Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:21:17
|
|
|
|
pigama
|
dobro jutro! Moram vam povedat: Naša Maja se je danes prvič obrnila s hrbta na trebuh!!! Vem, da to in še mnogo več vaši otročki že dolgo počnejo. Naša je bolj pr miru. Zato sem pa še toliko bolj vesela!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:21:55
|
|
|
|
netki
|
mojcek sem poslala sms, da nas julijke že malo skrbi in naj se javi in poroča kako gre živi....zdej pa čakam odgovor
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:23:53
|
|
|
|
netki
|
povejte mi še (tiste ki hujšate): koliko vode popijete na dan? kdaj imate zadnji obrok? kaj jeste za večerjo? ali se po večerji še lahko voda pije? hvala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 9:30:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 9:36:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:38:38
|
|
|
|
pigama
|
En koš za vse bolančke! Eno obdržim zase, mi z nosa kaplja in curlja, grlo boli,... Jutri pa se naj bi šli smučat , morem čajčka pit, da ne bom obležala. Me otroc križajo! HD ful dobre škornje si mela na DD. So mi kar v oči padli Glu eno debelo za srečo pri P Ja kaj je zdaj z mojcek ?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:39:06
|
|
|
|
nanka
|
za Majin obrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 9:39:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:42:24
|
|
|
|
pigama
|
HD preberem na hitro kaj za večerjo jeste in si mislim da je to en obrok
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 9:42:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
netki: obema metuljček321: brr, res imate mrzlo, ampak tudi mi imamo -14. Rudno Polje pa kar -22. Ja, sem prav čakala, če boš opazila namerno napako, ker si anglistka. Lušna fotka! glugluglu: po mojem bodo samo AB, ali pa še to ne. A še hodita s Tianom na telovadbo? populis: šment, zdaj pa še Lara. Upam, da bosta čili in zdravi do srede, pravzaprav še prej. Staš me kliče, potem naprej!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 9:55:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:02:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:07:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
mojcek: boš videla, da se bo stanje umirilo. Madonca, toliko učenih glav bo pa ja nekaj pogruntalo. Eni pa itak gonijo svoje, ne oziraj se na njih. Ti si z njo že pol leta dan in nič, ti najbolje veš. za Živo, tebi pa bi najraje prilepila enega fejst dedca, da daš malo možgane na off.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:09:56
|
|
|
|
pigama
|
mojcek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:09:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica meta21: cca. 3 mesece, saj je Vesna vmes zbolela. Pa še preden se uskladi cela ekipa, oni že nove pokličejo. Mašina ste čveke! Sem komaj odgovor najdla . Hvala!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:13:25
|
|
|
|
pigama
|
netki za mini r.d.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:16:37
|
|
|
|
nanka
|
moj otrok je ravnokar pomalical celo pretlačeno banano, zdaj pa liže plazmon piškotek
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:18:45
|
|
|
|
pigama
|
bravo natka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:23:40
|
|
|
|
tims
|
En velik dobro jutro vsem. Za nami je dokaj mirna noč. Nina se je zbudila "šele" ob štirih zjutraj . Sem jo nahranla, pa je potegnila pol še do osmih. Še vedno to ni njeno spanje, pa vseeno boljše kot pa biti pokonc po tri ure na noč . Zdej ji bom dala sadje, če ga bo gospodična blagovolila kej spravt v usta, pol pa moram tko gledat, da bo imela obroke okoli pol dvanajstih in okoli pol treh, ker imam pogreb ob pol štirih. Je od moje poročne priče oče umrl , pa sem se odločila, da grem, čeprav so mi te zadeve ful mučne. Mojcek, sej se bo uredilo, boš videla. Bosta obe ugotovile, kaj ji najbolj odgovarja za njen želodček. Populis, en veeeelik da se čimprej pozdravita. Pigama, za Majo in da ne bo kaj hujšega s tabo, da boš lahko šla smučat . Neboglasnica, sem se nate spomnila včeraj zvečer. Ko sem se šla tuširat, sem ugotovila, da se mi na palcu na nogi vrašča noht. Mater, boli k sto . Pa vedno pazim, da jih naravnost postrižem, zdaj od poroda naprej, pa se mi kar neki zvijajo . Me Nina kliče. Pridem še kasnej počekerat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:25:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:28:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 10:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 10:32:05
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: nanka moj otrok je ravnokar pomalical celo pretlačeno banano, zdaj pa liže plazmon piškotek jaz pa ji ne upam dat plazmona, ker me je strah, da ga bo zgrizla, ker ima spodaj že 2 zobka, pa tudi zgoraj bodo in grize vse, kar dobi v usta ali naj ji vseeno dam? Tega se tudi jaz najbolj bojim, probaj ji dati in jo opazuj.Naša še nima zobkov in ga lepo stopi že ko ga liže. Za Plazmon pa na škatli piše da se takoj stopijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!