|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
8.1.2009 21:17:53   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravit , tak je pa ja bol simpl , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal .

ja pa še listke z dnevom gor, da nau preveč tuhtal kaj kateri dan, aneuser posted image

ja nekak tak user posted image , sej temperaturo boš pa itak predvidlauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
8.1.2009 21:18:58   
uršika***

mačka

ajauser posted image sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavljauser posted image

Joj, šele zdaj sem prav prebralauser posted image Najprej sem videla da imata razcrkljanega malčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
8.1.2009 21:20:18   
uršika***
No, sej tkole pa znamo tut me naklepat kar nekaj straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
8.1.2009 21:20:59   
Anonimen
ja nekak tak , sej temperaturo boš pa itak predvidla

ja vreme pa valjda bo tako, kt bom jst cunje prštimalauser posted image kak lahko dvomišuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
8.1.2009 21:21:04   
mimi30
kaj pol maš cel dan tale sling gor in otroka not in ven daješ user posted image , a si ga mislite za vsako montirat user posted image . HB, da imamo tako malo stanovanje user posted image , ne rabimo tolko odlagalnih mest. Imamo posteljo v spalnici, eno manjšo v otroški sobi, včasih bo pa verjetno za nekaj časa tudi v ležalniku pristal/a.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
8.1.2009 21:22:29   
khurde

mačka

ajauser posted image sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavljauser posted image

ja, sej vem, sam vseen, če kuham, pa dam otroka na mizo al pa na pult v nekem ležalniku, je lažje kot če pustim na tleh. itak pa mac večino dneva preživi zunaj, bolj hodi spat pa jest domov, edino, kadar se stepe, pa pride rane lizat user posted image user posted image user posted image

drugač mi je tole še všeč: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Rainforest-Melodies-Lights-Deluxe/dp/B000FFL58Q/ref=pd_bxgy_ba_img_b, pa pod 40 evrov na amazonu, pri nas verjetno ful drago.

ula, a nisi ti rekla, da ležalniki za nekaj niso ok? kaj pa te igralne podloge?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
8.1.2009 21:22:29   
Anonimen
kaj pol maš cel dan tale sling gor in otroka not in ven daješ

ja tko nekakuser posted image primitivno, je enkrt ena reklauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
8.1.2009 21:23:17   
mimi30
naš maček si je na začetku radovedno ogledoval user posted image na kavču potem mu ni bil pa nič kaj zanimiv. Verjetno zato, ker ga ni čohal user posted image , zdaj pa itak sam beži pred njim, ker njegovo cartanje glih ni tako kot bi si ga muc želel.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
8.1.2009 21:25:48   
mimi30
tale igralna blazina je fajn, samo šele pri kakšnih 2,5mesecih. Prej ni nobenga interesa, vsaj pr nas ga ni blo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
8.1.2009 21:26:02   
Anonimen
ula, a nisi ti rekla, da ležalniki za nekaj niso ok? kaj pa te igralne podloge?

ja igralna podloga je ok, ker je na ravnih tleh...ležalnik pa ne nudi opore mišicam in hrbtenici, pa spet to iztegovanje nazaj...tko da če je že v ležalniku, mu je treba pod kolena podložit eno zrolano brisačko al neki, pa navadno še pod glavico neki, da ga prisilš v položaj lunice. sam tud tko ni fajn preveč da je notri, ker se ne more motorično razvijat....na tleh se poskuša obračat, se odriva, maha z rokicami in nogicami, pač telo delauser posted image v ležalniku pa ne more nič.

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
8.1.2009 21:26:47   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

naš maček si je na začetku radovedno ogledoval user posted image na kavču potem mu ni bil pa nič kaj zanimiv. Verjetno zato, ker ga ni čohal user posted image , zdaj pa itak sam beži pred njim, ker njegovo cartanje glih ni tako kot bi si ga muc želel.

user posted image user posted image user posted image  ja, to bežanje si pa lah predstavljam. ko je bil mali od prijatelja majhen, je po vseh štirih za prejšnjo mačko laufu, povsod, pod mizo, za kavč... mačka pa v paniki.

sej ta bo podobno reagiru, se mi zdi. user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.1.2009 21:26:59   
Anonimen

tale igralna blazina je fajn, samo šele pri kakšnih 2,5mesecih. Prej ni nobenga interesa, vsaj pr nas ga ni blo.

ja itakuser posted image prej tak sam spi, je pa se dereuser posted image pol jih pa začne še kej zanimatuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.1.2009 21:29:10   
khurde
ja, na ta način pa res lah naklofamo precej strani. user posted image  bomo prakso dobile ravno na koncu.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.1.2009 21:29:36   
mimi30
A, je katera že kdaj uporabljala kaj podobnega kot je tale sling? Si je tole čist simpl gor namontiratuser posted image . Ker za tiste kengorujčke je bilo tud rečeno, da se preprosto gor dajo pa ni blo glih tako. Sva šle enkrat z eno mamico nakupovat in si ga je sposodla, da vidi kak to funkcionira, in se je kar fino namatrala z nastavljanjem in dajanjem not in ven. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
8.1.2009 21:31:20   
uršika***
Grem jaz. Lepo še čvekajte.
Mi dragi za hrbtom stoji, pa čaka kdaj bo šel lahk igrice igratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.1.2009 21:32:13   
Anonimen
Si je tole čist simpl gor namontirat

uporabljala ga še nisem, sam men tale z obroči ne zgleda neka znanost....je po netu tud ful navodil, pa filmčki na youtubu, pa ni videt zakompliciran....un trak, tist pa doktoriraš pomoje prej, men bi ziher otrok po tleh padu, predn bi si zavezala ono čudouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
8.1.2009 21:32:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Mi dragi za hrbtom stoji, pa čaka kdaj bo šel lahk igrice igratuser posted image

sej jh bo tacajt k boš v P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
8.1.2009 21:32:58   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

eh, parti brejker. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
8.1.2009 21:33:05   
mimi30
user posted image se nehamo posvečat user posted image pa klofajmo user posted image .
Moj je itak zgleda pozabil, da po rojstvu neki časa ni user posted image , ker nima nič sile user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
8.1.2009 21:34:07   
Anonimen
Moj je itak zgleda pozabil, da po rojstvu neki časa ni , ker nima nič sile

se je vdaluser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
8.1.2009 21:35:38   
mimi30
mene je moj v Ski Challenge premagal odkar manj igram in bolj klofam user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
8.1.2009 21:36:44   
mimi30
se je vdal

mogoč je ugotovil, da je klofanje na 1.mestu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
8.1.2009 21:37:31   
Anonimen
men se je pa zdejle ( pa točno zdejle, mislim no....) taaaak zluštalo kitajske hrane user posted image user posted image user posted image ubijala bi za en meniuser posted image

pa to ne morš verjet no....

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
8.1.2009 21:39:32   
mimi30

men se je pa zdejle ( pa točno zdejle, mislim no....) taaaak zluštalo kitajske hrane user posted image user posted image user posted image ubijala bi za en meniuser posted image

kaj naročit se jo da sam v Ljuser posted image , mogoč pa pr vas tud varianta obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
8.1.2009 21:42:17   
Anonimen

kaj naročit se jo da sam v Ljuser posted image , mogoč pa pr vas tud varianta obstaja.

a da bi mi jo iz velenja al pa celja prpeljaliuser posted image bom rodila prejuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.