Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:15:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj bi zdele pasalo ene 30° pa se tle noter vržt joj ne luštov delat, sem šla v peč nadevat, pa je zunaj -9 stopinj. Brrrrr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:21:25
|
|
|
|
aurora28
|
**** kakšen štorkljin ugriz , kaj je to? Galu so se ta teden pojaVILE TE PIKE, PREJ JIH NI IMEL.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:22:41
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28, pikice lahko pridejo tudi od viroze. za Gala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:23:52
|
|
|
|
špelin@
|
suzy85, jaz v takih primerih vzamem s sabo sadno kašico v lončku ali kakšen jogurt, skutko ipd.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:27:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:30:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutrooooo! Joj kak mraz je s5 zunaj HB je moj oče danes zakuril že pred 5 uro zjutraj ko je šel na šiht, da je sedaj že prijetno toplo Spalni smo..... no ja, bolje nespali. Sej brezveze, da sploh kaj razlagam, ker itak ne vem kaj jo je pičilo. Bila je budna ko čuk sredi noči, jaz pa kot zombi in posledično sem trenutno NO pa še eno kavico, ki je danes ni še nobena skuhala: Tudi mi smo danes . Zdaj pa še kar spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:31:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Še od naju z Galom vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:32:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo še kar,le ob 4.30 je rogovilil,potem pa zaspal do 7.30 .Danes je počakal doma pri tašči,da ne bo rekla,da ga nič nima,pa da ga nisem vlekla na ta mraz.Nejc je bil pa zadekan kot medo Sem ji pa omenila,da bomo olje naročali,če bo kaj prispevala.Zaenkrat se še ni zjasnila.Tokrat sem ji prijazno rekla,naslednjič ne bom.Saj se ravno tako greje. Drugič pa kar ostro, če bo potrebno . Pa za spanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 **** kakšen štorkljin ugriz , kaj je to? Galu so se ta teden pojaVILE TE PIKE, PREJ JIH NI IMEL. Ma to so al flekciali pa pikice po vratu eni imajo celo na celu.. Temu se tako rece ker naj bi ga storklja tam drzala ko ga je prinesla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:35:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov? Aurora , joj to spanje pri vas. Res upam, da bo šel Gal kmalu po stopinjah našega Gala in bo ugotovil, da je ponoči vseeno lepo spati. Čeprav je tudi naš to noč med pol tretjo in 4.15 bedel. Verjetno luna. Danes pa dobro opravita in upam, da ni kaj hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:36:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven. Sej pri nas tud ni ne vem kako vroce... trenutno je 16 stopinj, tako prav prijetno je na soncku sedet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:36:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, jaz v takih primerih vzamem s sabo sadno kašico v lončku ali kakšen jogurt, skutko ipd. Jaz tudi. Ali pa če vzameš mlečno kašico in si tam vse skupaj zmešaš, če ti to najraje je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:37:34
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ slikce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:41:48
|
|
|
|
Anitka
|
A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:43:31
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Midva sma se zbudila danes ob 8 uri, jaz sem namreč celo noč nekaj bluzila po bajti, nisem mogla spat in sem malo povožena danes. Videk sedi tu zraven mene v stolčku in gloda kekseka, jaz pa pijem kavico. Punce kaj boste jedle za zajtrk???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:44:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ slikce Ja Anitka, tudi od Dona prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:44:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven. Sej pri nas tud ni ne vem kako vroce... trenutno je 16 stopinj, tako prav prijetno je na soncku sedet. Joj, ne delaj mi skomin. Pri nas je -11 Hmmm...s čim naj pa jaz danes delam skomine'???Nič nimam, razen, da sem spala kot top do 8h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:46:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ slikce Ja Anitka, tudi od Dona prosim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:47:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi. Jaz pa čakam uro okoli 11h, da dam našo spat. Trenutno se mi spet obeša po lamelnih. Danes sem jo šla spet zbudit od 8.30h, gospa si na glavo navleče kovtr in spi kot ubita celo noč. Še ko sta se fanta od doma odpravljala(glasno) se ni zbudila To je napredek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:47:36
|
|
|
|
Anitka
|
Estrella ne me prosit to pri -13
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:48:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi. Jaz pa čakam uro okoli 11h, da dam našo spat. Trenutno se mi spet obeša po lamelnih. Danes sem jo šla spet zbudit od 8.30h, gospa si na glavo navleče kovtr in spi kot ubita celo noč. Še ko sta se fanta od doma odpravljala(glasno) se ni zbudila To je napredek. Tvoja ima res fetiš na lamelne .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven. Sej pri nas tud ni ne vem kako vroce... trenutno je 16 stopinj, tako prav prijetno je na soncku sedet. Joj, ne delaj mi skomin. Pri nas je -11 Hmmm...s čim naj pa jaz danes delam skomine'???Nič nimam, razen, da sem spala kot top do 8h Mislim da so to za vecino od nas samo pobozne zelje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse kidnile nazaj v tople postelje? Mene tudi mika, ker Gal še spi. Jaz pa čakam uro okoli 11h, da dam našo spat. Trenutno se mi spet obeša po lamelnih. Danes sem jo šla spet zbudit od 8.30h, gospa si na glavo navleče kovtr in spi kot ubita celo noč. Še ko sta se fanta od doma odpravljala(glasno) se ni zbudila To je napredek. Eh, ja.... Ko bi bilo pri nas tako... vsaj 1 dan To pa so skomine...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:54:48
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, fotke so končno poslane Estrella*, sem zabluzila in pozabila kam shraniti tvoj mail... Rada bi ti poslala novo fotko Gregca za v tvojo tabelo. Ali če lahko porabiš tole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:55:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret... O, danes si pa ti ta prva . Pri nas je tudi sonce, le da imamo -13 stopinj. Brrrrrrrrrr, ne grem ven. Sej pri nas tud ni ne vem kako vroce... trenutno je 16 stopinj, tako prav prijetno je na soncku sedet. Joj, ne delaj mi skomin. Pri nas je -11 Hmmm...s čim naj pa jaz danes delam skomine'???Nič nimam, razen, da sem spala kot top do 8h Mislim da so to za vecino od nas samo pobozne zelje Oh, ja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?