Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:30:03
|
|
|
|
katy82
|
O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:30:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? pusti jo naj se malo dere, ti pa ta kratkega spij za živce če je treba joj, barbaw a veš, da ti že prav nagovarjaš ženske k alkoholozmu katy. kolikor moreš zdrži, zapri sobo, pojdi na balkon.......če še ne bo utihnila pridi k njej, ji daj za pit, dudo, pobožaj in pojdi. Probaj jo ne vzet ven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:30:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll No, Vid je zaspal pred 1h, sam sm mogla it 1x v mes ga če mal pocartat, upam, da bo spal do jutra. Tud dojit se ni hotu tko je biu zmatran. Bo pa ponoč, ziher. Jst bom vsake tolk mal počekirala ko ste pridne s čvekanjem, pol bo itak moj pršu pa bo račun. zaseden. Bom pa probal vsaj noč vam prit zaželet. Nč, grem jst pred mojo ljubo TV. o lep avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:30:45
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella da se ti malo oddložim.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 8.1.2009 21:32:11 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:31:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella da se ti malo oddložim. o hudooooooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:31:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? A ti si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:31:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo še večja katasrofa men je že čist vseeno, sam še un v gatah nej pusti doma pa bo Kje si pa ti svojga gatača spoznala? Mende ja ne v Guliverju uffff to je pa dolga zgodba. naročila prek uvoza . ma mene Guliver malo kdaj videl. Še mami ko je kdaj slišala rešilce se je zmeri bala da se mi je kej zgodil, pa sem jo potolažila, da sem jaz sigurno kje daleč stran ali na drugem koncu ali pa sploh nisem v Lj., pa me je sam čukast gledala . zgleda da jo nisem potolažila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:32:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella da se ti malo oddložim. Kako lepo si to naredila . Hvala tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:32:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa no vidiš pa smo zdej prišli do zakjučka: Andraž je po atiju, Alja pa po tebi Alja je podobna karakterno in vizuelno atu, imava pa eno skupno točko; strast do računalnika se sploh ne čudim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:32:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella da se ti malo oddložim. Kako lepo si to naredila . Hvala tudi tebi. Ne da se jih poravnat. V postu pa so ravno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:34:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele kaj pa če ji daš mal čaja za spit, pa dudko v usta pa minutko dve jo božaš po glavici da se mal umiri, potem pa greš.. tko jaz naredim če je ful nemirna in ne more zaspat pa vidim da je ornk zaspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:34:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa no vidiš pa smo zdej prišli do zakjučka: Andraž je po atiju, Alja pa po tebi Alja je podobna karakterno in vizuelno atu, imava pa eno skupno točko; strast do računalnika
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:34:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:34:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Katy: kako napreduješ???? Men se je 2 dni nazaj za dnevno spanje nekaj repenčila in drla No se nisem kar tako dala in sedaj je spet mir, upam, da za vekomaj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:35:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...??? tiramisu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:35:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? Jz sem jo pustila, če je sam mal cmevkala. Če se je pa drla sem jo pa k sebi vzela, ker se je zmožno dret tud 2 ure in tko nikamor ne prideva
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:35:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? kaj boš čokolado, torto, kremšnito, tiramisu...??? tiramisu dobiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:35:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella da se ti malo oddložim. super si tole nardila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:36:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele kaj pa če ji daš mal čaja za spit, pa dudko v usta pa minutko dve jo božaš po glavici da se mal umiri, potem pa greš.. tko jaz naredim če je ful nemirna in ne more zaspat pa vidim da je ornk zaspana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:36:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele kaj pa če jo vzameš mal v naročje a se pomiri???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:37:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? Jz sem jo pustila, če je sam mal cmevkala. Če se je pa drla sem jo pa k sebi vzela, ker se je zmožno dret tud 2 ure in tko nikamor ne prideva To itak, če se normalno dere, ostane v postelji, če pa se dere za znoret, pa ven z njo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:37:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll No, Vid je zaspal pred 1h, sam sm mogla it 1x v mes ga če mal pocartat, upam, da bo spal do jutra. Tud dojit se ni hotu tko je biu zmatran. Bo pa ponoč, ziher. Jst bom vsake tolk mal počekirala ko ste pridne s čvekanjem, pol bo itak moj pršu pa bo račun. zaseden. Bom pa probal vsaj noč vam prit zaželet. Nč, grem jst pred mojo ljubo TV. o lep avatar se podpišem , pa za Vidka tudi , da je zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:38:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? A si boš privoščila kako pravo ne smao virtualno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:38:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena?? NNNNEEEEE, bo ne daj!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:38:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O groza kakšno dretje,sem taščo že 2x zaslišala da je hotla gor pridt sam je tamala nehala jokat k sem ji dudko popravla.Je pa tko grozn zaspana da je joj.Ma sploh ne vem kdaj so se te borbe s spanjem začele ko se zaveš je malo pozno. Samo ne ji zdaj popustit. Lepo prosim!!!
|
SexMiška2006Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?vsak dan (
12%)
do 4x na teden (
22%)
do 4x na 14 dni (
20%)
do 4x na 21 dni (
20%)
1x na mesec (
15%)
manj kot 1x na mesec (
11%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!