|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
8.1.2009 20:53:44   
snikolina
Jst pa drgač pijem bandidos ice, pa mi zdej sploh ne paše. Pa alkohola mi sploh ni za pit. Prej pa sem si pivo spila včasih kar mimo grede, za odžejat. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
8.1.2009 20:54:42   
uršika***
Najbolj smešno je pa to, da jaz v normalnem stanju piva sploh ne maram, niti vonja, niti mešanic z njim,...

Enako, zdaj pa vsak drugi-tretji dan, ko si moj zvečer privošči tamal pirček mal pomagam moj kljun namakat notuser posted image
Pa kozarček vina tut spijem včasih, čeprav mi prej ni nikol blo za njegauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
8.1.2009 20:54:57   
uršika***
Sem se lepo skopala, sam trebuh mi je ven gledu iz bane, ker do roba banje pa spet ne mislilm natakat vodeuser posted image user posted image
Malček je veselo brcu- mislim, da mu je pasal tko kot meni.

Rim??????? Jaz sem za, sam ne vem, če bo kaj iz tega.

In kaj pol čvekajo februarčice? O vremenu al kaj???

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
8.1.2009 20:57:01   
khurde
eh, jaz moram pa res po plenice it. zdele mi spet tako po trebuhu skače, da res ni. ful fajn. pol pa mac domov pride, se mi uleže v naročje, da glavo na trebuh, malo zaprede, potem pa dobi ene par močnih brc, pa gre drugam. user posted image

punce, a je katera kupovala preko amazona? jaz še nisem, bi pa.

ula, a si ti tole iskala: http://www.amazon.com/Original-Maya-Wrap-Bright-Stripes/dp/B000JT2U6E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1231443887&sr=1-1? jaz sem zaljubljena v ta sling in to barvo. pa še v enega drugega, samo ga ne najdem. je pa 20 evrov - tam nekje - cenejši kot pri nas, pa moram pogledat kok stane dostava.

danes imam pa crime night, jupi, sam je postal beden, škoda.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
8.1.2009 20:57:51   
uršika***
sem rekla lubiju da če hoče še kdaj palačinke, nej si plinsko bombo pa gorilc na balkon zmontira in jih tam peče

Dobr, da mu nisi rekla, da si jih nej na tabornem ognju v gozdu spečeuser posted image
ti pa si res baba od vragauser posted image - v dobrem pomenu besede ofkorsuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
8.1.2009 20:58:08   
snikolina
In kaj pol čvekajo februarčice? O vremenu al kaj???

U bistvu isto kot me, samo da so one non stop gor in non stop čvekajo. Me pa imamo občasne premore.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
8.1.2009 20:59:54   
uršika***
Khurde sem pogledala ta sling, pa mi je un malček not tko luštkan, pa rokica mu tko lepo ven bingljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da sem se zaljubila

Neposredna povezava do sporočila: 1882
8.1.2009 21:00:05   
Anonimen
ula, a si ti tole iskala:

jp, men je tud nor taleuser posted image no, poglej za poštnino, k če pride sam kakih 10€ razlike, je vseen klinc če ga pr nas naročim...sam zdej ne vem, a bi dala tolk gnara zanj, al bi mogoč pa le unga k sm ga včeri prlepla nabavla, čeprov barv nimajo tko zanimivihuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
8.1.2009 21:00:16   
khurde
jaz pa ful rada spijem kakšno dobro rdeče vino in pa kakšno laško, samo me je pa v nosečnosti totalno minilo, si nikoli ne bi mislila. niti kuhanega vina si letos nisem privoščila, kar nisem spustila kar nekaj let. še manj, da bi ga sama doma skuhala.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
8.1.2009 21:01:05   
uršika***
Ja, kaj se že odpravljajo rodit al kaj hudičauser posted image
Ta mesec je naš, naj one lepo počakajo na februar, že tko bo prevelka gužvauser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
8.1.2009 21:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

sem rekla lubiju da če hoče še kdaj palačinke, nej si plinsko bombo pa gorilc na balkon zmontira in jih tam peče

Dobr, da mu nisi rekla, da si jih nej na tabornem ognju v gozdu spečeuser posted image
ti pa si res baba od vragauser posted image - v dobrem pomenu besede ofkorsuser posted image

user posted image user posted image viš k nism spomnla, k mi možgani ne funkcionirajo najbl te dniuser posted image sej mogoč si pa kake ribe zaželi, ga bom pa takrat kampirat poslalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1886
8.1.2009 21:05:08   
uršika***
sej mogoč si pa kake ribe zaželi, ga bom pa takrat kampirat poslala

Ja, ampak ribe pa res zaudarjajo do nebes. Saj jih imam rada, ampak kolk to smrdiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
8.1.2009 21:05:19   
khurde
men je pa tok všeč, da ne verjamem, da bi se mu lah uprla. sva itak pol kupila za več kot pol cenejši voziček, pa še previjalno, tako da imam za kak sling še v dobrem. sam mi je res tok všeč, pa če ga lah par let uporabljam... eh, moji razlogi.

