Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz bom do 6 zjutraj sama . me prav veseli da smo take fajne čveke tu gor, brez kreganja in tak dalje. od kod pa ste kaj? vsaj tak približno povejte če hočete?
Aja točno, oprosti, sem prej prebrala, pa sem pozabla...oprosti, si z mano upala, pa sem jaz s tabo....Ampak gremo februarja dalje! Mogoče me žene začetniški zagon, ampak malo tudi ti rabiš ne?? Malo vzpodbude!
jaz bom do 6 zjutraj sama . me prav veseli da smo take fajne čveke tu gor, brez kreganja in tak dalje. od kod pa ste kaj? vsaj tak približno povejte če hočete?
Aja zakaj pa naj bi se kregale, če se vse borimo za enako stvar?? Polno
Natasha tu na RR je toliko zateženih, arogantnih in sarkastičnih žensk da glava peče. Hvala bogu jih na tem forumu zanositev ni veliko. Se pa najde katera ko ve kakšno pikro spustiti brez razloga.
Ni čudno, da se ne kregamo, če pa ni gorenske folšarije vmes;) Malose hecam, jaz sem namreč odraščala na gorenjskem, ampak mam štajerske korenine...ja ja alll for looooveeee
Ojla punce! Ja ja jest bi tud Bandida Ica!Zdajle si prav predstavljam kolk bi ga vase zlila! Ja Miniko mojga še ni doma ma je šel po faksu še na en pir s sošolcem!
No pa gremo po vrsti. Recimo, da poznamo take, ki so, kot jaz temu rečem, božjo pamet pojedle in vejo vse, in ne daj da jih vprašaš kaj...ampak ok, jaz mislim da se tudi take lahko postavi na svoje mesto. me bomo frustracije zbijaje ob bandidosu, one jih pač anonimno na forumu...vsakemu svoje....