metuljcek321
|
Najprej ena zanimiva novica v stilu: "Saj ni res, pa je:" KLIKNI ... dvojcka Terrance in Tariq, rojena 31. 12. 2008 in 1. 1. 2009 ilatic, umpa za beautiful filmcka vajinih fanticev! zimska, Almera, cepke v usesa, pa razbijat k sto hudicev, da se bojo sosedi zasekiral, kaj dogaja down under lejla, dobre mere tvojega malcka! tims, WB! Bor za celo korenje in Tian za zobek! zimska, David Sluga JE odvetnik, jep. Glede razlicnih navodil P/patronaznih: se ti zmesa, ja. Tko, kot so rekle punce - pazit je treba, da ne das oresckov, meda ipd., da glih ne kiksnes sto na uro. Ja, tudi meni je pustila knjigico Prehrana dojencka, sicer da se neke liste, a so sedaj ravno v predelavi (nove smernice - again - baje ena od novosti: ribo lahko das ze pri 8-ih mesecih) in tako nima nic. Bom rekla frendici, ki ima 2 mes. starejsega fantka, in je dobila te papirje, da si jih skopiram. Majuska kdo pa je tvoj ex-tip ... zdaj me pa prav zanima, k si napisala, da je iz nasih krajev ... bom na koncu ugotovila, da je moj ex-sosolec ali kaj takega Lahko na ZS, da ne bova tu smetili Blacky, Aptamil AR 2, 500 gr, 10 evrov, Mueller. hd, kapljice AD3 dajem ze od zacetka cisto vsak dan po 5. Last but not least: neboglasnica, kolk sem se nasmejala tvojemu fit back-u prav prisrcno! To pomeni natreniran/fit hrbet Si pa mislila feedback, saj vem Aja, pa na srecanje prideva, ce le ne bova prehlajeni.