Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:34:05
|
|
|
|
nusigogo
|
Punce jest vidm, da če se bomo kdaj dobile da težave z izborom pjače ne bo ! Bandidos je super!!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:34:50
|
|
|
|
druga
|
nusigogo...nič zato, če si z domžal....štajerke smo tak fajn, da imamo vse rade miniko....kolko si pa ti stara? taka zmešnjava je bila naenkrat tu gor, da nisem več na tekočem
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:34:56
|
|
|
|
Kepica83
|
hvala druga. Nusigogo še vedno te imamo isto rade. O tem sploh ni dvoma. Babe sedite? Da vam svoja leta zaupam. ve ste tak fajn po vrsti. 28,29,30
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:36:39
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko hvala druga. Nusigogo še vedno te imamo isto rade. O tem sploh ni dvoma. Babe sedite? Da vam svoja leta zaupam. ve ste tak fajn po vrsti. 28,29,30 no sedimo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:37:15
|
|
|
|
Kepica83
|
celih 22
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:38:09
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga nusigogo...nič zato, če si z domžal....štajerke smo tak fajn, da imamo vse rade miniko....kolko si pa ti stara? taka zmešnjava je bila naenkrat tu gor, da nisem več na tekočem Kolk mam jest vas rada ! Ja zmešnjava pa je tle gor! Ampak sej dober dohajamo!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:38:18
|
|
|
|
druga
|
no....kak dramatično si zdaj to naredla miniko.....čakamo, čakamo....in smo radovedne.....kolko je miniko stara ???? hehehehehe ja, če se bomo kdaj dobile, res ne bo problemov s pijačo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:38:44
|
|
|
|
Nattasha
|
lej zdaj, bo rekla 19:))) Nusigogo, vso svojo mladost sem bla tvoja soseda, tko ene 10 km stran od tebe;)) Saj sem omenila, da sem na gorenjskem gor rasla ne?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:41:14
|
|
|
|
Kepica83
|
nusigogo ti prikuri 1x do MB. pa vsekamo en bandidos party. Bomo ustavrile svoj klub- IZGANJALKE M .
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:41:27
|
|
|
|
nusigogo
|
Miniko pa sej sploh nisi tolk mlajša! To so the best leta! Natasha, kje pa si živela?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:42:29
|
|
|
|
druga
|
uf...komaj nekaj napišem in potrdim je medtem že polno novih sporočil gori kak smo hitre....upam da nam ne bodo računalniki pregoreli eh, miniko....kaj potem če si mlada bolj kot me....jaz bi bila vesela, če bi bila tak pametna, da bi že pri 22 načrtovala otroka...mogoče bi šlo bolj spontano in lažje....ampak pri 22 še mojega dragega nisem poznala...tak da bi bolj težko delala
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:43:44
|
|
|
|
Kepica83
|
da nisem? sem mislila da me boste zdaj skenclale.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:44:05
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko nusigogo ti prikuri 1x do MB. pa vsekamo en bandidos party. Bomo ustavrile svoj klub- IZGANJALKE M . jaz sem za....takega kluba še ziher ni
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:44:27
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko nusigogo ti prikuri 1x do MB. pa vsekamo en bandidos party. Bomo ustavrile svoj klub- IZGANJALKE M . S temle se pa popolnoma strinjam!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:44:28
|
|
|
|
Kepica83
|
ja res je, jaz tudi post napišem pa so že trije novi gor
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:44:51
|
|
|
|
Nattasha
|
Jap jaz sem svojega tudi pri 24 spoznala, tako, da tudi pri 22 ne bi mogla planirat;) Hehehe glede na to, da nas ni tolko iz tega konca, ki se nas je preselilo v mb ti samo namignem da se pelji proti tuhinjski;) Tam nekje....
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga IZVIRNO SPOROČILO: miniko nusigogo ti prikuri 1x do MB. pa vsekamo en bandidos party. Bomo ustavrile svoj klub- IZGANJALKE M . jaz sem za....takega kluba še ziher ni
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:45:28
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko da nisem? sem mislila da me boste zdaj skenclale. miniko....kaj pa ti sploh na kaj takega misliš teh 5 let gor al dol...saj sem prej napisala, da sem zelooo mlada po duši...
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:45:58
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko ja res je, jaz tudi post napišem pa so že trije novi gor a veste, da sem se začela odjavljat, ker mi noče sporočila hitr poslat, če se pa odjavim mi ga pa takoj! Poskuste še ve če imate težave!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:46:58
|
|
|
|
druga
|
moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:47:37
|
|
|
|
Nattasha
|
hehe nimam težav,tako da kr gre pošiljat...No torej, kaj bi to bilo kulturno društvo?? Bomo dobiče državna sredstva!!!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:47:52
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko da nisem? sem mislila da me boste zdaj skenclale. A tebe, da bi skenslale??? ne ne to pa ne, kaj ti ne pade na pamet!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:48:57
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil ja kaj čakaš??????? šibaj za njim. Vrži ga na tla. Sleči mu hlače. In na jurišššššššššššššš . Bodi hitra me te bomo počakale
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:49:25
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil Bravo za tvojga ! Sej mojga pa tud še kr ni? Pa da ni to eno pivo brez dna ! ja ja to bo! Ej MIniko pa sej ni še velik ura! Jest mam občutek da ga bo Druga potlej lepo zbudila pa taramtarataram!
< Sporočilo je popravil nusigogo -- 8.1.2009 21:50:58 >
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:51:07
|
|
|
|
Kepica83
|
kulturno društvo . Nevem če bi nas sem uvrstili.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?