Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:40:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:40:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? mi ga nimamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:40:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? barbaw je rekla da pride nazaj uf, pol bo pa danes un "ta hiter" nema, je , pa še jezna sem nanj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:40:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Srbijo? A so te že kdaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:41:33
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Slabo vreme pa mogoče se še notranje kej celi.Je pa zoprn občutek,mene je to po vsaki operaciji vedno grozno srbelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:41:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk Kaj pa jemlješ to? A tud rataš ponoči "gluha"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:42:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? mi ga nimamo mate, mate, Jaka in Maja sta dokaz za to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:42:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? mi ga nimamo mate, mate, Jaka in Maja sta dokaz za to Na Hvaru je bil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:42:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Srbijo? A so te že kdaj? ja sam ne toliko prav skoos se moram praskat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:43:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Srbijo? A so te že kdaj? ja sam ne toliko prav skoos se moram praskat Kaj pa če bi se namazala s čim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:43:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk Kaj pa jemlješ to? A tud rataš ponoči "gluha"? Ansilan, ne nisem nič "gluha". To vzamem, kadar imam težave s spanjem, mogoče parkrat letno-
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:43:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Slabo vreme pa mogoče se še notranje kej celi.Je pa zoprn občutek,mene je to po vsaki operaciji vedno grozno srbelo mogoče pa zaradi tega sploh nisem na to pomislila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:43:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk Kaj pa jemlješ to? A tud rataš ponoči "gluha"? Ansilan, ne nisem nič "gluha". To vzamem, kadar imam težave s spanjem, mogoče parkrat letno- Samo, da ti pomaga, da se spočiješ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:44:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Srbijo? A so te že kdaj? ja sam ne toliko prav skoos se moram praskat Kaj pa če bi se namazala s čim? MOgoče kako hladilno mazilo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:44:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally mene pa ful šivi od Cr svrbijo Srbijo? A so te že kdaj? ja sam ne toliko prav skoos se moram praskat Kaj pa če bi se namazala s čim? mam eno kremo za celjenje brazgotin pa bom probala če bo kaj pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:45:52
|
|
|
|
katy82
|
Punce počas bom šla spat pa še moj me kliče se morva mal poment. Hvala vam za podporo,zlate ste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:45:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič Se mi ne da Mogoče ju3, če me ne bo kaj razkačil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:46:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič Se mi ne da Mogoče ju3, če me ne bo kaj razkačil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:46:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:47:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Še 4 strani in se bo začelo the final countdown trenutno smo na +204
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:47:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Ti itak ne smeš preveč, ker boš še bolj suha. A sta se z delanjem Gala dolgo matrala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:48:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še 4 strani in se bo začelo the final countdown trenutno smo na +204 Opa, to pa ni kar tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:48:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič Se mi ne da Mogoče ju3, če me ne bo kaj razkačil Pol veš koliko je možnosti za ju3šnji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:48:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi danes vzela eno tableto, da se umirim in lažje zaspim. Že nekaj noči imam težavo zaspat in se potem zju3 zbudim vsa polomljena Čakam, da me zadane, pol pa grem spat v zgornji štuk a danes ne bo nič Se mi ne da Mogoče ju3, če me ne bo kaj razkačil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 22:49:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, a zdaj so pa vse v zgornjem štuku??? ne, bomo pa šli zelo kmalu danes ne, se mi ne da Ja, ja glih tok k čvekat ne res se mi ne da, pa še pazit je treba v teh dneh Daj Alini prosto pot
|
|
|
otrokdanuskaČe bi vas partner prevaral in bi bil plod prevare otrok z drugo žensko bi otroka sprejeli?da (
25%)
ne (
14%)
ne njega ne otroka (
61%)
Število vseh glasov: 440Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!