Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:22:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? Včasih ja, včasih ne. Če je ful zmatrana, potem sedi pri meni, drugače pa je načeloma v stolčku Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Naša mora pa nekaj imeti v roki, da se zamoti Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? Hmmmm, to pa ne vem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:22:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
NO zdej si grem pa zajtrk štimat pa bom pol še kej za nazaj prebrala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:25:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ku, ku, a danes ne bo nobena za akcijo?? čakam da gre moj v nočno Spet Moj ma pa danes Aljčino Joj kva me je danes Andraž presenetil. Je začel pet eno pesem, ki sem jo jaz pred 100 leti poslušala(pišonja i žuga) Sem ga vprašala od kod pozna, pa mi pokaže neke stare kasete(moje seveda), jih je poslušal Kaj vse ne pretakne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:30:52
|
|
|
|
Estrella*
|
ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:31:19
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Dobru zjutrej! Spanje ok, kofe se že kuha, zajtrk si grem pa na rest, pa Vidku tud. VSE NAJBOLJŠE ŽIVA (Svojeglava) in LIN (buccka) ZA DOPOLNJENIH 8 MESCEV. Poljubček od Vidka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:31:27
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Noč je bila kar znosna: mali se je sicer zbujal na uro do uro in pol, ampak je vsakič pomagalo nekaj požirkov in dudka, da je nazaj zaspal. IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? Ej, točno takole je bilo z mojo malo piko. Ona je v stolčku zdržala mogoče 2x, 3x. Če bi ga za njo kupovala, bi se tolkla po glavi... Jedla je v mojem naročju. Pri enem letu je pa dama hotela sedet na normalnem stolu za mizo z drugimi! Ta sončna, saj bo menda bolje ****, za kino in večerjo, čeprav je bil film Gremo res eno kavico skuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:32:01
|
|
|
|
kasso
|
dobro jutro ****, Varja sedi v stolčku, ko jo hranim...seveda stalno mota z glavo, roke si tlači v usta....a vseeno vztrajam in mi uspe SS, daj povej mi, kako je na Starem Vrhu, če ne greš smučat, a je kak lokal, bar, trgovina tam zraven? Se da sankat? Menda se da priti tudi z avtom na vrh vlečnice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:33:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA in LIN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINIH 8 MESECEV!!!!!! Se pridružujem čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:34:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - kako kaže s pošto, je že kaj prispelo? NIC! Upam, da do konc mesca bo. Ne vem ce bo, ze kar malo obupujem... Se nikdar ni nic prislo po navadni posti Pa sem tokrat sla prav tja in mu se placala, da bi me poklical ce kaj pride... Mogoce bi moral biti poleg navadnega se v arabscini naslov poleg Nimam pojma res...ampak to mi edino pade na pamet, da nekje vmes ko sortirajo nihce ne zna brat latinice pa fliknejo v kos... Ali kaj naj si drugega mislim?? Ma mate pa res čudno pošto pr vas. Če ne znajo naše pisave, jih nauči.Al pa vsaj pokaž kaj oz. kako bo pisalo. Poslala sm, mislm da, letalsko. pa full lep avtar imas Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:38:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? Ja jst našga dam sedet v stolček k jeva. Mislm, da je slikca v mojem albumu k sedi v stolčku. Jst sm kr poskusla in se je navadu. V roke mu daj kaj, da se zamoti al pa vsake tolko kakšne čudne frise kaži ( vsaj jst to nardim, pa se smeje)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:47:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? ja naš sedi že od 5 meseca noter, na rokah ni šans da kaj pojeva. Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? bo, bo,mogoče malo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:49:22
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo še kar,le ob 4.30 je rogovilil,potem pa zaspal do 7.30 .Danes je počakal doma pri tašči,da ne bo rekla,da ga nič nima,pa da ga nisem vlekla na ta mraz.Nejc je bil pa zadekan kot medo Sem ji pa omenila,da bomo olje naročali,če bo kaj prispevala.Zaenkrat se še ni zjasnila.Tokrat sem ji prijazno rekla,naslednjič ne bom.Saj se ravno tako greje. SS...hvala za ****...naš sedi v stolčku.Je pa že prej flaško pil v njem,ko še ni znal sedeti,le bolj ležečem položaju.Tako da je navajen na stolček.Ali pa sedi na sedežni in ga futram.Drugače je zelo nemiren v naročju in mi ga ne bi uspelo nafutrati.Tudi starejši je bil navajen na stolček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:51:24
