![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:17:53
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravit , tak je pa ja bol simpl , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal . ja pa še listke z dnevom gor, da nau preveč tuhtal kaj kateri dan, ane ja nekak tak , sej temperaturo boš pa itak predvidla
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:18:58
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mačka aja sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavlja Joj, šele zdaj sem prav prebrala Najprej sem videla da imata razcrkljanega malčka
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:20:18
|
|
|
|
uršika***
|
No, sej tkole pa znamo tut me naklepat kar nekaj strani
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nekak tak , sej temperaturo boš pa itak predvidla ja vreme pa valjda bo tako, kt bom jst cunje prštimala kak lahko dvomiš
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:21:04
|
|
|
|
mimi30
|
kaj pol maš cel dan tale sling gor in otroka not in ven daješ , a si ga mislite za vsako montirat . HB, da imamo tako malo stanovanje , ne rabimo tolko odlagalnih mest. Imamo posteljo v spalnici, eno manjšo v otroški sobi, včasih bo pa verjetno za nekaj časa tudi v ležalniku pristal/a.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:22:29
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mačka aja sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavlja ja, sej vem, sam vseen, če kuham, pa dam otroka na mizo al pa na pult v nekem ležalniku, je lažje kot če pustim na tleh. itak pa mac večino dneva preživi zunaj, bolj hodi spat pa jest domov, edino, kadar se stepe, pa pride rane lizat drugač mi je tole še všeč: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Rainforest-Melodies-Lights-Deluxe/dp/B000FFL58Q/ref=pd_bxgy_ba_img_b, pa pod 40 evrov na amazonu, pri nas verjetno ful drago. ula, a nisi ti rekla, da ležalniki za nekaj niso ok? kaj pa te igralne podloge?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pol maš cel dan tale sling gor in otroka not in ven daješ ja tko nekak primitivno, je enkrt ena rekla
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:23:17
|
|
|
|
mimi30
|
naš maček si je na začetku radovedno ogledoval na kavču potem mu ni bil pa nič kaj zanimiv. Verjetno zato, ker ga ni čohal , zdaj pa itak sam beži pred njim, ker njegovo cartanje glih ni tako kot bi si ga muc želel.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:25:48
|
|
|
|
mimi30
|
tale igralna blazina je fajn, samo šele pri kakšnih 2,5mesecih. Prej ni nobenga interesa, vsaj pr nas ga ni blo.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ula, a nisi ti rekla, da ležalniki za nekaj niso ok? kaj pa te igralne podloge? ja igralna podloga je ok, ker je na ravnih tleh...ležalnik pa ne nudi opore mišicam in hrbtenici, pa spet to iztegovanje nazaj...tko da če je že v ležalniku, mu je treba pod kolena podložit eno zrolano brisačko al neki, pa navadno še pod glavico neki, da ga prisilš v položaj lunice. sam tud tko ni fajn preveč da je notri, ker se ne more motorično razvijat....na tleh se poskuša obračat, se odriva, maha z rokicami in nogicami, pač telo dela v ležalniku pa ne more nič.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:26:47
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 naš maček si je na začetku radovedno ogledoval na kavču potem mu ni bil pa nič kaj zanimiv. Verjetno zato, ker ga ni čohal , zdaj pa itak sam beži pred njim, ker njegovo cartanje glih ni tako kot bi si ga muc želel. ja, to bežanje si pa lah predstavljam. ko je bil mali od prijatelja majhen, je po vseh štirih za prejšnjo mačko laufu, povsod, pod mizo, za kavč... mačka pa v paniki. sej ta bo podobno reagiru, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 tale igralna blazina je fajn, samo šele pri kakšnih 2,5mesecih. Prej ni nobenga interesa, vsaj pr nas ga ni blo. ja itak prej tak sam spi, je pa se dere pol jih pa začne še kej zanimat
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:29:10
|
|
|
|
khurde
|
ja, na ta način pa res lah naklofamo precej strani. bomo prakso dobile ravno na koncu.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:29:36
|
|
|
|
mimi30
|
A, je katera že kdaj uporabljala kaj podobnega kot je tale sling? Si je tole čist simpl gor namontirat . Ker za tiste kengorujčke je bilo tud rečeno, da se preprosto gor dajo pa ni blo glih tako. Sva šle enkrat z eno mamico nakupovat in si ga je sposodla, da vidi kak to funkcionira, in se je kar fino namatrala z nastavljanjem in dajanjem not in ven.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:31:20
|
|
|
|
uršika***
|
Grem jaz. Lepo še čvekajte. Mi dragi za hrbtom stoji, pa čaka kdaj bo šel lahk igrice igrat
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Si je tole čist simpl gor namontirat uporabljala ga še nisem, sam men tale z obroči ne zgleda neka znanost....je po netu tud ful navodil, pa filmčki na youtubu, pa ni videt zakompliciran....un trak, tist pa doktoriraš pomoje prej, men bi ziher otrok po tleh padu, predn bi si zavezala ono čudo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Grem jaz. Lepo še čvekajte. Mi dragi za hrbtom stoji, pa čaka kdaj bo šel lahk igrice igrat sej jh bo tacajt k boš v P
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:32:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** Grem jaz. Lepo še čvekajte. Mi dragi za hrbtom stoji, pa čaka kdaj bo šel lahk igrice igrat eh, parti brejker.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:33:05
|
|
|
|
mimi30
|
se nehamo posvečat pa klofajmo . Moj je itak zgleda pozabil, da po rojstvu neki časa ni , ker nima nič sile
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je itak zgleda pozabil, da po rojstvu neki časa ni , ker nima nič sile se je vdal
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:35:38
|
|
|
|
mimi30
|
mene je moj v Ski Challenge premagal odkar manj igram in bolj klofam
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:36:44
|
|
|
|
mimi30
|
se je vdal mogoč je ugotovil, da je klofanje na 1.mestu
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
men se je pa zdejle ( pa točno zdejle, mislim no....) taaaak zluštalo kitajske hrane ubijala bi za en meni pa to ne morš verjet no....
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:39:32
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men se je pa zdejle ( pa točno zdejle, mislim no....) taaaak zluštalo kitajske hrane ubijala bi za en meni pa to ne morš verjet no.... kaj naročit se jo da sam v Lj , mogoč pa pr vas tud varianta obstaja.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men se je pa zdejle ( pa točno zdejle, mislim no....) taaaak zluštalo kitajske hrane ubijala bi za en meni pa to ne morš verjet no.... kaj naročit se jo da sam v Lj , mogoč pa pr vas tud varianta obstaja. a da bi mi jo iz velenja al pa celja prpeljali bom rodila prej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.