![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:53:44
|
|
|
|
snikolina
|
Jst pa drgač pijem bandidos ice, pa mi zdej sploh ne paše. Pa alkohola mi sploh ni za pit. Prej pa sem si pivo spila včasih kar mimo grede, za odžejat.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:54:42
|
|
|
|
uršika***
|
Najbolj smešno je pa to, da jaz v normalnem stanju piva sploh ne maram, niti vonja, niti mešanic z njim,... Enako, zdaj pa vsak drugi-tretji dan, ko si moj zvečer privošči tamal pirček mal pomagam moj kljun namakat not Pa kozarček vina tut spijem včasih, čeprav mi prej ni nikol blo za njega
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:54:57
|
|
|
|
uršika***
|
Sem se lepo skopala, sam trebuh mi je ven gledu iz bane, ker do roba banje pa spet ne mislilm natakat vode Malček je veselo brcu- mislim, da mu je pasal tko kot meni. Rim??????? Jaz sem za, sam ne vem, če bo kaj iz tega. In kaj pol čvekajo februarčice? O vremenu al kaj???
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:57:01
|
|
|
|
khurde
|
eh, jaz moram pa res po plenice it. zdele mi spet tako po trebuhu skače, da res ni. ful fajn. pol pa mac domov pride, se mi uleže v naročje, da glavo na trebuh, malo zaprede, potem pa dobi ene par močnih brc, pa gre drugam. punce, a je katera kupovala preko amazona? jaz še nisem, bi pa. ula, a si ti tole iskala: http://www.amazon.com/Original-Maya-Wrap-Bright-Stripes/dp/B000JT2U6E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1231443887&sr=1-1? jaz sem zaljubljena v ta sling in to barvo. pa še v enega drugega, samo ga ne najdem. je pa 20 evrov - tam nekje - cenejši kot pri nas, pa moram pogledat kok stane dostava. danes imam pa crime night, jupi, sam je postal beden, škoda.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:57:51
|
|
|
|
uršika***
|
sem rekla lubiju da če hoče še kdaj palačinke, nej si plinsko bombo pa gorilc na balkon zmontira in jih tam peče Dobr, da mu nisi rekla, da si jih nej na tabornem ognju v gozdu speče ti pa si res baba od vraga - v dobrem pomenu besede ofkors
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:58:08
|
|
|
|
snikolina
|
In kaj pol čvekajo februarčice? O vremenu al kaj??? U bistvu isto kot me, samo da so one non stop gor in non stop čvekajo. Me pa imamo občasne premore.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 20:59:54
|
|
|
|
uršika***
|
Khurde sem pogledala ta sling, pa mi je un malček not tko luštkan, pa rokica mu tko lepo ven binglja mislim, da sem se zaljubila
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ula, a si ti tole iskala: jp, men je tud nor tale no, poglej za poštnino, k če pride sam kakih 10€ razlike, je vseen klinc če ga pr nas naročim...sam zdej ne vem, a bi dala tolk gnara zanj, al bi mogoč pa le unga k sm ga včeri prlepla nabavla, čeprov barv nimajo tko zanimivih
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:00:16
|
|
|
|
khurde
|
jaz pa ful rada spijem kakšno dobro rdeče vino in pa kakšno laško, samo me je pa v nosečnosti totalno minilo, si nikoli ne bi mislila. niti kuhanega vina si letos nisem privoščila, kar nisem spustila kar nekaj let. še manj, da bi ga sama doma skuhala.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:01:05
|
|
|
|
uršika***
|
Ja, kaj se že odpravljajo rodit al kaj hudiča Ta mesec je naš, naj one lepo počakajo na februar, že tko bo prevelka gužva
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** sem rekla lubiju da če hoče še kdaj palačinke, nej si plinsko bombo pa gorilc na balkon zmontira in jih tam peče Dobr, da mu nisi rekla, da si jih nej na tabornem ognju v gozdu speče ti pa si res baba od vraga - v dobrem pomenu besede ofkors viš k nism spomnla, k mi možgani ne funkcionirajo najbl te dni sej mogoč si pa kake ribe zaželi, ga bom pa takrat kampirat poslala
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:05:08
|
|
|
|
uršika***
|
sej mogoč si pa kake ribe zaželi, ga bom pa takrat kampirat poslala Ja, ampak ribe pa res zaudarjajo do nebes. Saj jih imam rada, ampak kolk to smrdi
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:05:19
|
|
|
|
khurde
|