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro Noč vidim da je bila pri nekatrih obupna, pri nas je bila samo huda lakota ob 00h in 3h, pol pa spanje do 7.45... LIN IN ŽIVA VSE NAJ NAJ ZA 8 MESECEV včeri stemi vse pobegnale, preden sem se dokopala do compa., **** a nam mal lušte delaš s sončkom, in stopinjami??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:53:28
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: **** Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? Nečeloma vedno sedi v stolčku, včasih pa pri meni, kakor kdaj. Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Če mu dam kaj v roko potem je priden, ampak zadnje dni poje tri - štiri žlice in konec. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet? Po moje bo sedel v stolčku, pal pride takšno obdobje, tako si tudi sama razlagam kadar je kot vrabec. Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:53:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj bi zdele pasalo ene 30° pa se tle noter vržt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:55:31
|
|
|
|
aurora28
|
Vsem majskim hroščkov želim obilo zdarvja in veselja ob njihovi obmesečnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:56:29
|
|
|
|
suzy85
|
Pozdravljene! Eno [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/04/65/42/400_F_4654234_0KZuUoZ4Qyy4LACkThTfR0s0Ipe1WCLM.jpg&imgrefurl=http://www.fotolia.com/id/4654234&usg=__I8HtYByXoUjHvOZUgmVF5hZJRYM=&h=300&w=400&sz=36&hl=sl&start=43&sig2=ej69O7O0cDGtXrOgFBqgKg&tbnid=hwEI8CaKDwWnfM:&tbnh=93&tbnw=124&ei=4f1mSZyYC4Wo0gWBtcyTBA&prev=/images%3Fq%3Dcoffe%26start%3D40%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link] še z moje strani, čeprav ste jo verjetno že spile. **** eva vedno sedi v stolčku, ko jeva. še ko kam gremo, ga nesemo s sabo (mamo bumbo-ta), ker drugače nič ne poje - je preveč radovedna. špelin@ , da bi Gregi čimprej začel dlje časa spati. neki me zanima: jutri dopoldne boma šle z evo mal po trgovinah, pa nimam pojma, kaj ji naj za jest s sabo vzamem. mrzlega fruteka noče. ji lahka že prej skuham kakšno zelenjavno kašico, pa hranim v termo torbico, da ostane toplo? al bi ji kakšno mlečno kašico s sabo vzela, pa sam skupi zmešam? kaj bi vi nardile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 **** a nam mal lušte delaš s sončkom, in stopinjami?? Ne, ne to ni bil moj namen. Ker bi z veseljem sla sedaj za kako urco se metat po snegu da o smucanju ali drsanju sploh ne govorim.. No mraza sicer ne maram ... ampak po snegu se mi pa lusta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:04:01
|
|
|
|
suzy85
|
Groza! pa kak mi je to ratalo!??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore o sedenju v stolcku. Ja, sej zapravljali nismo, ker ga imam se od Samie... Samo mi je pa mal mimo da tam stoji in se prah na njem nabira No mogoce pa bo ko bo mal starejsi Ceprav tamala je pa tud not sedela ze od 4 meseca ... na uni stopnji, ko skor lezi, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Groza! pa kak mi je to ratalo!?? ERROR??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov? Moj ima te pikice od rojstva. P je rekel da se temu rece storkljin ugriz in da bo izginilo... Samo kdaj pa ne vem, se zmeraj so tam A tvojemu so se pa sedaj naredile pikice ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 9:15:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal pa spi ubitačno, zbuja se na 1,5 uro, to je za znoret . Že nekaj dni pa opažam, da ima po zatilju rdeče pike, danes pa še po lasišču, nevem ali gre za kakšno alergijo Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt Vročine pa ni imel. Povejte mi na kaj moram biti pozorna, ali bi P zaprosila, če nama da napotnico za testiranje alergenov? Moj ima te pikice od rojstva. P je rekel da se temu rece storkljin ugriz in da bo izginilo... Samo kdaj pa ne vem, se zmeraj so tam A tvojemu so se pa sedaj naredile pikice ? naš tud ima že od rojstva in počasi že izginjajo.Je pa dobilč neke mozoljčke po vratu, ma mislim kr neki no.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?