Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:56:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke Ma dej ne bodi taka, še kakega jesensko zimskega mačka rabiš, da bosta skup praznovala Zgodnje jesenski bi še šel, zimski pa ne - ne moreš imeti piknika Piknik imaš lahko kadarkoli, le zunaj ne moreš bit. Ja to maš prav, amapk jaz bi vseeno rodila v toplejšem mesecu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:57:24
|
|
|
|
tally
|
bejbe jaz se tudi poslavljam lahko in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:57:24
|
|
|
|
špelin@
|
No, pa že odhajate spat Dobro, grem počasi tudi jaz v ležeči položaj, kolikor dolgo bo pač "potegnilo"... Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:57:36
|
|
|
|
Anitka
|
Madonca bo jutri spet mrzlo - že sedaj je -10
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:57:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja to maš prav, amapk jaz bi vseeno rodila v toplejšem mesecu Če bi te bilo več skupaj bi si želela, da bi pozimi rodila, ker bi imela dovolj časa za hujšanje za kopalke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:58:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Madonca bo jutri spet mrzlo - že sedaj je -10 pri nas kaže -13
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:58:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally bejbe jaz se tudi poslavljam lahko in mirno nočko vam želim enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:58:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, pa že odhajate spat Dobro, grem počasi tudi jaz v ležeči položaj, kolikor dolgo bo pač "potegnilo"... Mirno nočko vsem enako, pa da bo dooooolllllgggggooooo vleklo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:58:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, pa že odhajate spat Dobro, grem počasi tudi jaz v ležeči položaj, kolikor dolgo bo pač "potegnilo"... Mirno nočko vsem Upam, da vam potegne do jutra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:59:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Madonca bo jutri spet mrzlo - že sedaj je -10 pri nas kaže -13 ojej, jaz pa ne grem ven gledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:59:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ja to maš prav, amapk jaz bi vseeno rodila v toplejšem mesecu Če bi te bilo več skupaj bi si želela, da bi pozimi rodila, ker bi imela dovolj časa za hujšanje za kopalke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:59:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi odhajam. Nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:59:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Madonca bo jutri spet mrzlo - že sedaj je -10 pri nas kaže -13 ojej, jaz pa ne grem ven gledat Bolje zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:59:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi odhajam. Nočko!!!! Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 23:00:28
|
|
|
|
Anitka
|
Pa grem še jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 23:24:17
|
|
|
|
jana81
|
okej ostala sem na 136 strani, pa ne bom več brala, ker ste mi itak že vse ušle.. bemti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 23:24:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina a da je mali Gregolino potegnu 2xpo 40-to delaj mamici. Se grem stavt da se nisi šla nč uležat zraven pa bi blo fajn da se mal odpočiješ k mi ni jasn da tko fajn funkcioniraš Jana a veš da sem naredila omako po tvojem receptu in je mala ful jedla pa to z užitkom,noter sem pa zamešala hrenovko narezano na male koščke in dodala špagete super ..sej sirova omaka je fejst nasitna, tko da vsaj nekaj a ne? Cel dan že copram da bi ji dala čimveč za jest da mi ne bi pojedla vsakega obroka le po 100 ml in bila lačna ponoči,upam da mi rata do zdej je pojedla le 300 ml imamo pa še 2 obroka GH v planu in flašo mleka z malo benkota-to pa sprav v rit frajla mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 23:24:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Meni pa ni toliko všeč, ker naša zmore na dan pojesti le 4 obroke??? Zjutraj 150 ml AM + 2 žlički 7 korn (ker če je več se ji preveč zgosti), potem sadje ob 12ih: sveža banana, jabolko in stisnjena mandarina ali pa prekuhane suhe marelice, jabolko in ovsene kosmiče, potem pop. še zelenjava (npr. bučke, korenček, kuskus, piščanec, kisla smetana) in zvečer še enkrat isto kot zjutraj. Se vam to zdi dovolj? Meni se zdi idelano, da bi imela 5 obrokov, saj mi tako zmanjka čas za skutko, jogurt??? NO ja...moj poje zjutraj mlecno kasico - dopoldan. Potem sadje in kasneje kosilo, vmes se par piskotov pa potem spet mlecno kasico. Potem pa se mleko za spat in potem se na vsake 3 ure mleko... Tako da v bistvu cez dan tud je samo 4x. Samo on se napoka ko velki. Kase poje iz 150 ml vode.. Sadje ali pa kosilo pa poje po 250 g al pa se vec... naš tudi poje 4 obroke čez dan, zdej kr neki štrajka, vačsih mu rata 5 obrokov, ćče je zadnjega ob 21h