men je pa tok všeč, da ne verjamem, da bi se mu lah uprla. sva itak pol kupila za več kot pol cenejši voziček, pa še previjalno, tako da imam za kak sling še v dobrem. sam mi je res tok všeč, pa če ga lah par let uporabljam... eh, moji razlogi. bi pa potem naročila še kakšen ležalnik za otroka ali pa tisto igralno podlogo, ker so ful ceneje kot pri nas, če ne drugače pa par stvari za nakit izdelovat in kakšno knjigo. v bistvu nimava ničesar, kjer bi ga lah po stanovanju prenašala. kaj boste ve uporabljale za prenašanje po stanovanju, da ne bo dete v drugem prostoru kot ve? ker midva bova na začetku imela zibko v spalnici, jaz sem pa večinoma v dnevni/kuhinji in bi bilo ok, da je zraven.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:07:29
|
|
|
|
petra88
|
sem šla pogledat malo v qlandijo pa sem tako crknjena pršla nazaj da bi najraj šla kar spat. ampak če malo pomislim, ta teden 2/3 dneva samo prespim, halo!?! to ni normalno.. mmm alko, jaz tudi spijem zadnje čase pr kosilu deci črnega - za kri, da ne bo pomote. tud če je sam 1deci mene kar prime. se uležem na kauč in me ni več ulla teb smrdijo palačinke, men pa že celo nosečnost olje za cvrtje. ko si moj dela pomfri, jak kaj ima to en nagnusen vonj. saj potem ga že pojem, ni panike
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:07:41
|
|
|
|
khurde
|
jaz sem pa predvčerajšnjim palačinke pekla in meni ful diši kuhinja po tem. ampak ne vedno, nazadnje mi pa je, k sem vanili cuker not vmešala.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:08:59
|
|
|
|
uršika***
|
kaj boste ve uporabljale za prenašanje po stanovanju, da ne bo dete v drugem prostoru kot ve? Midva imava v spalnici zibko, v otroški sobi posteljco, za v dnevno sobo eno košaro-potovalko, pa za spodnji štuk še eno košaro- potovalko(eno sva dobila ) tko da ležalnika ne bom kupovala, pa še voziček bi se dal v kakšen kot porinit
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:10:51
|
|
|
|
mimi30
|
mimi a od 2-5 so tud ker mi male otroke delamo bi lohk une od babyborna uporabljala na začetku na teh piše 2-Mini in od 3-6kg; verjetno mora še 1-ka obstajat samo jih niso imeli. Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravit , tak je pa ja bol simpl , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal .
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
v bistvu nimava ničesar, kjer bi ga lah po stanovanju prenašala. kak to misliš? pač ga primeš pa neseš no, pa če boš mela sling, je lohk tam notr....jst nism komplicirala, ležalnik je pri nas odpadel, tko da je al spala v postli, al na kavču v dnevni al pa na uni podlogi na tleh pa na rokah seveda za sling pa jst podobno razmišljam, itak sem ful mal stvari kupla za , pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všeč uršika ribe jst v soli pečem, je velik bolj znosno (čprov še zmer smrdi - pač riba ) in tud ful dobre so
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 8.1.2009 21:14:16 >
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:12:31
|
|
|
|
uršika***
|
Ja kaj bo zdej s temi palačinkami že enkrat mir, al si jih bom morala res it spečt?????????????? Sem pa za večerjo naredila jurčke z jajčki, mi je tut zadišal, ampak kakšno čapalinko bi pa tut zmazala, če bi mi jo kdo naredu
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
olje za cvrtje. ko si moj dela pomfri, jak kaj ima to en nagnusen vonj. za to pa že mamo fritezo na balkonu sam podaljšek potegnem in se tam peče a si nor, da tole smradim v kuhinji, me kr pobere
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravit , tak je pa ja bol simpl , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal . ja pa še listke z dnevom gor, da nau preveč tuhtal kaj kateri dan, ane
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:14:28
|
|
|
|
khurde
|
mislim tko, da ga lah pol nekje odložim. sej drugače bi mela sling za to, samo midva imava še enega scrklanega mačka, pa se bojim, da bi se - vsaj na začetku - preveč k otročku stisku, če bi bil na podlogi na tleh, ker je firbec in ker se rad carta.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:15:14
|
|
|
|
uršika***
|
pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všeč kok si ti prijazna mami
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mačka aja sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavlja
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 8.1.2009 21:16:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všeč kok si ti prijazna mami a ne najprijaznejša ( si morm tole skopirat pa hranit, mi bo prov pršlo čez kakih 12 let )
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.