bi pa potem naročila še kakšen ležalnik za otroka ali pa tisto igralno podlogo, ker so ful ceneje kot pri nas, če ne drugače pa par stvari za nakit izdelovat in kakšno knjigo. v bistvu nimava ničesar, kjer bi ga lah po stanovanju prenašala. kaj boste ve uporabljale za prenašanje po stanovanju, da ne bo dete v drugem prostoru kot ve? ker midva bova na začetku imela zibko v spalnici, jaz sem pa večinoma v dnevni/kuhinji in bi bilo ok, da je zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
8.1.2009 21:07:29   
petra88
sem šla pogledat malo v qlandijo pa sem tako crknjena pršla nazaj da bi najraj šla kar spat. ampak če malo pomislim, ta teden 2/3 dneva samo prespim, halo!?! to ni normalno..
mmm alko, jaz tudi spijem zadnje čase pr kosilu deci črnega - za kri, da ne bo pomote. tud če je sam 1deci mene kar prime. se uležem na kauč in me ni več user posted image
ulla teb smrdijo palačinke, men pa že celo nosečnost olje za cvrtje. ko si moj dela pomfri, jak kaj ima to en nagnusen vonj. saj potem ga že pojem, ni panike user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
8.1.2009 21:07:41   
khurde
jaz sem pa predvčerajšnjim palačinke pekla in meni ful diši kuhinja po tem. ampak ne vedno, nazadnje mi pa je, k sem vanili cuker not vmešala.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
8.1.2009 21:08:59   
uršika***
kaj boste ve uporabljale za prenašanje po stanovanju, da ne bo dete v drugem prostoru kot ve? 

Midva imava v spalnici zibko, v otroški sobi posteljco, za v dnevno sobo eno košaro-potovalko, pa za spodnji štuk še eno košaro- potovalko(eno sva dobilauser posted image ) tko da ležalnika ne bom kupovala, pa še voziček bi se dal v kakšen kot porinit

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
8.1.2009 21:10:51   
mimi30
mimi a od 2-5 so tud ker mi male otroke delamo bi lohk une od babyborna uporabljala na začetku

na teh piše 2-Mini in od 3-6kg; verjetno mora še 1-ka obstajat samo jih niso imeli.

Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravituser posted image , tak je pa ja bol simpluser posted image , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
8.1.2009 21:11:21   
Anonimen
v bistvu nimava ničesar, kjer bi ga lah po stanovanju prenašala.

user posted image kak to misliš? pač ga primeš pa nesešuser posted image no, pa če boš mela sling, je lohk tam notr....jst nism komplicirala, ležalnik je pri nas odpadel, tko da je al spala v postli, al na kavču v dnevni al pa na uni podlogi na tlehuser posted image pa na rokah sevedauser posted image

za sling pa jst podobno razmišljam, itak sem ful mal stvari kupla za user posted image , pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všečuser posted image

uršika ribe jst v soli pečem, je velik bolj znosno (čprov še zmer smrdi - pač ribauser posted image ) in tud ful dobre souser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 8.1.2009 21:14:16 >

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
8.1.2009 21:12:31   
uršika***
Ja kaj bo zdej s temi palačinkami že enkrat mir, al si jih bom morala res it spečt??????????????
Sem pa za večerjo naredila jurčke z jajčki, mi je tut zadišal, ampak kakšno čapalinko bi pa tut zmazala, če bi mi jo kdo nareduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1894
8.1.2009 21:13:01   
Anonimen
olje za cvrtje. ko si moj dela pomfri, jak kaj ima to en nagnusen vonj.

za to pa že mamo fritezo na balkonuuser posted image sam podaljšek potegnem in se tam pečeuser posted image a si nor, da tole smradim v kuhinji, me kr pobereuser posted image

(odgovor članu petra88)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
8.1.2009 21:14:01   
Anonimen
Ulla, a nisi imela namena kupčkov oblačil za vsak dan posebej pripravit , tak je pa ja bol simpl , zdej se bo pa še s tem kaj skupi paše ukvarjal .

ja pa še listke z dnevom gor, da nau preveč tuhtal kaj kateri dan, aneuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
8.1.2009 21:14:28   
khurde
mislim tko, da ga lah pol nekje odložim. sej drugače bi mela sling za to, samo midva imava še enega scrklanega mačka, pa se bojim, da bi se - vsaj na začetku - preveč k otročku stisku, če bi bil na podlogi na tleh, ker je firbec in ker se rad carta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
8.1.2009 21:15:14   
uršika***
pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všeč

kok si ti prijazna mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
8.1.2009 21:15:35   
Anonimen
mačka

ajauser posted image sam sj mačk lohk tud v nekaj skoči, ne vem če mu glih kako oviro to predstavljauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
8.1.2009 21:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

pa si menda ja zasluži tak sling, k je mamici všeč

kok si ti prijazna mamiuser posted image user posted image user posted image

a neuser posted image najprijaznejša user posted image ( si morm tole skopirat pa hranit, mi bo prov pršlo čez kakih 12 letuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.