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 3:53:46
|
|
|
|
Anitka
|
Mi pa malce ponočujemo. Ne vem, če je kriva luna ali kaj drugega , ker naš sonček že eno uro ne more spati. Sem že kot zombi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 6:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz lahko sprejmem, da je situacija taka kot je glede otrok, glede deca pa ne bom nikoli. Jaz poznam idealno resitev.Ti v sluzbo pa ko pridwes domov noge v luft on pa naj ima vse ostalo cez.... ga bo hitro minilo Žal ne gre, ker vedno kontra delava, razen če bom dobila drugo službo. Ne, ne ...sem imela v mislih da on ostane na porodniski do konca... Ga v roku 2 dni odpelejo na psihiatrijo pa spet ne bo nič iz tega. Ti si mu se dolgi rok pripisala. Jaz mislim, da ne bi zdrzal niti 1 dan...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 7:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll **** - kako kaže s pošto, je že kaj prispelo? NIC! Upam, da do konc mesca bo. Ne vem ce bo, ze kar malo obupujem... Se nikdar ni nic prislo po navadni posti Pa sem tokrat sla prav tja in mu se placala, da bi me poklical ce kaj pride... Mogoce bi moral biti poleg navadnega se v arabscini naslov poleg Nimam pojma res...ampak to mi edino pade na pamet, da nekje vmes ko sortirajo nihce ne zna brat latinice pa fliknejo v kos... Ali kaj naj si drugega mislim?? pa full lep avtar imas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 7:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam pa eno vprasanje: A vasi vsi v stolckih sedijo ko jih hranite?? Ker ce bi jaz mojega v stolcku hranila...ne bi nic pojedel. Mi samo opleta z glavo, tolce po zlici. Tako sedaj stolcek sameva on pa je pri meni na kolenih pa eno roko pod mojo pazduho v drugo mu dam igraco ali pa zlico, da ima zasedeno in potem gre. Odpira usta kot za stavo...ce so pa se reklame na tv, pa kar pozabi in tako hitro pomalica da ne dohajam v usta nosit Ampak me mal skrbi? A bo sploh hotu kdaj v stolcku sedet?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 7:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa dobro jutro... Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Nic grem mal na teraso kosti pregret...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:17:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jutrooooo! Joj kak mraz je s5 zunaj HB je moj oče danes zakuril že pred 5 uro zjutraj ko je šel na šiht, da je sedaj že prijetno toplo Spalni smo..... no ja, bolje nespali. Sej brezveze, da sploh kaj razlagam, ker itak ne vem kaj jo je pičilo. Bila je budna ko čuk sredi noči, jaz pa kot zombi in posledično sem trenutno NO pa še eno kavico, ki je danes ni še nobena skuhala:
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 9.1.2009 8:21:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa dobro jutro... Jutro tudi k vam Pri nas me je tak lep soncek zbudil... mali trenutno spi... jaz pa tud razmisljam ce bi sla se mal, ker itak vsi spijo. JOj sonček, pri nas bo danes tudi, ga že vidim, gor na gorah. Samo je pa tak mraz odzunaj, da ni res Sva bila pa z mojim vceraj koncno spet zunaj na vecerji in v kinu. Sva sla gledat Zago 5... fuj in fej. Pa po vsakem delu te Zage si recem, tega pa ne grem vec gledat..pa vsakic grem....brez veze ocitno mi ni pomoci in semmagnet za filme polne masakra... Jaz sem si tudi zmerej govorila, da naslednjega dela pa res ne grem gledat pa sem vedno šla (me je moj prepričal). Ampak pri 4-ki sem pa koraj bruhala in ven iz dvorane ušla in sem se zaklela, da naslednjega dela pa res ne grem gledat in ga res nisem šla. Je šel moj z svojim bratom in njegovo punco Nic grem mal na teraso kosti pregret... Jaz pa čajček skuhat, da se mal pogrejm pa tako bi pasalo kje na balkonu sedet na sončku in se gret. Joj kje je poletje...
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?