Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:21:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:22:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo še večja katasrofa men je že čist vseeno, sam še un v gatah nej pusti doma pa bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:22:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Nisem vsega brala, sem pa zasledila, da je ena od hujšaric grešila. Katera je bila to?? jaz Boš šla!!! Da se ne ponovi več. Drugače si bom mogla sposodit od špeline valjar. Do takrat pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:22:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a smo ti sploh čestitali za 9000? nisem opazila SPLOH , čestitke za 9-tko Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:23:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila Si zapomnejo, nič bat, še presenečena boš koliko stvari. a tisto k ji ne bo treba si bo sigurno zapomnila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:23:56
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj?
|
|
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Nisem vsega brala, sem pa zasledila, da je ena od hujšaric grešila. Katera je bila to?? jaz Boš šla!!! Da se ne ponovi več. Drugače si bom mogla sposodit od špeline valjar. Do takrat pa
|
|
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa mali Matej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:24:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: a si ti neki danes plabe volje??? me že popušča kaj pa je če ni skrivnost (no dobila sem takšen občutek) moj dec ne ve kaj je ura ipd mo buš mogla kako orek uro kupit, ki mu bo všeč in jo bo skoz gledal je imel uro ampak ne more z njo delat Da ni to taka fora k s poročnim prstanom moj nima ne eno ne drugo še večja katasrofa men je že čist vseeno, sam še un v gatah nej pusti doma pa bo Kje si pa ti svojga gatača spoznala? Mende ja ne v Guliverju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:24:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa no vidiš pa smo zdej prišli do zakjučka: Andraž je po atiju, Alja pa po tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:24:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa mali Matej Ja, s karakterjem od mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:24:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa mali je prebrisan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:26:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:26:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa no vidiš pa smo zdej prišli do zakjučka: Andraž je po atiju, Alja pa po tebi Alja je podobna karakterno in vizuelno atu, imava pa eno skupno točko; strast do računalnika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:26:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer. Nisem vsega brala, sem pa zasledila, da je ena od hujšaric grešila. Katera je bila to?? jaz Boš šla!!! Da se ne ponovi več. Drugače si bom mogla sposodit od špeline valjar. Do takrat pa sej bom pridna zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:27:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? pusti jo naj se malo dere, ti pa ta kratkega spij za živce če je treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:27:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa nekaj pa le ima po atu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:27:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi men je že čist vseeno, sam še un v gatah nej pusti doma pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:27:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:27:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Brina pa noče zaspat 2x sem šla že v sobo k njej, pa jo dobila, kako stoji in se drži za posteljico in jo malo ruka... zdaj me je pa strah, da se kaj zapleza, da ji zdrsne, da se spusti (neha držat)... šit, še padla bo mislim, da tudi če bi padla, da ne bo hudega, v najslabšem primeru kaka buška in to je to. mogoče si bo pa zapomnila da tega ne sme delat. naša se je tud po posteljici gor vzpenjala pa jo je na rit vrglo, pol je pa sčasoma obupala a je možno da si zapomnijo pri tej starosti od kaj so se naprimer butnejo? emilija se je en dan stegnula po igračo in se je naprej prekucnula in se od pojstlico mal udarila, včeraj je bila na istem mestu in se spet hotla stegnut pa sem jo opazovala pa je pogledal apojstlico pa mene in spet pojstlico in odnehala zdej ne vem a se ji ni dalo al si je zapomnila Si zapomnejo, nič bat, še presenečena boš koliko stvari. a tisto k ji ne bo treba si bo sigurno zapomnila se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:28:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sedaj se krega z Aljo, slišim, da noče več AM pit a je vzel daljinec z samo??? Ne. A veš, da je Andraž isti. Oba daljinca skrije ko gleda TV, da ja ne bi kdo premaknil programa mali Matej Ja, s karakterjem od mami Pol pa rečmo da je mali Ma-Ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:29:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve pa jeva čokolino in brbljava zraven da nama vse ven leti. Mala ve da ni očija in me bo nategvala preden bo šla spat.Mava ful procedure,moj jo pa sam odnese,jo da v postelco in v parih minutah zaspi Bi ti mogla isto probat delat. Mala ve koga lahko mota okrog prsta. Se trudm sva se zdle mal cartale zdej se pa igra k ji za spanje sploh ni,jst pa zraven nje ne bom ležala in čakala kdaj bo zaspala.Naj se malo utrudi Najbolj pametno. Jaz tudi počakam, da se utrudi, zato je šla danes pol ure kasneje v posteljo. Prosm za nasvet k se mi počas začenja trgat.Malo sem preoblekla ga je danes že v peto nakidala in jo dala v postelco k je bla zaspana.In kaj mam od tega sam jok in dretje.Če sem zraven al pa če me ni tko da sem se rajš umaknila da ne bom znervirala tamale še bolj. Ji grem popravit dudko pa takoj flikne ven ko vid da grem stran,kaj naj? če sam mal jokca in ne kriči jaz bi jo mal pustila. men ko do.p.iz.di dudo popravljat da vidiš kako tudi brez nje zna zaspat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:29:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BRAVO ESTRELLA DOSEGLA SI ČAROBNIH 9000 POSTOV, ZATO SI ZASLUŽIŠ POSEBNO Hvala tudi tebi. A za 10 000 dobim kako virtualno pregreho?? ma za 10-ko te peljem na pravo tortico če želiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:29:39
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz danes sploh ne sledim. A Barbaw ti nisi poročena??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 8.1.2009 21:29:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
No, Vid je zaspal pred 1h, sam sm mogla it 1x v mes ga če mal pocartat, upam, da bo spal do jutra. Tud dojit se ni hotu tko je biu zmatran. Bo pa ponoč, ziher. Jst bom vsake tolk mal počekirala ko ste pridne s čvekanjem, pol bo itak moj pršu pa bo račun. zaseden. Bom pa probal vsaj noč vam prit zaželet. Nč, grem jst pred mojo ljubo TV.
|
Kupovanje hraneMichonne RRKje kupite večino hrane?V trgovinah (
85%)
Na tržnici (
0%)
Pri kmetih (
8%)
Pridelamo sami (
8%)
Število vseh glasov: 26Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!