Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:52:13
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo IZVIRNO SPOROČILO: druga moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil Bravo za tvojga ! Sej mojga pa tud še kr ni? Pa da ni to eno pivo brez dna ! ja ja to bo! Ej MIniko pa sej ni še velik ura! Jest mam občutek da ga bo Druga potlej lepo zbudila pa taramtarataram! naj mu prej reče kaj namerava z njim, da ga nebo kap ko se bo na njega vrgla ko bo on najlepše pančkal.
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:52:58
|
|
|
|
nusigogo
|
Za moje pojme ma Miniko prav in ne izpolnjujemo pogojev!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:53:14
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: druga moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil ja kaj čakaš??????? šibaj za njim. Vrži ga na tla. Sleči mu hlače. In na jurišššššššššššššš . Bodi hitra me te bomo počakale Ja ja ni panike, ti samo naredi to kar moraš, me bomo pa še enega bandidosa do takrat spike;)
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:53:48
|
|
|
|
Kepica83
|
Imenovale se bomo MMMM. Mlade Mamice Mrzijo Menstruacijo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:53:50
|
|
|
|
druga
|
hehehe...danes nič ne bo...da gre moj dragi tak zgodaj spat pomeni samo, da ga res glava boli in da bo verjetno bolan, ker je že 2 dni nekaj smrkal... pa med jaz nekak ne bi ....mi ni najbolj higiensko
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:55:04
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo IZVIRNO SPOROČILO: druga moj dragi se je ravno predramil in ko je videl kak smo babe na forumu zagrete za čvek, se je kr spat spravil Bravo za tvojga ! Sej mojga pa tud še kr ni? Pa da ni to eno pivo brez dna ! ja ja to bo! Ej MIniko pa sej ni še velik ura! Jest mam občutek da ga bo Druga potlej lepo zbudila pa taramtarataram! naj mu prej reče kaj namerava z njim, da ga nebo kap ko se bo na njega vrgla ko bo on najlepše pančkal. Ej a veš, da sem hotla prej še dodat naj ga kr z ledeno kocko zbudi, sam sem pomislila pa da men kdo to naredi ga fentam!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:55:55
|
|
|
|
nusigogo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko Imenovale se bomo MMMM. Mlade Mamice Mrzijo Menstruacijo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:56:00
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo Ej a veš, da sem hotla prej še dodat naj ga kr z ledeno kocko zbudi, sam sem pomislila pa da men kdo to naredi ga fentam!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:57:13
|
|
|
|
druga
|
če bi ga zdaj napadla, na tla podrla in se vrgla na njega, pa ga z ledeno kocko zbudla.....jooooj kak bi čudno gledal
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:58:10
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga če bi ga zdaj napadla, na tla podrla in se vrgla na njega, pa ga z ledeno kocko zbudla.....jooooj kak bi čudno gledal to bi rada vidla. Sploh pa če bi še tulila zraven ko tarzan in se tolkla po prsih ko gorila ( joj kak se režim )
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 21:58:14
|
|
|
|
Nattasha
|
hahahaha MMMM zakon!!! Še 999 pa jo bomo res zađinksale...meni tudi med tečko rdečko ni, nehigiensko pa še tko, niso pravi hormoni, full mi dogaja prej pa po, med pa ne... O jeeee dirty games....
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 8.1.2009 21:59:53 >
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:01:24
|
|
|
|
nusigogo
|
Ej jest si tole čist u živo predstavljam!Hudo bi blo hudo!
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:01:28
|
|
|
|
Kepica83
|
Babe ne se smejat. Ampak ima katera mogoče netlog?
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:02:02
|
|
|
|
Nattasha
|
nop, mamo pa facebook
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:02:16
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo Ej jest si tole čist u živo predstavljam!Hudo bi blo hudo! daj druga probaj pa snemaj zraven
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:02:28
|
|
|
|
druga
|
MMMM 999 rules!!!! kaj smo naumile v tej slabi uri jaz tarzan, ti jane
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:02:39
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha nop, mamo pa facebook jaz mam oboje
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:03:19
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga MMMM 999 rules!!!! kaj smo naumile v tej slabi uri jaz tarzan, ti jane Tebi bi tvoj rekel: jaz trezen ti pijana ( hecam se )
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:03:31
|
|
|
|
druga
|
ja, facebook mam tudi jaz
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:04:19
|
|
|
|
Kepica83
|
jaz mam na facebooko samo eno sliko. na naetlogu pa 83
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:04:31
|
|
|
|
druga
|
[/quote] Tebi bi tvoj rekel: jaz trezen ti pijana ( hecam se ) [/quote] hehehehehehehe
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:05:06
|
|
|
|
druga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miniko jaz mam na facebooko samo eno sliko. na naetlogu pa 83 te pa jih še tam dodaj
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:05:18
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga Tebi bi tvoj rekel: jaz trezen ti pijana ( hecam se ) hehehehehehehe Da mi nebi zamerla. Malo se heckam samo
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:05:47
|
|
|
|
Kepica83
|
če na facebooko tak dolgo traja
|
|
|
|
RE: povišana telesna temperatura,test pozitiven 8.1.2009 22:06:32
|
|
|
|
Nattasha
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga Tebi bi tvoj rekel: jaz trezen ti pijana ( hecam se ) hehehehehehehe Hahaha,pol pa še dodal "saj se ne branim, you go girl"....hehe
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Jutranja tabletka: izhod v siliKaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...
Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?