ko sta se fanta od doma odpravljala(glasno) se ni zbudila To je napredek. Tvoja ima res fetiš na lamelne . Ja jih bom mogla, čez kake 2 leti menjat. Vse so mastne in zmečkane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:21:32
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Noč vidim da je bila pri nekatrih obupna, pri nas je bila samo huda lakota ob 00h in 3h, pol pa spanje do 7.45... LIN IN ŽIVA VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV včeri stemi vse pobegnale, preden sem se dokopala do compa., **** a nam mal lušte delaš s sončkom, in stopinjami?? Hvala za čestitke, a ni čudno da so tkoooo lačni ponoči... kot da bi cel dan stradali...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 10:22:16
|
|
|
|
tana7
|
hvala vsem za odgovore glede špinače!!!! se kasnej kaj oglasim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?