Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:49:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič Se mi ne da Mogoče ju3, če me ne bo kaj razkačil Pol veš koliko je možnosti za ju3šnji Sem si mislila, pa nisem hotela bit zlobna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:49:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce počas bom šla spat pa še moj me kliče se morva mal poment. Hvala vam za podporo,zlate ste Lepo se naspi in upam, da te Lara preseneti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:50:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh jaz mam pa in to tako močno da je joj, tut na leg magic nisem upala da ne bi še bolj teklo od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:50:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Ti itak ne smeš preveč, ker boš še bolj suha. A sta se z delanjem Gala dolgo matrala? Je trajalo kar nekaj časa ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:50:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce počas bom šla spat pa še moj me kliče se morva mal poment. Hvala vam za podporo,zlate ste nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:50:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh jaz mam pa in to tako močno da je joj, tut na leg magic nisem upala da ne bi še bolj teklo od mene Boš telovadila ko bo mimo. Koliko pogoste se boste tehtale? Za Estrello že vem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:51:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh jaz mam pa in to tako močno da je joj, tut na leg magic nisem upala da ne bi še bolj teklo od mene Telovadba pomaba pri , da jo je prej konec in ti nisi tako tečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:51:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:51:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Ti itak ne smeš preveč, ker boš še bolj suha. A sta se z delanjem Gala dolgo matrala? Je trajalo kar nekaj časa ja. Najboljše, da se začneš načrto redit in telovadit (v postelji ali kje pač).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:51:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh jaz mam pa in to tako močno da je joj, tut na leg magic nisem upala da ne bi še bolj teklo od mene Boš telovadila ko bo mimo. Koliko pogoste se boste tehtale? Za Estrello že vem. jaz bom 1x tedensko in to je jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:52:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke Ma dej ne bodi taka, še kakega jesensko zimskega mačka rabiš, da bosta skup praznovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:52:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke Pa a veš, da je boljše imeti jesenske, ker so čez zimo noter ko itak ful spijo, ko pa se začne dogajat pa lahko greš ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:53:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Ti itak ne smeš preveč, ker boš še bolj suha. A sta se z delanjem Gala dolgo matrala? Je trajalo kar nekaj časa ja. Najboljše, da se začneš načrto redit in telovadit (v postelji ali kje pač). Delam na rejenju in upam, da mi rata. Sicer je to pri meni kar problem, ampak počasi se daleč pride. Če ne prej pa bom spet v težji kategoriji, ko bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:53:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz bom 1x tedensko in to je jutri Kdaj si pa štarala s hujšanjem? Imam ementaler v glavi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:53:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Telovadba pomaba pri , da jo je prej konec in ti nisi tako tečna a a ti to resno, ma bom raje počakala da se mal umiri pa bom pol delala vmes bom pa tečna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:54:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke Ma dej ne bodi taka, še kakega jesensko zimskega mačka rabiš, da bosta skup praznovala Zgodnje jesenski bi še šel, zimski pa ne - ne moreš imeti piknika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:54:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, mene je začelo grabit in se poslavljam za danes. Grem lovizt spanec, da mi ne uide pRIDNE STE BILE DANES S ČVEKANJEM LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:54:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz bom 1x tedensko in to je jutri Kdaj si pa štarala s hujšanjem? Imam ementaler v glavi. 02. 01 petek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:54:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Delam na rejenju in upam, da mi rata. Sicer je to pri meni kar problem, ampak počasi se daleč pride. Če ne prej pa bom spet v težji kategoriji, ko bom Ti ne boš nikoli v težki kategoriji tudi ne. Vedno boš v peresno lahki. Malo balasta pa vseeno moraš pridobit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:54:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, mene je začelo grabit in se poslavljam za danes. Grem lovizt spanec, da mi ne uide pRIDNE STE BILE DANES S ČVEKANJEM LAHKO NOČ lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:55:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, mene je začelo grabit in se poslavljam za danes. Grem lovizt spanec, da mi ne uide pRIDNE STE BILE DANES S ČVEKANJEM LAHKO NOČ Lahko noč tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:55:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot Malo še počakaj. Mi delamo pomladno/poletne otroke Ma dej ne bodi taka, še kakega jesensko zimskega mačka rabiš, da bosta skup praznovala Zgodnje jesenski bi še šel, zimski pa ne - ne moreš imeti piknika Piknik imaš lahko kadarkoli, le zunaj ne moreš bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:55:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Telovadba pomaba pri , da jo je prej konec in ti nisi tako tečna a a ti to resno, ma bom raje počakala da se mal umiri pa bom pol delala vmes bom pa tečna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:55:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Delam na rejenju in upam, da mi rata. Sicer je to pri meni kar problem, ampak počasi se daleč pride. Če ne prej pa bom spet v težji kategoriji, ko bom Ti ne boš nikoli v težki kategoriji tudi ne. Vedno boš v peresno lahki. Malo balasta pa vseeno moraš pridobit. Bomo delali na tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:56:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, mene je začelo grabit in se poslavljam za danes. Grem lovizt spanec, da mi ne uide pRIDNE STE BILE DANES S ČVEKANJEM LAHKO NOČ Nočko!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
NAj imeklepetkaNika (
14%)
MAja (
7%)
Sara (
17%)
Lana (
25%)
Brina (
19%)
Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!